Találatok a következő kifejezésre: Ma van napja hogy kesik a (42 db)

Ma van 1hete hogy késik. A negyedik nap reggelén teszteltem de negatívlett! Mikor teszteljek újra? Egyáltalán van még értelme tesztelni?

a melleim feszülnek és egy kicsitt érzékenyek!aluszékony vagyok!és néha szurkál a hasam!

Legjobb válasz: tesztelhetsz még pár nap múlva. van akinek csak késõbb mutatja ki a teszt.

tesztelhetsz még pár nap múlva. van akinek csak késõbb mutatja ki a teszt.
Szia, szerintem mi már értekeztünk. Nekem 6 napja késik és ugyanazok csak a tüneteim mint neked, a hõm pedig folyamatosan 37, 1. Én ma reggel teszteltem de negatív lett. Van egy kérdésem ma hajnalról, hogy érdemes-e még próbálnom és visszaírtak hárman, hogy volt, akiknek csak a doki vizsgálata mutatta ki a terhességet. Én most ugyanúgy aggódom, mint te. Csak gondoltam írok, ne érezd magad egyedül :)
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen hogy írtál!csak annyira elvagyok keseredve hogy már biztos nincs baba pedig sokan írják hogy nem mindenkinek mutatja ki elsõnek a teszt!én már csak 2hét késés után tesztelek ha addig sem jön meg!
Dokidhoz nem tudsz elmenni, hátha az UH mutat valamit. Én lehet, hogy két naponta is tesztelnék. Amiket leírtál, biztató! Szurkolok neked!
szia mi lett?mensi vagy baba?

Ma 3. napja, hogy késik a menstruációm. Fájdogál is a hasam kicsit, mintha megakarna jönni de eddig semmi. Ez még normális keretek között van, vagy nem feleslegesen aggódok?

Máskor sem a legpontosabb csak nemtudom hogy lehet-e baj.

Legjobb válasz: Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!

Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget, megpróbálok nem ezen agyalni és megnyugodni.
Szia. Volt, hogy beparáztam, s akkor bizony egy hetet késett. Ez még nem baj, ami neked van, várjál vele, s ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igyekszem higgadt maradni és jól kezelni a dolgot akármi is lesz.

A párommmal nagyon szeretnénk babát, nem is védekezünk semmivel. Ma két napja, hogy késik a menzeszem. Van esélye, hogy terhes vagyok? Vegyek már tesztet?

Legjobb válasz: Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?

Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?
Lehetsz terhes!Vegyél 1tesztet, azt csináld meg a reggeli vizeletbõl!
Már miért ne lehetne? Nekünk mindhárom gyermekünk az elsõ próbálkozós hónapban összejött. Mondjuk két nap késés még belefér a ciklusba, de reggel csinálhatsz tesztet, hátha kimutatja ha baba van. Ugye ez attól is függ, hogy mikor volt péd. ha késõbb, akkor még várathat magára a második csíkocska.
Hát ez több mindent is jelenthet, akár babát is, de az is lehet, hogy csak a frontra voltál érzékeny. Tesztelj és kiderül.

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Peteérés előtt 3-4 nappal voltunk együtt párommal. Ma van 1 napja, hogy késik, a menstruációm. A mellbimbóim már kb.1 hete érzékenyek, meg picit fáj. Menszesz előtt sose szokott fájni! Volt már veletek ilyen? Lett baba? Szerintetek babás lehetek?

Ja, és a hasam néha egyszercsak begörcsöl, és szurkál. Tesztet még nem veszek, azzal még várni akarok.

Legjobb válasz: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$

A kérdező hozzászólása: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. Hát ez a kalkulátor 12-ére mutatta a peteérést, mi meg eéõtte 3-4 nappal voltunk együtt, tehát 8 és 9.-e körül, de lehet inkább 9, mert akkor volt hétvége. Ma reggelre sem jött meg amugy...
Szia! Nekem is érzékeny volt a mellem..és késett a mensim..teszteltem és pozitív lett:) 2tesztet is csináltam..ugyhogy lehet, hogy te is babás vagy!!
Biztosra tudod mikor volt peteérésed? Ha igen tesztelj! Simán lehetsz babás. Írd meg légy szíves az eredményt feltétlen! Drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, mi váltja ki ezt a puffadást? Amugy van, hogy néha fáj is... Mitõl??
Én úgy emlékszem, szedtem is valamit a puffadásra, de régen volt, nem vennék rá mérget.A változások ott bent sokmindenre kihatnak, kihathatnak.Ha felkeresed az orvost, említsd meg neki!Lehet, hogy változtatást is javasol a táplálkozásra vonatkozóan.
Igen, sõt késõbb is számíthatsz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem leginkább ez a puffadásos dolog zavar. Ha mondjuk terhes lennék, ez normális???
:) Igen gyanús:) ) Én pár nappal a késés után még menzeszhez hasonló has- és derékfájást, és pecsétet is produkáltam!Aztán a másnapi teszt(5 napos késéskor) mindent felefedett.Hamarosan 1 éves lesz:) )
A kérdező hozzászólása: És amikor késett a menszid, hány nap után teszteltél?

Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?

A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk,gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot,csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás,felfázás,stressz,válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.

Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk, gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot, csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás, felfázás, stressz, válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.
Lehetsz terhes is de terhességkor több tünet egyszerre jelentkezik.Hányinger, étvágytalanság, picit romlik a közérzet, ingerültség, szédülés.Én most estem át ezeken, jön is a baba.Ha neked nincs meg mind fordulj dokihoz, mert más probléma lehet amit jobb kivizsgáltatni.Fõként ha a teszt is negativ eredményt mutatott ki.A HCG amugy szerintem a legjobb, nekem elsõre kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció elõtt 87%-ban kimutatta a terhességet. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy ez a teszt is negatív lett...
A kérdező hozzászólása: Véleményt kértem Dr. Petróczi István nõgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben. A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?" Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos", vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek, attól jobban biztonságban érzem magam) A kérdésedre: velem is egyszer elõfordult, hogy késett párnapot, vettem tesztet:negatív lett, feszült voltam, és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstõl), de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok, akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg, hogy mi lett végül!

Ma van a 3. napja hogy kesik a menstruaciom. Szerintetek megfog jonni?

Szeretnenk a parommal babat.A mai napon olyan erzesem van mintha megakarna jonni neha gorcsol a hasam.Lehet ilyen erzes akkor is ha terhes vagyok??Szerintetek megfog jonni?Bizom benne hogy nem.

Legjobb válasz: Szerintem már a teszt ki mutatja. Van rá esély hogy nem fog megjönni fõleg ha mindig pontos szokott lenni. Én nem is foglalkoztam vele hogy meg jön vagy nem mert a menis elõtt egy héttel már éreztem a tünetet azt mensi elmaradása után 2héttel jöttem rá hogy kimaradt. Addig meg voltak a tünetek hogy meg fog jönni. 39+6hkm

Szerintem már a teszt ki mutatja. Van rá esély hogy nem fog megjönni fõleg ha mindig pontos szokott lenni. Én nem is foglalkoztam vele hogy meg jön vagy nem mert a menis elõtt egy héttel már éreztem a tünetet azt mensi elmaradása után 2héttel jöttem rá hogy kimaradt. Addig meg voltak a tünetek hogy meg fog jönni. 39+6hkm
A képlet egyszerû!tesztelj és kiderül! Drukk! :)
négy napot késett a mensim mire tesztet csináltam, mert megjön érzésem volt, emiatt azthittem csak késik, de nem:-))) aztán görcsölgettem még pár napig azután elmult az is.16hkm

Valami baj van? Ma 6 napja, hogy késik és a laborom kimutatta, hogy több peteérésem is volt. Félek, mert tegnap barnáztam egy picit, de nem jött meg. Terhes lennék és valami baj van?

Legjobb válasz: Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)

Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)
a barna lehet beágyazódásos vérzés, pihenj, magnéziumozz, és tesztelj!
Nekem is 5 napot késett már reménykedtem. Tegnap este kicsit barnáztam, ma reggelre megjött. Lehet hogy neked is megjönni készül.
sztm tesztelj akkor okosabb leszel..
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután volt egy picike barnázás kb 1 forintos nagyságú de azóta semmi!Szerintem azért volt mert nehezet emeltem de nem gondoltam, hogy ennyire!Tudom, hogy tesztelenm kellene de félek, hogy megint negatív!
Ne aggódj!Én is barnáztam és azt hittem hogy meg fog jönni de nem jött.És rá majdnem egy hétre kiderült hogy jön a baba.Menj el egy nõgyógyászhoz és mondd el neki mi a helyzet.Ha már nincs több barna akkor nem hiszem hogy baj lenne.Ne gondolj rosszra!Sok sikert!9 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Pénteken tudok majd menni addig meg még sok idõ van!Egy nagyon picit barnáztam ugy gondolom akkora baj nem lehet!Nagyon fájt a cicim de az elmúlt és most csak sárga folyásom van!Csak félek a csalódástól!

Ma van a 9. napja, hogy késik, a teszt negativ. Létezhet, hogy még is terhes vagyok?

Sajna az orvosom szabira ment .Csak 2 hét múlva jön vissza dolgozni.

Legjobb válasz: Igen létezik.Vegyél egy másik,másfajta tesztet. Ha terhes is vagy az a két hét nem változtat semmin ha akarod a babát ha nem.

Igen létezik.Vegyél egy másik, másfajta tesztet. Ha terhes is vagy az a két hét nem változtat semmin ha akarod a babát ha nem.
Lehet ilyen. Nálam is negatív volt a teszt, aztán mivel továbbra is késett, vettem egy másik fajtát, és az már pozitív volt. Én is azt ajánlom, hogy vegyél másikat. :)
szia nekem 10 napot késett és akkor persze megjött pedig én már dokinál is voltam elvileg petezsák is volt ami 6mm de aztán meg megjött a mensim, a tesztek persze negatívak voltak. szerintem jobb ha nem éled bele magad mertakkor sokkal rosszabb lesz, még próbálj meg azért másik tesztet venni hátha mégis szorítok neked
ilyenkor legalább 2szer kell elvégezni a tesztet a biztonság kedvéért. Szerintem is vegyél egy másikfajta tesztet és csináld meg újra. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet, hogy több tesztet próbáltam, de leginkább a hcg-t.Anyukám gyógyszertárban dolgozik és mondta neki az egyik beteg, hogy a hcg-és neki sem mutatta ki.Még a Gábriel kimaradt najd kipróbálom azt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!