Találatok a következő kifejezésre: Ma van napja, hogy késik (43 db)

Ma van 1hete hogy késik. A negyedik nap reggelén teszteltem de negatívlett! Mikor teszteljek újra? Egyáltalán van még értelme tesztelni?

a melleim feszülnek és egy kicsitt érzékenyek!aluszékony vagyok!és néha szurkál a hasam!

Legjobb válasz: tesztelhetsz még pár nap múlva. van akinek csak késõbb mutatja ki a teszt.

tesztelhetsz még pár nap múlva. van akinek csak késõbb mutatja ki a teszt.
Szia, szerintem mi már értekeztünk. Nekem 6 napja késik és ugyanazok csak a tüneteim mint neked, a hõm pedig folyamatosan 37, 1. Én ma reggel teszteltem de negatív lett. Van egy kérdésem ma hajnalról, hogy érdemes-e még próbálnom és visszaírtak hárman, hogy volt, akiknek csak a doki vizsgálata mutatta ki a terhességet. Én most ugyanúgy aggódom, mint te. Csak gondoltam írok, ne érezd magad egyedül :)
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen hogy írtál!csak annyira elvagyok keseredve hogy már biztos nincs baba pedig sokan írják hogy nem mindenkinek mutatja ki elsõnek a teszt!én már csak 2hét késés után tesztelek ha addig sem jön meg!
Dokidhoz nem tudsz elmenni, hátha az UH mutat valamit. Én lehet, hogy két naponta is tesztelnék. Amiket leírtál, biztató! Szurkolok neked!
szia mi lett?mensi vagy baba?

Ma 3. napja, hogy késik a menstruációm. Fájdogál is a hasam kicsit, mintha megakarna jönni de eddig semmi. Ez még normális keretek között van, vagy nem feleslegesen aggódok?

Máskor sem a legpontosabb csak nemtudom hogy lehet-e baj.

Legjobb válasz: Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!

Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget, megpróbálok nem ezen agyalni és megnyugodni.
Szia. Volt, hogy beparáztam, s akkor bizony egy hetet késett. Ez még nem baj, ami neked van, várjál vele, s ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igyekszem higgadt maradni és jól kezelni a dolgot akármi is lesz.

Valami baj van? Ma 6 napja, hogy késik és a laborom kimutatta, hogy több peteérésem is volt. Félek, mert tegnap barnáztam egy picit, de nem jött meg. Terhes lennék és valami baj van?

Legjobb válasz: Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)

Teszteltél már? Sztem nem lenne baj! A barnázás nem biztos, hogy jót jelent! Elõzd meg a bajt! Teszt, és ha pozitív, doki! Drukkolok! Vigyázz magadra! :)
a barna lehet beágyazódásos vérzés, pihenj, magnéziumozz, és tesztelj!
Nekem is 5 napot késett már reménykedtem. Tegnap este kicsit barnáztam, ma reggelre megjött. Lehet hogy neked is megjönni készül.
sztm tesztelj akkor okosabb leszel..
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután volt egy picike barnázás kb 1 forintos nagyságú de azóta semmi!Szerintem azért volt mert nehezet emeltem de nem gondoltam, hogy ennyire!Tudom, hogy tesztelenm kellene de félek, hogy megint negatív!
Ne aggódj!Én is barnáztam és azt hittem hogy meg fog jönni de nem jött.És rá majdnem egy hétre kiderült hogy jön a baba.Menj el egy nõgyógyászhoz és mondd el neki mi a helyzet.Ha már nincs több barna akkor nem hiszem hogy baj lenne.Ne gondolj rosszra!Sok sikert!9 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Pénteken tudok majd menni addig meg még sok idõ van!Egy nagyon picit barnáztam ugy gondolom akkora baj nem lehet!Nagyon fájt a cicim de az elmúlt és most csak sárga folyásom van!Csak félek a csalódástól!

A párommmal nagyon szeretnénk babát, nem is védekezünk semmivel. Ma két napja, hogy késik a menzeszem. Van esélye, hogy terhes vagyok? Vegyek már tesztet?

Legjobb válasz: Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?

Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?
Lehetsz terhes!Vegyél 1tesztet, azt csináld meg a reggeli vizeletbõl!
Már miért ne lehetne? Nekünk mindhárom gyermekünk az elsõ próbálkozós hónapban összejött. Mondjuk két nap késés még belefér a ciklusba, de reggel csinálhatsz tesztet, hátha kimutatja ha baba van. Ugye ez attól is függ, hogy mikor volt péd. ha késõbb, akkor még várathat magára a második csíkocska.

Általában 30 naposak a ciklusaim ma 12 napja, hogy késik. Végig szurkált a petefészkem görcsölgetek de a teszt negatív volt. Nem tudom baba van e a dologban, de ha igen már mutatnia kellett volna tesztnek nem?

Fehér folyásom van picit sárgás. A melleim mintha nőttek volna sárgadinnye nagyságúak lettek. A mellbimbóm nagyon fáj, mintha be lenne gyulladva olyan érzés (megdagad megkeményedik és nagyon érzékeny)2 napja. Az ébredési hőm 37,1 és a nap más szakában is 37.

Legjobb válasz: Az a 2napja az az akart lenni,hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt

A kérdező hozzászólása: Az a 2napja az az akart lenni, hogy akkor csináltam tesztet és negatív volt
Szerintem holnap elsõ vizeletbõl csinálj ismét egytesztet, ha az is negatív keresd fel a nõgyógyászod...Ha meg persze pozitív, hát akkor is tudod a dolgod :)
Szia!Csináltál tesztet? :)
A kérdező hozzászólása: szia voltam dokinál megvizsgált.minden rendben volt semmi fertõzés vizelet vér is negatív volt.aztán 18.-án meg is jött valószínû a hormonok játszottak velem:)
Hát ez több mindent is jelenthet, akár babát is, de az is lehet, hogy csak a frontra voltál érzékeny. Tesztelj és kiderül.

Nekem ma van a 3. napja, hogy késik a menzeszem, de ma csináltam egy tesztet és negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Legjobb válasz: Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!

Szia sorstárs! Dettó ugyanígy vagyok. Ráadásul 10-es tesztet csináltam. Holnap reggel én még megnézem. Szerinem te is várj még 1-2 napot, hárha csak a hormon késõbb jelenik meg a vizeletünkben. Drukkolok magunknak! Írj, hogy mi volt!
Szia! Nem, délután csináltam a tesztet. Interneten rendeltem külföldrõl. One Step easy Pregnancy teszt a neve. 10-es érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!
Sziasztok!Nekem is késik már két napja, ma csináltam 10 erõsségüt és nekem is negativ lett.Akkor nem vagyok egyedül evvel a problémával.Azt hiszem várok még 1-2 napot és újra megprobálom.Remélem pozitiv lessz, mindannyiunknak!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Nem bírtam magammal, és most is csináltam egy tesztet (van egy rakat): + lett! Nagyon halvány, de ott van! Szerintem holnapra nektek is ott lesz!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló reggel csináltad meg a tesztet? Milyen nevû terhességi tesztet használtál?

Ma van a 11. napja hogy késik 2 teszt negatív! Köldök környékén egész nap be-be szurogatott! Nem vagyok felfázva! Komoly betegségem lehet? Hányingerem is van meg fáj a derekam! Mi lehet?

Legjobb válasz: Símán lehetsz terhes, csak elképzelhetõ, hogy a hcg késõn kezd termelõdni nálad. Ha viszont a terhesség teljesen kizárható, akkor menj orvoshoz, mert nem normális dolog, hogy ennyit késik. De egyébként is javasolnám az orvos meglátogatását, mert ha terhes vagy, akkor lassan 6 hetes körül lehetsz, és már uh-gal látja a petezsákot, sõt még a szívhang sem kizárt. Minden jót!

Símán lehetsz terhes, csak elképzelhetõ, hogy a hcg késõn kezd termelõdni nálad. Ha viszont a terhesség teljesen kizárható, akkor menj orvoshoz, mert nem normális dolog, hogy ennyit késik. De egyébként is javasolnám az orvos meglátogatását, mert ha terhes vagy, akkor lassan 6 hetes körül lehetsz, és már uh-gal látja a petezsákot, sõt még a szívhang sem kizárt. Minden jót!
a kérdés mikor teszteltél? ha a napokban (max3 nap) csináltál annak már pozitívnak kellene lennie. menj orvoshoz. komoly bajod csak nincs.
A kérdező hozzászólása: És kb.3-4 npja elkezdtek fájni a mellim, de jobban fáj a jobb oldali!

Baj van vagy "csak" baba? Ma van a 10. napja hogy késik, párommal nem védekezünk! Mi lehet?

Tüneteim:a mellbimbóm érzékenyebb(olyan érzés mintha ki lenne dörzsölve!)kicsit fájdogál a hasam,valamelyik éjjel arra ébredtem hogy nagyon éhes vagyok!Na a hangulatomrol meg ne is beszéljünk(egyszer kiabálok aztán sirok,utánna meg bujok és nevetek)!Tesztet majd holnap csinálok!reggelente fájdogál a fejem de hamar el is mulik!

Legjobb válasz: A tüneteid mensit vagy babád jeleznek. Ezek alapján nem lehet megjósolni, hogy terhes vagy-e. Ha 10 napja késik, akkor már bõven tesztelhetsz más napszakban is (most is), csak arra figyelj, hogy ne idd tele magad elõtte.

A tüneteid mensit vagy babád jeleznek. Ezek alapján nem lehet megjósolni, hogy terhes vagy-e. Ha 10 napja késik, akkor már bõven tesztelhetsz más napszakban is (most is), csak arra figyelj, hogy ne idd tele magad elõtte.

Ma van a hatodik nap hogy késik! 4nap reggelén teszteltem de az nega. Lett! Van még esélyrá hogy pozitívat teszteljek? Egyáltalán teszteljek még?

Legjobb válasz: Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!

Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!
Szia! Nekem is 6. napja késik. Én a 2. napon csináltam tesztet ami szintén negatív lett. Vannak apró jeleim (a melleim duzzadtabbak és érzékenyebbek, ma már fájnak is kicsit, aluszékony vagyok) de ami a legfõbb szerintem, hogy a hõm emelkedik, ma már 37.1 volt. A negatív teszt ellenére én még reménykedek, de holnap nagy bátorság kell majd, hogy megint teszteljek. Te érzel még valamit? Hõd hogy áll? Szerintem ne adjuk fel!
A kérdező hozzászólása: szia!nekem is érzékenyebek lettek a melleim!aluszékony vagyok!a hõmet nem mérem!én már majd csak hónap végén tesztelek ha addig nem jön meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!