Találatok a következő kifejezésre: Ma van mensim napja de eddig (5 db)

Ma van a mensim napja de eddig semmi. A méhszájamat nem érem el, fáj a cicim, soha sem szokott késni. Reggel csinálok tesztet. Ezek a tünetek lehetnek terhességi jelek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül babás tünetek, de lehetsz terhes.de ez az egy napos késés, nem sok, mindenesetre nyugodtan tesztelj, de ha nincs elég hcg a szervezetedben, akkor meg kell ismételni, egy hét múlva.Szorítok, hoghy úgy legyen ahogy szeretnéd.

Nem feltétlenül babás tünetek, de lehetsz terhes.de ez az egy napos késés, nem sok, mindenesetre nyugodtan tesztelj, de ha nincs elég hcg a szervezetedben, akkor meg kell ismételni, egy hét múlva.Szorítok, hoghy úgy legyen ahogy szeretnéd.
lehetnek igen, de még várj egy pár naot hátha csak késik, ha egy hét mulva sem jön meg akkor csinálj tesztet.
Ezek biztató jelek, de várnod kell még pár napot, hogy legyen értelme a tesztelésnek.
jó jelek. Nekem mensi után 2. napon már kimutatta. Drukkolok

Hányingerféle van, a szokásos patik kijöttek, majd szinte teljesen elmúltak mensi előtti napokban. (ma-holnap lenne aktuális, de eddig semmi, barna se) megőrülök már a pms kontra nem várt dillemától, lehet, h ez az izgulás előtte valójában pms tünet?

szal minden hónapban megfogadom, h a következő ciklus végét nem fogom végig idegeskedni, agyalni, h megjön-e vagy nem. Ehhez képest ált menetrendszerűen 1 héttel a nem várt előtt eszembe jut, h kb még egy 7 és akkor ugrik a majom a vízbe. (babát szeretnék, pco, ciszták,inzulingáz maybe enyhe pajzsmirigy alulműk, diétázom, úgy ahogy- nem számolva a szénhidrátot, csak nagyjából kerülve vagy lassú felszívódásúval pótolva, majdnem semmi cukor, plusz merckforminXR és minimál adag a pajzsmikire)szóval ált az ucsó 3 nap már tiszta dili, hiszti, sírás, idegesség, patik. Most nem vagyok dilis, csak inkább émelygek és ami tök fura, h kijöttek 1 héttel előtte a szokásos halántéki sűrű miteszer- patik, de csak kb2 napra, aztán elkezdtek eltűnni, már alig van. hőt nem mérem, mert túl összevissza élek, hasamban enyhe vmi érzés, de nem görcs, cicik inkább pár napja voltak nagyok, most semmi extra. érdemes tesztelni most napközben vagy csak várjak megint..

Legjobb válasz: Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?

Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: hát, valójában nem is tudom, akár azt is mondhatnám, h évek óta, legalábbis aktívan sose védekeztünk, mert már 36évesek vagyunk, de kb 1 éve kifejezetten igyexünk. köszi a gyors választ, drukk neked is! mennyi a hõd? elsõ babád lenne?
Van már 2 nagy gyerkõcöm, és most szeretnénk egy picit. 9 éve vagyunk együtt a mostani párommal, és bár egész kis koruk óta együtt neveljük a gyerkõcöket, tavaly megérett a gondolat, hogy jó lenne egy közös :) Én 3 évvel vagyok idõsebb nálad. A hõm 36, 8 - ról esett 36, 7-re, de még a "vonal" felett van, állítólag még van esélyem. (Fura nekem, a másik 2 elég hamar összejött...)
A kérdező hozzászólása: hát igen, csak tudod azért a korunk az már számít, még ha amúgy nem is érezzük... amúgy nem akarlak elszomorítani, de amiket errefelé olvastam, inkább 37 és afölött szokott lenni a babás hõ, bár biztos függ az alaphõdtõl is.
Állítólag nem gond, mert nekem 36, 4 az alaphõm, és ez jóval felette van, sokan vannak az oldalon, akiknek sose ment 37 fölé, és mégis babásak lettek, úgyhogy nem keserítettél el :)
És persze, számít a kor is, kb. én úgy voltam vele, hogy lehet, több lesz, mint 1 év...
A kérdező hozzászólása: ú, mostmár kezdem egyáltalán nem érteni a testem, olyan mintha se mensi se baba nem lenne, hanem egyszerûen csak kihagyná az egészet. mert mintha már a cicik sem lennének megnõve, reggel még hõt is mértem, 36, 5, ami gondolom a tök normál (ete kevesebb volt 2tizeddel), bár nem méregettem nagyon eddig, hányinger, szagundor még van, meg étvágy is, viszont hasam már szinte egyáltalán nem érzem, ja és tegnap du csináltam tesztet is, h végre megnyugodjak így vagy úgy, mondanom se kell tök nega. akkor most meg e jön, meg baba se, de akkor mi van?!
A kérdező hozzászólása: mármint este farkas étvágy, plusz fáradtság, gyöngeség, reggel evés utántól megint undor, hányinger. ja és tegnap megláttam egy öreg nénit az utcán, mire elsírtam magam, de annyira, h azon közben már röhögnöm is kellett, mert olyan tipikus hormonális sírás volt, mint a filmekben. csak ugye nem tudom, h milyen elõjelû.. áá, vki tapasztalt már ehhez hasonlókat? miért viselkedik ilyen furán a szervezetem? köszi elõre is a válaszokat és bocsi a hülyeségemért

Ma kellett volna megjönnie de eddig még semmi. De viszont már kb 4 napja testápolo szerü fehér folyásom van ez mit jelent ez baba jele? Vagy mensi jele?

egyébként nincsen semmilyen mensis el?jelem más

Legjobb válasz: Sajàt tapasztalatombol:a testàpolo szeru folyàs a mensi elojele!Nekm legalàbbis,bizzunk benne hogy neked nem igy lesz!

Sajàt tapasztalatombol:a testàpolo szeru folyàs a mensi elojele!Nekm legalàbbis, bizzunk benne hogy neked nem igy lesz!
Nekem is krémes folyásom volt, és van 34 hetes babás vagyok. Ugy tudom, hogy a tojásfehérje szerû folyás a mensi elõjele. lehet, hogy összejött, majd teztelj ha nem nem jön meg! kitatás!
Èn ugy tudom hogy, a sürü fehér folyás terhesség elöjele is lehet. Sok esetröl hallottam már. Várj meg pár napot és tesztelj!
Nálam a sûrû fehér folyás a terhesség jele volt! De hozzáteszem nekem soha nincs ilyen folyásom mensi elõtt. Ezért voltam szinte biztos hogy baba van a dologban!
Én úgy olvastam, hogy a mensi elõjele a vizes, hígabb folyás. Igazából az számít, hogy neked milyen folyásod szokott lenni, amikor az elõzõ ciklusokban mensi lett a vége. Mindíg a te saját "leleteidhez" viszonyíts!! Kívánom, hogy baba legyen!:)


4 nap van a nem vártig, eddig a reggeli hőm 36, 7-36, 8 között mozgott pé. óta, de ma reggel leesett 36, 3-ra! Ez tuti mensit jelez, vagy van még esélyem babára?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!
Én is ugy tudom hogy ez menzit jelent!Bocsi!
nem tudod betenni ide a görbéd??? de így látatlanba is sok a 0, 5 tizedes esés...az már mensi...a luteális szakaszban már a 0, 3 esés is sok....sajnálom

9 napja késik a mensim, eddig mindig pontos volt. Ma délután teszteltem, negatív. Terhességi tünetem nincs, de a hőm ma reggel is hüvelyben 37, 1 volt. Mi van ilyenkor?

Eddig úgy éreztem mindjárt megjön, de semmi.Néha belenyilal a bal oldalamon.Egyszerüen nem tudom mi van...Volt már így valaki?

Legjobb válasz: akkor sajna nincs baba

akkor sajna nincs baba
Én még nem vagyok anyuka csak szeretnék az lenni, de eddig amit itt olvastam azt vettem ki hogyha a menzesz elmarad és magas marad a hõd akkor lehet bízni. Szerintem menj el dokihoz õ biztos meg tudja mondani hogy mi ez. Ha baba akkor azt, ha meg netán valami gond van akkor meg idõben elkapjátok. Azt is olvastam hogy a terhes tünetek sem mérvadók. Ha babát szeretnél kívánom az legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon szeretnénk már babát, de ettõl a bizonytalanságtól az is jobb, ha megjön.:(
Próbálj meg holnap reggel tesztelni reggeli elsõ vizeletbõl, másik fajta teszttel. Szurkolok! :-)
Végül lett baba? Csak azért mert most hasonló cipõben járok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!