Találatok a következő kifejezésre: Ma van ciklusom (190 db)

Mikor kell sexelni? Ma van tojás fehérje szerű nyákom, de ciklus. Hu szerint vasárnap lesz peteérésem?

Melyiknek higgyek, mikor legyünk együtt?

Legjobb válasz: A ciklus.hu-t felejtsd el, az csak egy gép, beírt adatok alapján számol. Ha volt az elmúlt egy évben egy rövidebb vagy hosszabb ciklusod, mint az átlagos, akkor máris máshová számolja a peteérést. Nekem anno úgy tanították, hogy a 11. naptól minden nap 1x (és semmiképp nem sûrûbben!!!) kell együtt lenni és akkor jó eséllyel "beakad" a babuci. Amúgy az ovulációs teszt a legbiztosabb, nálam mindkét alkalommal elsõre sikerül, 35 éves kor felett! Sok sikert, szerintem ma is és holnap is szeressétek egymást!

A ciklus.hu-t felejtsd el, az csak egy gép, beírt adatok alapján számol. Ha volt az elmúlt egy évben egy rövidebb vagy hosszabb ciklusod, mint az átlagos, akkor máris máshová számolja a peteérést. Nekem anno úgy tanították, hogy a 11. naptól minden nap 1x (és semmiképp nem sûrûbben!!!) kell együtt lenni és akkor jó eséllyel "beakad" a babuci. Amúgy az ovulációs teszt a legbiztosabb, nálam mindkét alkalommal elsõre sikerül, 35 éves kor felett! Sok sikert, szerintem ma is és holnap is szeressétek egymást!
Én azt nem értem, hogy csak egy biztos napot akarsz belõni és abban bízni, hogy pont akkor sikerül? Érdemes ilyenkor két naponta együtt lenni, úgy nagyobb az esély minthogy pont egy darab megfelelõ alkalmat várj. Tessék összebújni, amikor csak lehet. :) Ma, pénteken és vasárnap is mondjuk! Hajrá, kapd el a párod!
A testednek higgy ne a ciklus.hu-nak.Nekem is mindig 1-2 nappal elõbb van peteérésem mint ahogy a ciklus.hu kiszámolja.És naponta 2naponta legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Sajna elfogyott az ovutesztem, az újjal meg még nem ért ide a postás. Eddig ovu teszt szerint akkor volt peteérésem, amikorra a ciklus.hu húzta be, de mindig elõtte 2-3-4 nappal van ez a tojás fehérje szerû nyák. Heti 1-2 sex szokott lenni, általában hétvégén, párom nagyon fáradt mire este haza ér, egy últõ helyében elalszik miközben beszélek hozzá
A peteérésed akkor van mikor a tojásfehérje szerû folyás van.Akkor kell együtt lenni ha babát szeretnétek.Megértem hogy fáradt a párod de ha pl a peteérésed mondjuk hét közben van akkor hiába vagytok együtt hétvégén.És ne az ovutesztnek higgy hanem a testednek.

A héten együtt voltunk a párommal, minden nap. Ma van a ciklusom 12. napja. Esély szerintetek babára?

Legjobb válasz: Ez attól függ, milyen hosszúak a ciklusaid, mert attól függ, mikor van az ovulációd, amikor a petesejt meg tud ugye termékenyülni. Méred esetleg a reggeli hõmérsékletedet? Abból kiderül, hogy mikor volt az ovuláció pontosan (persze mindig utólag) és akkor van a legnagyobb esély az ovulációra, illetve az azt megelõzõ néhány napban (3-4). De ha "rendes" 28 napos ciklusaid vannak akkor jó esély van babára, igen, mert akkor épp a 14. nap körül van ovulációd. (Általában ahány napos a ciklusod abból kell kivonni 14 napot, és akkor van az ovuláció, de ez nem 100%, szervezetenként eltérhet néhány napot is)

Ez attól függ, milyen hosszúak a ciklusaid, mert attól függ, mikor van az ovulációd, amikor a petesejt meg tud ugye termékenyülni. Méred esetleg a reggeli hõmérsékletedet? Abból kiderül, hogy mikor volt az ovuláció pontosan (persze mindig utólag) és akkor van a legnagyobb esély az ovulációra, illetve az azt megelõzõ néhány napban (3-4). De ha "rendes" 28 napos ciklusaid vannak akkor jó esély van babára, igen, mert akkor épp a 14. nap körül van ovulációd. (Általában ahány napos a ciklusod abból kell kivonni 14 napot, és akkor van az ovuláció, de ez nem 100%, szervezetenként eltérhet néhány napot is)
A kérdező hozzászólása: 28 napos szokott lenni...akkor majdnem félidõben vagyunk :P
akkor bizony jó esélyeid vannak :) De még jobbak ha még egy pár napig legalább 2 naponta együtt vagytok.

Nekem ma van a 14-dik napom a menzi elso napjatol szamolva, de en nemtudom hogy kell kiszamolni milyen hosszu a ciklusom! Majus 25-diken jott meg utoljara a menzeszem! Most ma van eselyem hogy osszejon a baba?

Legjobb válasz: Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!

Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Átlag ciklus hossza? Elsõ válaszoló vagyok.
mindig onnantol számold mikor megön a menzid.most ahogy irtad hogy ez a 14 napod akkor most jol számoltad. addig számold mig meg nem jön a menzi
Általában hány naposak a ciklusaid? cilus 1.napja: amelyik nap megjön és a vége a következõ elsõ napja elõtt. Tehát 1.napod május 25 és az utolsó az lenne, amikor megint megjön, ha megjön.. Nézd meg, hogy ált. hány napos szokott lenni, és az alapján már ki tudod számolgatni, tesztet a késés után pár nappal érdemes csinálni szerintem, akkor már biztosabb eredményt ad.

Mikorra várható a peteérésem? Ma van a 14. napom. Nem késem le, ugye? Megnéznétek a görbém? 28-29 napos ciklusok (most kezdett beállni a vetélés (dec. ) után. Addig 30-32 naposak voltak.5 napig vérzem általában.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!

Szió! Szerintem tegnap volt pé-d, ha rendszeres a mensid és olyan 28 napos a ciklusod. De nem kell aggódni, még nem maradtatok le semmirõl, ha még ma akcióztok akkor is célbaérnek a kiskatonák. :) Sok sikert a babához!!!
Szerintem is tegnap lehetett pé-d. Meg azért is írok, mert pnt én is ma vagyok a 14.napon, és elötte nekem is 32-30-35 naposak voltak a ciklusaim és szerintem nekem is tegnap lehett pé-m vagy ma, mert görcsölgetek. Az én görbém ilyen:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön mindkettõnknek a baba:)
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap rendesen szurkált, meg ma reggel is a jobb petefészkem. Remélem hogy akkor innentõl csak emelkedni fog a hõm. :) Szorítok Nektek is, hogy minél elõbb sikerüljön. :)

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

2 hete késik, ma van a 48. ik napom (36-37naposak a ciklusaim) Mi lehet a probléma?

Mindig pontosan megszokott jönni,de ez alatt a 2 hét alatt minden percben érzem,hogy most már biztosan megjött,de nem.A 39.napon erősen görcsöltem,azóta meg csak fehér folyásom van hol több hol kevesebb(ma nagyon sűrű és sok)szúrkál a hasamba és a olyan érzés mintha viszketne a méhen.csináltam tesztet,negativ.nem értem mi lehet segitsetek,mit csináljak.szerdán mennék dokihoz,ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.

Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerõ. 35 napos ciklus felett jellemzõen nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.
A kérdező hozzászólása: mégiscsak megjött.az 50.ik napra, 2 hét késés után.nagyon reménykedtem, de ugy látszik már megint a hormonok játszanak, vagy a cickafark-palástfû tea :-(
Szia! Nagyon hosszúak a ciklusaid, endokrinológushoz célszerû lenne elmenni, õ a hormondoki. Ilyen hosszú ciklusnál többnyire nincs peteérés. :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!akármilyen hihetetlen, de van(volt mindig is) peteérésem, ultrahanggal volt ellenõrizve minden hónap 14.ik napján.mindig volt vagy a 9-10-13- vagy 17.ik napon, és azt mondta az orvos, hogy ez normális, nem gond ha éppen a 9-10-13 vagy akár a 17.ik napon van.csak mégsem jött össze a gyerek.
Én egy ideje mindig kétkedéssel fogadom már amit egy orvos mond. Nem kell feltétlenül neked is ezt tenni, de szerintem egy endokrinológiai konzultáció nem ártana. A teherbeesés ugyanis nem csak a peteérés meglétén múlik sajnos. Hormonsort csináltatott a dokid?
A kérdező hozzászólása: igen, de már elég régen, ugyhogy tényleg nem ártana.kb 10 nap múlva kell mennem hozzá.

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)
Szia! Ha nyúlós folyásod van akkor valószínû most van a peteérésed! Ezért ma meg holnap legyetek még együtt!!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy férjem külföldön dolgozik és tegnap repült vissza. Így tegnapelõtt tudtunk csak együtt lenni. Akkor a peteérés elõtti napokban nem is eshettem teherbe?
Szia, Én azt olvastam, hogy ha a peteérés elõtt egy két nappal van együtt az ember a párjával, akkor is lehet baba, de nagyobb esély van a kislányra. http://www.ciklus.hu -n találtam. Áll. azok a spermák (x krom)lassabak, de életképesebbek , ezért peteérés elõtti együtlétnél nagyobb az esély a kislányra... olvasd el, érdekes. Sok Sikert
A kérdező hozzászólása: és ma fáj reggeltõl az alhasam jobb oldalon viszont nyákos izé nem nagyon van ettõl még összejöhet?
Szia Ha ma egyutt voltatok akkor elég csak holnapután illetve azután ujra egyutlennetek, mert a sperma 2 iletve jobbik eseten 3 napig életképes a noi huelyben..azért ajánlott 2-3naponta ovukor egyutlenni, mert a a sperma ujratermelodéséhez kb 48 ora kell, ha elobb szeretkeztek, akkor kevés mennyiségu sperma termelodik és nemis annyira furgék...
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm h választ kaptam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!