Találatok a következő kifejezésre: Ma van 9. napja, hogy (20 db)

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

Ma van a 9. napja, hogy nem jött meg. Az ötödik napon csináltam egy tesztet, de sajnos negatív lett. Most mit tegyek?

Pár nappal ezel?tt esténként szúrkált a hasam, fájt a derekam, mint amikor meg akar jönni, de aztán semmi. Más, esetleg terhességre utaló jelet sem tapasztaltam (nincs lázam, nem érzékenyek a melleim... )Menjek orvoshoz vagy teszteljek még egyszer, hátha?

Legjobb válasz: semmit nem vagy terhes az tuti nekem 2 hete késik és negatív lett a teszt is és orvosnál is voltam.Nem volt még peteérésem szerintem nálad is ez lehet!!!

semmit nem vagy terhes az tuti nekem 2 hete késik és negatív lett a teszt is és orvosnál is voltam.Nem volt még peteérésem szerintem nálad is ez lehet!!!
csinálj még egy tesztet!!! nekem egy hét kellett, hogy neg. tesztbõl poz. legyen. sok sikert
nem vagy terhes. menj orvoshoz, ha azt akarod hogy legyen peteérésed
A kérdező hozzászólása: A ciklusom általában 28-29 napos, de amióta (kb.fél éve) nem szedem a tabit kicsit rendszertelenné vált, de 29 napnál sosem volt több. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Valószínüleg ilyen hamar ki sem mutatja a teszt, meg kell várni a beágyazódását, csak utánna lesz pozitív a teszt. Min 2 hetet kell várni. a szúrkálást ha félidõben érezted, akkor lehet a peteérés. elõtte utánna pár napig nagyobb az esély a teherbeeséshez. Ne görcsölj, akkor hamarabb sikerül. Ne add fel, sok sikert! 17 hetes kismama
Lehet, hogy még korán teszteltél. A ciklusod rendszeresen ugyanolyan hosszú, nem szokott késni?
Szia! Nekem ugyan az elmaradt mensi napján kimutatta a teszt a terhességet, Nálad lehet hogy még alacsony volt a HCG szint. Szerintem tesztelj mégegyet.
A menses kimaradása után 14 nappal kell tesztelni, elõbb nem érdemes, mert hamis eredményt adhat. Kitartás!!! Nem feltétlenül van tünete a terhességnek (tapasztalat).
Szerintem egy újabb teszt nem árt mert ha nega akkor tuti nem vagy babás mert ilyenkor már mindenképpen kimutatná.Sok sikert!
Teszteljj egy kicsit késõbb! :)

Ma van a 9. napja, hogy késik, a teszt negativ. Létezhet, hogy még is terhes vagyok?

Sajna az orvosom szabira ment .Csak 2 hét múlva jön vissza dolgozni.

Legjobb válasz: Igen létezik.Vegyél egy másik,másfajta tesztet. Ha terhes is vagy az a két hét nem változtat semmin ha akarod a babát ha nem.

Igen létezik.Vegyél egy másik, másfajta tesztet. Ha terhes is vagy az a két hét nem változtat semmin ha akarod a babát ha nem.
Lehet ilyen. Nálam is negatív volt a teszt, aztán mivel továbbra is késett, vettem egy másik fajtát, és az már pozitív volt. Én is azt ajánlom, hogy vegyél másikat. :)
szia nekem 10 napot késett és akkor persze megjött pedig én már dokinál is voltam elvileg petezsák is volt ami 6mm de aztán meg megjött a mensim, a tesztek persze negatívak voltak. szerintem jobb ha nem éled bele magad mertakkor sokkal rosszabb lesz, még próbálj meg azért másik tesztet venni hátha mégis szorítok neked
ilyenkor legalább 2szer kell elvégezni a tesztet a biztonság kedvéért. Szerintem is vegyél egy másikfajta tesztet és csináld meg újra. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet, hogy több tesztet próbáltam, de leginkább a hcg-t.Anyukám gyógyszertárban dolgozik és mondta neki az egyik beteg, hogy a hcg-és neki sem mutatta ki.Még a Gábriel kimaradt najd kipróbálom azt is.

Létezik hogy peteérésem van? Ma vagyok a 9. napomon és eddig 36, 2 volt a hőm most ma meg 36, 9 fok.

Akkor most létezik hogy hamarabb jön meg és most van peteérésem?Sosem volt normális a ciklusom:S

Legjobb válasz: Én soha nem hõmérõztem meg ilyenek, csak a folyásomat figyeltem, bár ahhoz se nagyon értek:) Januárban mikor elmúlt a mensim egybõl fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben szokott lenni. Ciklusom 22. napján pozitívat teszteltem, így tuti elõbb volt pé-m és azért mutatta ki ilyen korán a teszt. Most 9 hetes vagyok:)

Én soha nem hõmérõztem meg ilyenek, csak a folyásomat figyeltem, bár ahhoz se nagyon értek:) Januárban mikor elmúlt a mensim egybõl fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben szokott lenni. Ciklusom 22. napján pozitívat teszteltem, így tuti elõbb volt pé-m és azért mutatta ki ilyen korán a teszt. Most 9 hetes vagyok:)
Igen, létezhet! Valakinek már a 4. napon van. Mindenkinek más a szervezete.
A kérdező hozzászólása: Most lehet hülyeséget írok de tegnap voltunk együtt a párommal és akkor létezik hogy ha peteérésem volt hogy sikerült?mert peteérés elõtt 2 nap és utána 2 nap úgy veszik ugye?És az ondó 3 napig marad életben ugye? De lehet ez még korai lenne:(
Ezt még korai lenne megmondani, majd a nem várt napján derül ki vagy csak utána, addig viszont türelem :)
A kérdező hozzászólása: hogy tudom belinkelni?bocs, de béna vagyok.
A ciklus-hu elég gyakran rossz helyre húzza be. Ha a hõd már régóta fenn van, akkor ez most nem tüszõrepedés., mert az már megvolt korábban. Görbédet linkeld be!

Ma vagyok a ciklusom 25. napján, 9 napja volt a peteérésem. Már egy hete megjön érzésem van és annyira fáj a cicim, hogy hozzányúlni sem lehet. Lehet babától ez a tünet?

Tudom hogy ez a mensi el?jele is lehet, de én ezt csak akkor érzem, amikor a napján megjön, el?tte sosem. Aki babát vár megosztaná hogy mit érzett?

Legjobb válasz: Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!

Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!
Ha megint legalább 39 fok, akkor hûtõ borogatással is lejjebb vihetõ. Nem csak lázcsillapítókkal.
Vagy esetleg vidd el orvoshoz. Egy ekkora gyerek szervezetét megviseli a hosszan tartó láz, sõt, rámehet a szívre is például.
A kérdező hozzászólása: már voltunk de csak csillapítókat ajánlott....
A gyerek gyakran és könnyen belázasodik? Látszólag nagyon elesett? Panaszkodik, és csak alszik szinte? Vannak olyanok, akik könnyen lázasodnak be, és nem is keltenek annyira beteg benyomást még 39 fokos lázzal sem, mások meg már 38 foknál nagyon rosszul vannak... (Magamról annyit, hogy én például ha belázasodtam - ez gyerekként kb. 2x fordult elõ - akkor komoly baj volt, az orvos nem küldött haza egy lázcsillapítóval. Azóta is csak nagyritkán vagyok lázas, és akkor baj van, pl. szalmonella.) Ha kétségeid vannak, vidd el az ügyeletre inkább, minthogy baj legyen. Egyébként pedig hûtõfürdõ, vizes lepedõ segíthet levinni, ha a gyógyszerek nem használnak.

A menstruációm 9 napja késik ma reggeli vizeletből negatív volt. De szédelgek és nagy étvágyam van, hőm is 36.9. Mikor teszteljek újra hogy pozi legyen?

Legjobb válasz: Szerintem inkább menj el dokihoz, ha már 5 hetes körül vagy akkor uh kimutatja, ha nem mutat semmit az uh akkor csinálnak vérvételt.

Szerintem inkább menj el dokihoz, ha már 5 hetes körül vagy akkor uh kimutatja, ha nem mutat semmit az uh akkor csinálnak vérvételt.
Már ki kellet volna mutatnia ha terhes lenné. Szerintem menj el az orvoshoz mert nem normális hogy késik. De azért drukkolok hogy sikerüljön :) További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, de úgy néz ki ma meg fog jönni.... majd legközelebb:)
Nekem sem mutatta ki a teszt, csak már mikor hánytam. Szóval hamarabb volt tünetem, mint pozitív tesztem, pedig 3-at is teszteltem :) A doki el is küldött, mikor elmentem hozzá, mondván még negatív a teszt, menjek vissza ha pozitívat tesztelek v még egy hétig nem jön meg. Szóval lehetsz terhes :) 35 hkm

9 napja késik a menszim, terhes tüneteim vannak a teszt negativ, a ciklusom 28 napos szokott lenni, ma voltam dokinál csinált uh és a papiron az áll jobb ov ban 22 mm érett tüszö, ez hogy lehet? Hasonló esetek valakinél?

Legjobb válasz: szia nekem 6 hétig nega volt a tesztem,elmentem dokihoz nem látott babát pedig ott volt 10 ezret fizettem.aztán 1 napra rá a kórházban kiderült h 7 hetes vagyok jobb oldalon meg van egy érett tüszõm.ez megesik.még mondta is a doki h lehetett volna ikreim is...lehet h nálad is van baba csak még nem látszik.egy hét múlva ismételj valami jó fajta teszttel.ja és írd meg h mi van veled.szorítok

szia nekem 6 hétig nega volt a tesztem, elmentem dokihoz nem látott babát pedig ott volt 10 ezret fizettem.aztán 1 napra rá a kórházban kiderült h 7 hetes vagyok jobb oldalon meg van egy érett tüszõm.ez megesik.még mondta is a doki h lehetett volna ikreim is...lehet h nálad is van baba csak még nem látszik.egy hét múlva ismételj valami jó fajta teszttel.ja és írd meg h mi van veled.szorítok
A kérdező hozzászólása: lányok köszönöm a válaszokat, ma barnázni kezdtem és már vált rózsaszinesre azthiszem megjön szomi vagyok ez megint nem az én hónapom.
Nálam is volt ilyen, nekem is ezt mondta a doki, aztán másfél hétre rá megjött.Akkor már 3 hetes késésnél jártam.

Mitől lehet, hogy a ciklus 18. napján a reggeli hőm "felugrott" 36, 9- re (szájban)? Utána 36, 6-36, 7 volt. Ma van a 23. nap, 36, 6.

Legjobb válasz: A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.

A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Ezen nagyon sok infot kaphatsz. De nem lényeges hogy most leesett. A lényeg hogy visszamenjen és ha babás szeretnél lenni, akkor maradjon is jó jó sokáig.
Az elsõ válaszoló nem mondott jót. Ha 18-án felment a hõje akkor 17 cn-en volt a péje valószínûleg, ami azt jelenti, hogy még jócskán messze van mensitõl, így ez a hõesés nem utal a mensire.
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma van a 23. napja, azt ugyan nem tudjuk, hány napos a ciklusa, de nem lehet messze. Saját tapasztalatból mondtam ill. az tény, h. a menzesz elõtt pár nappaltól a menzesz elsõ 1-2 napján leesik a hõ.
Igen, igazad van, de ha 18-án ment fel a hõje, kb. ez a ciklusa 31-32 napos lesz. Így ez a hõleesés nem jelenthet mensit. De erre a kérdezõ tudna választ adni, hogy korábban mért-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kis plusz infó: a ciklusom 14. napján pozitív ovu-tesztet produkáltam. Az alaphõm 36, 2-36, 3 körüli. A ciklus hossza általában 28 napos, egyszer-egyszer 30-32 napos. 9. napon együtt voltam a párommal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!