Találatok a következő kifejezésre: Ma van 9 (125 db)

9. napon visszaesett 36.6-ról 36.4-re. Ma van peteérésem? Vagy tegnap volt? Múlt hónapban is 9. napon esett vissza ugyanígy uezen a fokon. Lehetséges? Ezért maradtunk le a babáról majdnem egy évig?

Legjobb válasz: Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen,szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett,akkor ma van...de jobb lett volna,ha már tegnap együtt vagytok,de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)

Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen, szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett, akkor ma van...de jobb lett volna, ha már tegnap együtt vagytok, de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)
A kérdező hozzászólása: Szóval lehetséges ilyen korán a peteérés? 3 hónapja mérem a hõmet, de most meg a múlt hónapban volt uez, innentõl ment felfelé 37.2-ig! Elõtte Clostyt szedtem és a hõm magasabb volt pár fokkal és akkor 14. napon volt pont a peteérésem. Most gyógyszer nélkül ilyen. Elõzõ hónapban volt lehet a 9. napon a peteérés, mert rá 14 napra jött meg a barnázás 3 napig, utána rendesen vörösen. Egyébként mindig hosszú ciklussal küzdöttem, szedtem is a Norcolutot rá.Csak abbahagytam, mert csúnya lett a bõröm nagyon. Akkor ma is még jó az akciózás? Csak sikerülne már! :) Köszi a választ!
Hát naná, hogy jó!Ma mindenképp akció, és és holnapután is!!MIndent bele!!!:) ))
Van hõgörbéd? Inkább azt tedd fel! De szerintem még nincs, mert elötte le szokott esni a hõ!
Ha beírsz a keresõbe, töménytelen kérdést találsz ebben a témakörben (hõmérõzés stb). Egyébként pedig jobb lenne, ha vezetnéd a hõdet és ahogy telnek a hónapok - hacsak nem sikerül rögtön ;) - , úgy tanulod meg a saját ciklusodat értékelni. Csak hogy a kérdésedre is válaszljak: nem esett le a hõd, nem mutatja az ovut, merthogy akkor van az ovuláció, amikor leesett a hõ. De csak akkor tudod meg, hogy volt, ha utána felmegy a hõd. Leesett? Felmegy? Igen, minden relatív... ezért írtam, hogy vezesd a hõdet pl a ciklus.hu-n. Eléggé az elején jársz, bár nem írtad hány naposak a ciklusaid, azt mondom, hogy még ingadozik, bár a 37, 1 kissé magas, de azt sem írtad, hogy méred, hol méred. Szóval ezekre így érdemben válaszolni nemigen lehet. De én arra tippelnék, hogy még lejjebb fog ez menni, amikor eléri az alsó csúcsot, valszeg akkor lesz a tüszõrepedésed. (ha lesz, merthogy az sem biztos, hogy lesz....) Órákig lehetne regélni.. De itt megtalálsz mindent: babatervezok.otthona.net. Sok sikert nektek!!! A.
mivel mindenben különbözünk, van akinek nem esik le drasztikusan a hõje, de ha felmegy akkor megvol a pé. ha marad a hõd, és nem leszel betg(elég magas a 37, 1) akkor lehet hogy megvolt
A kérdező hozzászólása: tegnap volt fehér folyásom, meg kis hasszúrkám. 28 naposak a ciklusaim.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ha nem vezetsz görbét, ajánlom, hogy szeretkezzetek minimum 2 naponta:) Ha van péd, akkor esélyes lehetsz egy esetleges terhességre, és nem kell azon megilyedni, hogy mikor van/volt péd. A hõd egyébként utalhat arra -ha felment, hogy elõtte való napon megtörtént a pé-sed.Én most is szt mondom, akciózzatok, és bízz abban, hogy nem jön meg:) Sok sikert kívánok neked!

Hétfőn 36.5, kedden 36.6, szerdán 36.7, csüt 36.8, pénteken (ma) 36.9 a hőm. Ma vagyok a 15. napon. Most van peteérésem?

Nem érzek semmit, ja és szedtem a Clostyt 2-6. napig. 16. naptól pedig Norcolutot kell szednem.Mit gondoltok? Ma van vagy már volt peteérés? Vagy több napig tart?

Legjobb válasz: kb 2 napig tart. Lehet hogy most van, de nekem pont a 12. napra lett és ugyanúgyszedtem a clostyt. Viszont ha ma terhes leszel, akkor felhívom a figyelmed, hogy terhesen sem a clostyt , sem a norcolutot nem szabad szedni, úgyhogy nem értem a dokidat, mert ha ma terhes leszel, hogy szedhetnéd a norcolutot??? Nem lehet, mert az a gyógyszer mensit idéz elõ, amivel az esetleg megtermékenyült petesejt nem beágyazódik, hanem kiürül. Nekem nem lehetett beszedni onnantól hogy clostyztam .Kérdezd meg a dokid hogy mi a véleménye a norcolutról.

kb 2 napig tart. Lehet hogy most van, de nekem pont a 12. napra lett és ugyanúgyszedtem a clostyt. Viszont ha ma terhes leszel, akkor felhívom a figyelmed, hogy terhesen sem a clostyt , sem a norcolutot nem szabad szedni, úgyhogy nem értem a dokidat, mert ha ma terhes leszel, hogy szedhetnéd a norcolutot??? Nem lehet, mert az a gyógyszer mensit idéz elõ, amivel az esetleg megtermékenyült petesejt nem beágyazódik, hanem kiürül. Nekem nem lehetett beszedni onnantól hogy clostyztam .Kérdezd meg a dokid hogy mi a véleménye a norcolutról.
Peteérés akkor van, amikor leesik a hõ, majd elkezd felkúszni. Szóval az utolsó alacsony hõmérsékletû napon és kb. 2 napig tart és a pete is él kb. 24 órát. Sztem neked már volt hétfõn v. kedden. De attól még próbálkozhattok.
Én is norcolutot szedek és azt mondta a dokim, hogy attól még teherbe lehet esni. Szerintem nem adnák a dokik, ha bajt csinálna.
A kérdező hozzászólása: A Norcolut mellett is teherbe lehet esni a dokim szerint, ugyanis akkor nem írta volna fel.Én megbízom benne, mert tapasztalt, nekem a rendszertelen ciklus miatt adta még fél éve, most meg ha nem jön meg segíti a beágyazódást v vmi ilyesmi.Ha pedig meg akar jönni, akkor pont 28 napra jön meg.Nem magamtól szedem.

Ma vagyok a ciklusom 11 napján, eddig a hőmérsékletem 36, 9 volt, ma pedig 37 fok volt. Lehet, hogy ma van peteérésem?

Bár egy kicsit félek, hogy nincs:((((((

Legjobb válasz: Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.

Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.
Hát ez nem peteérési, ez terhességi hõ. Ha marad továbbra is ennyi, akkor terhes vagy.! Ha a menszeszed napja után 1-2 nappal is ennyi marad akkor már biztos lehetsz benne hogy babád lesz!

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

Utalhat ez terhességre? Ma van a 26. napom, és reggel óta erősen szurkál a jobb petefészek(? ) környékén. A hőm fent van 36, 9 (peteérés előtt 36, 6 szokott lenni).

Mensi el?tt görcsölni szoktam, az jelzi, hogy meg fog jönni. Viszont ilyen szurkálást ezen a tájékon még sohasem éreztem.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem gratulálok! Nekem is így kezdõdött, de ha túl nagyon szeretnéd akkor lehet csak az miatt érzed.(álterhesség) Kb 3-4 nap múlva a terhességi tesz kimutatja, mert az orvos csak 2-3hét múlva láthatja.De ha poz., akkor irány a doki!!! Én most kezdtem a 9. hetet. Szia!!

Szia! Szerintem gratulálok! Nekem is így kezdõdött, de ha túl nagyon szeretnéd akkor lehet csak az miatt érzed.(álterhesség) Kb 3-4 nap múlva a terhességi tesz kimutatja, mert az orvos csak 2-3hét múlva láthatja.De ha poz., akkor irány a doki!!! Én most kezdtem a 9. hetet. Szia!!
Ja és majd elfelejtettem !! Már most kezdd el szedni az Elevitet, annak az osszetétele kicsit jobb mint a Gravida.
Szerintem is lassan gratulálhatunk. :) Amúgy én meg pont azt hallottam, hogy a Gravidia modernebb, mint az Elevit, és a Gravidiában van jód is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elevitet szedek már több hónapja, nekem az "segít". :) Viszont most elkezdtem cseppekben barnázni... akkor gondolom ez azt jelenti, hogy meg fog jönni?????? :(((( (A múlt hónapban fél napig volt vérzés, utána 2 napig kis barnázás, 1 hét múlva teszteltem, ami negatív lett.) Nem tudom mit csináljak...
Sajnos én is voltam már hasonló helyzetben..a szurkálást is éreztem, a hõm is fennt maradt egészen a menstruáció napjáig..nem lett baba. Elõzõ hónapban a 26. naptól két napig volt barnázás majd megjött rendesen.

27 napos ciklusoknál, ma van a 27 nap. Tegnap a hőm 36, 9, ma 36, 8. Tuti meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy megjön, 0.1-0.2 fokos esések semmit nem jelentenek. Ha holnapig nem jön meg tesztelhetsz is akár.

Nem biztos, hogy megjön, 0.1-0.2 fokos esések semmit nem jelentenek. Ha holnapig nem jön meg tesztelhetsz is akár.

2 napja megvan, de a hőm még mindig fent van. Tegnap 36, 8 volt, ma 36, 9. Miért?

Legjobb válasz: Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.

Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes... De a görbém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Lehet, hogy azt 36, 5-öt nem kéne figyelembe venni, de már máskor is volt, hogy 1 órával elõbb mértem és nem kaptam ilyen kiugró értéket.
Nem vagy babás véletlen? Én csinálnék mostmár egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Még mindig 36, 9... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy normális volt-e. Volt vérzésem, de fele olyan erõs sem, mint szokott. És ma már szinte semmi sincs, pedig 7 napig szoktam menstruálni. Na mindegy, a jövõhéten úgyis megyek dokihoz, csak szeretnék megnyugodni. :S Köszi a választ!
Szerintem nem. Ha normális volt a mensid és biztosan nem vagy terhes, akkor ne aggódj, mensi végére majd lemegy!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem baj, hogy még mindig fent van? Ráadásul tegnap el kellett kezdeni a clostit is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :)
Ne aggódj! Nekem volt már hogy mensi elõtt 2 nappal megindult lefelé, mensi napján hirtelen leesett, mensi idején folyamatosan ment lefelé ill. hogy csak a végén esett le. Ez mind belefér.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi! Csak nekem a ciklus elsõ két napja eddig mindig kimaradt mérésileg, a 3. napon pedig mindig 36, 3 körüli hõt mértem. Furcsa volt, hogy lemegy fél fokot, de akkor majd kiderül holnap.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Arra is gondoltam, hogy esetleg a Proverátórl, de az ezt megelõzõ ciklusomban is csak attól jött meg, és itt a 3. napon már normál a hõm.

Január 28-án bevettem egy 72 órásat és azóta eltelt 6 nap. Ma van febr 4-e, és megjött rendesen a menszim, aminek eredetileg csak 9-én kellett volna. Elkezdjem szedni a Meliane-t, vagy egyáltalán mi van a 72 órás tabi után?

Azoknak a válaszára lennék kíváncsi akik vettek már be ilyen esemény utáni utáni tabit.

Legjobb válasz: Szia!Huh...nem egyszerû,én életemben egyszer még 17 évesen(most 24 vagyok) vettem be ilyet,de annyi biztos,hogy meg kell hogy hozza a mensid így ahogy leírtad.A tablettából én,amikor a 72 órásat bevettem,új levelet kezdtem,ahogy a havim megjött,mert ezt javasolták,így lesz teljes a védettség,és a ciklusod.DE vigyázz,mert a 72 órásak nagyon veszélyesek,összezavarhatják a hormonrendszered annyira,hogy késõbb,ha babát akarsz,gond lehet belõle.Szedd ezentúl a gyógyszert inkább,ahogy szeretnéd most is.Egy öreg róka

Szia!Huh...nem egyszerû, én életemben egyszer még 17 évesen(most 24 vagyok) vettem be ilyet, de annyi biztos, hogy meg kell hogy hozza a mensid így ahogy leírtad.A tablettából én, amikor a 72 órásat bevettem, új levelet kezdtem, ahogy a havim megjött, mert ezt javasolták, így lesz teljes a védettség, és a ciklusod.DE vigyázz, mert a 72 órásak nagyon veszélyesek, összezavarhatják a hormonrendszered annyira, hogy késõbb, ha babát akarsz, gond lehet belõle.Szedd ezentúl a gyógyszert inkább, ahogy szeretnéd most is.Egy öreg róka

2. hónapban tartok a tablettaszedésnél. Még van 9 szem tablettám, de ma megjött a menstruációm. Ez normális, vagy menjek el a dokihoz és írassak fel másik tablettát?

Legjobb válasz: Ha csak pecsételõ vérzésed van, akkor az a tabi mellékhatása, de ha rendes mensi, akkor inkább menj el dokihoz.

Ha csak pecsételõ vérzésed van, akkor az a tabi mellékhatása, de ha rendes mensi, akkor inkább menj el dokihoz.
Hát én azt javaslom menj el dokihoz, mert lehet hogy nem ez a neked való tabi! Én elõször Mercilont szedtem és nekem is megjött még amikor nem fogytak el a tabletták, úgyhogy elmentem a nõgyógyászhoz és új gyógyszert kaptam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!