Találatok a következő kifejezésre: Ma van 6 (195 db)

Ma van 6. napja hogy menstruálok.1.2.3.4. nap ugyan annyi volt (néha persze több) de sokszor megindult. Ez mitõl van? (bõvebben lent)

az 5. nap barnás volt, és nem volt sok már este felé. éjszaka alatt,alvás közbe is csak néhány barna csepp jött ki. délelõtt megindult, majd délutánra már csak pár csepp jött, és most megint megindult. ez mitõl van?

Legjobb válasz: ez teljesen normális. van amikor ilyen.

ez teljesen normális. van amikor ilyen.

Ma van 6 napja h mesntruálok szerintetek ez baj vagy nem?

Legjobb válasz: Semmi gond. A menstruáció általában 4-7 napig tart, de van akinek tovább. Ha 10 napnál tovább tart, akkor menj orvoshoz! :)

Semmi gond. A menstruáció általában 4-7 napig tart, de van akinek tovább. Ha 10 napnál tovább tart, akkor menj orvoshoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) DE most iylen halvány pirossság jön:)
lehet, de azért még ne nagyon éld bele magad a terhességbe.
2 esélyes. A koraterhesség jelei megegyeznek a pms tüneteivel, akár hányingered is lehet sajna. Becsapós a nõi test! Fõleg ha nagyon szeretnéd a babát! Kívánom hogy nálatok baba legyen!
Remélem soha. : )
nem tudom elvileg pár nap múlva de én undorodom a belsõ pc-tõl
Mekkora egy roh.adék emberek vagytok..fõleg kedves elsõ hsz. Semmi közöd hozzá, hogy mit tesz magával, de ilyet kívánni másnak..neked meg legyen egy jó herpeszed b.meg szenvedj azzal. Kérdezõ..nekem kb.egy hétig volt duzzadtabb picit, de a gennyezés nagyon nem normális! Nem szabadna neki, egyértelmûen gyulladásra utal! Menj el bõrgyógyászhoz, vagy szájsebészetre, lehet ki is kell venni és kezelni. Aztán ha meggyógyul teljesen és még mindig akarod, csináltatsz megint. Milyen helyen csináltattad? Profihoz menj, megéri az az 5000 ft a normális körülményekért. Nekem beszúrta volna haver 1000-ért, de nem mertem kezdõre bízni, szalonba mentem, ahol a pasi 25 éve csinálja, meg tetovál. Így semmi bajom nem lett. De mindenképp mutasd meg orvosnak, mielõtt nagyobb bajod lesz tõle! 23/L
A kérdező hozzászólása: Normalis helyen szalonban csinaltattam 5000ft ert szoval nem ertem mi lehet a bajom :/

Létezhet, hogy ciklus 6. -ik napján van peteérésem? Napokig 36, 2-3-at méretem, viszont mára 35, 6-ra csökkent a testhõmérsékletem. Kétszer is megmértem, csak mert furcsának találtam.

Ez az elsõ ciklusom, amit hõmérõzéssel vezetek. Ha ma esett le a hõm, akkor ma kellene együtt lennünk vagy már késõ? Nekem szerencsére gyorsan, kb 2 nap alatt lezajlik a menstruációm... 2 napja voltunk is együtt, de gondolom az mit sem ér, ha esetleg ma van peteérés...

Legjobb válasz: Letezhet,lehet,hogy nekem is a 6.-dikon lesz ebben a honapban,viszont jo alacsony az alaphöd. Ha ma reggel mertel ennyit akkor valoszinü-ha ma van ovud-akkor holnap reggelre fel fog ugrani,akkor viszont ma este kene együtt lennetek.Persze,ez az egesz akkor lesz tuti,ha minimum 4 napig magasan is marad. Ha ma van,akkor a 2 nappal ezelötti együttlet is betalalhat,az meg jo.:-) Mondjuk,meg megnezhetned,hogy milyen a nyakod,ha olyan tojasfeherjes,nyulos,az is azt jelezi,hogy ovud van de ez valakinek nem csak 1 napig ilyen hanem 2. Szoval,az,hogy mikor van pontosan ovud az kiderülhet abbol,hogy egyszercsak jol megugrik a höd es fent is marad-van akinek elötte jol le is esik de ez sem törvenyszerü-es a nyak milyensegeböl is. Ovu elött 3 max.4 nappal es ovu utan max 1 nappal levö együttlet lehet eredmenyes. remelem erthetö voltam.:-)

Letezhet, lehet, hogy nekem is a 6.-dikon lesz ebben a honapban, viszont jo alacsony az alaphöd. Ha ma reggel mertel ennyit akkor valoszinü-ha ma van ovud-akkor holnap reggelre fel fog ugrani, akkor viszont ma este kene együtt lennetek.Persze, ez az egesz akkor lesz tuti, ha minimum 4 napig magasan is marad. Ha ma van, akkor a 2 nappal ezelötti együttlet is betalalhat, az meg jo.:-) Mondjuk, meg megnezhetned, hogy milyen a nyakod, ha olyan tojasfeherjes, nyulos, az is azt jelezi, hogy ovud van de ez valakinek nem csak 1 napig ilyen hanem 2. Szoval, az, hogy mikor van pontosan ovud az kiderülhet abbol, hogy egyszercsak jol megugrik a höd es fent is marad-van akinek elötte jol le is esik de ez sem törvenyszerü-es a nyak milyensegeböl is. Ovu elött 3 max.4 nappal es ovu utan max 1 nappal levö együttlet lehet eredmenyes. remelem erthetö voltam.:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kimerítõ választ! :)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel màr 36, 5 lett a hõm...
Elsö vagyok, szivesen. Ugy nez ki, hogy akkor itt meg nincs ovud...majd kesöbb.:-)
Van hõgörbéd? Inkább azt tedd fel! De szerintem még nincs, mert elötte le szokott esni a hõ!
Ha beírsz a keresõbe, töménytelen kérdést találsz ebben a témakörben (hõmérõzés stb). Egyébként pedig jobb lenne, ha vezetnéd a hõdet és ahogy telnek a hónapok - hacsak nem sikerül rögtön ;) - , úgy tanulod meg a saját ciklusodat értékelni. Csak hogy a kérdésedre is válaszljak: nem esett le a hõd, nem mutatja az ovut, merthogy akkor van az ovuláció, amikor leesett a hõ. De csak akkor tudod meg, hogy volt, ha utána felmegy a hõd. Leesett? Felmegy? Igen, minden relatív... ezért írtam, hogy vezesd a hõdet pl a ciklus.hu-n. Eléggé az elején jársz, bár nem írtad hány naposak a ciklusaid, azt mondom, hogy még ingadozik, bár a 37, 1 kissé magas, de azt sem írtad, hogy méred, hol méred. Szóval ezekre így érdemben válaszolni nemigen lehet. De én arra tippelnék, hogy még lejjebb fog ez menni, amikor eléri az alsó csúcsot, valszeg akkor lesz a tüszõrepedésed. (ha lesz, merthogy az sem biztos, hogy lesz....) Órákig lehetne regélni.. De itt megtalálsz mindent: babatervezok.otthona.net. Sok sikert nektek!!! A.
mivel mindenben különbözünk, van akinek nem esik le drasztikusan a hõje, de ha felmegy akkor megvol a pé. ha marad a hõd, és nem leszel betg(elég magas a 37, 1) akkor lehet hogy megvolt
A kérdező hozzászólása: tegnap volt fehér folyásom, meg kis hasszúrkám. 28 naposak a ciklusaim.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ha nem vezetsz görbét, ajánlom, hogy szeretkezzetek minimum 2 naponta:) Ha van péd, akkor esélyes lehetsz egy esetleges terhességre, és nem kell azon megilyedni, hogy mikor van/volt péd. A hõd egyébként utalhat arra -ha felment, hogy elõtte való napon megtörtént a pé-sed.Én most is szt mondom, akciózzatok, és bízz abban, hogy nem jön meg:) Sok sikert kívánok neked!

Ma kellene mennem a 6 hetes kontrollra, szoptatok, és ma mégis enyhe vérzés jelentkezett nálam. Menjek így, vagy várjak? Mára van megbeszélve a dokival.

Legjobb válasz: Ha idõpontot kértél akkor menj.A dokinak nem gond,hogy vérzel abból is tudja,hogy van-e baj v.minden rendben.Legfeljebb ha nem is vizsgálna meg kérj egy másik idõpontot ott.

Ha idõpontot kértél akkor menj.A dokinak nem gond, hogy vérzel abból is tudja, hogy van-e baj v.minden rendben.Legfeljebb ha nem is vizsgálna meg kérj egy másik idõpontot ott.
Szerintem nyugodtan menj el.Én is véreztem mind a két esetben a 6 hetes kontrollon.Mégse volt baja vele a dokimnak.

9. napon visszaesett 36.6-ról 36.4-re. Ma van peteérésem? Vagy tegnap volt? Múlt hónapban is 9. napon esett vissza ugyanígy uezen a fokon. Lehetséges? Ezért maradtunk le a babáról majdnem egy évig?

Legjobb válasz: Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen,szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett,akkor ma van...de jobb lett volna,ha már tegnap együtt vagytok,de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)

Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen, szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett, akkor ma van...de jobb lett volna, ha már tegnap együtt vagytok, de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)
A kérdező hozzászólása: Szóval lehetséges ilyen korán a peteérés? 3 hónapja mérem a hõmet, de most meg a múlt hónapban volt uez, innentõl ment felfelé 37.2-ig! Elõtte Clostyt szedtem és a hõm magasabb volt pár fokkal és akkor 14. napon volt pont a peteérésem. Most gyógyszer nélkül ilyen. Elõzõ hónapban volt lehet a 9. napon a peteérés, mert rá 14 napra jött meg a barnázás 3 napig, utána rendesen vörösen. Egyébként mindig hosszú ciklussal küzdöttem, szedtem is a Norcolutot rá.Csak abbahagytam, mert csúnya lett a bõröm nagyon. Akkor ma is még jó az akciózás? Csak sikerülne már! :) Köszi a választ!
Hát naná, hogy jó!Ma mindenképp akció, és és holnapután is!!MIndent bele!!!:) ))
Akkor jók vagytok szerintem:) Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Remélem, bár már másodszor ez a 13. nap marad ki, ha most se jön össze, akkor megpróbáljuk pont akkor. köszi a választ!
Cseréld ki a gyújtógyertyákat.
Szerinted ebben a topikban van bárki, aki meg tudja különböztetni a guppit az alganyalótól? Szerintem állíts szelephézagot.
Ha a két fentebb lévõ hozzászóló tanácsa nem válik be, akkor szinte biztos, hogy a vízhõfokjeladó a rossz.
Kategória: Közlekedés » Közlekedésbiztonság Szerintem termosztát gond lesz... :D
Azért ülnek az akvárium alján, mert rettentõen túl van telepítve. Xifónak, algaevõnek legalább 100 liter kéne, guppinak se ártana 40 liter. Nem a víz hõfokával van baj, hanem azzal hogy rosszul tartod õket. Add el õket minél hamarabb mert az akváriumodban csak garnélákat és csigákat lehet tartani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! megoldódott a gond, hirtelen hõfõk változás... az akva át lett varriálva kaptam egy 350 literes akváriumot vettem bele sok más fajta halat a kis akvában 2 gõte van már csak! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!