Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok hetes. Eddig minden rendben (6 db)

Ma vagyok 39 hetes. Eddig minden rendben zajlott, de tegnap a 38 hetes uh-n, azt állapították meg hogy túl sok a magzatvizem és be kellene feküdnöm emiatt. Miért baj a sok magzatvíz, mik a veszélyei a babára nézve és eddig hogy nem vették észre?

Legjobb válasz: A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

7 hetes terhes vagyok és eddig minden rendben volt.Mára délelőtt egyszer csak elkezdtem vérezni és görcsöl a hasam. Elment a baba?

Legjobb válasz: Állítólag nem feltétlenül jelenti azt. Elõfordulnak vérezgetések. Menj orvoshoz, ne késlekedj!

Állítólag nem feltétlenül jelenti azt. Elõfordulnak vérezgetések. Menj orvoshoz, ne késlekedj!
Lehet spontán vetélés jele, úgyhogy gyorsan menj orvoshoz!
szia, Nem értem, hogy miért ide írsz, és miért nem az orvosodat hívod azonnal!!!! A vérzés és a görcs együtt nem túl bíztató. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
Mindenképpen doki!!!Mert a szimpla görcs az normális, de a vérezgetés nem annyira.Meg ha elment a baba, akkor te is veszélyben lehetsz!
Megvan már a 2 oltása? Mikor kapta a másodikat?
Kötelezõ oltásokat megkapta? Ha nem, és nincs szerencséd, akkor szerintem akár parvo is lehet. :-/ Mielõbb vidd orvoshoz!
Ilyen pici kutyánál azonnal orvos.
Ha egy ilyen kicsi nem eszik, annak nagyon hamar lehet végzetes következménye, úgyhogy igen, állatorvos. Ideális esetben ugye már két oltása van, de attól még nem védett, tehát simánbenyalhatott parvót, szapornyicát, coronát, ha nem figyeltetek rá eleget, és kint volt.
Állatorvos minél hamarabb, ezt ajánljuk!
Tök mindegy az oltás. Oltottan is lehet bélgyulladás, bármi.Érdemes dokihoz menni, mert a hányás miatt hamar kiszáradhat.
Vidd minnél hamarabb állatorvoshoz! Milyen fajta kutyus?
Milyen fajta??Ha bichon havanese akkor túletetésrõl is lehet szó!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a váalszokat! Husky keverék, már teljesen jól van.

Ma vagyok 10 hetes. Eléggé fáj a derekam és hátul a vesémnél, meg fájdogál a hasam, jobban mint eddig. Folyás rendben, nem barna vagy véres. Ez gond? Menjek orvoshoz? Aggódom!

Legjobb válasz: szia! Egy pisivizsgálat nem árthat,nektek!Nekem 5-6 hetesen volt húgyhólyaggyulladásom,kaptam rá antibiotikumot,mert nem jó az ilyasmi ilyenkor! Jobbulást! 33 hetes km

szia! Egy pisivizsgálat nem árthat, nektek!Nekem 5-6 hetesen volt húgyhólyaggyulladásom, kaptam rá antibiotikumot, mert nem jó az ilyasmi ilyenkor! Jobbulást! 33 hetes km
Én inkább elmennék, biztos ami biztos.
A derék és a hasfájás nekem is megvolt, azt hiszem a miatt nem kell félned. De a vesetájékot, nem is tudom. Biztosan hasznos tanács az elõttem szólóé!
Nekem is fájdogál a derekam - vese táják - szóltam a dokinak, azt mondta, hogy ilyenkor panghat a vese és ez elõfordul, próbáljak meg sokat inni. 12 hetesen úgyis kell menned gondolom, (orvos, labor stb) azért említsd meg az orvosodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszolókat, voltam dokinál, hüvelygyulladásom van, amire kaptam kúpot, de a bébivel minden rendben és szépen fejlõdik :) Köszi mindenkinek mégegyszer! :)

6 hetes vagyok, és eddig szedtem AEriust az allergiámra. Ugye nem baj? Szerdán voltam uh-n, minden rendben, csak ma jutott eszembe, hogy az Aeriust talán nem kellene.

Legjobb válasz: Szia , ne haragudj de a kérdésedre nem tudok válaszolni, de én is a babvárás elején vagyok, még nem voltam orvosnál. 6 hetesen érdemes volt elmenni? (mert akkor én sem várok tovább:)))

Szia , ne haragudj de a kérdésedre nem tudok válaszolni, de én is a babvárás elején vagyok, még nem voltam orvosnál. 6 hetesen érdemes volt elmenni? (mert akkor én sem várok tovább:) ))
A kérdező hozzászólása: Igen, kedden töltöttem a hat hetet, szerdán látszott a szívhang!
Szerintem hívd fel az orvosod hogy biztos ne legyen baj.
Szerintem is hívd fel az orvosod. Egy ultrahang megnyugtathat, hogy minden rendben van. Szerintem nincs semmi probléma, hogyha nincs erõs vérzés és görcs. Nekem is volt ilyen a 15. héten.(bár elõtte is volt párszor, de minden rendben volt) azt mondták, hogy a hüvely faláról lehetett a vérzés. Nem kell rögtön megijedni, de az uh-on megnézik, hogy a méhlepény rendben van-e.
Szerintem menj be a kórházba, ha vérezgetsz. Én abból indulok ki, hogy nincs mindenkinek fogadott orvosa, akit ilyen esetben megkérdezhet. Meg telefonon keresztül a doki se tud okosat mondani, max azt, hogy menj el uh-ra.. A kórházban meg úgyis csinálnak UH-t...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!