Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok hetes kocsonyás (4 db)

a nyákdugó, vagy egy darabja lehetett, szerintem
Nincs semmi gond, valószínûleg kilökõdött a nyákdugó. Ez szülés elõtt szokott bekövetkezni, van akinek két héttel elõtte, van akinek pár nappal, és olyan is van bõven, akinek csak szülés közben. Nekem volt, hogy három nappal, és volt olyan is, hogy öt nappal elõtte volt. A barátnõmnek szülés elõtt egy nappal, szóval változó. De volt olyan gyerekem is, akinél nem is lökõdött ki, csak a szülés közben. Nincs semmi gond, csak annyi, hogy a házaséletet ilyenkor már mellõzni kell, mert megnõ a fertõzésveszély ilyenkor. Minden jót nektek!

Volt hogy szex után távozott a nyákdugó? Tegnap este együtt voltunk persze óvatosan, és ma valami kocsonyás dolog jött ki.36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy a nyákdugó az kocsonyás, de én nem vettem észre amikor távozott belõlem, lehet, hogy egy pisilésnél.

Nekem azt mondták, hogy a nyákdugó az kocsonyás, de én nem vettem észre amikor távozott belõlem, lehet, hogy egy pisilésnél.
Szerintem csak a sperma távozott.

39 hetes vagyok! Honnan tudom hogy elmet a nyákdugóm ma ugyanis délelött a tisztasági betétemen volt ilyen szintelen valami de nem tudtam eldönteni hogy nyálkás vagy kocsonyás lenne lehet csak folyásom volt?

Most mit csináljak azóta semmi bajom csak a derekam fáj egy kicsit!

Legjobb válasz: _A nyákdugó általában barnás, zselés anyag..szerintem ezt kéne várnod, de az semmit nem jelent ha a nyákdugó kint van. Majd lassan a vized fog lehet elmenni.már nem hiszem sok van vissza, de amig nincs fájás nincs teendõ..pihenj rá!!

_A nyákdugó általában barnás, zselés anyag..szerintem ezt kéne várnod, de az semmit nem jelent ha a nyákdugó kint van. Majd lassan a vized fog lehet elmenni.már nem hiszem sok van vissza, de amig nincs fájás nincs teendõ..pihenj rá!!
Szia! Szerintem simán lehet az. Én 7 hete szültem és úgy kezdõdött, h reggel ilyen nyálkás izét éreztem. Addig volt folyásom, de aznap csak ez a nyálkás cucc - teljesen színtelen. Semmit nem éreztem egész nap, egy fájásom nem volt, de én is elkezdtem azzal foglalkozni, h ez lehet-e a nyákdugó (neten, könyvekben olvastam utána). Aztán éjjel elfolyott a magzatvizem. Aztán megszületett az én kis manócskám. Szóval szerintem készülj lelkileg, hátha... Könnyû szülést!


Az volt, igen. Nekem a 38. héten ment el, de a fiam csak 40+1-re született.
Igen :) Nekem utána jöttek a fájások, igaz 36 óra múlva lett meg a lányunk :)
Szerintem nem. Legalább is én is azt hittem, de kiderült, hogy csak folyás volt ami egyben távozott. Azt mondta a doki ritka amikor nem színes a nyákdugó.
Nekem is színes volt, tejeskàvé színû, inkább picit barnás.A 39.hèten távozott és 41.héten szültem.
Igen az volt.
Nekem az elsõ terhességem alatt sem tûnt fel, hogy elment, pedig már két héttel a szülés elõtt nyitva volt egy ujjnyira a méhszáj, tehát valamikor azért elment. Most a második terhességemnél a 39. hétben sem tûnt még fel, pedig már lehet, hogy elment. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy nyitva vagyok e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!