Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok hetes cx:2222 (3 db)

Ma vagyok 39 hetes cx:2222 ha leülök vagy felkelek akkor olyan távozik belölem mint a vizelet sárga szinü és elég kellemetlen a szaga van amikor szintelen és nincs szaga mi lehez ez?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel,egyszer a strandon voltunk.Ültünk,mikor felállt,sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz,aki mosolyogva közölte,anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy,hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.

Lehet, hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel, egyszer a strandon voltunk.Ültünk, mikor felállt, sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz, aki mosolyogva közölte, anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy, hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.
Amikor viszont színtelen és nincsen szaga az lehet magzatvíz. Keresd fel a dokit minél elõbb, mert ha megrepedt a burok, az fertõzések forrása lehet ami a picire nézve nem jó. Egy szimpla vizsgálattal megállapítják. (de azért vidd a csomidat, mert ha a burok repedt, bent maradsz szülni :) )) nekem pont így indult)
mindenképp jelezd az orvosnál, mert ha mindez magzatvíz akkor lehet hogy nem elég tiszta már. Ha vizelet akkor lehet a baba a hólyagodon sátrazik és érzés nélkül be tudsz pisilni. dokihoz!

39 hetes vagyok. Ma voltam dokinál. CX: 2222. Azóta barnázok és fáj ott lent, még az is hogy ülök. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: A vizsgálattól barnázol. Lehet,indulni fog a szülés is. Könnyü szülést....

A vizsgálattól barnázol. Lehet, indulni fog a szülés is. Könnyü szülést....
a nyákdugó, vagy egy darabja lehetett, szerintem
Nincs semmi gond, valószínûleg kilökõdött a nyákdugó. Ez szülés elõtt szokott bekövetkezni, van akinek két héttel elõtte, van akinek pár nappal, és olyan is van bõven, akinek csak szülés közben. Nekem volt, hogy három nappal, és volt olyan is, hogy öt nappal elõtte volt. A barátnõmnek szülés elõtt egy nappal, szóval változó. De volt olyan gyerekem is, akinél nem is lökõdött ki, csak a szülés közben. Nincs semmi gond, csak annyi, hogy a házaséletet ilyenkor már mellõzni kell, mert megnõ a fertõzésveszély ilyenkor. Minden jót nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!