Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 39 (5 db)

Holnap tesztelhetek már? A ciklus.hu szerint 7főn kellett volna megjönnie a menszimnek, de semmi. A leghosszabb ciklusom 29 nap volt. Ma vagyok a 39. napom. Ha holnapra sem jön meg akkor tesztelhetek?

Tüneteim: 7f? óta menszi szer? görcsök (folyamatosan azt hiszem, h megjön) valamint fájnak a cicijeim (menszi el?tt elszokott múlni)

Legjobb válasz: Holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az a legbiztosabb! Szorítok Neked!

Holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az a legbiztosabb! Szorítok Neked!
Le a kalappal, hogy eddig kibirtad tesztelés nélkül!Én biztos nem bírtam volna ki!Szerintem babás vagy!Nekem is ezek a tüneteim, és 6 hetes a babóm!
Én szeritnem , ha veszel tesztet a délutáni vizeletbõl is ki fogja mutatani, a jelek egyértelmûen babát jeleznek. Szerintem irány a gyógyszertár....kismama:) :) :) , én is 5 nap késés után teszteltem és nekem is hasonló tüneteim voltak, és most vagyok a 8.hétben.Írd majd meg az eredményt!Pusza
A kérdező hozzászólása: sajnos ma reggelre megjött. :(
sajnálom. utolsó válaszoló

Mi történhet? A ciklusaim általában 32-34 naposak ma már a 39 ik napon vagyok a mensesem nem jött meg de - a teszt.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c5c5b92fbcbc580681a558..

Legjobb válasz: nagyon egysíkú a görbéd, nem voltál dokinál hormonvizsgálaton. érdemes lenne.

nagyon egysíkú a görbéd, nem voltál dokinál hormonvizsgálaton. érdemes lenne.
Szerintem nem volt peteérésed.Sajnálom. Tényleg el kéne menned dokihoz megnézetni. Az elõzõ hónapod milyen volt?

Ma vagyok a ciklusom 39.napján. a hcg tesztjeim negatívak. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van. Kb délig émelygek, de van hogy hányok. Folyton szédelgek. Egész nap aludni tudnék. Mit tudnék csinálni?

Nincs magándokim, az sztk-s meg csak augusztus közepén fogad ( a szabik miatt). Félek hogy ha babás vagyok addig gond is lehet. Az els? terhességemnél 8 hetesen bevéreztem, utána szinte végig hordtam. A másodiknál is folyton görcsöltem ezért már a 6. héten gyogyszit kaptam. Szóval itt vagyok. Menszi nélkül, görcsölgetek, a tesztem negatív. orvos nem látott és rettegek. nagyon szeretnék még egy babát, ezért is félek hogy mire doki lát esetleg, már nem lesz ott, már ha most ott van. (a második babám a teszt csak kb 8 hetesen mutatta ki)

Legjobb válasz: Fogod magad, és bemégy a kórházba ahová tartozol. Ambulánsan el kell, hogy lássanak, legalább te is megnyugszol.

Fogod magad, és bemégy a kórházba ahová tartozol. Ambulánsan el kell, hogy lássanak, legalább te is megnyugszol.
Szia! Ha a második babádat csak 8 hetesen mutatta a teszt, akkor valószínüleg most is ua. a helyzet. A tüneteid alapján tuti terhes vagy. Nem tudom hol laksz, de biztos van olyan ismerõsöd aki magándokihoz jár. FELTÉTLENÜL menj dokihoz. Ultrahanggal egy magánvizsgálat 5000 ft körül van. De ennél nem több. Ennyit megér a babád és a saját egészséged. És az állandó idegeskedés sem használ. Próbálj meg keszet enni felkeléskor, hátha azt nem hányod ki, és pihenj sokat, de te ezt már biztos mindet tudod, hisz már voltál terhes. :-) Nyugalom, irány a doki, és szorítok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Aranyosak vagytok. Nagyon remélem, hogy tényleg baba.
szia, ha bemész a legközelebbi kórházba ott szivesen megnéznek!szerintem menj is rögtön, én magamról tudom hogy ilyenkor minden perc napoknak tûnik!nyugodj meg, valószínûleg pár óráig várakoztatnak, de legalább biztos eredményt kapsz! puszi
Vagy menj be a korhazba a surgossegi nogyogyaszatra, vagy nezz ki a telefonkonyvben/kisokosban egy akarmilyen maganrendelest es meg ma kerj idopontot!!!! Nekem a dokim 8000Ft-ot kert el egy vizsgalatert, de ez mindenkinel mas. Jobb elmenni, nehogy esetleg barmi baj legyen - sosem lehet tudni -! Es ha van kedved, ird meg legyszi, hogy mi lett a vege, szurkolok, sok sikert!


lehet, de menj orvoshoz és ott meg tudják állapítani, mert lehet hogy késõbb volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Házidokihoz vagy nQdokihoz menjek inkább?
Nõgyógyászhoz.
:s Akár fogorvoshoz is mehetnél, nemgondolod?
Szia!Mi lett a dokinál?Nekem már az 52. napom ez, igaz 1 napot megvolt 5 nappal ezelõtt.Én csak jövõhéten tudok dokihoz menni, remélem semmi komoly!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõnek: nem is voltál orvosnál? magától megjött?
Szia, én már írtam korábban. Nagyon sajnálom és teljesen megértem, hogy mit élsz át. Én is ugyanígy jártam kb. 2 hónapja. Már több, mint fél éve próbálkozunk, aztán késett 9 napot, de végülis megjött nekem. Pedig azt hittem már, hogy esetleg sikerült.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos a ma reggeli is negtív lett! :(:(:( Du megyek a dokihoz uh-ra, majd megmondja mi van velem és mi legyen! Azért tudjátok ez lekileg azért dúrva. másféle próbálkozunk sikertelenül, végre késik, az ember kezd reménykedni, és egy ht után a tesztek negatívak... olyan mintha az embert arcon csapnák és kiröhögnék... és persze ki tudja mi derül ki mi van már megint, miért marad el?
Eredmény?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz, de akkor lehet hogy reggel még csinálok egy tesztet! Hátha nálam is így lesz, legalább is egy pici remény még maradjon!
Nekem a 38. napon mutatta ki elõször:)
Lehet, hogy csak nagyon késõn mutatja ki, volt már rá példa, de inkább ne éld bele magad.
A kérdező hozzászólása: Baba már biztos, hogy nem lehet? Lehet olyan, hogy csak nagyon késõn mutatja ki a teszt valamiért?
Valószínüleg nem volt peteérésed, és ezért késik a havid. Így is meg fog jönni de jóval késõbb mint kellene. Menj orvoshoz ha a következõ hónapban is elõfordulna, mert lehet hogy kicsit felborult a hormonháztartásod.
nekem az elõzõ 14 napos késéssel jelentkezett. az oka pedig késõi peteérés volt. az utána lévõ ciklusom rendben volt (31 napos, ennyi szokott lenni)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!