Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 33. napján a (6 db)

A kérdező hozzászólása: Nah és az lehet hogy ezért fájna ma reggel hátul a derekam? De nagyon ez befolyásolhatja?
Csinálj még egy tesztet a reggeli vizeleteddel, mert lehet hogy baba lesz. Nekem ilyenkor már voltak árulkodó jelek. .A negatív teszt lehet téves, de a pozitív az nem. Szorítok:-))

Ma vagyok a ciklusom 33. napján. Reggel teszteltem: "természetesen" negatív. :- ( De akkor miért magas még a hőm és miért nem jön meg?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e88074..

Legjobb válasz: még lehet pozitív a teszt. pár nap múlva ismételd meg!

még lehet pozitív a teszt. pár nap múlva ismételd meg!
Én ma a 36 napon vagyok és nem jött meg, a tesztjeim általában negatívok , de párszor volt már nagyon halvány pozitivom is , tegnap beszéltem egy orvossal , csináltak a laborba teszetet is és nagyon halvány két csikos lett, de ez még nem mondható , pozitívnak , visszahívtak jövõ csütörtökre.

Ciklusom 27. napján volt pém. Átlagban 33-34 napra jön meg. Ma vagyok az 53. ciklusnapomon. Már elfelejthetem a babát igaz?

Ha a 27.ciklusnapon volt pém, akkor a 41.napon kellett volna megjönnie. Ehhez képest már eltelt 12nap. Rá egy hetére teszteltem (dec.24-én) ami negatív lett.

Legjobb válasz: hõdet méred? nekem is elég rendszertelen, de a múlt hónapban is 36. napra jött meg, igy ahhoz viszonyítok, szal én ma vagyok a ciklus 36. napján és a hõm még mindig fent van 37,2. enyhe görcsök megvannak, meg egy naon kicsi folyás, de szinte semmi:S a mellbimbóim leszakadnak ugy égnek, hozzá nem lehet érni:D ennyi a tapasztalatom:D

hõdet méred? nekem is elég rendszertelen, de a múlt hónapban is 36. napra jött meg, igy ahhoz viszonyítok, szal én ma vagyok a ciklus 36. napján és a hõm még mindig fent van 37, 2. enyhe görcsök megvannak, meg egy naon kicsi folyás, de szinte semmi:S a mellbimbóim leszakadnak ugy égnek, hozzá nem lehet érni:D ennyi a tapasztalatom:D
A kérdező hozzászólása: Mérem a hõmet! Semmi jó!Nagyon cikk-cakkos ebben a hóban. Nekem semmi tünetem! Fájdogál a méhem. Szúrkál. Hol jobban, hol kevésbé
Értem:) belinkelnéd a hõdet?:D köszi
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1ec99.. Itt a görbém Nemrég jöttem rá, hogy a ciklus végén van pém. Nehéz lett volna teherbe esnem. Mindig úgy voltam, hogy menszi elõtt már úgysem lehet baba. És itt van. Menszi elõtt 5 nappal pé.
A kérdező hozzászólása: a diagramon nem jelöltem, de pg53 páfrányos volt.
én ezen sajnos nem látok peteérést:S elkéne menned dokihoz sztem...
A kérdező hozzászólása: elõzõ ciklusom itt szépen látszik. http://ciklus.hu/images/diagramok/b20e21389a8f3144c2b5e1ec99.. Voltam már orvosnál, idén már volt hónapom, hogy kimaradt Januárban megyek másik dokihoz, remélem csinál valamit a pé-mel. és végre megtörténik velünk is a csoda
uhh az utolsón gyönyörûen látszik:) viszont látom h neked is összevissz jön meg, és neked is 36 napra volt meg az elõzõben, nekem is:) és ugyanugy mavagyok a 36.on de semmi jele a menszinek! a hõm nekem is fent van!


Kiértékelnétek ezt a görbét? Ma vagyok a ciklus 21. napján. Kb 33-35naposak a ciklusaim. Volt már ovum a hőgörbe szerint?

El?re is köszönöm a segítséget.Még kezd? h?mér?z? vagyok.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f6851e05fb91b941a8b0b9..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f6851e05fb91b941a8b0b9..
Hát így "kicsit" tényleg más. És pont jókor voltatok együtt. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f6851e05fb91b941a8b0b9.. A ma reggelit elgépeltem.Bocsánat!Így már jobban néz ki talán. Köszi a válaszokat mégegyszer!És elég lehetett csüt-péntek összebújnunk?
A kérdező hozzászólása: nyelv alatt és dig.hõmérõvel
Elméletileg a 17. napon volt ovu, de nekem valami nagyon nem stimmt ezen a görbén...hol és mivel méred a hõdet?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem mindig sikerül egy idõpontban mérnem.És van, hogy éjjel fel kell kelnem a kisfiamhoz.Akkor így a görbém nem is jó?akkor LH tesztnek hihetek? Köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem sem volt még pé-d!De ahogy két megadott idõpontot nézem, nem is egy idõben méred. Az úgy nem egészen jó!
Jaj, mármint a 18. napon. :) És úgy ki is jön a 33 napos ciklus.
Illetve ha a holnapi napon feljebb megy, akkor a görbe és teszt szerint is megvolt a 17. napon.
Nem volt sajnos peteérésed.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f6851e05fb91b941a8b0b9.. kiegészítettem még az LH teszt eredménnyel és ovu fájással.Valósat mutathatott az LH teszt ilyen görbe mellett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy segítettél!Remélem, hogy jókor:) De ha mégsem, akkor jövõ hónapban még jobban figyelek, de erõltetni sem akarom.A tesó sokkal könnyebben sikerült.Ezért új dolog nekem most ez a hõmérõzés, LHtesztelés, ezért is kértem ki a véleményetek.
Én is így voltam, de ne keseredj el. Várj egy picit és csinálj mégegy tesztet és ha az is negatív akkor irány az orvos.
Lehetséges. Nekem a 44. napon lett pozitív tesztem. :-)
Szerintem keress fel egy dokit. Uh-val megnéznek és kiderül, hogy mi is a helyzet valójában.
A kérdező hozzászólása: El fogok menni, csak ugye várni elég rossz....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!