Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 25. napján (9 db)

Ma vagyok a ciklusom 25 napján, az előbb teszteltem clearblue-val negatívat. Nem első vizeletből. A ciklus.hu szerint holnap kéne megjönnie. Akkor már biztos nem vagyok terhes?

Volt valako aki negatívat tesztelt és pár nap múlva meg pozitívat?

Legjobb válasz: Igen volt már rá példa!Ha nem jön meg 2 nap után tesztelj újra,sok sikert!

Igen volt már rá példa!Ha nem jön meg 2 nap után tesztelj újra, sok sikert!
1. ha hátra olvasol, látod, hogy rengetegen 2. csak a reggeli tudja ilyen korán kimutatbum nem tudom miért lõttél el egy tesztet tök feleslegesen 3. még nagyon korai tényleg, ha terhes is vagy csak 40% az esély, hogy már mutat valamit a teszt 4 a clearblue az egyik legérzéketlenebb teszt vegyél másikat, és csak REGGELIBÕL csináld!

Csinálhatok már tesztet vagy várjak még? Ma vagyok a ciklusom 25. napján, állandóan álmos vagyok, éhes..

ma vagyok a ciklusom 25. napján átlagban 26-27 naposak a ciklusaim , állandóan álmos vagyok , éhes , néha van egy kis szurka ott lent , volt fehér folyásom 1 napig a ciklusom 21. napján , 3 éve szeretnénk babót de úgy érzem most talán összejött , de csalódni sem szeretnék , egy pregimax plusz tesztem van itthon megcsinálhatom szerintetek ma délután vagy várjak még egy pár napot és reggel csináljam meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)

Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)
Szia! Délután semmiképpen ne tesztelj, mert ha terhes is vagy, ez annyira friss még (nincs még elegendö HCG a vizeletben), hogy a teszt nem mutatja ki. Jó lenne ha várnál még pár napot, s csak a reggeli vizelettel próbálkozz! Azért szurkolok neked!
Szerintem is várj még, én már csalódtam! felesleges!
Tudom, hogy nehéz ilyenkor várni. :) Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Szorítok, hogy babó legyen! :) Majd írj, ha már tudsz vmit!
Szia! Én sem vagyok a túl korai tesztelés híve, én is várnék még pár napot.
Ilyen idõsen délutáni vizeletbõl nem hinném hogy kimutatja. Ha már nem bírod reggelig se, akkor persze csináld meg, de ne érjen rosszul egy negatív eredmény! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: oks várok még 3-4 napot addigra kiderül ugy is hogy megjön-e vagy sem. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy még nem késik csak már annyira izgulok és szeretném tudni hogy van -e babi vagy nincs , de megfogadom a tanácsodat és várok még pár napot , és köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom akármi is lett az eredmény.
Én is hasonlóan érzek, de megpróbálok vasárnap reggelig várni. Egyébként találtam egyszer kb 2 hete (azóta se) egy oldalt, ahol kiírta, hogy nekem mikortól mutatná ki az itthoni teszt, és mára írta, és 18ára nem várom (31-33 naposak a ciklusaim).Úgyhogy már alig várom a vasárnapot:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Nagyon szorítok neked is hogy sikerüljön , remélem babásak vagyunk. Melyik az az oldal amit találtál? be tudnád szerkeszteni ide. Kíváncsi lennék. nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot szinte egy örökkévalóság fõleg így pár év sikertelenség távlatában.
Szerintem 3naponta megér egy tesztet, én is ezt csinálom, nekem sem volt türelmem, negatív lett, 2nap és vagy megjön, vagy veszek még 1-et/2-t, 3-t.../
A kérdező hozzászólása: Én képzeld ugy jártam hogy reggel komás fejjel mondom csinálok egy tesztet és elmentem pisilni vittem az ibriket és belepisiltem a toalettbe lehúztam utána meg néztem mint a hülye hogy most akkor hogy csinálok tesztet :-))))))

Ma vagyok a ciklusom 25. napján. Nem bírtam ki, csináltam Gabriel-lel tesztet, de negatív. Korai volt még?

Vagy nem? Elsején volt meg utoljára a mensim. Kb három napig, és 15. e körül lehetett peteérésem. Mensis szer? érzéseim vannak, bár még elvileg három nap a mensimig.. Kétnaponta együtt voltam a párommal.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.

ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.
Igen, szerintem is reggel kéne megcsinálnod! Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj újra!
Szia én is ma teszteltem du. És nekem is negatív lett. Ugyan így 15.e körül volt peteérésem, és nekem is három napom van a menszeszig. Van valamien tüneted? Én hányok esténként, meg szédülök. De lehet hogy csak valami vírus . :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát..pisilni sûrûbben járok, tejszerû folyás, tegnap én is szédültem este, meg a mensis érzés. Hát kb ennyi nekem. Április elején tesztelek már csak legközelebb ha addig nem jön meg. Remélem mindketten babások vagyunk..:)
Szia én is csak akkor fogok újra tesztelni. Én is remélem, hogy baba lesz. Bár nem terveztük a kistesót, de nem bánnám ha õ lenne a rosszúllétek mögött. :) )) Nagyon szorítok neked. Majd írd meg hogy mi lett a teszt eredménye. Küldheted emailben is. :) ))
Sziasztok!Hát nekem 7-én kéne megjönnie szerintetek csinálhatok tesztet 1én???Vagy várjak???


A ciklusom 25. napján vagyok és ma csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett, ettől függetlenül lehetek terhes? Lehet, hogy csak a teszt volt rossz?

Legjobb válasz: ha van baba, akkor sem a teszt rossz, csupán még korai! az elmaradt mens. után pár nappal tesztelj:)

ha van baba, akkor sem a teszt rossz, csupán még korai! az elmaradt mens. után pár nappal tesztelj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor még van remény ugye?
Persze, hogy van remény. Én elmaradt mensi után 3 nappal teszteltem pozit. Igaz elõtte nem is próbáltam... de rengetegen mondják, hogy elmaradt mensi elõtt nekik sem jelezte ki pedig baba volt. Sõt vannak olyanok akiknek csak még késõbb jelzi ki. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Nagyon köszönöm!! :)
Igen, lehetsz! Ismételd meg a tesztet 1 héttel késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Megismételtem. Negatív lett és meg is jött.De most újra elkezdtük a próbálkozást. :)
Akkor OK! :)

Ma vagyok a ciklusom 25. napján, 9 napja volt a peteérésem. Már egy hete megjön érzésem van és annyira fáj a cicim, hogy hozzányúlni sem lehet. Lehet babától ez a tünet?

Tudom hogy ez a mensi el?jele is lehet, de én ezt csak akkor érzem, amikor a napján megjön, el?tte sosem. Aki babát vár megosztaná hogy mit érzett?

Legjobb válasz: Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!

Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!
Persze, h van eselyed, ne butaskodj.
Nekem érzékeny a mellem ennyi
nekem is hányingerem van 2 napja, reggel és este.megjön érzésem van. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
Én is ugyan így vagyok de nekem a ciklus.hu szerint holnap kellene megjönnie, én is teszteltem de sajna nega lett.Van valami tüneted?
Persze, hogy van. Ha nem jön meg hétvégéig, hétvégén nyugodtan tesztelj még egyet.
A kérdező hozzászólása: Igen van!tegnap este óta hányingerem van de nagyon!Meg fáj a hasam és a mellbimbóm!Neked van tünet??
A kérdező hozzászólása: Sajna nekem ez a has szúrkálás gyanús!Félek hogy meg fog jönni!7hónap próbálkozás nekem hosszú idõ!:(
A kérdező hozzászólása: Ja és én nem hõmérõztem még!Megéri??Még több idegeskedés vagy nem??
a hõzés azért jó mert tudom mikor van a pé-em.
A kérdező hozzászólása: De ha minden nap csináljuk akkor nem tudom elszalasztani az alkalmat.???
Én se várom csutorokre de tesztelni nem merek és nem is fogok. Majd ha elmarad mondjuk 2-3 napot talán. Ezzel védem magam a folosleges csalódásoktól. Változtatani már úgyse tudok az eredményen csak még 1 kicsit reménykedni. Tuneteim nekem semmit se jelentenek megvolt minden tunetem múlt hónapba is és nem sikerult. Remélem neked sikerult a babó:o) Drukkolok Neked!!! Majd írd meg mi lett jó ?

Ciklus 14. napjan volt sex.22. napjan napjan volt pár csepp barnázás gondoltam talán beágyazodas, most a 25. nap van ma is pár csepp barnazas. Lehetseges a baba szerintetek vagy nem?

faj a cicim de mensikor is szokott. 22. naptol szurkalasok meg fura érzés van ott lenn. együttlétet sem kivánom.28 naposak a ciklusaim babát szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem igen, én mikor babás lettem az elsõvel három napig pecsételtem , szurkált az alhasam, a mellem viszketett és fájt, a mellbimbóm égett és vérzett az ínyem fogmosáskor, hányingerem nem volt az majd késõbb lett.

Szerintem igen, én mikor babás lettem az elsõvel három napig pecsételtem , szurkált az alhasam, a mellem viszketett és fájt, a mellbimbóm égett és vérzett az ínyem fogmosáskor, hányingerem nem volt az majd késõbb lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!