Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 25 (15 db)

28 napos a ciklusom, ma vagyok a 25. napon. Egész nap a WC-t járom az állandó pisilés miatt és feszülnek a melleim is. Folyásom kicsit krémes, de enyhén vizes. Inkább alhas tájékán érzek szurkáló fájdalmat. Lehet baba az ügyben?

Legjobb válasz: Persze, lehet. Csinálj a mensi napján tesztet. Én a 24. napon vagyok, szombaton, a mensi elõtt 3 nappal már tesztelek. Hátha, már kimutatja...

Persze, lehet. Csinálj a mensi napján tesztet. Én a 24. napon vagyok, szombaton, a mensi elõtt 3 nappal már tesztelek. Hátha, már kimutatja...
lehetséges.ha késik 2-ét hetet, akkor valoszinû.csinálj tesztet majd, és ha negatív menj orvoshoz.drukkolok!
Szerintem tuti babó van ott! Ha biztosra akarsz menni, várj még 3-4 napot, aztán tesztelj! Szorítok!
Szerintem leghamarabb a mensi elmaradasakor erdemes tesztelni, vagy nehany nappal kesobb. Igy ha esetleg felszivodik a megtermekenyitett petesejt, megkimeled magad egy nagyobb csalodastol.Amugy nekem ugyanilyen tuneteim vannak, mint neked, bar gondolom ettol nyugodtabb nem leszel :o)

Terhesség lenne a dologban? 25-26 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 28. napon, de eddig semmi. Egyszer voltunk úgy hogy nem védekeztünk.

Hihetetlen lenne számomra,ugyanis miel?tt visszamentem dolgozni,próbálkoztunk a második babával egy pár hónapig,de semmi. A hasam néha görcsölget,mint miel?tt megjön,de ennyit még sose késett,mióta így beállt kb 2 éve. Semmi más jelem nincs,azon kívül,hogy 4 napja amikor hirtelen felálltam,belenyilalt a köldököm alatt a hasamba.Más mit tapasztalt,azokon a napokon amikor meg kellett volna jönnie,de közbe meg terhes volt?

Legjobb válasz: Nekem görcsölt a hasam és olyan érzésem volt hogy mindjárt megjön.Az elmaradt után 3 nappal erõs pozitív volt.Ha nem szokott késni és mindig 25-26 naposak a ciklusaid akkor szerintem már csinálhatsz reggeli vizeletbõl tesztet.

Nekem görcsölt a hasam és olyan érzésem volt hogy mindjárt megjön.Az elmaradt után 3 nappal erõs pozitív volt.Ha nem szokott késni és mindig 25-26 naposak a ciklusaid akkor szerintem már csinálhatsz reggeli vizeletbõl tesztet.
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt 2 év alatt, hogy 29 napra jött meg, ezért akarok még várni egy pár napot.
Ma és holnap után is! ;)
Akkor amikor kívánjátok egymást. Ha minden ok a sperma el él egy pár napig benned.
Mindig! :)
A kérdező hozzászólása: Az elõbb csináltam ovu tesztet, és ma van az elsõ pozitiv nap :-)Remélem összejön...


Csinálhatok már tesztet vagy várjak még? Ma vagyok a ciklusom 25. napján, állandóan álmos vagyok, éhes..

ma vagyok a ciklusom 25. napján átlagban 26-27 naposak a ciklusaim , állandóan álmos vagyok , éhes , néha van egy kis szurka ott lent , volt fehér folyásom 1 napig a ciklusom 21. napján , 3 éve szeretnénk babót de úgy érzem most talán összejött , de csalódni sem szeretnék , egy pregimax plusz tesztem van itthon megcsinálhatom szerintetek ma délután vagy várjak még egy pár napot és reggel csináljam meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)

Én a helyedben tuti várnék még. Ha 26-27naposak a ciklusaid, akkor még nem is késik a mensid. Szerintem várj még pár napot, s leghamarabb akkor érdemes tesztelni, ha már késik egy-két napot. Ilyenkor még az sem biztos, hogy kimutatná a teszt, szóval türelem! :)
Szia! Délután semmiképpen ne tesztelj, mert ha terhes is vagy, ez annyira friss még (nincs még elegendö HCG a vizeletben), hogy a teszt nem mutatja ki. Jó lenne ha várnál még pár napot, s csak a reggeli vizelettel próbálkozz! Azért szurkolok neked!
Szerintem is várj még, én már csalódtam! felesleges!
Tudom, hogy nehéz ilyenkor várni. :) Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Szorítok, hogy babó legyen! :) Majd írj, ha már tudsz vmit!
Szia! Én sem vagyok a túl korai tesztelés híve, én is várnék még pár napot.
Ilyen idõsen délutáni vizeletbõl nem hinném hogy kimutatja. Ha már nem bírod reggelig se, akkor persze csináld meg, de ne érjen rosszul egy negatív eredmény! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: oks várok még 3-4 napot addigra kiderül ugy is hogy megjön-e vagy sem. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy még nem késik csak már annyira izgulok és szeretném tudni hogy van -e babi vagy nincs , de megfogadom a tanácsodat és várok még pár napot , és köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom akármi is lett az eredmény.
Én is hasonlóan érzek, de megpróbálok vasárnap reggelig várni. Egyébként találtam egyszer kb 2 hete (azóta se) egy oldalt, ahol kiírta, hogy nekem mikortól mutatná ki az itthoni teszt, és mára írta, és 18ára nem várom (31-33 naposak a ciklusaim).Úgyhogy már alig várom a vasárnapot:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Nagyon szorítok neked is hogy sikerüljön , remélem babásak vagyunk. Melyik az az oldal amit találtál? be tudnád szerkeszteni ide. Kíváncsi lennék. nagyon nehéz kivárni ezt a pár napot szinte egy örökkévalóság fõleg így pár év sikertelenség távlatában.
Szerintem 3naponta megér egy tesztet, én is ezt csinálom, nekem sem volt türelmem, negatív lett, 2nap és vagy megjön, vagy veszek még 1-et/2-t, 3-t.../
A kérdező hozzászólása: Én képzeld ugy jártam hogy reggel komás fejjel mondom csinálok egy tesztet és elmentem pisilni vittem az ibriket és belepisiltem a toalettbe lehúztam utána meg néztem mint a hülye hogy most akkor hogy csinálok tesztet :-))))))

Ma vagyok a ciklusom 25 napján, az előbb teszteltem clearblue-val negatívat. Nem első vizeletből. A ciklus.hu szerint holnap kéne megjönnie. Akkor már biztos nem vagyok terhes?

Volt valako aki negatívat tesztelt és pár nap múlva meg pozitívat?

Legjobb válasz: Igen volt már rá példa!Ha nem jön meg 2 nap után tesztelj újra,sok sikert!

Igen volt már rá példa!Ha nem jön meg 2 nap után tesztelj újra, sok sikert!
1. ha hátra olvasol, látod, hogy rengetegen 2. csak a reggeli tudja ilyen korán kimutatbum nem tudom miért lõttél el egy tesztet tök feleslegesen 3. még nagyon korai tényleg, ha terhes is vagy csak 40% az esély, hogy már mutat valamit a teszt 4 a clearblue az egyik legérzéketlenebb teszt vegyél másikat, és csak REGGELIBÕL csináld!

Nem korai még? Ma vagyok a 19 napomon, amúgy a ciklusom 25 napos és mindjárt meg jön érzésem van.

Mit?l lehet ez?4 hete hagytam abba a szoptatást és babát szeretnénk.El?re is köszön a válaszokat!

Legjobb válasz: Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!

Néha megviccel a szervezetünk, és pszichénk prudukál "testi" tüneteket... de kívánom, hogy ne legyen igazam. Amúgy szerintem korai lenne bármit is érezned, mivel ha egy átlagos ciklust nézünk (28-29 nappal), akkor 14-15. napon van peteérés, erre jön még 4-11 napos beágyazódás. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Csak nekem a 8-dik napon volt peteérésem.
5-6 nappal mensi elõtt nekem már szoktak jelentkezni az "elõszeles" tünetek.

Ma vagyok a ciklusom 25. napján. Nem bírtam ki, csináltam Gabriel-lel tesztet, de negatív. Korai volt még?

Vagy nem? Elsején volt meg utoljára a mensim. Kb három napig, és 15. e körül lehetett peteérésem. Mensis szer? érzéseim vannak, bár még elvileg három nap a mensimig.. Kétnaponta együtt voltam a párommal.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.

ÁÁÁ, túl korai volt még, majd ha kimarad, rá egy hétre, ha biztos eredményt akarsz. De ha türelmetlen vagy, legalább a menses napját várd meg, és feltétlen reggel csináld, az elsõ vizeletbõl.
Igen, szerintem is reggel kéne megcsinálnod! Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj újra!
Szia én is ma teszteltem du. És nekem is negatív lett. Ugyan így 15.e körül volt peteérésem, és nekem is három napom van a menszeszig. Van valamien tüneted? Én hányok esténként, meg szédülök. De lehet hogy csak valami vírus . :(
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát..pisilni sûrûbben járok, tejszerû folyás, tegnap én is szédültem este, meg a mensis érzés. Hát kb ennyi nekem. Április elején tesztelek már csak legközelebb ha addig nem jön meg. Remélem mindketten babások vagyunk..:)
Szia én is csak akkor fogok újra tesztelni. Én is remélem, hogy baba lesz. Bár nem terveztük a kistesót, de nem bánnám ha õ lenne a rosszúllétek mögött. :) )) Nagyon szorítok neked. Majd írd meg hogy mi lett a teszt eredménye. Küldheted emailben is. :) ))
Sziasztok!Hát nekem 7-én kéne megjönnie szerintetek csinálhatok tesztet 1én???Vagy várjak???

A ciklusom 25. napján vagyok és ma csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett, ettől függetlenül lehetek terhes? Lehet, hogy csak a teszt volt rossz?

Legjobb válasz: ha van baba, akkor sem a teszt rossz, csupán még korai! az elmaradt mens. után pár nappal tesztelj:)

ha van baba, akkor sem a teszt rossz, csupán még korai! az elmaradt mens. után pár nappal tesztelj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor még van remény ugye?
Persze, hogy van remény. Én elmaradt mensi után 3 nappal teszteltem pozit. Igaz elõtte nem is próbáltam... de rengetegen mondják, hogy elmaradt mensi elõtt nekik sem jelezte ki pedig baba volt. Sõt vannak olyanok akiknek csak még késõbb jelzi ki. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Nagyon köszönöm!! :)
Igen, lehetsz! Ismételd meg a tesztet 1 héttel késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Megismételtem. Negatív lett és meg is jött.De most újra elkezdtük a próbálkozást. :)
Akkor OK! :)

Ma vagyok a ciklusom 25. napján, 9 napja volt a peteérésem. Már egy hete megjön érzésem van és annyira fáj a cicim, hogy hozzányúlni sem lehet. Lehet babától ez a tünet?

Tudom hogy ez a mensi el?jele is lehet, de én ezt csak akkor érzem, amikor a napján megjön, el?tte sosem. Aki babát vár megosztaná hogy mit érzett?

Legjobb válasz: Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!

Én kizárnám, hogy baba miatt van, mert 9 nappal a peteérés után még a beágyazódás sem fejezõdött be, igy nem lehetnek tüneteid tõle. Még nem. Ez lehet a mensi elõjele is. Nekem mensi elött 1 héttel ilyen tüneteim vannak mindig. Persze azért még sikerülhetett a baba, de ezek a jelek szerintem nem attól vannak. Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!