Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 19. napján (5 db)

A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!

Ma vagyok a ciklusom 19. napján. Fehér, nyúlós (nem sok) folyásom van. ez mi lehet?

A hasam alja tegnap óta feszül és szurkál, a melleim már 3 hete fájnak. Márciusban barnás-véres valami volt, most 2-án jött meg de kevés volt és csak 3 napig tartott.

Legjobb válasz: Szia.Elképzelhetõ,hogy peteérésed van.Ha babát szeretnétek,hajrá minden nap,vagy többször :-)

Szia.Elképzelhetõ, hogy peteérésed van.Ha babát szeretnétek, hajrá minden nap, vagy többször :-)
Szerintem tesztelhetnél egyet, lehet, h babás vagy!

Ma vagyok a ciklusom 19. napján, lehetséges?

2-3 napja érzek nagyon enyhe émelygést,és a mellbimbóm hol bizsereg hol szúr egy picit és a melleim nagyobbak de nem fájnak.Nem bírtam ki így vettem egy Clear Blue tesztet és meglep?dtem amkor megláttam a 2 csíkot igaz nagyon halvány de látható.Szerintetek?Jöv?hét vasárnapra nem várom.

Legjobb válasz: érdekes ... de a Clearblue elég megbízható úgy tudom. Lehet hogy ikreid lesznek :) Gratulálok!!!!!

érdekes ... de a Clearblue elég megbízható úgy tudom. Lehet hogy ikreid lesznek :) Gratulálok!!!!!
Nekem a 23. napon délután lett erõs pozitív a tesztem, de én tudom hogy nem félidõben volt pé-m, hanem mensi után nemsokkal. Nekem is mondták hogy tuti hogy ikrek lesznek, de egyedül van:) 34 hetes kismami
Hát, ha a 14.napodon volt, akkor még csak most ágyazódik be, és semmiképp sem mutatná még a teszt, mert nincs hcg a szervezetedben. DE! Ha hamarabb volt, akkor perszehogy lehetséges. A hõdet méred? Vagy a folyásod figyelted? Szoritok, hogy baba legyen!
Mindenképp ismételd meg, ha az is pozitív...õrült nagy mázlista vagy, hogy már ilyen hamar tudod az eredményt.:) Az akkor egy korábbi peteérés eredménye, szerintem is. drukk!! Majd írd meg...
Én a 19. napon lettem terhes és utána 10 napra is nagyon gyengén mutatta ki a teszt. Ha terhes is lennél akkor azon kevesek közé tartozol akik közvetlenül a menzes után teherbe estek, nem félidõben.


A magas hő jó jel? A hőm már 4. napja 37.1. Ma vagyok a 28 napos ciklusom 19. napján.

Tudom, hogy még nem lehet a beágyazódás sem, de nem magas ez a 37.1?

Legjobb válasz: peteérést mindenképp jelent,viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.

peteérést mindenképp jelent, viszont ennél magasabb már túl meleg, de hogy babavan -e ez alapján nehéz megmondani, mert a hõd mensi elõtt 1-2 nappal is leeshet. Ha félidõben van pé-d, akkor még a beágyazódásra is várni kell pár napot.
Szia! Az a jó ha a ciklusod második felében a hõmérsékleted magas. Ez azt jelenti, hogy volt peteérésed. Ha a hõmérsékleted nem esik le és késik a mensid akkor gyanakodhatsz terhességre addig sajnos nem. 37, 4-ig is felmehet a hõd ha a végbélben szoktál mérni. Nálam legalábbis igy volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ma vagyok a ciklus 18-19. napján, peteérés után 5-6 nappal. Kb.1 cm átmérőjű vérpötty lett a papíron, mi lehet ez? Lehet, hogy a beágyazódás?

A sors fintora, hogy a férjem 39 fokos lázzal fekszik, influenza. Mekkora az esélye, hogy nem kapom el... Remélem, ha tényleg baba, nem lesz gond, ha elkapom a vírust...

Legjobb válasz: Elöfordulhat, de általában a beágyazódás 7-13 napot vesz igénybe. Ha terhes is vagy, 2 hétig elméletileg nincs még kapcsolat a babóval, de vigyázz magadra! Sok sikert!

Elöfordulhat, de általában a beágyazódás 7-13 napot vesz igénybe. Ha terhes is vagy, 2 hétig elméletileg nincs még kapcsolat a babóval, de vigyázz magadra! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!