Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok ciklusom 11 napján, eddig (2 db)

Ma vagyok a ciklusom 11 napján, eddig a hőmérsékletem 36, 9 volt, ma pedig 37 fok volt. Lehet, hogy ma van peteérésem?

Bár egy kicsit félek, hogy nincs:((((((

Legjobb válasz: Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.

Hát nem. Ez nagyon érdekes. Peteéréskor inkább alacsonyabb kell legyen, le kellene hogy essen pár fokot az elõzõ naphoz képest, majd emelkedni kezd. Csak egy kérdés: mensturáltál rendesen? Mióta ilyen magas, utolsó menses óta? Nem akarlak félrevezetni, de terhesség esetén hasonló a hõmérséklet, illetve ha beteg vagy.
Hát ez nem peteérési, ez terhességi hõ. Ha marad továbbra is ennyi, akkor terhes vagy.! Ha a menszeszed napja után 1-2 nappal is ennyi marad akkor már biztos lehetsz benne hogy babád lesz!

Ma vagyok a ciklusom 9. napján. Eddig minden hónapban a 11. napon volt + az ovu tesztem, tehát elméletileg csütörtökön lesz pozitív újra. Szerdán és pénteken tudunk szeretkezni. Jó időben leszünk együtt?

Légyszi segítsetek! Hat hónapja próbálkozunk, szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Akkor mindent bele!!!!Esélyed van!Ha +a teszt,még 3nap együttlét.A +teszttõl 24-36ó a peteérés.A sperma is elél még talán 1-2 napot.Az idö tökéletes!!!Mindent bele.szorítok

Akkor mindent bele!!!!Esélyed van!Ha +a teszt, még 3nap együttlét.A +teszttõl 24-36ó a peteérés.A sperma is elél még talán 1-2 napot.Az idö tökéletes!!!Mindent bele.szorítok
En is ma vagyok a 9.napon!!! :D Akkor mikor kell egyutt lenni legalabb? A 11. naptol kezdve minden nap?
Ha neked is peteérésed van, akkor máris.tejszerü folyás is jelezheti az érést.vagy ovi teszt!Ha az van akkor min.3 nap!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem összejön a babuci!
Elozo valaszolonak (kerdezo kommentje elotti): Nekem meg nincs kremes folyasom. Tegnap volt este egy kis vizes, meg is lepodtem, de hamar elmult. Ez vajon mi lehetett? Mindegy, ma veszek ovulacios tesztet.
Az ált.pet.ér.elõtt jelentkezik.1-2 nap és krémes lesz.vegyél ovi tesztet az megmutatja.Ha a teszt és a controll csík egyf.akkor aktuális az érés.Vedd meg minél hamarabb le ne csússz aovul.csúcsról:sok sikert!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!