Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 6 (296 db)

Számításaim szerint ma vagyok 6 hetes terhes, és ma délután megyek először dokihoz. Fog már látni valamit? Vagy túl korai még?

Legjobb válasz: Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!

Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!
A szikhólyagot már láthatja. Jobb mielõbb elmenni hozzá, mert az esetleges méhen kívüli terhességet minél korábban veszik észre annál jobb, a másik ok, a terhesség korai szakaszában pontosabban meglehet határozni, hogy hány hetes kismama vagy. Én 5 hetes voltam, mikor elõször dokihoz mentem, akkor szívhang még nem volt, de a 6. vagy 7. héten már volt az is. Üdv.: 24. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Hát július 18-án volt meg utoljára a mensim és Aug.01.körül volt peteérésem. 14.-re pedig vártam a mensit és nem jött, helyette lett egy pozitív tesztem:-)
Amennyiben van uh-ja, akkor már a petezsák valószínûleg látható, ha szerncsés vagy, a szikhólyag is, de az nem feltétlenül.
nekem hat hetesen kb fel centis volt a zsak, és benne a babó, szóval, igen, szerintem latszik. nagyon, nagyon pici, szinte csak egy potty (vicces egymas ala tenni a hathetes, a kilenchetes, meg a tizenket hetes ultrahangkepeket, brutalis a valtozas!)
Nekem már 5 hetesek látta a petezsákot benne a kis ponttal. Mást nem fog látni, de legalább metudod, hogy méhen belül van-e a kicsi. Aztán 2 hét múlva szívhangellenõrzés miatt vissza fog hívni.
Szia!Képzeld, én pont így vagyok, csak tegnap voltam 6 hetes mert július 16-án volt meg utoljára. Én is ma megyek elõször.Majd írd meg, mi volt!
Elõször is GRATULÁLOK!!!! Én 4-5 hetesen voltam elõször és akkor a petezsákot látta (5mm-es) és benne a szikhólyagot de azt még éppen hogy. Holnap megyek vissza. Már 7 hetes vagyok. Kíváncsi leszek mit fog látni! Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam a dokinál, 5 hetes vagyok nem hat de már látható csak még a babóca nem igazán ugyhogy engem is visszarendelt 2 hét mulva. Azt mondta addigra már biztos lesz szívhang, de amugy minden rendben van. Mégegyszer köszi a válaszokat és boldog babavárást kívánok nektek!!!!

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.

Ma vagyok 6 hetes, tegnap reggel és ma reggel is hánytam. Mind a két nap szinte csak savat. Mit tudtod rá ajánlani? Utána egész nap olyan érzédem van, mintha szét akarná marni a sav a nyelőcsövemet.

Legjobb válasz: Mielõtt felkelnél, egyél egy pár darab sima, háztartási kekszet! Ez felszívja a savat. Este készítsd az ágy mellé, hogy ne kelljen ezért se felkelni :)) A maró érzés ellen egy nagy pohár hideg tej vált be nálam legjobban .

Mielõtt felkelnél, egyél egy pár darab sima, háztartási kekszet! Ez felszívja a savat. Este készítsd az ágy mellé, hogy ne kelljen ezért se felkelni :) ) A maró érzés ellen egy nagy pohár hideg tej vált be nálam legjobban .
Egyet értek az elsõvel! Nem is gondoltam volna, hogy a háztartási keksz ilyen jól felszívja a gyomorsavat! 12km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
Szia, én is most vagyok a 7.hétben, de még nem volt hányinger, se hányás. De már kiokítottak az ismerõs és tapasztalt anyukák, hogy a gyömbéres üdítõ, vagy gyömbéres keksz, valamint a málnatea segít ilyen esetekben. És az is, ha gyakran kortyolgatva tudod pótolni a folyadékot, mert az a savasodást is visszaveti. Jobbulást!
Szia! Én baba piskótával kezdtem a napot, nekem ez segített. Ja és ha szedsz terhes vitamint, azt véletlenül se éhgyomorra szed, mert nekem azonnal ki is jött. Jó babavárást!
Szia, én a 17. hétig ezt csináltam... a reggel felkelés elött megevett keksz, enyhít.... meg a tej... meg nekem a kifli segített.. 3 hónapig szinte csak tej sajt és kifli ami nem jött ki belõlem.. jah és ahogyan már írták.. a vitaminokat sose éhgyomorra szedd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szedek terhes vitamint, de azt mindig ebédelés után veszem be. :)

Ma vagyok 6 hetes terhes. Tegnap délután óta világosbarnás folyásom van. Lehet még ebből baba, vagy elvetélek?

Holnap délután megyek a dokimhoz. Légyszi, aki volt hasonló helyzetben, segítsen! Ez nagyon nagy baj?

Legjobb válasz: Bocs, de én nem várnak holnap délutánig. Mennék most már ügyeletre. Én anno így jártam, és Utrogestant kaptam. Az is 2 nap alatt állította csak el a vérzést. Nekem egyébként rózsaszín pöttyel kezdõdött, majd barna pöttyök lettek, ekkor mentem dokihoz. Tehát ez is két nap alatt zajlott mondjuk le, de én nem várnék, sosem lehet tudni. Persze az is lehet, hogy nincsen semmi baj, és gyógyszer nélkül is minden simán megy tovább. És még van egy ötletem. Ha nem tudsz hamarabb orvoshoz menni, esetleg vegyél gyógynövény boltban palástfüvet és fõzd meg teának. Az ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint az Utrogestan, magzatmegtartó hatása van. Nekem nagyon bevált.

Bocs, de én nem várnak holnap délutánig. Mennék most már ügyeletre. Én anno így jártam, és Utrogestant kaptam. Az is 2 nap alatt állította csak el a vérzést. Nekem egyébként rózsaszín pöttyel kezdõdött, majd barna pöttyök lettek, ekkor mentem dokihoz. Tehát ez is két nap alatt zajlott mondjuk le, de én nem várnék, sosem lehet tudni. Persze az is lehet, hogy nincsen semmi baj, és gyógyszer nélkül is minden simán megy tovább. És még van egy ötletem. Ha nem tudsz hamarabb orvoshoz menni, esetleg vegyél gyógynövény boltban palástfüvet és fõzd meg teának. Az ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint az Utrogestan, magzatmegtartó hatása van. Nekem nagyon bevált.
ezt így elõre nem lehet tudni, kíméld magad, pihenj sokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kérdésed, eddig minden rendben! Remélem, így is marad!
rendbe jöttél azóta???!!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak: Köszönöm, a palástfû teát kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Igen, nekem is csík volt a tisztasági betéten, kb 2 cm-s, és nagyon világos barna, de reggel óta semmi hála az égnek! Ha megint lenne, akkor megyek én is.
Én tegnap voltam 6 h 1 n és tegnap 1-2 halvány vékony csikot felfedeztem a fehérnemümön, de azóta semmi. Ha netán ma is jelentkezne bemegyek ügyeletre, ha nem holnap estére amúgy is van idöpontom. Azt mondták nekem hormonoktól is lehet. Ha viszont konkrétan folyásod van akkor érdemes volna már ma megnézetned.. Írd majd meg mi alakult! Sok szerencsét!
Nekem is volt, szigorú pihenést, és Utrogestant írt az orvos, az elsõ harmad végére elmúlt, aztán teljesen sima volt a terhességem, ez elég gyakori dolog. A második babánál vérzésem volt, akkor még nem tudtam, de már terhes voltam, ez csak késõbb derült ki. Szóval én még véreztem is elég rendesen, mégsem vetéltem el. Ha meg tudsz nyugodni, akkor szerintem várhatsz holnapig. Ha nagyon ideges vagy, akkor tényleg menj be a legközelebbi kórházba. Ettõl függetlenül elmehetsz holnap a saját dokidhoz is.
én sajnos tavaly nyáron, ugyanígy kezdtem és elvetéltem:( de most a jelenleg a 16. hetet taposom:)
Csatlakozom az utolsóhoz. Én is bemennék ügyeletre inkább.
Rengeteg pihenés, és próbálj nem izgulni. Biztosat csak a doki fog tudni mondani, de egyáltalán nem biztos, hogy rossz vége lesz. Nekem volt egy hasonló, de akkor már 12-13 hetes lehettem, és semmi baja nem lett a babának, ma már 13 hónapos, most is itt szaladgál. :)
minden jót kívánok:)

Volt már ilyen valakinek? Ma vagyok 6 hetes és 5 napos, most voltam dokinál, és a petezsák átmérője 12mm-es, és embrionális szövetek vannak benne..

de azt mondta, menjek vissza 2 hét múlva, mert a terhességem 6 hetes és 1 naposnak felel meg, és, majd ha lesz szívhang 2 hét múlva, akkor vesz fel terhes gondozásba. Egyébként minden rendben van, nincs barnázás, se vérzés, és jól vagyok. Sajnos a peteérésemet nem tudtam kiszámolni, mert a ciklusom ingadozott, hol 28 napos volt, hol 34.

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n lehet, hogy már a szívcsõ pulzálását is látná.... Én pont így jártam, csak épp betöltött 7 hetesen, petezsák látszott, embrionális telep nem egyértelmû.... A frászt hozta rám, másnapra berendelt a kórházba, ahol egy komolyabb uh-gal megvizsgált, és azon ( bár az sem hüvelyi volt) már látszott a szívcsõ pulzálása is. Kicsit korán mentél, ennyi az egész. Ha nagyon aggódsz, keress fel egy másik dokit, akinek esetleg van 4D felbontású, vagy még jobb, hüvelyi UH-ja, lehet, hogy már fog látszani a szívdobogása is.

Hüvelyi uh-n lehet, hogy már a szívcsõ pulzálását is látná.... Én pont így jártam, csak épp betöltött 7 hetesen, petezsák látszott, embrionális telep nem egyértelmû.... A frászt hozta rám, másnapra berendelt a kórházba, ahol egy komolyabb uh-gal megvizsgált, és azon ( bár az sem hüvelyi volt) már látszott a szívcsõ pulzálása is. Kicsit korán mentél, ennyi az egész. Ha nagyon aggódsz, keress fel egy másik dokit, akinek esetleg van 4D felbontású, vagy még jobb, hüvelyi UH-ja, lehet, hogy már fog látszani a szívdobogása is.
nekem is hasonló volt, 6 hét + 1-2 naposan voltam, látott petezsákot, de azt mondta hogy nem gratulál, meg nem mond semmit, mert ez még nem 100%. Na mondom köszi. Ilyenkor kéne a legjobban vigyázni meg minden, erre konkrét választ sem kaptam. 1 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang is, és azt mondta, akkor most rendben van minden, éljem úgy az életemet mint eddig. Erre köv. hétvégén majdnem elvetéltem. Azóta más az orvosom. És veszélyeztetett vagyok. És gratulálok! 28 hetes
Szia, Ezeken nem kell aggódni. Az én orvosom akkor mondta, hogy biztosan babázok, mikor betöltöttem a 11. hetet, addig hetente visszarendelt leellenõrizni, hogy ott van e a pici, mondjuk végig láthattam a 11hét alatt, hogyan fejlõdik, ennyi haszna volt:) Mert hét hetesen kisebb volt az átlagnál, hiába volt szívverése:) És a ciklusom állandó 28napos volt, és biztosan tudom, mikor volt az utolsó elsõ napja:) Nyugi, csak "alapos".
Nekem is ez volt. Elõször mikor voltam dokinál, még nem volt szívhang, visszahívott két hét múlva, addigra már volt! Azt mondta, amíg nincs szívhang, addig nem terhes vagyok, hanem "terhesség gyanúja". Ha jól vagy, akkor minden rendben van, és két hét múlva hallhatod-láthatod a babád szívhangját! Gratulálok!!

Monoron Kersztúri Imréről vagy Fábián Istvánról milyen tapasztalatok vannak? Melyikhez menjek? Ma vagyok 6 hetes, ha csütörtökön megyek, akkor már lesz szívhang is?

Legjobb válasz: Szia! Fábiánnál személyes tapasztalatom nincs, barinõm volt nála. Állítólag nagyon rendes doki, és úgy tudom, hogy õ egyedül az, aki Monoron a dokik közül szülést is vállal. Keresztúri jó doki, bár szerintem elég hangulatember. Rengetegen vannak nála általában, ha be akarsz jutni, már a rendelési idõ elõtt menj oda, és jelentkezz be! Üdv. 28 hetes kismami

Szia! Fábiánnál személyes tapasztalatom nincs, barinõm volt nála. Állítólag nagyon rendes doki, és úgy tudom, hogy õ egyedül az, aki Monoron a dokik közül szülést is vállal. Keresztúri jó doki, bár szerintem elég hangulatember. Rengetegen vannak nála általában, ha be akarsz jutni, már a rendelési idõ elõtt menj oda, és jelentkezz be! Üdv. 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: lehet kérni az ultrahangról képet? Keresztúri ad, mennyibe kerül?

Holnap megyek nőgyógyászhoz UH-ra. Kb ma vagyok 6 hetes 2 napos terhes. Szerintetek lesz már szívhangja a babámnak?

Olyan izgatott vagyok :) Már alig várom,hogy lássam és halljam a kis szívét dobogni :))

Legjobb válasz: 50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D

50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami..ugye duci kismama vagyok??Soha nem voltam vékony, kislány korom óta mindig volt rajtam felesleg, kb 10 éve küszködöm a súlyommal, de amióta terhes vagyok, a kívánósság is megnehezíti a dolgom, és csak gyarapodok :( Még csak 6 hetes vagyok, de már 78 kg..mi lesz így velem a terhesség végéig?A védõnõ biztosan fogyókúrára fog fogni ha meglát.Itt a képem:http://www.kepfeltoltes.hu/view/120910/DSC01252_www.kepfelto..
Én 6+3 voltam, mikor már volt szívhang. Annyira azért nem vagy duci szerintem! Hány cm vagy? Én 70 kg-val kezdtem, de ilyesmi pocim volt nekem is, 170 cm vagyok hozzá. Most 72 kg vagyok. 17 hkm
Szia! Én is ilyesmi alkatú vagyok mint te. A 12. hétig elég sokat híztam, azóta tartom magam a havi 1 kg-hoz, sõt most 2 hónap alatt 1, 5 kg és volt hogy 2 hét alatt -1 kg. Ha ilyen alkatú vagy úgysem tudnak veled mit csinálni..... Téged meg ne érdekelljen.. :) Az elsõvel 28 kg híztam, fél év alatt soványabb lettem mint elõtte valaha voltam. Nekem 6+3 hetesen volt szívhang, de elég necces volt, mert még csak 3, 6 mm volt a bébi. Ha most nincs majd 1 hét múlva lesz!!! Üdv. 27 h kismami
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló:160cm vagyok, és ehhez a magassághoz sztem sok a súlyom :( De azért nem szeretnék olyan nagyon sokat fölszedni a terhesség alatt.Hát majd ma délután 4-kor kiderül, hogy lesz-e szívhang. :) Köszönöm a válaszokat :)
78 kg vagy és 160 cm? én nem tudom az én mérlegem hogy mér, de én is 160 cm vagyok és 85!!!!! kg, viszont (meg ne sértõdj, csak elcsodálkozom!!!), rajtam nem látszik ennyinek! nem vagyok csíkos sehol, a hasam nekem is nagy, de sztem nem látszik így (lehet, hogy elfogult lennék??? próbálok képet feltölteni! jah, amúgy nekem még 6+3 hetesen nem volt szívhang, bár olyan õskori gépe volt a dokinak, hogy lehet, hogy csak nem látszott... 7+5hetesen voltunk legközelebb vérzés miatt, akkor már látszott a pici szívverése. most csütörtökön megyünk 12 hetes UH-ra, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! jah és eddig nem híztam egy dekát sem, igaz már nem mozgok (párom letiltott a görkoriról meg már nem dolgozom, pedig sokat bicajjal jártam (20km oda 20 vissza). biztos fogok hízni. az émelygõs idõszakban fogytam fél kilót, de az már sztem vissza jött. sok sikert és egészséges babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló:nekem azért csíkos a hasam, a derekam, mert én kb 4 évvel ezelõtt több mint 100kg voltam, és lefogytam 63kg-ra :) Ebbõl sajnos télen visszajött 5kg, és június 3.án volt 1 éve, hogy összeköltöztem a párommal, és mivel együtt jobban esett az evés, így feljött még 7kg.És most vagyok 78-79.Voltam a dokinál, hasi UH-on még csak a petezsákot látta, de csinált hüvelyit is, és azon már látta az élõ embriómat, és hallottam a szívhangját is :D :) ) Jajj úgy örülök neki..6 mm-es a babám :)
szóval akkor te is ilyen súlyelhagyó, súlyfelszedõ vagy! én is... mielõtt összejöttem a párommal (decemberben lesz 4 éve) 58 kiló voltam, tiszta izom, a sport volt a mindenem. õ sovány volt, elhatároztam, hogy felhizlalom, hát rá csak 10 kg, rám viszont 30 jött... :S Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babáddal! mikor kell vissza menned? én holnap megyek, már alig várjuk, és holnap leszünk 12. hetesek is! :) sok-sok sikert, és nagyon gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is ilyen vagyok..sajnos.Igen hála Istennek minden rendben van vele. :D Nagyon boldog kismami vagyok :) Majd 3 hét múlva kell visszamennem UH-ra.Remélem veletek is minden rendben lesz!!Gratulálok a babádhoz :) Akkor ti már elértetek egy állomást, és kezdõdik az újabb trimeszter :D De jóóó :) Remélem az én babám is szépen fog fejlõdni..eddig ügyesen csinálja egyem meg a kis szívét..jaj de imádom :D
Az elsõ orvosi vizsgálaton kiderül.
Pontosítom: az elsõ ultrahangos vizsgálaton derül ki. Egyébként nem.
Jogos. Csak nálam az orvos mindig csinál UH-t is elsõ alkalommal. :o) elsõ
Mivel ugyanolyan tünetei vannak, mint a normál terhességnek és a teszt is pozitív, csak az elsõ uh-n derül ki. Minél késõbb, annál nagyobb baj lehet belõle. Egy ismerõsöm spirál mellett lett méhen kívüli terhes, az utolsó pillanatban mûtötték, el is távolították az egyik petevezetõjét, pedig 2 doki is megnézte és egészségügyi küretet is csináltak nála, mondván a panaszai a spiráltól vannak, majdnem belehalt, pedig csak egy uh kellett volna, a mentõben már elájult...Szerencsére jól van. Ezért kell az elsõ uh-ig bármilyen panasszal dokihoz menni: görcs, barnázás, vérezgetés. 36 hetes kismama
Én 5 hetes 6 napos voltam mikor kiderült. De addigra másodjára voltam UH-on. Ezt nehezebb meglátni, mint a méhen belülit. Esélyes volt, hogy az lesz, azéer mentem többször vv-re, uh-ra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. én arra gondoltam, hogy ugye a petevezetékben a helye behatárolt, tehát milyen az a kor, esetleg méret, amikor már erõs fájdalom kísérheti a növekedést. Hogy jobban érthetõ legyen a kérdésem: mondjuk már pl. egy 10 hetesnél tuti ki kell derüljön, mert akkor már feszítene. erre gondoltam, mint ahogy azt írta is valaki, hogy 5. hét elteltével kiderült. tudom az uh kimutatja, meg a vizsgálat is, csak még egy hétig nem megyek dokihoz, mert 2x elvetéltem és mindkétszer a vizsgálat után 2-4 nappal. szóval csak a biztonságos idõt várom, de amikor ilyen hasszurik vannak, akkor annyi hülyeség az ember eszébe jut...

Ma vagyok 6 hetes. Normális, h nincs hányingerem és nem undorodom a cigitől?

Mások megundorodtak t?le,hányingerük volt. Nekem miért nincs?:(((

Legjobb válasz: Normális, mivel nem mindenkinek egyformák a tünetei.

Normális, mivel nem mindenkinek egyformák a tünetei.
Az. én úgyanígy vagyok... tegnap töltöttem a 7. hetet. 2 napja nem dohányzom, biorezonanciás kezelés segítségével raktam le. 2 napja , hogy nem dohányzom. Lehet még rövid idõ, de az elmúlt 15 évben nem volt példa arra, hogy egy napom is cigi nélkjül teljen el. Szóval nekem nagy szó :) S egészen jó bírom, sajnos magamtól nem ment... :S Tiszta ideg voltam. Így jó. :)
Szerintem ez csak akarat kérdése.Én is dohányoztam mielõtt babás lettem, viszont mikor megtudtam nem volt kérdéses a számomra, hogy lemondjak róla.Hiszen nem csak magamért felelek ezek után.Több mint 3 hónapja nem szívom, és nem is hiányzik.Pedig elõtte 5-6 évig elment napi egy dobozzal. 17hkm
Az, hogy letudsz-e szokni a cigirõl az agyban dõl el. Én 7 évig cigiztem, napi 1 dobozzal ment el. Míg vártuk a teszt eredményét, akkor szívtam el az utolsó cigimet! A Teszt pozitív lett és én azóta sem cigizek. Az elsõ két nap volt kemény, mert akkor kávézni sem tudtam. Már 7 hónapja szültem, de még mindig utálom a cigiszagot. Kitartást, gondolj a bébikédre!
óóó :) ennyi idõs terhesen még nekem sem volt semmi tünetem, aggódtam is rendesen, hogy ez normális-e.. aztán eltelt 10 nap és kezdõdött minden. a hányinger hányással körítve és a cigitõl való undorodás. én világ életemben nagy cigis voltam, ahogy a férjem is. mostanra (24.hét) eljutottam már arra a szintre, hogyha a páromon érzem, az is zavar. sokszor megkívánom, fõleg a reggeli kávé mellé, de hát ez van. a babámat jobban kívánom egészségesnek tudni és a kezemben tartani majd minden gond nélkül :)
Nekem se volt semmi tünetem 6 hetesen. Hányingerem nem is lett. Cigi szagát meg elõtte is utáltam.
Normális, mindenkinél más, de elképzelhetõ, hogy pár napon belül felborul minden. Azt hiszem, nekem mindkét terhességemnél olyan 10 hét körül jöttek a rosszullétek, és a cigitõl való undorodás. Volt, hogy megéreztem édesapámon, és rögtön rohantam hányni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap megyek UH-ra, és ha jó hírekkel szolgál a doki, akkor akármilyen nehéz is lesz, befejezem!

Nem túl korai? Kalkulátor szerint ma vagyok 6+2 hetes! Tegnapi teszt pozitív!

Félek mert a medd?ségin petevezeték átjárhatóságit akartak csinálni,de nem engedtem,most spontán sikerült teherbe esnem,remélem nem méhen kívüli terhesség!Illetve a vizsgálatok során kiderült,hogy egy tucat vírus van a szervezetemben többek közt toxoplasma,cytomegalo ......stb.Ezeket újra meg kellene nézni még id?ben!Szerintetek is korai mennem?

Legjobb válasz: Szia! Én 9 hetesen mentem elõször, de nem voltak a tiédhez hasonló problémáim. Szerintem a Te esetedben nem korai.

Szia! Én 9 hetesen mentem elõször, de nem voltak a tiédhez hasonló problémáim. Szerintem a Te esetedben nem korai.
Nyugodtan menj el, én az elsõ babámmal 5+0 voltam, amikor dokihoz mentem. Petezsákot már kell látnia, de lehet, hogy szívhang is lesz már. Menj el, legalább megnyugszol.
Én is annyi voltam, amikor elõször mentem. Napra pontosan 5 hetesen teszteltem, másnap hívtam a dokit, és õ a rá következõ hétre rendelt be. Éppen 6+2 hetesen. Szóval menj nyugodtan, nekünk már szívhang is volt akkor. :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar válaszoltatok!Péntek este minden kiderül!Szorítsatok!
Semmiképp nem korai, én 5 hetesen, 4 naposan voltam és már látszott szív pulzálása. Minél elõbb mész, annál hamarabb kiderül, hogy nem méhen kívüli-e? Bár valószínûleg annak lennének tünetei. A toxoplazma most van a szervezetedben, vagy kimutatták, hogy átestél rajta? Sok sikert, írj majd! 18h km
A kérdező hozzászólása: Januárban átestem rajta(6 vírust találtak), de a doki akkor azt mondta, amint terhes leszek újra meg kell nézni és beállítani, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem orvoshoz, mert elkezdtem barnázni.6, 5 mm a babóca, jó helyen van, pihennem kell és szedni a vitaminokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!