Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 36 (230 db)

36 hetes kismamik, kinek mekkora a babája mérete? A kisfiam: BPD: 89 mm FOD: 110 mm THQ: 92 mm FL: 65 mm Mai eredmények és ma vagyok 36+5

Olyan furcsa mert a 33 hetes UH eredményeim a BPD 89mm és a FOD 110mm ugyanannyi a THQ akkor 85 mm az FL: 61 mm volt.

Legjobb válasz: Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:)! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták,hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták,hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:)!

Szia! Én pont tegnap voltam a 36 heti uh-n nekem ezek a kisfiam adatai:) ! BPD: 94mm AD: 88mm FL: 69mm Placenta érettsége: 2 Granumm Azt mondták, hogy a súlya kb. 3kg! Nekem azt mondták, hogy a méretei alapján átlagos a baba de viszont nagy baba várható:) !
Elsö vagyok! Szerintem ne idegeskedj mondták volna az uh-n ha valami gond lenne! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Valóban nem mondott az UH-s doki semmit de õ nem is tudja hogy az a két adat egyezik. Remélem csak elszámolásról van szó és tényleg minden rendben. Boldog babavárást!

Mikortol" hanyagoljam" a magne B6 szedését? 4×2 szedtem, ma vagyok 36 hetes. Mindig is nagyon görcsölgetös voltam, a terhesség alatt, de már egyre jobban.

Fokozatosan kell elhagyni? C1111,és a 37 héttöl várhato a baba,mátol már kevesebbet szedjek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a 36. héttõl nem nagyon kellen szedni,de konzultálj errõl egy orvossal,mert mindannyiónk várandóssága más és más.

Én úgy tudom, hogy a 36. héttõl nem nagyon kellen szedni, de konzultálj errõl egy orvossal, mert mindannyiónk várandóssága más és más.
Szia! Igazándiból ezt a dokidnak már kellett volna említenie, hogy 36. hét után már nem szabad megnéziumot szedni.A Mg ugyanis izomlazító hatású, így a méh izmait is ellazítja, gátolva ezzel az összehúzódásokat. Én a helyedben már nem szedném, semmi gond nem szármathat abból, ha kicsit elõbb jön a baba.teljesen normálisnak számít + - 2 hét. Könnyû szülést kívánok!
A dokim nekem is a 36. héten mondta, hogy most már hanyagoljam. Azóta sokat keményedik és görcsöl a hasam. A dokim szerint ez nembaj, mert ez a dolga a méhnek a végén! 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT

Ma vagyok 36 hetes. Normális, hogy szinte egész nap mozog a babám?

Akkorákat rúg, hogy egész álló nap hullámzik a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Én is a 36hétben vagyok, és nekem is folyamatosan mozog, 'lubickol', szóval remélem jól érzi magát ezért ilyen kis virgonc!

Szia! Én is a 36hétben vagyok, és nekem is folyamatosan mozog, 'lubickol', szóval remélem jól érzi magát ezért ilyen kis virgonc!
Persze, hogy normális.Nekem azt mondták, hogy nem láttak még ilyen virgonc babát.Érdekes, mert most, 2 éves, de nem olyan mint, amikor a pocimban volt, sokkal nyugodtabb.
Nekem is sokat mozog a bébim, talán nem is alszik soha :) 35 heteske
Én is 36hetes vagyok, ma nekem is sokkal aktívabb, lehet a szép idõ miatt, csak nekem ma fáj is valamiért!!
A kérdező hozzászólása: Örülök neki ha mozog, mert ez engem is megnyugtat, de eddig ennyit még nem éreztem. Tegnap voltam NST-n ott viszont semmi mozgás nem volt, no de utána annál inkább. Talán szégyenlõs és akkor oldódik fel ha ketten vagyunk :-)

Ma vagyok 36+0, császárom lesz 38+3; szerintetek korai a baba ágyneműjét összekészíteni, kimosni, bepakolni a kiságyba? A párom szerint csak itt porosodna.

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a segítséget, elképesztõen hasznos volt :) Fel is írtam mindent és jövõ héten be is szerzem õket. Sok olyan dolog volt köztük, amik eszembe se jutottak pl. szívószál, evõeszköz...pedig voltam már kórházban :(

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget, elképesztõen hasznos volt :) Fel is írtam mindent és jövõ héten be is szerzem õket. Sok olyan dolog volt köztük, amik eszembe se jutottak pl. szívószál, evõeszköz...pedig voltam már kórházban :(
Én mindent azonnal mostam, amint megvettük/kaptuk. Nem a sivatagban laktok, nem fog porosodni :) Biztos ami biztos, nem árt megcsinálni, 36 héten már bármikor történhet bármi. Engem hülyének nézett párom, hogy miért készítem össze az utazótáskát 25 hetesen, aztán 28 hetesen hirtelen be kellett feküdnöm egy hétre és igencsak jól jött, hogy nem akkor kell kapkodni. Persze ha a párod vállalja, hogy megcsinálja õ, ha neked esetleg elõbb be kell menni, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam, hogy nem velem van a baj. Még a kórházi csomagok sincsenek meg, mert "ráérünk még, minek kerülgetni"; engem ilyenkor meg a sírás kerülget.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3., nagyon megköszönök minden segítséget! Eddig amiket összeírtam a kórházba: Baba: ruhák, bodyk, sapka, kesztyû pelenka popsitörlõ kis takaró Nekem: köpeny papucsok betétek, bugyik hálóingek piperék - sampon, tusf., fogkrém, fogkefe hasfogó Köszönöm elõre is
Babának pontosan nézzetek utána, hogy mennyi pelenkát/törlõkendõt kér a kórház (vagy ha rooming in-es lennél, akkor mi az, amit még kell vinni). Magadnak pohár, mentes víz, evõeszközök, szívószál (mûtét után csak fekve ihatsz), wc papír, nedves törlõkendõ vagy nedves wc papír, törölközõ(akár több is), szoptatós tea, melltartóbetét, szoptatós melltartó, textilpelenkák, bimbóvédõ kenõcs, fényképezõgép, hajgumi, meg irataid legyenek egyben (apasági nyilatkozat vagy házassági anyakönyvi kivonat le ne maradjon). Esetleg könyv, újság, most ennyi jut eszembe, de ha végiggondolod, hogy miket használsz majd egy hétig, biztos hozzá tudsz tenni vagy ha megkérdezel valakit, aki már szült az osztályon(úgyis mész NST-re)
Szia, én a 40.hétre voltam kiírva császárra és a 38.héten elfolyt a magzatvíz, innentõl bmikor jöhet a babátok, szerintem ahogy van erõd, mindent minél elõbb, 2hét alatt semmi nem porosodik meg a szekrényben meg letakarva és maximum pihensz pakolás helyett az utolsó napokban!:-)
én a 30. hét körül meg akarom ezeket csinálni, majd letakarom és akkor nem lesz poros :) sosem lehet tudni mi lesz, nem lehet a babákat kiszámolni hogy mikor jönnek :)

Ihatom e a málnalevélteát? Ma vagyunk 36 hetesek. A méhszájam 2111. Az orvosom azt mondta még 2 hetet jó lenne ha bent maradna. Nem tudom merjem e inni.

Legjobb válasz: Én valószínûleg elkezdeném. A szülést állítólag nem hozza elõbbre, csak a méhszájat puhítja, ami szerintem csak jól jöhet. És úgyse azonnali hatása van, tehát ha mégis hatna a szülés megindulására is, akkor sem azonnal. Szerintem idd bátran. Minden jót, könnyû szülést és egészséges, csodás kisbabát kívánok! 25 hetes kismama

Én valószínûleg elkezdeném. A szülést állítólag nem hozza elõbbre, csak a méhszájat puhítja, ami szerintem csak jól jöhet. És úgyse azonnali hatása van, tehát ha mégis hatna a szülés megindulására is, akkor sem azonnal. Szerintem idd bátran. Minden jót, könnyû szülést és egészséges, csodás kisbabát kívánok! 25 hetes kismama
Nyugodtan idd a teát, nem indítja be a szülést. Én a 34-dik héttõl ittam, és egy héttel késõbb szültem mint kellett volna. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a babához.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mától elkezdem inni!

Hétfőn 36.5, kedden 36.6, szerdán 36.7, csüt 36.8, pénteken (ma) 36.9 a hőm. Ma vagyok a 15. napon. Most van peteérésem?

Nem érzek semmit, ja és szedtem a Clostyt 2-6. napig. 16. naptól pedig Norcolutot kell szednem.Mit gondoltok? Ma van vagy már volt peteérés? Vagy több napig tart?

Legjobb válasz: kb 2 napig tart. Lehet hogy most van, de nekem pont a 12. napra lett és ugyanúgyszedtem a clostyt. Viszont ha ma terhes leszel, akkor felhívom a figyelmed, hogy terhesen sem a clostyt , sem a norcolutot nem szabad szedni, úgyhogy nem értem a dokidat, mert ha ma terhes leszel, hogy szedhetnéd a norcolutot??? Nem lehet, mert az a gyógyszer mensit idéz elõ, amivel az esetleg megtermékenyült petesejt nem beágyazódik, hanem kiürül. Nekem nem lehetett beszedni onnantól hogy clostyztam .Kérdezd meg a dokid hogy mi a véleménye a norcolutról.

kb 2 napig tart. Lehet hogy most van, de nekem pont a 12. napra lett és ugyanúgyszedtem a clostyt. Viszont ha ma terhes leszel, akkor felhívom a figyelmed, hogy terhesen sem a clostyt , sem a norcolutot nem szabad szedni, úgyhogy nem értem a dokidat, mert ha ma terhes leszel, hogy szedhetnéd a norcolutot??? Nem lehet, mert az a gyógyszer mensit idéz elõ, amivel az esetleg megtermékenyült petesejt nem beágyazódik, hanem kiürül. Nekem nem lehetett beszedni onnantól hogy clostyztam .Kérdezd meg a dokid hogy mi a véleménye a norcolutról.
Peteérés akkor van, amikor leesik a hõ, majd elkezd felkúszni. Szóval az utolsó alacsony hõmérsékletû napon és kb. 2 napig tart és a pete is él kb. 24 órát. Sztem neked már volt hétfõn v. kedden. De attól még próbálkozhattok.
Én is norcolutot szedek és azt mondta a dokim, hogy attól még teherbe lehet esni. Szerintem nem adnák a dokik, ha bajt csinálna.
A kérdező hozzászólása: A Norcolut mellett is teherbe lehet esni a dokim szerint, ugyanis akkor nem írta volna fel.Én megbízom benne, mert tapasztalt, nekem a rendszertelen ciklus miatt adta még fél éve, most meg ha nem jön meg segíti a beágyazódást v vmi ilyesmi.Ha pedig meg akar jönni, akkor pont 28 napra jön meg.Nem magamtól szedem.

Ez hogy lehet? Most van pé-m? Ma reggel 36.45-re esett a hőm 36.8-36.9-ről de az ovutesztem délelőtt nega lett. Minek higgyek? Van pé-m vagy nincs? Ma vagyok a 14. cn

Legjobb válasz: Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?

Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mert csak ma tudtam venni. A hétvégén együtt voltunk 2szer így remélem ha akkor volt vagy ma van és ma is együtt leszünk akkor sikerülni fog a baba.
Szia! Szoritok!
Van hõgörbéd? Inkább azt tedd fel! De szerintem még nincs, mert elötte le szokott esni a hõ!
Ha beírsz a keresõbe, töménytelen kérdést találsz ebben a témakörben (hõmérõzés stb). Egyébként pedig jobb lenne, ha vezetnéd a hõdet és ahogy telnek a hónapok - hacsak nem sikerül rögtön ;) - , úgy tanulod meg a saját ciklusodat értékelni. Csak hogy a kérdésedre is válaszljak: nem esett le a hõd, nem mutatja az ovut, merthogy akkor van az ovuláció, amikor leesett a hõ. De csak akkor tudod meg, hogy volt, ha utána felmegy a hõd. Leesett? Felmegy? Igen, minden relatív... ezért írtam, hogy vezesd a hõdet pl a ciklus.hu-n. Eléggé az elején jársz, bár nem írtad hány naposak a ciklusaid, azt mondom, hogy még ingadozik, bár a 37, 1 kissé magas, de azt sem írtad, hogy méred, hol méred. Szóval ezekre így érdemben válaszolni nemigen lehet. De én arra tippelnék, hogy még lejjebb fog ez menni, amikor eléri az alsó csúcsot, valszeg akkor lesz a tüszõrepedésed. (ha lesz, merthogy az sem biztos, hogy lesz....) Órákig lehetne regélni.. De itt megtalálsz mindent: babatervezok.otthona.net. Sok sikert nektek!!! A.
mivel mindenben különbözünk, van akinek nem esik le drasztikusan a hõje, de ha felmegy akkor megvol a pé. ha marad a hõd, és nem leszel betg(elég magas a 37, 1) akkor lehet hogy megvolt
A kérdező hozzászólása: tegnap volt fehér folyásom, meg kis hasszúrkám. 28 naposak a ciklusaim.
Kedves Kérdezõ! Szerintem ha nem vezetsz görbét, ajánlom, hogy szeretkezzetek minimum 2 naponta:) Ha van péd, akkor esélyes lehetsz egy esetleges terhességre, és nem kell azon megilyedni, hogy mikor van/volt péd. A hõd egyébként utalhat arra -ha felment, hogy elõtte való napon megtörtént a pé-sed.Én most is szt mondom, akciózzatok, és bízz abban, hogy nem jön meg:) Sok sikert kívánok neked!

Kalkulátor szerint 15én volt peteérésem 15én 36.3, majd 16 án felugrot 36.6ra 17 leset megint 36.3ra és ma felugrott 36.8ra a hőm, derekam is fáj, mellem is érzékeny, és most akkor volt már peteérésem vagy ma van?

hasma is szur egy kicsit, tojásfehér folyásom volt ma meg ragados

Legjobb válasz: Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.

Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.
akkor amarhaság folyton számolgatni, meg mérni, minek?? szex minden másnap és összejön az a gyerek
Persze! Aki gyereket akar , , csinálni, , az biztos nem számolgat, ha jól esik, ha nem szex mert így tuti lesz gyerek!! Jó és célra vezetõ megoldás, de szerintem túlzás! Azt tapasztaltam, és olvastam, hogy tüszõrepedés körül jobban megkívánjuk a férjünket. Mi ezt használtuk ki 3. hónapban babás lettem. Sok sikert nektek!

10-én + LH teszt, aztán hőmérséklet felkúszott 36, 6-ra, 36, 8-ra alhasi szúrkákkal, ma 36, 9-et mértem. A pocim feszül és olyan, mintha lenyeltem volna egy lufit. Ma vagyok a 9. napon, mikor tesztelhetek? Lehetek babás?

Nagyon kíváncsi vagyok már, olyan rég szeretnénk babócát.

Legjobb válasz: Milyen 9. napon vagy?Menstruáció elsõ napjától számított 9. napon?

Milyen 9. napon vagy?Menstruáció elsõ napjától számított 9. napon?
A kérdező hozzászólása: Nem a PÉ-tõl számított 9. napon, bocs félreérthetõ voltam.
A nem várt menzi elõtt 2 nappal már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Június 10-én volt PÉ-m, és ma 19-én vagyok a 9. napomon. Tudom, hogy mensitõl kell számolni, de nekem a múlt hónapban mondjuk úgy hogy nem volt mensim, mivel végig barnáztam a hónapot, így nincs mihez viszonyítanom, csak a PÉ-hez.
Oké már értelek!A peteérésed ovulációs teszt mutatta ki?
A kérdező hozzászólása: Igen + volt a teszt két napig, mivel a fel- és leszálló ágat is sikerült elkapnom, és együtt is tudtunk lenni a párommal, minden pozitív és elsõ negatív napon is. A nyálkám is tökéletes volt, úgyhogy nagyon-nagyon reménykedek.
ha sikerült a megtermékenyítés, akkor onnantól kb 8-10 nap a beágyazódás..te most a 9. napon vagy , tehát most esedékes a beágyazódás vége..innentõl kezd a szervezet hcg-t terhelni és kb 2 nap múlva lesz annyi, hogy a tesz is kimutassa, tehát két nap múlva érdemes tesztelni.De ugye nem csak aznap voltatok együtt, mert ilyenkor biztosra kell menni és többször együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen már onnantól, hogy a nyálkám jelezte, úgyhogy remélek. Drukkolj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!