Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 35. napon (36 db)

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.

Létezik olyan, hogy a ciklus 35. napja körül van peteérés? Clostyt szedtem ciklus 5. napjától 5 napig napi 1-et. Ma vagyok a 49. napon. Menstr. Nincs, cici szúrás van, néha egész nap néha csak időnként.

Legjobb válasz: Nézd, minden embere egyedi, bármi lehet. Nekem hosszú ciklusom volt terhességem elõtt, kb. 35-38 napos, már éreztem a hasam, hogy "meg fog jönni" nem vigyáztunk a férjemmel és akkor estem teherbe. Szóval csinálj tesztet szerintem, az a tuti. :-) 22 hónapos kislány anyukája.

Nézd, minden embere egyedi, bármi lehet. Nekem hosszú ciklusom volt terhességem elõtt, kb. 35-38 napos, már éreztem a hasam, hogy "meg fog jönni" nem vigyáztunk a férjemmel és akkor estem teherbe. Szóval csinálj tesztet szerintem, az a tuti. :-) 22 hónapos kislány anyukája.

A mensesem 30-35 napra szokott jelentkezni. A 35. napon teszteltem negatívat. Ma vagyok a 40. napon. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Ma vagyok a 28. napon, de múlt hónapban 35. napra jött meg. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.

Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.

Hőmérőzés:ciklus eleje óta 36.1, ma reggel 35.9. 14. nap van ma. Akkor ma legyen az aktus vagy holnap?

Legjobb válasz: most érzek kicsi ovulációs fájdalmat és a nyákom is olyan mintha. Ma ugye péntek van, szerdán voltunk együtt.Tegnap nem. Ha ma este leszünk együtt az még nem késõ??

A kérdező hozzászólása: most érzek kicsi ovulációs fájdalmat és a nyákom is olyan mintha. Ma ugye péntek van, szerdán voltunk együtt.Tegnap nem. Ha ma este leszünk együtt az még nem késõ??
Egy görbét azért jó lenne látni! De ne hívjuk már aktusnak! Ennyi erõvel dugás is lehetne!
A kérdező hozzászólása: Azért ne legyen már a dugás=aktussal. De azért köszi
A kérdező hozzászólása: nincs görba. minden reggel felirom mennyi, 11 napja minden reggel7kor 36.1 és ma reggel 35.9 ennyi. Nincs görbe. Ez nem elég?
A kérdező hozzászólása: érzek ovulációs fájdalmat és a nyák is olyan mintha... ilyenkor mikor kell együtt lenni? Ma este vagy holnap reggel? Pont tegnap nem volt összebujás, de szerdán volt! Nem késtük le hogy tegnap nem volt? ma legyen vagy honaop?
Hány napos a ciklusod? Hányadik napon szokott lenni a PÉ-d? A PÉ mindig csak utólag látszik a görbén, ha nem adsz meg releváns adatot, akkor mi mégis honnan a fenébõl tudjuk, hogy neked mikor kellene peteérésednek lennie?
Igazad van, nem egyenlõ! Ettõl függetlenül mi szeretkezésnek hívjuk. Bár lehet, maradiak vagyunk! Azért kellene hõ, mert elég ritka, hogy valakinek egyfolytában ugyanaz legyen a hõje. Meg két tized fokos leesés sem biztos, hogy számít, ha utána nem ugrik fel. De legyetek együtt, ha nem akkora gond. Baj nem lehet!
Mármint azért kellene görbe!
Legyetek együtt amikor jól esik...
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)

Ha már 3-dik napja pozitív az ovulációs teszt az mit jelent? 35 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 32-dik napon.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy. Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet is.

Lehet, hogy terhes vagy. Pár nap múlva csinálj egy terhességi tesztet is.
A kérdező hozzászólása: De délutániak voltak a tesztek és idõnként átlátszó folyásom is van. Azt gondoltam, hogy tolódott a peteérésem, na de így?
Elõfordulhat, hogy a ciklus végén is van egy peteérésed, nem ritka...
Igen, nem ritka a ciklus végi peteérés, de szerintem itt nem errõl van szó. 3 nap alatt már kellett erõsödnie a csíknak, ha peteérés, erõsödött?
Szia :) Én a sorstársad vagyok, pont én is ebben a cipõben járok, de én a 24. ciklusnapon járok, egyre erõsebb LH tesztekkel, amikrõl egy tablót készítek-minden adattal együtt.Ha baba van a dologban, akkor fel fogom tölteni, de egyenlõre 13-ára nem várom.Neked vannak képeid a tesztekrõl? Az enyém it van, ez a mai, a 24. ciklusnapon, ma készült.Tegnap ennél jóval halványabb volt: http://www.kephost.com/view3.php?filename=z5f5izazosw8q9ksuy..
A kérdező hozzászólása: Nekem nincsenek képeim. De ma már nincs átlátszó folyásom, sõt semmi sincs. Tehát valószínû most volt peteérésem.

Mennyi a max ciklushossz clostival? Ma vagyok a 35. napon és a teszt nega lett. MI lehet? Nem hatott, vagy mégis baba van? Kb a 18. nap lehetett pé-m. Nektek milyen hosszú ciklust csinált?

Legjobb válasz: A teszt nekem a 37. napon volt épphogy halványan pozitív. de volt már máskor is ilyen hosszú tõle a ciklusom:)Ne add fel:) 13 heteske

A teszt nekem a 37. napon volt épphogy halványan pozitív. de volt már máskor is ilyen hosszú tõle a ciklusom:) Ne add fel:) 13 heteske
A kérdező hozzászólása: Januárban majd megyek hozzá, azóta nem beszéltem vele mert szabin van. Jan 2.3.hetében fogok menni mindenképpen ha megjön ha nem. De én ezt nem értem. Closti nélkül 36-43 napos ciklusaim voltak. Abban bíztam hogy baba lesz, de a ma reggeli teszt nega lett. Legalább a ciklusomat állította volna be, azaz lenne pé-m.
Honnan tudod, h a 18. napon volt péd? Méred a hõd, teszteltél?? 2. válaszioló
Szia! A closty nem mindenkinek állítja be a mensest. Nekem átlag 30-32 napos volt, aztán múlt hónapban 47, de sajna baba sehol... Várj még egy kicsit. Számold ki, hogy kb mikor lehetett a beágyazódás és azt követõ 3. nap csinálj tesztet...ha az is negatív, akkor sajna nincs baba.
nekem a closti 1 napot húzott csak ráû az elsõ hónapban. Megjött, de szerintem kevesebb volt, mint szokott, de baba tutira nincsen. :( Ha nem jön meg a 7végéig, akkor tesztelj! A dokiddal miben maradtatok???
A kérdező hozzászólása: Nyák, az ovu teszt a 17.nap volt pozitív így kb a 18.nap reped(hetett) meg a tüszõ.
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

Most 15-re vártam a mensim, de nem jött meg. Már a 35. napon vagyok és ma egy hús színű pecsét volt a betétemen. Mi ez? BAba? Teszt negatív lett pénteken. LEhet korai volt.

Legjobb válasz: Szia! Lehet az a pecsét bármi! A teszt nem volt korai szerintem mivel már 8 napja megkellet volna jönnie a nem vártnak! Vannak különbözõ okok ami miatt késhet egy menses: Idõjárás változás,betegség,idegeskedés,ciszta és egyebek! Várj 2-3 napot ha nem jön meg tesztelj még egyet ha akkor is negatív és még mindig nem jött meg menj el orvoshoz!

Szia! Lehet az a pecsét bármi! A teszt nem volt korai szerintem mivel már 8 napja megkellet volna jönnie a nem vártnak! Vannak különbözõ okok ami miatt késhet egy menses: Idõjárás változás, betegség, idegeskedés, ciszta és egyebek! Várj 2-3 napot ha nem jön meg tesztelj még egyet ha akkor is negatív és még mindig nem jött meg menj el orvoshoz!
Ezer féle oka lehet, de ha nem jött meg, akkor ne késlekedj, menj el orvoshoz! Terhesség vagy akármi más, biztosat csak az orvos tud mondani! Végülis már több, mint 1 hét eltelt, ha nem jön meg, akkor mindenképpen el kell menned orvoshoz, ilyenkor már terhességgel sem korai!!!
A kérdező hozzászólása: Ma úgy néz ki megjött bár nagyon kevés és világos színû, bár görcsölni nagyon görcsöl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!