Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 35 (80 db)

Ma vagyok 35 hét 3 napos kismama. Voltam UH-n és elkeserítettek. Bátorítanátok? Kinek milyen értékei voltak ebben az időben?

már az utolsó két Uh -n is kisebb volt a baba eleinte másfél héttel majd 16 nappal most pedig a mai íUH szerint 3 héttel kisebb jövőhéten is megyek UH ra vagyis mostmár hetente eddig 2 hetente kellett de már kezdek aggódni mivel ma 35.3 napos helyett a papíromra 32.4 napot írtak a baba uh adatai alapján egy minimálisat nőtt 2 hét alatt illetve 200 grammot hízott csak.az Uh alapján mért adatok BPD:83 mm FL:65 mm AC:279 mm illetve a súlya 2079 gramm nektek mennyi volt ilyen idősen a babátok ? nem tudom ha egyáltalán nem fog növekedni 1 hét alatt akkor befektetnek vagy megszülesztenek -e ?járt már így valaki? minden más a keringés a lepényérettség minden jó.

Legjobb válasz: Ez semmit nem jelent, 12. hét után már egyéni ritmusban nõnek a babák, és mint a felnõttek közt is, vannak kisebbek és nagyobbak. Valószínûleg csak kicsi a baba. Te mekkora vagy, férjed mekkora, mekkora voltál mikor születtél? Egy gyerek méretei, születési súlya nagyban genetika. Amiatt hogy a baba nem a korának megfelelõ tankönyvi nagyságot "produkálja", nem fognak "megszüleszteni" sem befektetni. Ha gond lenne mondták volna. a babák amúgy ebben az idõszakban heti 100-250 grammot híznak, tehát a 2 hét alatt 200 grammal nincs gond. Én 35 hét 5 napos vagyok, de sajnos nem tudok adatokat mondani mert egyrészt én 30 hetesen voltam és majd csak 37 hetesen megyek megint UH-ra, másrészt nekem amúgy is nagy babám van, ezt már a 27 hetes 4d-n mondták, dehát én is nagy baba voltam.

Ez semmit nem jelent, 12. hét után már egyéni ritmusban nõnek a babák, és mint a felnõttek közt is, vannak kisebbek és nagyobbak. Valószínûleg csak kicsi a baba. Te mekkora vagy, férjed mekkora, mekkora voltál mikor születtél? Egy gyerek méretei, születési súlya nagyban genetika. Amiatt hogy a baba nem a korának megfelelõ tankönyvi nagyságot "produkálja", nem fognak "megszüleszteni" sem befektetni. Ha gond lenne mondták volna. a babák amúgy ebben az idõszakban heti 100-250 grammot híznak, tehát a 2 hét alatt 200 grammal nincs gond. Én 35 hét 5 napos vagyok, de sajnos nem tudok adatokat mondani mert egyrészt én 30 hetesen voltam és majd csak 37 hetesen megyek megint UH-ra, másrészt nekem amúgy is nagy babám van, ezt már a 27 hetes 4d-n mondták, dehát én is nagy baba voltam.
Nekem ezek az értékeim voltak, de kihangsúlyozom, hogy én a másik véglet voltam, akinek pont hogy nagyobb volt a babája az átlagnál: BPD: 93 mm AC: 341 mm Femur: 72, 6 mm De nagy babám is lett, 3960 grammal és 54 cm-el született a fiam a 38. héten. Egyébként azért jelenthet gondot a kisebb érték, mert jelentheti akár azt is, hogy a baba nem jut elegendõ tápanyaghoz és azért nem tud fejlõdni. De egyébként lehet attól, mert genetikailag kisebb a baba, tehát vagy te vagy a párod kis súllyal születettet és a babátok is kis súllyal fog születni. Vagy mert mondjuk késõbb fogant a baba, tehát fiatalabb, ezért kisebb. Ahol én szültem, ott a hozzád hasonló értékekkel rendelkezõ anyukákat befektetik a kórházba és folyamatos megfigyelés alatt tartják és rendszeresen vizsgálatokat csinálnak. Ha minden rendben van, akkor általában sajnos ezek az anyukák a terhesség végéig bent maradnak a kórházba és ha nincs semmi gond, akkor ugyan kisebb méretekkel rendelkezõ babájuk születik, de teljesen egészségesen.
Erre nem nagyon szabad alapozni!! Nekem a 36 hetes UH-on, 2170 g-ra becsülték a lányomat. Mondta is a szonográfus hogy elég kicsi a babám, és valószinû hogy a 3 kilót se fogja elérni ha megszületik. Helyette 39+4 szültem.3300 g és 55 cm lett a lányom. Úgyhogy nem kell megijedned!
Elsõ válaszoló vagyok, és még azt akartam írni, hogy az UH amúgy nem pontos. Még ha ugyanaz a szonográfus csinálja ugyanazon a gépen, akkor sem biztos, hogy teljesen pontos amit mér. Nekem elõzõ babánál valamelyik értéket 36 hetesen nagyobbra mérték mint 38 hetesen. :-) Pedig nem ment össze. :-) A súlyt pedig a különbözõ méretekbõl számítják (fejkörfogat, haskörfogat, combcsont hossza és még valami), ha csak picit is nem pontos mind a négy mérés, már teljesen más a kalkulált súly mint a valós. Ha nem kapna elég tápanyagot a babád akkor az látszana a flowmetrián (gondolom nézték, mert azt írtad jó a keringés), és a méhlepény érettsége is rosszabb lenne. De mint írtam a heti 100 gramm gyarapodás az még normál értéknek számít.
Semmit nem jelent.. Nekem vegig le volt maradva aztan uhn a vegen mertek 4660 grammot azt hittem sirva fakadok elsore megszulni es meg biztattak hogy altalaban csal az uh 30 dekat es olyan 5 kilo korlu gyerekem lesz mert olyan nincs hogy az a gyerek kisebb legyen ha az uh ezt mutatja.. Na akkor vegem volt terden allva akartan konyorogni a csaszarert.erre szuletett.egy 4310 es babam... Ne vegyel merget az uh gepekre... Van meg ido meg siman belehuzhat... De tesomnak is.39 hetre szuletett egy 48 centis 2900 grammos fia. Most is ois torrpe reggeltol estig zabal ( reggeli a masfel eves gyereknek ket kare kenyer...) ebed ket merokanal fozelek es 2 fott tojas. Semmi baja 11 kilo es 84 centi.. Abszolut aranyos baba. Szerencses alkat lesz... Mi kajara nezunk az.rogton plusz 10 kilo...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást nagyon aranyosak vagytok nekünk õ a 3 babánk de az elsõ kettõvel nem voltak ilyen gondok õk sem voltak oriásbébik a nagyobbik lányom 3250 a kisebbik 2900 gramm volt a nagyobbat tulhordtam 5 nappal a kisebbet 1 nappal hamarabb szültem nem tudom nagyon aggódom remélem nem lesz semmi baj csak kicsi nem is baj majd kint megnõ.csak aggódom. még egyszer köszönöm
Nekem 36 hetes adataim vannak: bpd:92mm thq:96mm De az én lányom is elég nagy volt, ijesztgettek is, hogy hatalmas lesz. 10 nappal túlhordtam(bár valószínû, hogy elszámoltak mert 2 dátumom is volt, és a kettõ között szültem) 3950gramm és 54cm volt.
Uh-ra nem lehet adni mindig.Egy kis megnyugtatás: lányom 35 hetes adatai, õ is kisebb volt végig: BPD 88, FL 62 Õ 11 nappal elöbb született 2800gr-mal, de most is kicsi, szóval genetika, (én is 158cm vagyok) Ikerfiaim 35+2 heti adatai Bpd:86 és 76 , Ac 256 és 259. 3nap múlva megszülettek(vagyis egy hónappal korábban) 2500 és 2000 grammal.A babád most valahol a kettõ között van elvileg, de még van egy hónap, még egy kg-ot is hízhat!Nyugi, megnõ idekint, ha nem is lesz óriás, és talán a szüles is könnyebb lesz!Boldog babavárást!

NST-re mikor kell elkezdeni járni Nyíregyházán? Ma vagyok 35+6. Be kell jelentkezni?

Legjobb válasz: 36.héttõl van,bár nem vagyok nyíregyházi,de általában mindenhol így van!

36.héttõl van, bár nem vagyok nyíregyházi, de általában mindenhol így van!

Ha uh szerint 2 héttel idősebb a baba, akkor a szülés időpontja is változik? Előbb jöhet? Mensi szerint ma vagyok 35. hetes, uh alapján 37 hetes! Mensi szerint vagyok kiirva május 18-ra.

Legjobb válasz: Én 33 hetes terhes voltam, amikor 2 héttel idõsebbnek nézett ki a kisfiam uh-n. Vissza is rendeltek 2 hét múlva, de akkor valamennyit visszavett a növekedésbõl. Ennek ellenére 18 nappal elõbb született a kiírt idõpontnál majd 4 kg-al és 54 cm-el.:) Lehet hogy elõbb jön, mert 2 hét csúszás benne van a pakliban, elõbb is jöhet annyival, de késõbb is. De az is lehet csak, hogy szép nagy baba lesz.:)

Én 33 hetes terhes voltam, amikor 2 héttel idõsebbnek nézett ki a kisfiam uh-n. Vissza is rendeltek 2 hét múlva, de akkor valamennyit visszavett a növekedésbõl. Ennek ellenére 18 nappal elõbb született a kiírt idõpontnál majd 4 kg-al és 54 cm-el.:) Lehet hogy elõbb jön, mert 2 hét csúszás benne van a pakliban, elõbb is jöhet annyival, de késõbb is. De az is lehet csak, hogy szép nagy baba lesz.:)
Nem törvényszerû. Nekem a fiam volt mindig nagyobb 2 héttel az Uh-n mért adatok alapján, de 39+6 napon programozott császárral jött a világra, de úgy hogy semmi fájásom nem volt. Téraránytalanság miatt, és faros fekvésbõl adódóan döntöttek a progi császár mellett. 4790g-mal és 54 cm-vel jött világra. :-) Igazi óriás baby-m volt:-)
Nem feltétlenül. Ha már kezdetben, tehát az elsõ uh-on is látszik a 2 hetes lemaradás, akkor igen, valószínû, hogy késõbb fogant, de ha az elején még megfelelt a korának, és csak mostanában nõtt így meg, akkor az egyértelmûen csak a genetikai adottságok, és nem a kor függvénye, szóval nagy babára kell számítani. :) Barátnõméknél is ez volt, elõre is hozták végül a szülés várható idõpontját, de nem hogy nem jött elõbb a baba, de még az eredeti idõpontra is ráhúzott egy hetet. :)

Ez már jóslófájás? Ma vagyok 35 hetes. Szinte mindennap legalább egyszer van ilyen megjön érzés - alhasi fájdalom-. Tegnap kétszer is tapasztaltam fehéres, tejes kis folyást .

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen megjön érzés, elvileg ezek jóslók. Nekem a dokim magnéziumot mondott hogy szedjek többet ha érzem. De neked már csak 1 hétig lehet szedni. A folyás szerintem normális. Szép babavárást így a vége elõtt 5(?) héttel :) 32 hetes pocakos

Nekem is szokott lenni ilyen megjön érzés, elvileg ezek jóslók. Nekem a dokim magnéziumot mondott hogy szedjek többet ha érzem. De neked már csak 1 hétig lehet szedni. A folyás szerintem normális. Szép babavárást így a vége elõtt 5(?) héttel :) 32 hetes pocakos
Szia! Én tegnap léptem a 35. hétbe és nekem is 3 napja görcsölget a hasam. Nekem ma például 3-4-szer is. Szerdán voltam dokinál és azt mondta, hogy most már elõfordulhat és ha megindulna a szülés akkor sem tennének ellene semmit, mert a babánk már elég fejlett ahhoz, hogy világra jöjjön. De azért engem is nyugtalanít, hogy normális a görcsölés? Egyébként van hogy erõsebb, van hogy gyengébb és pár perc alatt elmúlik. Neked is ilyesmik?

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.

Hőmérőzés:ciklus eleje óta 36.1, ma reggel 35.9. 14. nap van ma. Akkor ma legyen az aktus vagy holnap?

Legjobb válasz: most érzek kicsi ovulációs fájdalmat és a nyákom is olyan mintha. Ma ugye péntek van, szerdán voltunk együtt.Tegnap nem. Ha ma este leszünk együtt az még nem késõ??

A kérdező hozzászólása: most érzek kicsi ovulációs fájdalmat és a nyákom is olyan mintha. Ma ugye péntek van, szerdán voltunk együtt.Tegnap nem. Ha ma este leszünk együtt az még nem késõ??
Egy görbét azért jó lenne látni! De ne hívjuk már aktusnak! Ennyi erõvel dugás is lehetne!
A kérdező hozzászólása: Azért ne legyen már a dugás=aktussal. De azért köszi
A kérdező hozzászólása: nincs görba. minden reggel felirom mennyi, 11 napja minden reggel7kor 36.1 és ma reggel 35.9 ennyi. Nincs görbe. Ez nem elég?
A kérdező hozzászólása: érzek ovulációs fájdalmat és a nyák is olyan mintha... ilyenkor mikor kell együtt lenni? Ma este vagy holnap reggel? Pont tegnap nem volt összebujás, de szerdán volt! Nem késtük le hogy tegnap nem volt? ma legyen vagy honaop?
Hány napos a ciklusod? Hányadik napon szokott lenni a PÉ-d? A PÉ mindig csak utólag látszik a görbén, ha nem adsz meg releváns adatot, akkor mi mégis honnan a fenébõl tudjuk, hogy neked mikor kellene peteérésednek lennie?
Igazad van, nem egyenlõ! Ettõl függetlenül mi szeretkezésnek hívjuk. Bár lehet, maradiak vagyunk! Azért kellene hõ, mert elég ritka, hogy valakinek egyfolytában ugyanaz legyen a hõje. Meg két tized fokos leesés sem biztos, hogy számít, ha utána nem ugrik fel. De legyetek együtt, ha nem akkora gond. Baj nem lehet!
Mármint azért kellene görbe!
Legyetek együtt amikor jól esik...

A mensesem 30-35 napra szokott jelentkezni. A 35. napon teszteltem negatívat. Ma vagyok a 40. napon. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Akár most is tesztelhetsz már, eltelt 5 nap az utolsó teszt után. A Hcg pedig ahogy én tudom 2-3 naponta duplázódik, ha babás vagy! Drukkolok neked! és írd majd meg légyszi mi lett az eredmény! Inkább reggel tesztelj, mert akkor több a hcg, mint mondjuk du. Eleinte jobb a reggeli, szebb csíkot kapsz, de aztán már mindegy!

Létezik olyan, hogy a ciklus 35. napja körül van peteérés? Clostyt szedtem ciklus 5. napjától 5 napig napi 1-et. Ma vagyok a 49. napon. Menstr. Nincs, cici szúrás van, néha egész nap néha csak időnként.

Legjobb válasz: Nézd, minden embere egyedi, bármi lehet. Nekem hosszú ciklusom volt terhességem elõtt, kb. 35-38 napos, már éreztem a hasam, hogy "meg fog jönni" nem vigyáztunk a férjemmel és akkor estem teherbe. Szóval csinálj tesztet szerintem, az a tuti. :-) 22 hónapos kislány anyukája.

Nézd, minden embere egyedi, bármi lehet. Nekem hosszú ciklusom volt terhességem elõtt, kb. 35-38 napos, már éreztem a hasam, hogy "meg fog jönni" nem vigyáztunk a férjemmel és akkor estem teherbe. Szóval csinálj tesztet szerintem, az a tuti. :-) 22 hónapos kislány anyukája.

Ma vagyok a 28. napon, de múlt hónapban 35. napra jött meg. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.

Szerintem a akkor várj a 35.napig, és ha nem jön meg akkor tesztelj.
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!