Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 31. napomon, de mensinek (2 db)

Ma vagyok a 31. napomon, de mensinek semmi jele. A 29. napon picit görcsölgettem de elmult. Lesz ebből mensi?

tegnap meg ma is kicsit émelyegtem. átlagban 30 naposak a ciklusaim. mensi elott szokott nyálkám lenni de most száraz vagyok és csak akkor észleltem kevés feher krémes nyákot amikor felnyultam... lessz ebböl mensi? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nyugodtan tesztelhetsz, háha akkor megtudsz valamit. :) Hõdet méred?

Nyugodtan tesztelhetsz, háha akkor megtudsz valamit. :) Hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: szia köszi a gyors választ! nem mérem mert sosem egy idöben kelek.....van egy Lilly tesztem de nem mertem ma megcsinálni :)
Szerintem holnap reggel csináld meg. Bár ez a teszt nem elég érzékeny. A Celearblue érzékenyebb (ha jól írtam a nevét).
A javaslatom, hogy vegyél egy Clearblue-t mert az a legérzékenyebb - azt hiszem - és szerintem holnap reggel tesztelj egyet! A véleményem, hogy számíthatsz két csíkra! Szorítok nagyon! Majd írj hogy mi lett! Sok sikert! Kitartást holnap reggelig! Már mindjárt itt van!
A kérdező hozzászólása: ha nem jön meg és teszteltem, megírom majd ide! köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!