Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 31. napomon, de (8 db)

Ma vagyok a 31. napomon, de mensinek semmi jele. A 29. napon picit görcsölgettem de elmult. Lesz ebből mensi?

tegnap meg ma is kicsit émelyegtem. átlagban 30 naposak a ciklusaim. mensi elott szokott nyálkám lenni de most száraz vagyok és csak akkor észleltem kevés feher krémes nyákot amikor felnyultam... lessz ebböl mensi? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nyugodtan tesztelhetsz, háha akkor megtudsz valamit. :) Hõdet méred?

Nyugodtan tesztelhetsz, háha akkor megtudsz valamit. :) Hõdet méred?
A kérdező hozzászólása: szia köszi a gyors választ! nem mérem mert sosem egy idöben kelek.....van egy Lilly tesztem de nem mertem ma megcsinálni :)
Szerintem holnap reggel csináld meg. Bár ez a teszt nem elég érzékeny. A Celearblue érzékenyebb (ha jól írtam a nevét).
A javaslatom, hogy vegyél egy Clearblue-t mert az a legérzékenyebb - azt hiszem - és szerintem holnap reggel tesztelj egyet! A véleményem, hogy számíthatsz két csíkra! Szorítok nagyon! Majd írj hogy mi lett! Sok sikert! Kitartást holnap reggelig! Már mindjárt itt van!
A kérdező hozzászólása: ha nem jön meg és teszteltem, megírom majd ide! köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)

Duphastont szedők, ma vagyok az 5. gyógyszer nélküli napon. Az orvoson szerint 2-5nap között kell megjöjjön, de még semmi. Ez a ciklus 31. napja. Tapasztalatok érdekelnek. Teszt negativ, lehet csak korai volt?

Legjobb válasz: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert,a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...

A kérdező hozzászólása: Mensim azóta sincsen, csak pici barnás vmi a wc papíron.
A kérdező hozzászólása: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert, a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...
Hát tudod, komolyan nem értem a dokidat. Duphaston progreszteron pótlásra adják, hogy beágyazódjon rendesen minden ok, legyen. Ha elkezdi szedni az ember 12 hetes koráig kell, és csak lassú csökkentés után lehet abbahagyni. Ha terhes vagy, és ne adj Isten e miatt megy el, mert hirtelen lecsökken a progreszteron akkor mi van? Mér kell kísérletezgetni. Szedesse veled akkor tovább. Vizsgálja ki rendesen nincs-e baba, és utána kelljen abbahagyni. Ha pozi lesz a teszt , amit kívánok neked, sztem rögtön folytasd a szedését.
Szia, nem törvény szerû, hogy már másnap megjöjjön, van amikor kell 2-3 nap is. Ez egyénenként változó.
a dokid jol kezelt csak sajnos sok az "okos" ember akik elbizonytalanitanak...azert kaptal a 15. naptol 10 napig duph. hogy vastagodjon a mehnyalkahartyad mert a closty elvekonyitja...valoban csak 10 napig kell szedni majd varni 3-4 napot tesztelni es ha pozitiv akkor lehet ujra szedni a 12.hetig. Nem kell izgulni mert a szervezetednek valoban csak az 5.hettol van szuksege a nagyobb adagnak tehat azzal hogy 3-4 napig nem szeded nem artasz a babanak...ha barnazol es negativak a tesztek akkor a napokban meg fog jonni
Megint én vagyok. Jól tetted, hogy mész máshoz. A barnázás is lehet attól mert abba hagytad a gyógyszer. Hisz ingadozik a progreszteron. Ezzel se értek teljesen egyett, hogy csak 5-6 héttõl kell a babának. Ha kiszabadul a petesejt a tüsszõbõl a helyén sárgatest képzõdik ami progihormont termel. ÉS nem csak hetek múlva, hanem egybõl. Ha igaza lenne ezt nem így találta volna ki a szervezet. De nem vagyok orvos :) csak saját logikám szerint. Azért sok sikert!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a dokim, hogy a progi pótlást elég elkezdeni a 5-6hét között, mert akkorra kell, hogy legyen elég. Most a 14.naptól kaptam, Pé után, és azt mondta, hogyha terhes leszek akkor ugyse jön meg ha abbahagyom és ha a teszt + jelentkezzek... Nem értem én sem, ezért is kerestem egy profit, akihez jövõ héten megyek.
nekem 10napra rá jött meg, 5napig szedtem 2x1-et
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Neked mi volt akkor? Vagy mit mondott a doki?
semmi baj en is igy voltam es azt mondta doki hogy latogassam meg ha nem verzek a bogyo utan 7 nappal...meg van egy kis idod de ha akkor sem eszlelsz semmit es meg mindig negativat tesztelsz akkor irany a doki
Én a mensmentisben voltam, Budapesten. Párezer forint volt BHCG-t és progeszteron-t néztek. Nem tudom, hogy akkor is lehet-e menni hozzájuk ilyenre, ha még sosem voltál ott, de egy telefont szerintem megér. Majd írd meg, mi lett!
Szia! De miért kellett abbahagynod a duphastont? Azt elvileg akkor kell abbahagyni, ha már tuti nincs baba. Tehát, amíg a menses meg nem jön, addig szedni kell, akkor is, ha negatív a teszt, mivel lehet, hogy csak késõbb mutatja ki! A negatív tesztet a 25-ik napon csináltad? Mert az még nagyon korai, ha 28 napos ciklusaid vannak. Tesztelj újra, ha még mindig nega, akkor menj el vérvételre, azzal tutira meg tudják mondani, van-e baba, vagy nincs. Ha babás vagy, és abbahagyod csak úgy hirtelen a szedését, attól vérezgethetsz is, ami nem annyira jó. Szóval tesztelj, és írd meg, mi lett az eredmény! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: 14-25napig napi 2x1et szedtem, 3-8 napig Clostit. 12napon volt UH 22mm tüszõvel.
ja bocsi most látom 5-dik napnál vagy... Hát akkor passz. Mennyit kellett szedni ?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a barnázás annyi volt, hogy a papíron volt 1 pici folt.Utána már semmi és ma még ennyi sem volt.Reménykedek...

Tesztelnétek már a helyemben? Február 28-án ovu a ciklus szerint, de a nődokinál március 2-án láttam a petémet. A ciklusaim 30 és 31 naposak. Ma vagyok a 31. napon.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!

Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!
Tisztaszívbõl gratulálok!
Helyedben bitztos ma csinálnám, 12 nap alatt megkellene, h történjen a beágyazódás, de ne aggódj, még nem feltétlenül lesz pozitív, csak már nagy az esélye. szurkolok, írj!
A kérdező hozzászólása: Akkor ugye bíztató? Olyan jó lenne a páromat 1 hetes házassági "hétfordulónkon" meglepni :) Holnap reggel megcsinálom, és remélem lesz kedvem megírni az eredményt :)
ez a gorbe nagyon szep, simman lehetsz babas. Remelem ugy lesz..
A kérdező hozzászólása: POZITÍV!!!!!! El sem hiszem :) De, azért mégis :) Köszönöm a drukkokat, rám fért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)
Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

31. ciklusnapon vagyok - 2 napja késik. Ma délután egy picit barnáztam, de azóta semmi. Mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: szia. Én majdnem minden mensi elõtt barnázok. A múltkor is úgy jött meg, hogy hétfõn barnáztam (nem egész nap) és keddre megjött rendesen.

szia. Én majdnem minden mensi elõtt barnázok. A múltkor is úgy jött meg, hogy hétfõn barnáztam (nem egész nap) és keddre megjött rendesen.
A kérdező hozzászólása: Szia. koszi a gyors választ.Csak már aggódok, mert nekem így még nem volt. akkor várok holnapig, hogy mi lesz.
Nálam mindig barnázással kezdõdik és végzõdik is a vérzésem. Sõt valamikor meg sem jön rendesen. Én már voltam úgy is, hogy mennyiségre annyi volt mint rendes vérzésnél csak barna színû volt. És ugyan úgy eltartott 5-6 napig. De ez nem normális nálam. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Várok holnapig, mert ez nálam sem normális... de azért még reménykedem, hogy hátha baba van a dologban... :)

Ma vagyok a 31-ik napon, és még mindig semmi. Két tesztet csináltam, de mind a kettő negatív lett. Van még esélyem arra, hogy terhes vagyok?

Semmi jele,hogy megjön,nem fáj a mellem,a hasam néha olyan mensi szer?,de nem komoly.Nem tudok elmenni a dokihoz csak kedden reggel.Csináljak még tesztet,vagy már nincs értelme?

Legjobb válasz: Szerintem még lehet baba, kedden csinálj mielõtt elmész a dokihoz reggeli vizeetbõl, valamiérzékeny tesztel. Sok sikert!

Szerintem még lehet baba, kedden csinálj mielõtt elmész a dokihoz reggeli vizeetbõl, valamiérzékeny tesztel. Sok sikert!
csináll jövö7en egy újabb tesztet!
szia! nekem is ez volt, aztán 36 napra megjött, azóta csak barnázok 2 napja.
A kérdező hozzászólása: Most délután aludtam, mert elég álmos vagyok eltudnék mindenhol aludni.És kicsit hányingerem van.Folyásom alig szinte semmi.Ez utalhat valamire?
Simán lehet baba. Nekem a 44. napon (utolsó menzitõl számolva) lett pozitív a tesztem. Azóta pedig boldogan várjuk a babót. Szurkolok Neked!
Szia! Én is azt mondom, hogy lehet baba! Nekem az elsõ két teszt semmit nem mutatott, de csináltam az elmaradt m után 2héttel is és akkor lett halvány csíkom. Nekem közben végig m görcseim voltak, de a dokim megnyugtatott hogy ez normális. Nagyon szorítok neked! 14hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!

Mikor érdemes tesztelnem, ha ma vagyok a 30. napon, de a ciklusom volt már 26 és 31 napos is az utóbbi fél évben?

Tüneteim nincsenek, csak áttetsz? folyásom van. Azt se érzem, hogy meg akarna jönni, semmi különös nincs, csak már nagyon szeretnék kisbabát! Eddig minden tesztelésem (7 hónapja) csak kudarc volt, pedig "tüneteim" mindig voltak. Nem szeretnék újból csalódni, de nagyon izgulok!

Legjobb válasz: hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?

hõt mérsz? mi volt az utolsó három mensid kezdõ ideje, és mennyi ideig tartott?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérõzök. A legutóbbi 29 napra, elötte 2szer 26napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Ja és normál hosszú volt 4-5 nap, talán nem túl erõs vérzéssel, ha jól emlékszem.
nem próbáltad a cilus.hu-n vagy a timmermann, hu-n beírni a mensi dátumaidat, és az mit dob ki mikor kellett volna megjönnie?
ja és ahogyan olvasom nagyon akarod, görcsösen azt a babát. hagyd a fenébe a teszteket, megérzed azt, ha kismami vagy. drukkolok:) de tényleg ne görcsölj már ezen.
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam most a ciklus.hu-ra, ott már 3. napja menstruálmom kellene a rendszer átlagszámítása szerint.
Szia! Szerintem várd meg a hétvégét, ha még mindig nem jön meg, és tüneteid is megvannak, tesztelj! Zárójelben megjegyzendõ, hogy azért teljesen pontosan hogy tudná egy program kiszámolni a dolgokat!) A helyzeted ismerõs... Ezért mondom, hogy még pár nap türelem, vigyázz magadra, és ha még mindig semmi, tesztelj. Ha mégsem jön meg, azért menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kellemes Húsvétot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!