Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 31. napomon, (28 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)

Duphastont szedők, ma vagyok az 5. gyógyszer nélküli napon. Az orvoson szerint 2-5nap között kell megjöjjön, de még semmi. Ez a ciklus 31. napja. Tapasztalatok érdekelnek. Teszt negativ, lehet csak korai volt?

Legjobb válasz: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert,a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...

A kérdező hozzászólása: Mensim azóta sincsen, csak pici barnás vmi a wc papíron.
A kérdező hozzászólása: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert, a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...
Hát tudod, komolyan nem értem a dokidat. Duphaston progreszteron pótlásra adják, hogy beágyazódjon rendesen minden ok, legyen. Ha elkezdi szedni az ember 12 hetes koráig kell, és csak lassú csökkentés után lehet abbahagyni. Ha terhes vagy, és ne adj Isten e miatt megy el, mert hirtelen lecsökken a progreszteron akkor mi van? Mér kell kísérletezgetni. Szedesse veled akkor tovább. Vizsgálja ki rendesen nincs-e baba, és utána kelljen abbahagyni. Ha pozi lesz a teszt , amit kívánok neked, sztem rögtön folytasd a szedését.
Szia, nem törvény szerû, hogy már másnap megjöjjön, van amikor kell 2-3 nap is. Ez egyénenként változó.
a dokid jol kezelt csak sajnos sok az "okos" ember akik elbizonytalanitanak...azert kaptal a 15. naptol 10 napig duph. hogy vastagodjon a mehnyalkahartyad mert a closty elvekonyitja...valoban csak 10 napig kell szedni majd varni 3-4 napot tesztelni es ha pozitiv akkor lehet ujra szedni a 12.hetig. Nem kell izgulni mert a szervezetednek valoban csak az 5.hettol van szuksege a nagyobb adagnak tehat azzal hogy 3-4 napig nem szeded nem artasz a babanak...ha barnazol es negativak a tesztek akkor a napokban meg fog jonni
Megint én vagyok. Jól tetted, hogy mész máshoz. A barnázás is lehet attól mert abba hagytad a gyógyszer. Hisz ingadozik a progreszteron. Ezzel se értek teljesen egyett, hogy csak 5-6 héttõl kell a babának. Ha kiszabadul a petesejt a tüsszõbõl a helyén sárgatest képzõdik ami progihormont termel. ÉS nem csak hetek múlva, hanem egybõl. Ha igaza lenne ezt nem így találta volna ki a szervezet. De nem vagyok orvos :) csak saját logikám szerint. Azért sok sikert!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a dokim, hogy a progi pótlást elég elkezdeni a 5-6hét között, mert akkorra kell, hogy legyen elég. Most a 14.naptól kaptam, Pé után, és azt mondta, hogyha terhes leszek akkor ugyse jön meg ha abbahagyom és ha a teszt + jelentkezzek... Nem értem én sem, ezért is kerestem egy profit, akihez jövõ héten megyek.
nekem 10napra rá jött meg, 5napig szedtem 2x1-et
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Neked mi volt akkor? Vagy mit mondott a doki?
semmi baj en is igy voltam es azt mondta doki hogy latogassam meg ha nem verzek a bogyo utan 7 nappal...meg van egy kis idod de ha akkor sem eszlelsz semmit es meg mindig negativat tesztelsz akkor irany a doki
Én a mensmentisben voltam, Budapesten. Párezer forint volt BHCG-t és progeszteron-t néztek. Nem tudom, hogy akkor is lehet-e menni hozzájuk ilyenre, ha még sosem voltál ott, de egy telefont szerintem megér. Majd írd meg, mi lett!
Szia! De miért kellett abbahagynod a duphastont? Azt elvileg akkor kell abbahagyni, ha már tuti nincs baba. Tehát, amíg a menses meg nem jön, addig szedni kell, akkor is, ha negatív a teszt, mivel lehet, hogy csak késõbb mutatja ki! A negatív tesztet a 25-ik napon csináltad? Mert az még nagyon korai, ha 28 napos ciklusaid vannak. Tesztelj újra, ha még mindig nega, akkor menj el vérvételre, azzal tutira meg tudják mondani, van-e baba, vagy nincs. Ha babás vagy, és abbahagyod csak úgy hirtelen a szedését, attól vérezgethetsz is, ami nem annyira jó. Szóval tesztelj, és írd meg, mi lett az eredmény! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: 14-25napig napi 2x1et szedtem, 3-8 napig Clostit. 12napon volt UH 22mm tüszõvel.
ja bocsi most látom 5-dik napnál vagy... Hát akkor passz. Mennyit kellett szedni ?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a barnázás annyi volt, hogy a papíron volt 1 pici folt.Utána már semmi és ma még ennyi sem volt.Reménykedek...

Tesztelnétek már a helyemben? Február 28-án ovu a ciklus szerint, de a nődokinál március 2-án láttam a petémet. A ciklusaim 30 és 31 naposak. Ma vagyok a 31. napon.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!

Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!
Tisztaszívbõl gratulálok!
Helyedben bitztos ma csinálnám, 12 nap alatt megkellene, h történjen a beágyazódás, de ne aggódj, még nem feltétlenül lesz pozitív, csak már nagy az esélye. szurkolok, írj!
A kérdező hozzászólása: Akkor ugye bíztató? Olyan jó lenne a páromat 1 hetes házassági "hétfordulónkon" meglepni :) Holnap reggel megcsinálom, és remélem lesz kedvem megírni az eredményt :)
ez a gorbe nagyon szep, simman lehetsz babas. Remelem ugy lesz..
A kérdező hozzászólása: POZITÍV!!!!!! El sem hiszem :) De, azért mégis :) Köszönöm a drukkokat, rám fért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

A ciklusaim 31 naposak. Ma vagyok a 13. napon. Tegnap tojásfehérjés nyákom volt, meg pár napja krémes folyásom. Ez már a pé lehet? Hogy lehetséges ez?

Mert a timmermann szerint csak 19.-én kellene pé-mnek lenni. Sajnos nem tudtunk együtt lenni. Akkor most lecsúsztunk a babáról? Vagy lehet egy hónapban több pé is? Köszönök minden segít? választ. :-)És még annyit, hogy a h?m viszont csak 36°C.

Legjobb válasz: Szia! Hát igen...én is már meglepõdtem néhányszor ezeken a termékenységi kalkulátorokon.Érdekes, hogy nekem sem volt egyidõben a tojásfehérjés nyák és a ter.kalulátor által megadott nap.Sõt, még az ovu.mikroszkópom is más idõpontot adott.Azt szokták mondani,h a tojásfehérjés nyák,ami döntõ. Az mégis csak egy konkrét jel a szervezetedtõl.Én azt tudom neked tanácsolni,h azért próbálkozzatok 19-én ill.elõtte és utána is egy nappal.Én úgy vagyok vele,h soha nem lehet tudni!Tudod,h van ez?!A remény hal meg utoljára! :-)))

Szia! Hát igen...én is már meglepõdtem néhányszor ezeken a termékenységi kalkulátorokon.Érdekes, hogy nekem sem volt egyidõben a tojásfehérjés nyák és a ter.kalulátor által megadott nap.Sõt, még az ovu.mikroszkópom is más idõpontot adott.Azt szokták mondani, h a tojásfehérjés nyák, ami döntõ. Az mégis csak egy konkrét jel a szervezetedtõl.Én azt tudom neked tanácsolni, h azért próbálkozzatok 19-én ill.elõtte és utána is egy nappal.Én úgy vagyok vele, h soha nem lehet tudni!Tudod, h van ez?!A remény hal meg utoljára! :-)))
A kérdező hozzászólása: Szia :-) Hát igen...Kicsit elkeseredtem ezen, mert nagyon szeretnék babát, és így akkor még egy hónap kiesett. De hát a természet mindig meglepi az embert..hátha engem is meglep egyszer! :-) Remélem akkor majd együtt lehetünk, és talán...te mióta szeretnél babót? Mi még "csak" négy hónapja. Sok sikert nektek! :-)
Én is hasonló cipõben járok. A kalkulátor egész mást mutatott, mint az ovu teszt. Igaz csak egy nap eltérést de néha az is sokat számít. De hogy vigasztaljalak kicsit. Eddig mi is a hõre meg a nyákra figyeltünk. És még sajna nincs baba. De most hogy az ovu tesztet is használtam kiderült, hogy nekem a tojásfehérje nyákom 5 nappal pé elõtt kezd termelõdni. Itt meg is kérdeztem és másoknál is van így. Szóval ez nem gond. Van ilyen szervezet. Szóval lehet hogy abszolút idõben vagy és még pé elõtt állsz. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Remélem már hét végén együtt tudunk lenni, és tényleg az lesz a jó idõpont! A másik fura észlelésem, hogy nekem nem a petefészkemnél szurkál a hasam, hanem a méhemnél. a Petefészkemet nem is érzem, de középen rendesen szurkál. Ezt sem tudom mitõl van. :-) Mert ugye elvileg nem ott kellene szurkát éreznem...
Nekem is sokszor a méhem szurkál. Többször hittem azt hogy tán mert a baba próbálkozik. De azt mondják a szervezet idõnként átalakul. és egész más helyzeteket teremt mint amit azelõtt megszoktál. Nekem pl. Mindig pontos 28 napos volt a ciklusom a mensim 3 napos. Mióta próbálkozunk ingadozom a 27-29 nap között és a mensim 5-6 napos lett. Az utóbbi két hónapban a mensi elõtt még hihetetlen mellfájdalmam is van. Amire már szintén hittem babát. Szóval a szervezet is rendesen átveri az embert fõleg ha figyeli is a jeleket. Lehet eddig is volt hasonló apró dolgaid csak nem figyelted, mert még nem akartál babát és természetes volt. Sok sikert. Azt hiszem hasonló a szitud mint nálunk. Mi is elég össze vissza tudunk együtt lenni. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Azért sok sikert nektek is...:-) Remélem nemsokára mind vidáman közöljük a világgal, hogy babát várunk! :-)
Szia! Ha a ciklusaid 31 naposak akkor elvileg a ciklusod 17.napjára eshet a peteérés. A ciklus két részre osztható, az ovuláció elõtti idõszakra és az ovuláció utáni idõszakra. Normális esetben a második szakasz mindig állandó 14 nap. Azt is olvastam, hogy a peteérést megelõzi a tojásfehérje váladék. A peteérés az utolsó legalacsonyabb hõmérsékletû napon vagyis a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Mi 5 éve probálkozunk ezért sok szakkönyvet elolvastam már. Nekem nem is a teherbeeséssel van a gondom mert ötször már sikerült, de a babákat a 10. hét elõtt elvesztettem. Most végre sikerült bejelentkeznem egy specialistához aki ilyen esetekkel foglalkozik. Ha a hõmérsékleted ilyen alacsony nem valószinû, hogy volt már peteérésed. Remélem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudtál segíteni! Köszönöm a választ, és bízom benne, hogy minden rendben lesz. :-) Sajnálom a babáidat, de remélem a specialista segít majd! Sok sikert!

Mi lehet ez? Clostis hónapban vagyok.14.15. napon volt pozitív az ovu tesztem, és rá a 14. napra meg szokott jönni. Elvileg a 28.29. napra nem vártam, és nem is jött. Ma vagyok a 31-en és a tessztem negatív.

Nagyon elkeseredtem, régóta próbálkozunk :(

Legjobb válasz: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.

A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.
A closti okozhat petefészek cisztát, ami okozhat ilyen zavart. Ha nem jön meg, menj dokihoz és nézesd meg.
Bár mondjuk az ultrahang látta volna ha cisztád van. Nem tudom, csinálj még egy tesztet.
Szerintem akkor most van a beágyazódásod.
Szerintem lehetséges. Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: De mérem az alaphõm az 36, 3 szokott lenni, a mai reggelei hõm 36, 7 volt. Tudom hogy ez nem magas de az én hõmhöz képest ez elég magas.
sztem pé után 14 nappal tesztelj..
Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

Pco-s laparoszkópiaműtétesek! Operáció után 27 napra megjött, ma már a 31. napomon vagyok. Semmi mellfeszülés, semmi jel esetleg a babára, és tegnap negatív volt a tesztem. Rettenetesen elkeseredtem! Volt így vki, vagy hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a mûtét után kb. 2 hétre jött meg és utána semmi. Nálam nem sok változás történt a mûtét elõtti állapotomhoz képest; csak gyógyszerrel van ciklusom. Egyébként most írtam egy lánynak, hasonló témában. Ha Te lennél, akkor ismered a részleteket. Ha nem, és lenne kérdésed, figyelek!

Szia! Nekem a mûtét után kb. 2 hétre jött meg és utána semmi. Nálam nem sok változás történt a mûtét elõtti állapotomhoz képest; csak gyógyszerrel van ciklusom. Egyébként most írtam egy lánynak, hasonló témában. Ha Te lennél, akkor ismered a részleteket. Ha nem, és lenne kérdésed, figyelek!
A kérdező hozzászólása: Köszi én vagyok akinek írtál :) Csak akkor még nemérkezett válasz a kérdésemre írtam neked.

31. napon vagyok. Mikroszkóp teljesen páfrányos, feszül a mellem (ahogy mensi előtt szokott). Ma reggel tesztem: negatív. Reménykedhetek még, vagy már nem?

Ciklusom teljesen össze-vissza (27, 36 nap között mozog).

Legjobb válasz: Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!

Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!

A ciklusaim 31-36 nap közöttiek. Ma vagyok a 42-ik napomon és a menstruációm még nem jött meg. Reménykedjek-e vagy sem?

Eddig kett? tesztet csináltam (36-ik napon és 39-ik napon) mindkett? negatív lett. A reggeli h?m a mai napig 37 C feletti. Nincs semmiféle terhességi gyanújelem. Nagyon-nagyon szeretnénk Babát. Reménykedhetek-e? Férjemmel három hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél, az mutatja a legbiztosabb eredményt? Mindenképpen menj el dokihoz és õ majd megmondja! Nem mindenkinél jelentkeznek tünetek. Szurkolok nagyon!

Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél, az mutatja a legbiztosabb eredményt? Mindenképpen menj el dokihoz és õ majd megmondja! Nem mindenkinél jelentkeznek tünetek. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Igen, reggeli elsõ vizeletbõl teszteltem. Angliában élünk, itteni tesztet (Boots-ost) használtam mindkét alkalommal. Ma vettem egy Clear Blue-t, mert azt olvastam, hogy az az egyik legérzékenyebb. Talán holnap reggel megcsinálom. De köszönöm a bíztatást. És igen, bejelentkeztem, jövõ héten kedden megyek orvoshoz; csak türelmetlen vagyok. Sajnos nagyon... üdv: Kata
Holnap csináld meg akkor a tesztet! Írj majd, hogy mi lett az eredmény. 42 nap az jót jelent, nálam 7 hetes terhesen jelenkezett az elsõ tünet: hányinger, addig semmit nem észleltem magamon. Máskor is késett már?
Szia! En is Angliaban elek, es a Boots-os tesztet csinaltam meg. Nekem nagyon bevallt, bar utana a biztonsag kedveert vettem megegyet:-)Mind2 pozitiv lett egy 13 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!