Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 31 (78 db)

Ma voltam uh-on és 8, 6 a BPD és ma vagyok 31+4 napos. Nagy fejü lesz a babám?

A mamaneten néztem, hogy a 34-ik héten kellene ekkorának lennie.

Legjobb válasz: De nézd meg azt is hogy a 31.héten ott van zárójelbe egy 6-os, ami azt jelenti hogy lehet annyival nagyobb és kisebb is, az még az "elfogadott" eltérés. Tehát ti azalapján még pont a "normál" értékbe tartoztok.:)

De nézd meg azt is hogy a 31.héten ott van zárójelbe egy 6-os, ami azt jelenti hogy lehet annyival nagyobb és kisebb is, az még az "elfogadott" eltérés. Tehát ti azalapján még pont a "normál" értékbe tartoztok.:)
Én hétfõn voltam pontban 28hetesen Nekünk 7, 8volt a BPD. Ez meg 30 és 31hét közti értéknek felel meg.Úgyhogy kb egycipõben járunk!Én nem parázok Te se parázz nem együtemben fejlõdnek!!Legközelebb a kis testecskéje nõ majd ne a buksija.)Nyugi!!
Nekem a 31 hetesen 7, 8. Dea baba is eleg kicsi 1500g.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Én 19 hetes vagyok és a BPD m 44, 7! de miaz a fekvés: és szám?
Szia!!!Ne aggodj ha nagy a BPD-je nem azt jelenti hogy nagy fejü lesz a baba.Én most vagyok a 34-hétbe És a BPD:91mm és 3kg a babám.Inkább nagy babád lesz.Én meg ezzela méretel meg felelek a 37hétnek.Jo baba várást!!!!!

április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...


Ha 07. 09-én volt az utolsó menszim, akkor ma 08.31-én hány hét+napos vagyok?

Én már ezt nem értem...

Legjobb válasz: Nekem Júli 6.-án volt az utolsó én ma pont 8 hetes vagyok!Te 7 hetes és 4 napos vagy ma!

Nekem Júli 6.-án volt az utolsó én ma pont 8 hetes vagyok!Te 7 hetes és 4 napos vagy ma!
nem tudom, hogy most engem kérdeztél-e, vagy az elsõ válaszolót. én azóta 11+2 hetes vagyok és épp ma is hánytam, de azért ne mindennapos szerencsére. örülnék ha lassan elmúlna
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) ) Akkor eléggé egyformák a bébikék. :) ) Te jól vagy? Én hányogatok picit meg émelygek és fáradt vagyok de nagyon.:)
pár napról van szó, nem fogsz korán menni. egyébként az én babám is 17 mm volt, õt egy nappal mégis kevesebbnek írták. még ebben is eltérések vannak ezek szerint.
A kérdező hozzászólása: Mi keményen rádolgoztunk, néztük kütyün a peteérést, az a 14. napon volt, ekkor akcióztunk (csak). :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam. 17mm.:) a múlt héten 5mm-nek mérték szóval erõsen gép és ember függõ asszem :( Akkor a tarkóredõt és a többi vizsgálatot azt a méret vagy a menszi utsó napja szerinti kórhoz képest vizsgálják? Aggódom, nehogy korán menjek. :(
Igen lehet hogy ultrahang szerinti kort nézik nem az utolsó mensi szerintit! Egyébként mennyi volt a CRL és mikor voltál?
az orvosok a méret alapján saccolják a kort. lehet, hogy egy picit elõbb is fogant, mint középidõ és talán fejlettebb is a koránál. az én 7+5 hetes babámat is 8+1nek mérték. örülj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeld, az sztk-ba 8+2-nek számoltak és e szerint adtak a tarkóredõre idõpontot. Vagy ezt a crl-bõl számították vajon?
A 12. hét elõtt mindenképpen azt a kort nézd, amit az uh ad, soha ne a mensi szerintit! Viszont nem lehet, hogy valamelyiket elmérték? Mert egy hét alatt 12mm növekedés soknak tûnik. Azt mondják, hogy hat hetesen kerek 6mm a CRL minden babánál. Innen pedig napi kb. 1mm-t nõ naponta.

A két ünnep között hogy van nyitva a pósta? 29-én tehát ma vagy hétfőn 31-én még lesz csomagszállítás?

Tegnapi délel?tt adtak fel nekem egy csomagot és nem tudom melyik napra várjam a futárt érdemes várnom esetleg 31-én vagy akkor nem dolgoznak a csomagszállítók a póstán maximum szerdán Jan.2-án kapom kézhez?!?

Legjobb válasz: Két ünnep köz van nyitva posta. Nem is egy. De kézbesítés nem igazán. Legközelebb csak 2-ától lesz, 31-én nem lesz.

Két ünnep köz van nyitva posta. Nem is egy. De kézbesítés nem igazán. Legközelebb csak 2-ától lesz, 31-én nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor még várnom kell :)

Tesztelnétek már a helyemben? Február 28-án ovu a ciklus szerint, de a nődokinál március 2-án láttam a petémet. A ciklusaim 30 és 31 naposak. Ma vagyok a 31. napon.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!

Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!
Tisztaszívbõl gratulálok!
Helyedben bitztos ma csinálnám, 12 nap alatt megkellene, h történjen a beágyazódás, de ne aggódj, még nem feltétlenül lesz pozitív, csak már nagy az esélye. szurkolok, írj!
A kérdező hozzászólása: Akkor ugye bíztató? Olyan jó lenne a páromat 1 hetes házassági "hétfordulónkon" meglepni :) Holnap reggel megcsinálom, és remélem lesz kedvem megírni az eredményt :)
ez a gorbe nagyon szep, simman lehetsz babas. Remelem ugy lesz..
A kérdező hozzászólása: POZITÍV!!!!!! El sem hiszem :) De, azért mégis :) Köszönöm a drukkokat, rám fért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Duphastont szedők, ma vagyok az 5. gyógyszer nélküli napon. Az orvoson szerint 2-5nap között kell megjöjjön, de még semmi. Ez a ciklus 31. napja. Tapasztalatok érdekelnek. Teszt negativ, lehet csak korai volt?

Legjobb válasz: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert,a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...

A kérdező hozzászólása: Mensim azóta sincsen, csak pici barnás vmi a wc papíron.
A kérdező hozzászólása: Szia! Orvosi utasításra hagytam abba a gyógyszert, a zt mondta ha baba van úgysem jön meg.A tesztem ma is negatív volt. Vérvételre hova lehet menni?Orvosom sohase ajánlotta...
Hát tudod, komolyan nem értem a dokidat. Duphaston progreszteron pótlásra adják, hogy beágyazódjon rendesen minden ok, legyen. Ha elkezdi szedni az ember 12 hetes koráig kell, és csak lassú csökkentés után lehet abbahagyni. Ha terhes vagy, és ne adj Isten e miatt megy el, mert hirtelen lecsökken a progreszteron akkor mi van? Mér kell kísérletezgetni. Szedesse veled akkor tovább. Vizsgálja ki rendesen nincs-e baba, és utána kelljen abbahagyni. Ha pozi lesz a teszt , amit kívánok neked, sztem rögtön folytasd a szedését.
Szia, nem törvény szerû, hogy már másnap megjöjjön, van amikor kell 2-3 nap is. Ez egyénenként változó.
a dokid jol kezelt csak sajnos sok az "okos" ember akik elbizonytalanitanak...azert kaptal a 15. naptol 10 napig duph. hogy vastagodjon a mehnyalkahartyad mert a closty elvekonyitja...valoban csak 10 napig kell szedni majd varni 3-4 napot tesztelni es ha pozitiv akkor lehet ujra szedni a 12.hetig. Nem kell izgulni mert a szervezetednek valoban csak az 5.hettol van szuksege a nagyobb adagnak tehat azzal hogy 3-4 napig nem szeded nem artasz a babanak...ha barnazol es negativak a tesztek akkor a napokban meg fog jonni
Megint én vagyok. Jól tetted, hogy mész máshoz. A barnázás is lehet attól mert abba hagytad a gyógyszer. Hisz ingadozik a progreszteron. Ezzel se értek teljesen egyett, hogy csak 5-6 héttõl kell a babának. Ha kiszabadul a petesejt a tüsszõbõl a helyén sárgatest képzõdik ami progihormont termel. ÉS nem csak hetek múlva, hanem egybõl. Ha igaza lenne ezt nem így találta volna ki a szervezet. De nem vagyok orvos :) csak saját logikám szerint. Azért sok sikert!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a dokim, hogy a progi pótlást elég elkezdeni a 5-6hét között, mert akkorra kell, hogy legyen elég. Most a 14.naptól kaptam, Pé után, és azt mondta, hogyha terhes leszek akkor ugyse jön meg ha abbahagyom és ha a teszt + jelentkezzek... Nem értem én sem, ezért is kerestem egy profit, akihez jövõ héten megyek.
nekem 10napra rá jött meg, 5napig szedtem 2x1-et
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Neked mi volt akkor? Vagy mit mondott a doki?
semmi baj en is igy voltam es azt mondta doki hogy latogassam meg ha nem verzek a bogyo utan 7 nappal...meg van egy kis idod de ha akkor sem eszlelsz semmit es meg mindig negativat tesztelsz akkor irany a doki
Én a mensmentisben voltam, Budapesten. Párezer forint volt BHCG-t és progeszteron-t néztek. Nem tudom, hogy akkor is lehet-e menni hozzájuk ilyenre, ha még sosem voltál ott, de egy telefont szerintem megér. Majd írd meg, mi lett!
Szia! De miért kellett abbahagynod a duphastont? Azt elvileg akkor kell abbahagyni, ha már tuti nincs baba. Tehát, amíg a menses meg nem jön, addig szedni kell, akkor is, ha negatív a teszt, mivel lehet, hogy csak késõbb mutatja ki! A negatív tesztet a 25-ik napon csináltad? Mert az még nagyon korai, ha 28 napos ciklusaid vannak. Tesztelj újra, ha még mindig nega, akkor menj el vérvételre, azzal tutira meg tudják mondani, van-e baba, vagy nincs. Ha babás vagy, és abbahagyod csak úgy hirtelen a szedését, attól vérezgethetsz is, ami nem annyira jó. Szóval tesztelj, és írd meg, mi lett az eredmény! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: 14-25napig napi 2x1et szedtem, 3-8 napig Clostit. 12napon volt UH 22mm tüszõvel.
ja bocsi most látom 5-dik napnál vagy... Hát akkor passz. Mennyit kellett szedni ?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát a barnázás annyi volt, hogy a papíron volt 1 pici folt.Utána már semmi és ma még ennyi sem volt.Reménykedek...
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)
Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

Mi lehet ez? Clostis hónapban vagyok.14.15. napon volt pozitív az ovu tesztem, és rá a 14. napra meg szokott jönni. Elvileg a 28.29. napra nem vártam, és nem is jött. Ma vagyok a 31-en és a tessztem negatív.

Nagyon elkeseredtem, régóta próbálkozunk :(

Legjobb válasz: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.

A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.
A closti okozhat petefészek cisztát, ami okozhat ilyen zavart. Ha nem jön meg, menj dokihoz és nézesd meg.
Bár mondjuk az ultrahang látta volna ha cisztád van. Nem tudom, csinálj még egy tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!