Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 28-adik (2 db)

A kérdező hozzászólása: válaszoljatok létszi
Szerintem lehet a mensi elõjele. Nekem is ilyen volt 3 napig és ma 29. napon megjött. (de persze azért csináltam tesztet tegnap:-) )

Meddig jó a virsli? Szeptember 1. vettem egy csomag Füstlit. Ma bontottam meg. Szeptember 28-ig jó. Így felbontott állaptban is addig fogyasztható, vagy most már mihamarabb egyem meg? Meddig jó szerintetek?

Legjobb válasz: amikor lehetett olcsón kapni a 10 dbosat én fogtam és vettem vagy 6-7 csomaggal és bevágtam a fagyóba. ha kell akár 1-2 dbot is ki tudok venni belõle és ha szépen hagyom kiolvadni ugyan olyan mint ha most vettem volna. legközelebb talán te is kipróbálhatod és nem kell hamarkodva elfogyasztani az egészet ha egyedül vagy rá:D vagy attól félni hogy megromlik:D sztem akár még most is lefagyaszthatod egy tiszta zacsiban...

amikor lehetett olcsón kapni a 10 dbosat én fogtam és vettem vagy 6-7 csomaggal és bevágtam a fagyóba. ha kell akár 1-2 dbot is ki tudok venni belõle és ha szépen hagyom kiolvadni ugyan olyan mint ha most vettem volna. legközelebb talán te is kipróbálhatod és nem kell hamarkodva elfogyasztani az egészet ha egyedül vagy rá:D vagy attól félni hogy megromlik:D sztem akár még most is lefagyaszthatod egy tiszta zacsiban...
Ha már felbontottad, akkor fogyaszd el mihamarabb! Ez nemcsak a virslire igaz, hanem általában minden csomagolt élelmiszerre.
Felbontás után már nem számit, hogy mi van a csomagolásra irva. Max 1-2 nap, és fogyaszd el.Nem olyan sok az sajna!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!