Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 28 napon, (57 db)

Ma vagyok a 19. napon, vagy 26, vagy 28 napra kellene nem megjönnie. Lehet baba?

Most du. csináltam egy LH tesztet jóstesztnek és jól látszik a 2. vonal. Szerintem nem a 14. napon volt PÉ-m, hanem el?tte 2-3 nappal, mert akkor voltak tüneteim. SZerintetek reménykedhetek?

Legjobb válasz: Igen, ezt én is gondoltam, hogy így kell, meg ismerem az oldalt is, de akkor mégegyszer megnézegetem a képeket. Köszi a válaszokat, drukkoljatok! :)

A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is gondoltam, hogy így kell, meg ismerem az oldalt is, de akkor mégegyszer megnézegetem a képeket. Köszi a válaszokat, drukkoljatok! :)
Szia! Kétszer használtam LH tesztet jóstesztként, bár én reggeli vizeletbõl, mind a kétszer pozitivat mutatott de csak az egyik esetben voltam terhes.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem lehet jósolni. Jós tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség esetén termelõdõ HCG hormon genetikailag rokonok, ezért mutatja ki az LH teszt. A fentiek miatt jós tesztelni elõször a peteérés után 8-9 nappal érdemes.

26 napra szokott megjönni, és a ciklus 6 napján voltunk együtt védekezés nélkül. Ma a 28 napon vagyok, és még nem jött meg? Szerintetek?

Természetesen csinálok majd tesztet, csak nem akarom elkapkodni. Csak TIPPEKET szeretnék.

Legjobb válasz: A korább vetélésedre tekintettel, minél elõbb tesztet végezz, és menj orvoshoz.

A korább vetélésedre tekintettel, minél elõbb tesztet végezz, és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Tök felesleges, mert úgysem kapnék semmit, és az elõzõt sem lehetett volna megakadályozni. Amúgy köszönöm, de inkább tippeket várok. Csak úgy szórakozásból! :)
Szia. Nem feltétel hogy érezd a beágyazódást. Holnap nyugodtan csinálhatsz tesztet. Szorítok, hogy baba legyen :)

Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)

Ha ma tapasztaltam, hogy nyulos tojásfehérjés a folyásom, akkor mikor kell szeretkezni ahoz hogy összejöjjön a baba? A ciklusom általában 28-30 napos. Ma a 16. - nap van. Ilyenkor már lekéstem? Vagy pont most kell csainálni?

Legjobb válasz: Igen, pont most kell:-) Annak ellenére hogy 28-30 naposak a ciklusaid, a pé tolódhat ide-oda, olyan sokminden befolyásolhatja, akár egy vitamin vagy gyógytea. Szval ha nyúlós tojásfehérjés lehet akciózni!

Igen, pont most kell:-) Annak ellenére hogy 28-30 naposak a ciklusaid, a pé tolódhat ide-oda, olyan sokminden befolyásolhatja, akár egy vitamin vagy gyógytea. Szval ha nyúlós tojásfehérjés lehet akciózni!
Természetesen lehet. Szerintem még várj pár napot és utána reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem így lesz:)
Persze hogy lehet, ne keseredj el!!! :) Pár nap múlva próbáld újra! Kitartás!

28. napom van. Általában 28-29 naposak a ciklusaim. Ma még nem jött meg. Ha 27. napon negatívat teszteltem akkor valószínûleg nem vagyok terhes? Köszi, ha válaszoltok.

3. hónapja próbálkozunk. A legutóbbi ciklusom 28 napos volt, az azelõtti 29. Ma a 28. nap van, nem jött meg. Tegnap negatívat teszteltem. Kimutatta volna a teszt ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül mutatta még ki. Az sem mindegy, hogy koncentrált pisibõl csináltad-e a tesztet, vagyis mondjuk reggel, mielõtt ugye pár órával nem voltál pisilni, illetve milyen érzékenységû tesztet használtál. Ha nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva csinálj reggeli pisibõl tesztet.

Nem feltétlenül mutatta még ki. Az sem mindegy, hogy koncentrált pisibõl csináltad-e a tesztet, vagyis mondjuk reggel, mielõtt ugye pár órával nem voltál pisilni, illetve milyen érzékenységû tesztet használtál. Ha nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva csinálj reggeli pisibõl tesztet.
Még lehet hogy baba van, csak korán teszteltél. Olyan is van, hogy késõbbre tolódik a peteérés. Holnap ismételj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Akkor még van remény. :) Bár reggeli pisibõl csináltam a tesztet...
Lányommal 28-29 napos ciklusokkal estem teherbe 17. napon. 4 nap késéssel mutatta ki a teszt. Most megint teherbe estem 26 napos ciklussal 15. napon. 11 napra rá, 1 nappal a nemvárt elõtt pozitív lett a tesztem. Nem mindegy, hányadik nap estél teherbe.
Holnap elsõ vizeletbõl csinálhatsz. Nem számít, ha akkor is barnázni fogsz, az eredményt nem változtatja meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De a barnázás szerinted miért van? Nem vészes (egész nap bõven elég 1 tisztasági).
hormonzavar miatt lehet barnázás......holnap tesztelnék reggel! sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Na ne idegesíts ezzel a hormonzavarral! Mostmár tuti hogy holnap tesztelek!!!
sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett. tesztelj és megtudod....drukkolok, hogy baba legyen
Csináltál tesztet, ha meg szabad kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel csinálok csak tesztet és majd délután megírom a választ mert addig dolgozok! SZORÍTSATOK NAGYON !!!
A kérdező hozzászólása: Hát csináltam tesztet : negatív:((( Pici vér is van:(((
sajnálom... én is hasonló cipõben járok, hétfõn kellene megjöjjön és hétfõ óta barnázom... lehet, hogy tényleg a hormonok.

Ma vagyok a 28-ik napon (pontosan szokott megjönni), de reggel negatív lett a tesztem. Lehetek terhes?

Van már egy lányom és amikor vele nem jött meg szörnyen fájt a cickóm (ha csak a ruha hozzáért), de most ez nincsen, s?t egyáltalán nem fáj. Volt már valaki ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Úgy látom, ma sokan vagyunk hasonlóan ezzel a tesztelés-késés kérdéssel... Én is hasonlót tettem fel, és remélem, elõbb-utóbb ír valaki, aki csak 4-5 napos késés után vagy még késõbb tesztelt pozitívat. Én azt remélem, hogy egy késõbbi peteérés volt, és ezért nem mutat még semmit a teszt. Neked is drukkolok! Elõzõ válaszoló: szerintem a kérdezõ hasonló válaszokat várna, mint én, azaz tapasztalatokat, eseteket, amikor valakinek a nemvárt napján még nem volt pozitív a teszt, nem volt tünet, de baba volt. Nem érzem indokoltnak a hozzászólásodat, a kérdezõ nem az, aki tesztelés és nemvárt napja elõtt írja ide, hogy: együtt voltam a barátommal, lehetek-e terhes... Azoktól én is készen vagyok, de szerintem ez egy teljesen normális kérdés volt.

Úgy látom, ma sokan vagyunk hasonlóan ezzel a tesztelés-késés kérdéssel... Én is hasonlót tettem fel, és remélem, elõbb-utóbb ír valaki, aki csak 4-5 napos késés után vagy még késõbb tesztelt pozitívat. Én azt remélem, hogy egy késõbbi peteérés volt, és ezért nem mutat még semmit a teszt. Neked is drukkolok! Elõzõ válaszoló: szerintem a kérdezõ hasonló válaszokat várna, mint én, azaz tapasztalatokat, eseteket, amikor valakinek a nemvárt napján még nem volt pozitív a teszt, nem volt tünet, de baba volt. Nem érzem indokoltnak a hozzászólásodat, a kérdezõ nem az, aki tesztelés és nemvárt napja elõtt írja ide, hogy: együtt voltam a barátommal, lehetek-e terhes... Azoktól én is készen vagyok, de szerintem ez egy teljesen normális kérdés volt.
jaj de érzékeny itt mindenki, szerintem mindenki olyan kérdést tesz fel ezen az oldalon amilyet akar!ha nem tetszik a kérdés ne irj ide!
én màr hallottam olyat, hogy pozitiv lett a teszt és nem volt érzékeny a mell!
Nézd, én megértem az elsõt. Napi 20 ilyen kérdés biztos van. Használd a keresõt. De elég, ha 3 oldalt visszaolvasol. Igen, van ilyen, hogy valakinek nem mutatja és mégis baba van. El kell menni orvoshoz. A mellfájdalom vagy a hiánya meg nem mérvadó. Két terhesség sem egyforma.
Én is abszolút megértem az elsõ válaszolót. Ez egy olyan kérdés, amire nem lehet normális választ adni. Már megbocsáss, de ha felnõtt vagy, akkor ezt magadtól is tudnod kellene. ha még tini... na az más...
Ne haragudj, de nem tudom magamban tartani! Persze, h lehetsz. Gondolom szexeltél és ezért vagy rá kíváncsi. Amíg nem jön meg, addig lehet, h terhes vagy. De ha megjön, még akkor is lehet, h terhes vagy! Nem látunk bele a hasadba! Mégis milyen válaszokat vártál erre a kérdésre?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ jellegû hozzászólást! Ha ilyen ideges leszel egy kérdéstõl, akkor minek olvasod el és fõképp, minek válaszolsz rá? Tudom, hogy nem látsz be a hasamba. A kérdés lényege a második bekezdésben van. Lett valakinek úgy kétcsíkos tesztje, hogy nem volt érzékeny a melle?
Két terhességem alatt nem volt érzékeny a mellem. Most várjuk az új "eredményt", és most napokig nagyon-nagyon fájt a mellem, a hasam és a derekam is. Mára ez szinte teljesen elmúlt, és majd csak pénteken, tehát kb. 3 nap múlva kellene megjönnie.
irjàtok meg majd az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Ma sajnos megjött. :( Köszönöm azokat a válaszokat, amik a kérdésemre megadták a választ. A többit nem igazán értem. Mindenkinek szíve joga feltenni a saját kérdését. Nem muszáj elolvasni és válaszolni rá, ha valaki bugyutának vagy idegesítõnek tartja a kérdést, de engedtessék már meg, hogy mindenkinek joga legyen kérdezni, ha már ez egy ilyen oldal. Akit ez zavar az olvasgasson mást, ne pedig a kérdezõnek szólogasson be. Köszönöm!
ohh sajnàlom!majd jön az meglàtod!

Teherbeeshetek, ha március 5.-én jött meg nekem és ma 18.-án vagy 19.-én vagyok a párommal? És 28 napra van meg nekem?

Legjobb válasz: Minden esély megvan rá, hiszen ma van a 14. nap, és egy "rendes" ciklusban ez a legalkalmasabb idõszak. SOK SIKERT!

Minden esély megvan rá, hiszen ma van a 14. nap, és egy "rendes" ciklusban ez a legalkalmasabb idõszak. SOK SIKERT!
Reméljük. :) Nekem is március 5-én jött meg, és 28naposak a ciklusaim, pont úgy, mint neked. :) Micsoda véletlen, hát hajrá mindkettõnknek! Majd jelentkezz 2hét múlva!

Szerdán kellett volna megjönnie a mensimnek, de ma már szombat van. Ma vagyok a 30. napon. Jó, - igaz hogy a ciklusom néha ingadozik 26-28 nap között. Lehet hogy babás vagyok?

Tüneteim: mindjárt megjön érzés, kis rosszullétek, néha krémesebb, néha vizesebb folyás. Remélem igen mert nagyon örülnénk neki. Várom a válaszokat. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Na spuri egy gyorstesztért!!!!!

Na spuri egy gyorstesztért!!!!!
Az még nem biztos, hogy nem síkerül!Ha csak kevés vérzés van és nem szakadnak le nyákok(vérdarabkák)és 2 napnál nem tart tovább akkor még van remény!!!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet mert elkezdtem vérezni igaz nem sok de van! Tanácstalan vagyok! Bizti hogy nem sikerült!
Mi a helyzet Veled?Csináltál reggel tesztet?
Én is ebben a cipõben járok.Szerdán kellet volna megjönni a nem vártnak, ma pedig vasárnap van!Tegnap teszteltem, de sajna negatív volt!Tünetek nálam is ezek, drukkolok neked!Jó érzés , hogy nem csak én izgulok ezekben a napokban, írj ha teszteltél!
a pisilésnek még nincs köze a terhességhez... akkor jársz sokat pisilni amikor a baba már elég nagy és a feje nyomja a hugy hólyagod. a fehér folyás mindenkinél más... de ha van már az is jó :)
A kérdező hozzászólása: Sokat járok pisilni is.
A kérdező hozzászólása: Bár most 23-án is voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Május 30-án volt meg utoljára de akkor sem rendesen akkor kb. 5 hetes terhes vagyok ha 9-én fogant a "babó".
A kérdező hozzászólása: A folyásnak mennyinek kell lennie és milyennek?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem várok hétfõig.
A folyás jó jel. Irány a gyógyszertár!
én teszteltem 4 nappal a mensim elött és kimutatta hogy babás voltam :) ugy hogy mars tesztet venni!! :D
A kérdező hozzászólása: Még nem merek tesztelni, mert múltkor is 4 napott késett és nem voltam babás, bár most másabbul érzem magam.
Ma reggel teszteltem negstív lett, és már elkezdett pötyögni valami.:((((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!