Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 24-dik (5 db)

Ma megyek dokihoz 17-én jött meg a mensim.24, 30, 2-én voltunk együtt én a peteérést 29 vagy 30-dikára számoltam és 12-dikére várom a nem várandót. A doki tud valami pozítívat mondani? Még nem is teszteltem én sem. Vélemények?

Legjobb válasz: Utsó vagyok!Nekem is sok volt csak nekem két és fél éve így már nem merek sietni a tesztel és reménykedni sem!Amúgy én 30 vagyok és az elsõt szeretnénk így az idõ nekem is nagyon megy!!!Annyit fog a doki látni uh-n mennyire vastag a nyálkahártya,és milyen a sárgatest!Írjál ám a doki után mi volt!Kíváncsi vagyok és szorítok!!!

Utsó vagyok!Nekem is sok volt csak nekem két és fél éve így már nem merek sietni a tesztel és reménykedni sem!Amúgy én 30 vagyok és az elsõt szeretnénk így az idõ nekem is nagyon megy!!!Annyit fog a doki látni uh-n mennyire vastag a nyálkahártya, és milyen a sárgatest!Írjál ám a doki után mi volt!Kíváncsi vagyok és szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Írok mindenképp, én 43-rom vagyok gondolhatod!!Blanka néven fogok írni jó?
A kérdező hozzászólása: Tesztet! nem is merek gondolni rá!! Nálam a teszt már olyan mint másnak a shoppingolás:) ))
O.K.Várom!!!
Várj még a tesztel mert csak letörsz ha egy csík lesz pedig lehet csak kori a teszt!Hidd el én már sok egy csíkot láttam és annál rosszabb nincs!!!
nem, nem fog tudni semmit se mondani. a legelsõ megerõsítés a teszt, de még az is korai...
A kérdező hozzászólása: A 3napos teszt az már mutathat valamit??
A kérdező hozzászólása: Köszi!! úgy ahogy mondod várni a leg rosszabb!! volt már 1-2 csalódásom másfél év alatt, és az idõ is ketyeg!!
Szia!Nekem 16-án jött meg, 10-re nem várom de még mindíg nem teszteltem hátha korai és nem mutat semmit pedig én 26-án kaptam tüszõrepit ami 28-ra hatott!Ha sikerült is 29-én, most lehetsz a beágyazódásnál maikor a hcg termelõdés még csak annyira minimális mértékû lehet, hogy a teszt nem mutatja!Uh-n sem fog még látni a doki semmit majd talán a nem várt után egy héttel de ezt õ pontosan meg fogja tudni mondani!Egyszóval még ne várj tõle választ a terhes vagyok-e kérdésre mert még nem láthatja, ami persze nem azt jelenti, hogy nem vagy!!!Várni a legrosszabb én tudom de mást nem tehetsz!12-én tesztelj az a biztos addig meg vigyázz magadra!!!Remélhetõleg két csíkod lesz!!!Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: az idõpontokat nézve lehet valami?Hogy ítélitek meg?
még a beágyazódás sem történik meg egy hét alatt... (esetleg épp csak elkezdõdik). türelem.
A kérdező hozzászólása: Blanka vagyok:( Voltam dokinál, hááááát lányok ez nem jött össze:((( nem baba ha nem egy jokora ciszta?((
kicsi az esély, de lehetsz... Én 8 nappal azután lettem, miután megjött (akkor múlt el 1 napja) és összejött:)
Szia! A peteérést ugy kell kiszámolni, hogy az a mensi elõtt van 14 nappal. Szerintem kicsi az esélye, hogy terhes légy ha félidõ környékén nem voltatok együtt.

Ma vagyok a 24.-dik napon. A reggeli hőm 8 napja stagnál 36, 6 fok, ma reggel viszont 36, 8 volt. Jelenthet babát? Mitől lehet?

A melleim nagyobbak,de nem fájnak,néha bele-bele szurogat,mensis érzéseim többször voltak,derékfájás van.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj egy tesztet, az a tuti, akár lehet baba is. :) (Én nem bírnám ki, ha a helyedben lennék, vasárnap reggel tesztelnék egyet, hátha látszik valami.)

Ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj egy tesztet, az a tuti, akár lehet baba is. :) (Én nem bírnám ki, ha a helyedben lennék, vasárnap reggel tesztelnék egyet, hátha látszik valami.)
A kérdező hozzászólása: Szia!Már túl vagyok rajta, nem bírtam várni, csináltam ma reggel 1-et, de egyértelmûen negatív.:(
Ne szomorkodj, még korai, hogy kimotassa a teszt! Ebbõl még lehet baba.


Beágyazòdás? Eggyütléttől számítva ma vagyok a 10-dik napon és most olyan szinten elkezdett fájni a hasam mintha megakarna jönni ez lehet beágyazódás vagy hamarabb megjön? 24- én kellene

Legjobb válasz: Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam,de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz,szurkál, puffad.

Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam, de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz, szurkál, puffad.
A kérdező hozzászólása: Szia nekem is fáj még mindig.Mikor tesztelsz?
Szia:) én várok holnapig, de nem merek reménykedni, mert nagyon sokszor becsapott a terhességi tünetek összessége.Bár ilyen görcsöm mégnem volt és nem puffadtam meg szurkált, de most ez is van.Félve fogok tesztelni az már biztos:)
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül írd meg légyszi mi lett szorítok!

Meg hat napom van a nemvart menzeszig, ma probaltam csinalni terhessgi tesztet de nagtaiv lett! Meg remenykedhetek ha csinalok 24-vagy 25-diken tesztet es pozitiv lessz? Eddig semmi tunetem nincs terhessegre! Attol lehet baba?

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.

Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.
Várj még! Szerintem túl korai lenne. Várd meg hogy megjön-e a mesid és hanem akkor tesztelj, hogy megóvd magad a csalódástól.
szoritok!mi is próbálkozunk egy ideje de még nem jött össze!
nekem még 4 nap van a mesiig és ma csináltam de negativ lett!várj még egy kicsit!tudom milyen nehéz!
Én is pont ebbe vagyok még van pár napom a nem várt mensesig és én is csináltam a 7végén teszetet de még negativ azért nagyon reménykedek még én is !Szoritok neked is!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!