Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 23. napon a ciklusaim (4 db)

Ma vagyok a 23. napon a ciklusaim 26, 27 naposak. Ezek szerint nem sikerült ugye?

10 es érzékenység? teszet csináltam reggel neg. lett én úgy tudom hogy ez a teszt már több nappal a mensi el?tt ki mutatja a terhességet.Ha valaki használt ilyen tesztet irjon.Köszi

Legjobb válasz: Messze nem biztos, hogy nem sikerült. Sajnos csak türelemre tudlak inteni, persze azt is tudom, hogy abból van a legkevesebb. Mi minnél tovább próbálkozunk, annál kevésbé akarom tudni azonnal tudni az eredményt. Elsõ hónapban én is tesztelgettem idõ elõtt, most pedig már annal örülök, hogy tovább reménykedhetek pár nappal:)) Remélem pár nap múlva pozitívat tesztelsz:)

Messze nem biztos, hogy nem sikerült. Sajnos csak türelemre tudlak inteni, persze azt is tudom, hogy abból van a legkevesebb. Mi minnél tovább próbálkozunk, annál kevésbé akarom tudni azonnal tudni az eredményt. Elsõ hónapban én is tesztelgettem idõ elõtt, most pedig már annal örülök, hogy tovább reménykedhetek pár nappal:) ) Remélem pár nap múlva pozitívat tesztelsz:)
Szia! Szerintem túl korán teszteltél.Próbáld meg kivárni a nem várt menzi napját. Ha nem jön meg és a teszt még mindig nega, akkor se csüggedj.Van akinek, csak 3-4 hetes terhesen pozitív a teszt. Én péntekre nem várom!Ne aggódj, próbálj türelmes lenni!Tereld el a gondolataidat, én szurkolok!
Szerintem meg a 10-es tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Bocs, ha megbántottalak, de nekem ez a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok de azt hiszem a 3. válaszadónak van igaza én is úgy tudom hogy ennek a tesztenek már mutatnia kéne
dehogy kéne kimutatni , ha megfogant a 14-15 nap körül akkor még egy hét még beágyazódik és a tested hcg hormont termel. amíg nem ágyazódik be nem termel a szervezeted. a teszt hcg-t mutatja ki ami azt jelenti hogy minden másnap a duplájára megy a hcg-d. ezért mondják hogy az elmaradt mensikor lehet csak tesztelni, mert hcg szinted kb akkorra lesz annyi hogy kimutassa a teszt a terheséget. elötte pár nappal esetleg de felesleges mert ha a mesni megjön akkor valószínü nem vagy terhes. ezért érdemes pl az elmaradt reggelén höt mérni és ha magas a hö akkor másnap tezstelni. jobb a reggeli vizeletböl ilyenkor mert sürübb a vizeleted (nem ittál egész éjjel) és több hcg-t tartalmazhat.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI én ezeket a dolgokat mind tudom de itt most a teszt érzékenységérõl van a szó , és annak már mutatni kéne, persze ha terhes volnék:(

A beágyazódás tarthat több napig is? A 23. napomon vagyok. A ciklusom 28 napos.2 napja rózsaszín, tegnap és ma pedig barna folyásom van, enyhe hasszúrkákkal. A hőm folyamatosan magas.

Legjobb válasz: Persze hogy tarthat , nem egy pillanat alatt történik. Ne aggódj ez normális, ha baba van.De teszt még nem mutatná.

Persze hogy tarthat , nem egy pillanat alatt történik. Ne aggódj ez normális, ha baba van.De teszt még nem mutatná.
A kérdező hozzászólása: Igen, gondoltam. Megvárom az aktuális napot a teszteléshez. Köszi!
Én ugyan így vagyok most! a 21. napomtól van barnás folyásom és a hasam is fájdogál, és a mellbimbóm érzékeny. Nagyon drukkolok!

A ciklusom 23. napjában vagyok. Ma reggel teszteltem, de negatív lett. Mikor tesztelhetek újra?

A peteérésem kb.20-án volt(ez nem biztos),azaz a ciklusom 23. napjában vagyok!De ugye amit írtam már hogy nagyon gyanús jeleim vannak a terhességre!Ma reggel teszteltem de negatív lett!Mikor tesztelhetek újra?Hogy BIZTOS legyen!Hogy mikor kellene megjönnie azt nem tudom mert az utolsó kett? mensim össsze vissza jött meg!Azért mert abbahagytam a gyógyszert(de most már 4 hónapja)De tüneteim akkor nem voltam....SEMMI!Csak késett!Most nagyon le vagyok törve, még sírtam is!:-( Nem szeretnék csalódni, csak biztosra akarok menni!Szóval mikor tesztelhetek újra?Minden válaszadónak köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Hát ha 20. án vagy akkörül volt peteérésed, akkor 5. én kellene megjönnie neked. nagyon korai még a teszt. Esetleg a mikulás hozhat neked egy pozitív tesztet. Én azt tanácsolom 2-3 nap múlva csinálj egyet ha nem jön meg!!! Drukkolok! És kitartás. Fog jönni a bébi ha õ úgy gondolja!

Szia! Hát ha 20. án vagy akkörül volt peteérésed, akkor 5. én kellene megjönnie neked. nagyon korai még a teszt. Esetleg a mikulás hozhat neked egy pozitív tesztet. Én azt tanácsolom 2-3 nap múlva csinálj egyet ha nem jön meg!!! Drukkolok! És kitartás. Fog jönni a bébi ha õ úgy gondolja!
Te is írod, hogy összevissza van mensid, vagyis a peteérés, és a mensi jövetelét sem lehet konkrét napra rakni. Ha a 20.-át vesszük alapnak, akkor legalább két hét a fogantatás befejezõdéséig, vagyis még legalább a hét végéig ki kellene bírnod, hogy csaknem bizots lehessen!! Sajnos a hcg termelõdés annyira egyéni, hogy én pl. már 7hetes voltam, mire az elsõ teszt pozitív lett. A remény hal meg utoljára, szokták mondani, így bízz magadban mindenkép, és minden nap "áldott", amíg nincs mensi...


Persze, bármikor megtörténhet!!
Én amikor teherbeestem az elsõ babámmal kb.35.napon volt peteérésem, 50.nap körül teszteltem pozitívat:) )Nem mindig a Nagy Könyv szerint történik minden...
Nekem a 30. nap körül volt peteérésem az elõzõ terhességemnél. 43. nap lett halvány pozitív. :) Ebben a hónapban 24. nap volt a ciklus.hu szerint. Sajnos, most nem ovu teszteltem. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) A 9. naptól tesztelek és úgy a 14. naptól elég erõsek a tesztcsíkjaim is, sokszor azt hittem, hogy talán már pozitív is, de aztán mégse. Nem tudtam, hogy most mi van, hormonprobléma vagy csak vmi miatt nem reped meg a tüszõm.
De miért nem hõt mérsz inkább? Az ovuteszt nem 100%-os!
A kérdező hozzászólása: Mérem a hõmet is, de aszerint sem volt még. Nagyon cikkcakkos, soha nem volt még ilyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!