Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 23. napon (22 db)

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)

Mitől lehet ha már 3 napja szurkál felváltva a petefészkem, ma vagyok a 23. napon?

Babát szeretnénk, volt pém a 13. napon, jobb oldalon 22 mm-es és bal oldalon 17 mm-es dom.foll-t állapítottak meg.

Legjobb válasz: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igen, mikor az ember nem tervezi, nem is foglalkozik az apró jelekkel, ilyenkor meg mindenre pattanunk.
Kedves 9:02-es kiakadt válaszoló, én vagyok a 'tippelõs', és egyáltalán nem szívtelen ember. Tudod, szívbõl kívánom a kérdezõnek, hogy pozitív legyen a tesztje, de ha tetszik neked, ha nem, én is ilyen cipõben járok, mint õ, az elmúlt félévben már harmadszor, és pont ezért gondolom úgy, hogy az elmaradt menstruációig lehet, reménykedni, de utána csalódni sokkal rosszabb. Ebbõl elvileg lehet terhesség, de szerintem akkor is meg kell várni azt a napot, amíg tesztelhetsz, mert elõtte itt szerintem senki nem olyan okos (még a 9:02-es válaszoló sem), hogy látatlanban egy tippnél többet tudjon mondani.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Szia! mi újság? Teszteltél? Nagyon szorítottam, remélem, sikerült. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: neked eddig miért nem jött össze a baba? Nekem nem volt pém, de mostmár 2 hónapja van, 3. hónapja szedem a clostyt és még nem vagyok babás, pedig egy csodaszernek hívják, és nagyon sok mindenkinek segített már legalább a 3. hónapban, nekem nem, vagyis nem tudom, de szerintem megjön ebben a hónapban is:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságot, mielõbbi babázást kívánok Én is Neked!!!
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod???
A kérdező hozzászólása: és sûrven járok vécére, fél óránként pisilni kell, nem vagyok felvázva.
Szia! Hát ezzel én is pont így vagyok! rögtön pé után elkezd hol az egyik hol a másik petefészkem szurkálni a mensimig és még a derekem is fáj nagyon. persze amíg nem akartunk babát addig ilyen tüneteim nem voltak! bezzeg most! és erre azt szokták itt fent is mondani hogy terhességi- tünet. de hátha most nekem is én neked is sikerült! sok sikert!!!!!!
Egyáltalán nem arról van szó, hogy "tippelni". Nem tudom miért bukkan fel mindenhol egy SZÍVTELEN ember ?!?! Ha nem tudtok megnyugtató, kielégítõ választ adni, vagy biztosítani a kérdezõ az együttérzésetekrõl, akkor mi a fenének jöttök ide válaszoni?!?! Szerintetek ERRE van szüksége??? Elárulom: NEM... (bocsáss meg kedves kérdezõ, de már tele a puttonyom az ilyen és még ennél kegyetlenebb beszólásokkal is) (én vagyok az "ugyanabban cipõs":)
Remélem, baba, de ezt csak a teszt után tudod meg. Én már 6. hónapja érzem ezeket a tüneteket peteérés után, mert nagyon szeretnék kistesót a fiamnak. Más szóval: bebeszélem magamnak a tüneteket. Remélem, nálad nem ez a helyzet. Csak a teszt után tudsz majd biztosat, szerintem addig felesleges tippelgetni.
Én ugyanebben a cipõben járok, mint te. Én is a 10.dpo-n vagyok és kb 4 napja felváltva szúrkálnak a p-fészkeim és nagyon szeretném tudni, vajon mit jelenthet. Emellett 2 napja leszakad a derekam, illetve egy-egy ponton szúúúúr a hasam alja. Idõnként nagyon erõs mensis görcseimm vannak. Nagyon szeretnénk ezt a kisbabát... Te akarsz valamikor tesztelni? Nekem megfordult a fejemben, hogy holnap reggel megnézem... Sokaknak kimutatja már a mensi elõtt. Nem tudom jó ötlet-e, félek a csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: olyan megjön érzésem van:-(
A kérdező hozzászólása: Szió:-) Sajnos megjött vasárnap:-(olyan szomorú vagyok:-(

Ma vagyok a 23. napomon, és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, pedig30-32 napra szokott, mi lehet ez? A hőm eddig szépen ment felfele 36.9-ig, viszont ma esett 36.8-ra, és fehér folyásom is van. Lehetek még babás?

Legjobb válasz: Lehetsz babás, de nem biztos sajnos, most jön a legszörnyebb hét, "a nem tudom mi van" hete. Nagyon szorítok, ha nem kezd el csökkenni a folyás, és nem esik a hõd, az nagyon biztató. Tesztelni még felesleges.

Lehetsz babás, de nem biztos sajnos, most jön a legszörnyebb hét, "a nem tudom mi van" hete. Nagyon szorítok, ha nem kezd el csökkenni a folyás, és nem esik a hõd, az nagyon biztató. Tesztelni még felesleges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, biztos hosszú hetem lessz.A folyásról annyit, hogy nem egész nap van, pl.most olyan nyákos és átlátszó, nem tudom mitõl lehet, amúgy meg 2 napja fáj a derekam és szurkál a hasam.Majd jövõhéten kiderül sikerült-e.
A kérdező hozzászólása: Pozitivat teszteltem, nagyon boldog vagyok.

Lehet hogy sikerült? Ma vagyok a 23. napomon 11 napon volt pé-m! Fáj a fejem ami sosem szokott szédülök néha, szurkál a hasam, hőhullámok törnek rám! Mikor teszteljek? Járok a kezemmel fizikoterápiára nem lesz baja a babának ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim,és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem,és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt,akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!

Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim, és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem, és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt, akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, vegyél korai tesztet.Attól függ hány naposak a ciklusaid.Bár ha a 11. napon volt pé. akkor van esély hogy kimutatja.Együtt érzek veled, én is ilyen türelmetlen voltam mint te, aztán végül csak négy napos késéssel teszteltem pozitívat.Sok sikert neked, majd írj hogy mi lett az eredmény.24 hetes
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!De annyira félek!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett!:(Most teljesen kész vagyok!Vagyis van rajt szellem csík, de nincs színe!Bár az igaz hogy a gabriel teszten semmilyen csík nem szokott lenni még szellem csík se!Nagyon elkeseredtem!

Ma vagyok a 23. napon és már 3 napja sűrű fehér folyásom van. A hőm folyamatosan emelkedik, 2 napja 37.1.14-én kellene megjönni. Utalhat terhességre? Csinálhatok tesztet, vagy még korai?

Legjobb válasz: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?

A kérdező hozzászólása: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?
Még kevés a valószínûsége hogy a teszt kimutassa. Leghamarabb ha 14. napon volt a peteérés a 26-27 cn-en már lehet látható valami.
hány naposak a ciklusaid?Mert éppen amit elmondtál peteérésre utal.
A kérdező hozzászólása: Általában 28 naposak a ciklusaim, de volt már 27 napos is. Peteérésem már volt a 16. napon, mert iszonyatosan fájtak a petefészkeim. Ha terhes lennék, akkor végig megmaradna a sûrû folyás? Köszönöm az eddigi válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: JA, és a 14-16 napig tojásfeh váladékom is volt, tehát ez nem lehet peteérés.
szia! Szerintem tesztet csak 14-én csinálj. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 28. napon teszteltem és kimutatta a terhességet. Légy türelemmel, szoritok Neked!

Aggódom! Ma a második napja hogy nem érzem a picurt! 23 hetes vagyok! Volt hogy 1 nap nem volt aktív, de már ez nagyon idegesít! Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Én a helyedben elmennék védõnõhöz,vagy dokihoz egy szívhanghallgatásra.Lehet,hogy csak alszik,vagy nem arra rugdos,amerre szokott,ezért nem érzed.De inkább menj többször feleslegesen,mint hogy baj legyen.Én is voltam már emiatt védõnõnél és rendben volt minden.Ne izgulj,biztos nincs gond.

Én a helyedben elmennék védõnõhöz, vagy dokihoz egy szívhanghallgatásra.Lehet, hogy csak alszik, vagy nem arra rugdos, amerre szokott, ezért nem érzed.De inkább menj többször feleslegesen, mint hogy baj legyen.Én is voltam már emiatt védõnõnél és rendben volt minden.Ne izgulj, biztos nincs gond.
Na, kipróbáltad a "tanácsokat"? Picid?...
Jó ötletek pl. a hangos zene, a kávé, és a védõnõs szívhang-hallgatás! Aztán írd meg légyszi, ha már megtudtad, hogy minden rendben, csak lusti volt a picikéd! :)
kapcsolj be egy hangos zenét, aminek gyors a ritmusa. erre minden baba reagál. Ha ez sem válik be, akkor tényleg nézesd meg. Én is voltam 3-szor, harmadszorra csinálta ezt a doki. Akkor mondta, hogy mindig ezzel kezdjem. Szóval ha az itt leírtak közül egy sem válik be, akkor tényleg menj el.
Egy pici rúgást sem éreztél?Mert olyan nekem is volt hogy kevésbévolt aktiv, és 2 napig ugy emlékeztem meg se mozdult, valószinû igen, csak kisebbet és nem regisztráltam annyira.Viszont a saját megnyugtatásodra szerintem is bemehetsz a dokihoz.
Mi is többször voltunk így, az elsõ alkalommal még bementünk a kórházba a második alkalommal megvártuk míg hírt adott magáról, persze akkor is nagyon ideges voltam de szoktak ilyet csinálni :) ráadásul ha olyan kedve volt hogy nem akart mozogni akkor piszkálhattam de meg sem moccant. Minden esetre azért elmehetnél orvoshoz hogy megnyugodj, és hogy a doki megnézze ultrahanggal, így te sem idegeskedsz feleslegesen mert addig úgy sem leszel nyugodt míg az orvos azt nem mondja hogy minden rendben.
Szia! Ne ess pánikba. ez az elsõ szabály. Igyál valami szénsavasat, egyél, és meglátod "beindul" :) Ha esetleg mégsem, akkor tényleg irány a védõnõ vagy a nõdoki, ahol mikrofon van...
Hát valahogy próbáld felébreszteni vagy menj be az ügyeletre esetleg védõnõhöz, az már egy kicsit sok hogy két napja. De meg sem mozdult vagy csak nem aktív?kávé, kola, csoki, fagyi, egy kicsit óvatosan ütögesd meg a pocidat vagy valami
nincs baj, piszkágasd, igyál egy kávét, sétálj, lusta ebben az idõben, vagy csak nem rodózik, hanem finoman motoszkál. ha nem tudsz megnyugodni, menj el a védõnõhöz, hogy meghallgassátok a szívhangját!
Nagyon aggódtunk értetek, mi ma léptünk a 24. hétbe úgyhogy nagyon 'magaménak' éreztem a problémát! Nagyon-nagyon örülök, hogy jól van a picúr! Néha én is aggódom, ha nem mozog olyan sokat, 2 óra is rossz, nemhogy 2 nap! Még egyszer nagyon örülök, boldog, problémamentes babavárást kívánok!
Na, mi újság?Remélem, csupa jó hír!
Remélem, nincs baj! Miért nem írsz?
most már egyre többen aggódunk, hogy nem írsz. Jelentkezz mihamarabb! Szorítunk!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs lányok, de nekem negyon messze van az ügyelet!Késõn értem haza!DE JÓ HÍREM VAN!!!!!!MINDEN OKÉÉÉÉÉÉ!Boldog vagyok, bár még egy kicsit zaklatott!Lusta volt a picur, de a doki is azt mondta hogy jó hogy mentem!Szóval mindenkinek azt tudom én is tanácsolni hogy nem kell pánikolni(mint én)csak menni valahová, és megbizonyosodni hogy minden oké!Azóta persze mocorog, már reggel óta!Mindenkinek Boldog babavárást kívánok, és köszönök mindent nektek!
Jaj de örülök, nagyon izgultam én is értetek! Nem gondoltál arra, hogy vegyél egy szívhanghallgatót? Olcsóbban lehet használtan is venni amit késõbb Te is eladhatsz. Megnyugtatna az ilyen esetekben! Nekem van és hasznosnak találom. Csak megkeresem gyorsan a pici szivét és megszámolom a szívverését. Boldog babavárást! 22 hetes km
Nagyon orulok h minden oke!En is izgultam ertetek idorol idore megneztem h irtal-e!jo babavarast
Már én is nagyon várom, hogy válaszolj, hogy minden rendben.Addig is szorítok!!
Várjuk, hogy hazaérj és írj!
Amint visszaértél irj!
szia! nekem is volt ilyen, de nagyon jól teszed h elmész orvoshoz. inkább tényleg feleslegesen menj, és tojd le mit gondol más. úgyértem, engem nézett a doki hülyének mikor elmentem hozzám, merthogy ennyi idõs terhesen még nem kéne éreznem folyamatosan stb...de nem törõdtem vele. az én gyerekem, az én nyugodtságom. szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Csajok szorítsatok!Megyek ügyeletre!
Ki más lenne? :-) ilyen nekem is volt!Nyugodj meg.Feküdj le, kezed a hasadra, és pihi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon pici "ütögetést" érzek, remélem õ az!
Orvosod, ügyelet?Tudom hogy nem kéne ilyet irnom, de mostmár én is pánikolok helyetted.De rólam tudni kell, nagyon parás vagyok, biztos minden rendben van!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok!Most olvastam a válaszokat, és folyamatosan próbálkozom!Sajnos a pánik már megvan, a védõnõt meg nem érem el!Nem adom fel!Biztos nincs baj, csak én vagyok extra parás!(REMÉLEM)Írok ha lesz valami!Köszi nektek!
Nekem a csoki valt be de ha tenyleg semmi nem jo az itt felsoroltak kozul tenyleg irany a vedono de lehet h erzi az idot es amiatt nem tul aktiv
Nagyon örülök!!! :)

Mitől lehet ilyen furcsa dolog velem? Ma vagyok még csak a 23. napon, még van 5 napom a nem vártig de görcsölget a petefészkem, méhem környéke és nem tudom miért már tegnap este is éreztem és félek hogy mitől lehet..

Meg olyan szinten folyásom van mintha bepisiltem volna , mensi elött szokott lenni vizes de csak 2-3 nappal elötte ez meg , barnás , krémes és rengeteg.

Legjobb válasz: Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.

Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó lenne ha én is az lennék , nem szokott fájni pé után de ahogy közeledik a nemvárt mindig már elötte egy héttel már tiszta depis vagyok és sirok hogy tudom hogy ugysem sikerült , mert ez már a 3. éve hogy igy megy és tudom hogy nem vagyok már normális...
A kérdező hozzászólása: Ui: Gartula a babához ... ez az elöbb elmaradt.

A beágyazódás tarthat több napig is? A 23. napomon vagyok. A ciklusom 28 napos.2 napja rózsaszín, tegnap és ma pedig barna folyásom van, enyhe hasszúrkákkal. A hőm folyamatosan magas.

Legjobb válasz: Persze hogy tarthat , nem egy pillanat alatt történik. Ne aggódj ez normális, ha baba van.De teszt még nem mutatná.

Persze hogy tarthat , nem egy pillanat alatt történik. Ne aggódj ez normális, ha baba van.De teszt még nem mutatná.
A kérdező hozzászólása: Igen, gondoltam. Megvárom az aktuális napot a teszteléshez. Köszi!
Én ugyan így vagyok most! a 21. napomtól van barnás folyásom és a hasam is fájdogál, és a mellbimbóm érzékeny. Nagyon drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!