Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 23 (65 db)

Meddig utazhatok repülön? Ma vagyok 23 hetes. Mondjuk a wizz air-el vagy easy jet-tel angliába? Hányadik hétig? Február vége március eleje körül szeretnék vissza menni de akkor kb. a 28 hét végénél leszek már.

Legjobb válasz: orvosi igazolással utazhatsz még, de már 28 héten kell igazolás úgy tudom...na most rád néznek nem tudom amúgy honnan állapítják meg mennyi idõ terhes vagy:)

orvosi igazolással utazhatsz még, de már 28 héten kell igazolás úgy tudom...na most rád néznek nem tudom amúgy honnan állapítják meg mennyi idõ terhes vagy:)
A repülõtársaság erre ad választ:)
Ezt a wizz air honlapján te is elolvashatod! A várandós nõk a terhesség 34. hetéig utazhatnak, szállításukat ezt követõen megtagadjuk. A Wizz Air kimondottan javasolja, hogy a terhességük 28. hetét betöltött nõk kérjék ki orvos véleményét az utazás elõtt. A Wizz Air nem vállal felelõsséget a várandós nõk és/vagy magzatuk légi utazás során vagy annak következtében beálló egészségkárosodásáért. http://www.wizzair.com
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!
én is pont igy vagyok menzis érzéseim vannak, és én is a 23. napnál vagyok, sõt a hõm is ugyan ez.
A kérdező hozzászólása: Te vagy a 2 vel alattam lévö kérdezö?Ez szerintem nem a beágyazodás.Nem?
SZIA SZTEM AZ LEHETSZ... DE A TESZTEL VÁRJ MÉG.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, én is ezt remélem:) Szerinted mennyi esélye van a dolognak?Még 3nap a nem várt mensziig!Már teszteltem 11-én negetív lett:((Tudom korai volt.

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)
12-14.dpon érdemes egy rendes terhes tesztel.
Szia! Az ovuteztet rendeltetésszerû használata, tehát ovuláció kimutatására délután kell használni, ezt gondolom tudod, de ha jósnak használod, akkor úgy mint a terhességit, reggel, elsõ vizeletbõl kell.Ez fontos, elmondom miért, és ki is próbálhatod.A reggeli elsõben alig van LH amire a teszt reagál, de ha HCG van, azzal is reakcióba lép.A nap múlásával, és az újjabb vizeléssel már megnõl az LH, ami a következõ ciklusra termelõdik.Próbáld ki, reggeli elsõ pisi, majd csinálj 2-3 óra múlva mégegyet.Szemmel láthatóan erõsebb lesz sokkal, persze még mindig halvány.Ezt azért írtam le, mert én sajnos jártam így, hogy erõsödik erõsödik, de sajnos az elsõt reggel, a többit pedig délelõttönként csináltam, és így az eredmény hamis lett.Ha hcgre reagál a teszt, az csakis reggeli elsõbõl derül ki.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor figyelek erre.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de menszi elõtt nekem erõsebb csíkom is volt és mégis menszi lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem keserítesz el, hisz annyira azért nem élem bele magam.Persze, rossz lesz ha megjön, de az így is úgy is rossz. :(( Ma is volt egy halványka vonalka, de szerintem nem igazán erõsödött vagy csak minimálisat.Úgyhogy valószínû szerintem, hogy meg fog jönni.:((( De amíg nem jön meg, csak reménykedek. Azt se tudom, hogy pontosan hanyadik dpo-n vagyok, mert a hõm se mértem, meg ovu testet se csinálta.Csak a hasszúrka alapján saccolta.
Sziasztok! Kivel mi újság? Kinek jött meg, ki tesztelt? Nekem még nem jött meg, elméletileg mára nem várom, de még 1-2 napot várok. Valahogy csak kibírom...
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is mára nem várom.Tegnapelõtt picit barnáztam, de nagyon minimálisat.Tegnap semmit.Ma megint volt egy pici a wc papíron.A hõm 37, 1 volt reggel.A hasam picit fájdogál, de nem mensi görcsösen.2 napja nagyon szédülök és rossz a közérzetem.Ma reggel - tesztem volt.De addig nem adom fel a reményt, amíg meg nem jön.És veled mi a helyzet? Hogy bírod ki tesztelés nélkül?
11:21-es vagyok. Nekem sajnos megjött :( De neked és a nem váróknak nagyon szorítok és mindenképp még visszanézek mi lett veled/veletek?!? Drukk!
Sziasztok! En is 26-ra nem vártam, nem is jott meg. Csináltam szombaton és hétfon is tesztet, de még nem mutat semmit. Csak pénteken fogok már tesztelni. Nekem még soha sem késett, reménykedek a dologban!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok!Kívánok + tesztet!
Az elozo vagyok! Sajnos ma megjott! Majd legkozelebb!
10:45-ös vagyok. Hát igen, ott a csík de ez tényleg nem 100%. Biztosat majd pár nap mulva tudunk csak. Írni fogok én is, mi a helyzet! Megy a drukk addig is folyamatosan minden reménykedõnek!
A kérdező hozzászólása: Nem bírok magammal!!!Elõbb csináltam egy másik jóstesztet.Ezen már én is határozottabban látom a 2. remény csíkot.:) Íme: http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0038_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0039_www.kepfeltoltes.. Én csak így hívom, mert ez ugye nem 100%.
Szia! En is 26-ra nem várom! En nem merek korábban tesztelni, ha nem jon meg, akkor vasárnap reggel fogok tesztelni 10-es tesztel!
Jóstesztbõl egy teszt nem teszt, legalább három egymás utáni napon (reggel) kell tesztelni, és azt kell figyelni, hogy a msodik csík erõsödik-e apról napra, vagy sem. Szóval te még nem jósteszteltél normálisan, csak ellõttél egy ovutesztet feleslegesen. Így kellene csinálni: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Azt tudom, hogy jóstesztelni több napon keresztül kell.Tegnap rosszul fogalmaztam, akkor csak elkezdtem.Ma ellöttem egyet megint.Szerintem a tegnapi szellemcsíkos volt, mert ma nem volt második csík.:(Azért reménykedem még.
A kérdező hozzászólása: MA megintjósteszteltem, szerintetek ez halvány + számít vagy csak bebeszélem magamnak?http://kepfeltoltes.hu/view/100224/DSC00021_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0036_www.kepfeltoltes..
szia! én látok valamit...holnap is csinálj egyet és hasonlítsd össze õket, ha erõsödik több napon keresztül az elvileg jó. De sokan mondják, hogy nem szabad jós-tesztelni, mert nem ad mindig valós eredményt. Kívánom Neked a legjobbakat :D
A kérdező hozzászólása: Óóó, nagyon köszönöm!Megnyugodtam hogy nem kattantam be, és van ott vmi.Tudom, hogy csak 70%, hogy bejön, de az is egy kis remény és nem élem bele magam teljesen.Mégegyszer köszi!
Szia! 26-ra nem várom! Ma volt egy olyan álmom, hogy terhes vagyok! Felkeltem és orommel tesztelte, de sajnos csak 1 csík volt! Remélem, hogy csak korán teszteltem és még baba lesz a dologban! Nagyon letort az egész! Nem kellett volna tesztelnem! Ne tesztelgess, lesz ami lesz!
Sziasztok! Én is 26-ra nem várom. De én nem merek 26-a elõtt tesztelni. Egy ismerõsömnek pl. 1 héttel a nemvárt után lett csak pozi a tesztje. Addig meg úgy volt hogy tuti nincs baba mert negatív. És tessék! Nehéz türelemmel várni, de már csak 2 nap csajok! Szorítok nektek is és magamnak is! Aztán írjátok ám meg, mi lett!?!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem bûn ha tesztelgetek.Mert ha esetleg + lett, nem könyvelem el, hogy terhes vok.Tudom, hogy csk 70%.De reményt ad.Ha esetleg mégis megjön, akkor kicsit elkeseredem, de új hónap, új remény.A fontos, hogy apával szeretjük egymást és nem adjuk fel.
A kérdező hozzászólása: 10:45ös!Én is szorítok Neked! Majd Te is írd meg mi lett.Én holnap vagy holnapután tesztelek, ha addig nem barnázgatok, nem jön meg és az ovu teszten is sötétedik a csík, (már ha van).
kérdezõ! hogy alakult a hónapod?

Mitől lehet ha már 3 napja szurkál felváltva a petefészkem, ma vagyok a 23. napon?

Babát szeretnénk, volt pém a 13. napon, jobb oldalon 22 mm-es és bal oldalon 17 mm-es dom.foll-t állapítottak meg.

Legjobb válasz: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igen, mikor az ember nem tervezi, nem is foglalkozik az apró jelekkel, ilyenkor meg mindenre pattanunk.
Kedves 9:02-es kiakadt válaszoló, én vagyok a 'tippelõs', és egyáltalán nem szívtelen ember. Tudod, szívbõl kívánom a kérdezõnek, hogy pozitív legyen a tesztje, de ha tetszik neked, ha nem, én is ilyen cipõben járok, mint õ, az elmúlt félévben már harmadszor, és pont ezért gondolom úgy, hogy az elmaradt menstruációig lehet, reménykedni, de utána csalódni sokkal rosszabb. Ebbõl elvileg lehet terhesség, de szerintem akkor is meg kell várni azt a napot, amíg tesztelhetsz, mert elõtte itt szerintem senki nem olyan okos (még a 9:02-es válaszoló sem), hogy látatlanban egy tippnél többet tudjon mondani.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Szia! mi újság? Teszteltél? Nagyon szorítottam, remélem, sikerült. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: neked eddig miért nem jött össze a baba? Nekem nem volt pém, de mostmár 2 hónapja van, 3. hónapja szedem a clostyt és még nem vagyok babás, pedig egy csodaszernek hívják, és nagyon sok mindenkinek segített már legalább a 3. hónapban, nekem nem, vagyis nem tudom, de szerintem megjön ebben a hónapban is:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságot, mielõbbi babázást kívánok Én is Neked!!!
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod???
A kérdező hozzászólása: és sûrven járok vécére, fél óránként pisilni kell, nem vagyok felvázva.
Szia! Hát ezzel én is pont így vagyok! rögtön pé után elkezd hol az egyik hol a másik petefészkem szurkálni a mensimig és még a derekem is fáj nagyon. persze amíg nem akartunk babát addig ilyen tüneteim nem voltak! bezzeg most! és erre azt szokták itt fent is mondani hogy terhességi- tünet. de hátha most nekem is én neked is sikerült! sok sikert!!!!!!
Egyáltalán nem arról van szó, hogy "tippelni". Nem tudom miért bukkan fel mindenhol egy SZÍVTELEN ember ?!?! Ha nem tudtok megnyugtató, kielégítõ választ adni, vagy biztosítani a kérdezõ az együttérzésetekrõl, akkor mi a fenének jöttök ide válaszoni?!?! Szerintetek ERRE van szüksége??? Elárulom: NEM... (bocsáss meg kedves kérdezõ, de már tele a puttonyom az ilyen és még ennél kegyetlenebb beszólásokkal is) (én vagyok az "ugyanabban cipõs":)
Remélem, baba, de ezt csak a teszt után tudod meg. Én már 6. hónapja érzem ezeket a tüneteket peteérés után, mert nagyon szeretnék kistesót a fiamnak. Más szóval: bebeszélem magamnak a tüneteket. Remélem, nálad nem ez a helyzet. Csak a teszt után tudsz majd biztosat, szerintem addig felesleges tippelgetni.
Én ugyanebben a cipõben járok, mint te. Én is a 10.dpo-n vagyok és kb 4 napja felváltva szúrkálnak a p-fészkeim és nagyon szeretném tudni, vajon mit jelenthet. Emellett 2 napja leszakad a derekam, illetve egy-egy ponton szúúúúr a hasam alja. Idõnként nagyon erõs mensis görcseimm vannak. Nagyon szeretnénk ezt a kisbabát... Te akarsz valamikor tesztelni? Nekem megfordult a fejemben, hogy holnap reggel megnézem... Sokaknak kimutatja már a mensi elõtt. Nem tudom jó ötlet-e, félek a csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: olyan megjön érzésem van:-(
A kérdező hozzászólása: Szió:-) Sajnos megjött vasárnap:-(olyan szomorú vagyok:-(

Ma vagyok a 23. napomon, és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, pedig30-32 napra szokott, mi lehet ez? A hőm eddig szépen ment felfele 36.9-ig, viszont ma esett 36.8-ra, és fehér folyásom is van. Lehetek még babás?

Legjobb válasz: Lehetsz babás, de nem biztos sajnos, most jön a legszörnyebb hét, "a nem tudom mi van" hete. Nagyon szorítok, ha nem kezd el csökkenni a folyás, és nem esik a hõd, az nagyon biztató. Tesztelni még felesleges.

Lehetsz babás, de nem biztos sajnos, most jön a legszörnyebb hét, "a nem tudom mi van" hete. Nagyon szorítok, ha nem kezd el csökkenni a folyás, és nem esik a hõd, az nagyon biztató. Tesztelni még felesleges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, biztos hosszú hetem lessz.A folyásról annyit, hogy nem egész nap van, pl.most olyan nyákos és átlátszó, nem tudom mitõl lehet, amúgy meg 2 napja fáj a derekam és szurkál a hasam.Majd jövõhéten kiderül sikerült-e.
A kérdező hozzászólása: Pozitivat teszteltem, nagyon boldog vagyok.

Ma vagyok a 23. napon és eddig 36.8-36.9 volt a reggeli hőm, ma meg 37.1 re "megugrott". Ez jelenthet jót, igaz?

Bízom benne, hogy ez már jele valaminek. :-) Viszont ami kicsit "ijeszt?" hogy elkezdett tompán nyomni a hasam.

Legjobb válasz: hát én össze-vissza hõmérõztem, de ha te tudod hogy kell akkor aztis tudnod kell, hogy ez minek a jele! szerintem várj egy hetet és ha nem jön meg lehet tesztelni, addig azért figyelj az egészségedre, mert ki tudja!

hát én össze-vissza hõmérõztem, de ha te tudod hogy kell akkor aztis tudnod kell, hogy ez minek a jele! szerintem várj egy hetet és ha nem jön meg lehet tesztelni, addig azért figyelj az egészségedre, mert ki tudja!
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, mert kb. 5 napja mérem. :P
hát én is igy voltam másnap megjõtt.várj még remélem neked sikerûlt.miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi még csak 3 honapja! És ti?
hát mi már másfél éve.ugy hogy nyugi ha nem jõtt õssze majd legkõzelebb
A kérdező hozzászólása: Annyira nagyon nem is vagyunk rajta a dolgon mert még csak hát ugy 3 honapja ez a "probálkozás" hogy ennyi ideje hagytam abba a fogamzásgátlót!! Köszi hogy irtál! Nektek pedig sok sikert kivánok:DD!
Lehet a beágyazódástól is, van akinél így jelzi a szervezet, de ez nem általános. Szorítok hogy ne jöjjön meg!
elsõ válaszolo vagyok.kõszi hogy majd ird meg mi volt
A kérdező hozzászólása: ok mindenképpen irok ide! Nincs semmi mensi elöjel sem mert nem fáj semmim!! Majd meglátom:DD!

Tanácstalan vagyok! Most akkor mikortól számoljam a következő ciklust? Hormonvizsgálat miatt! Ma vagyok a ciklus 23. ik napján, de tegnap reggel óta barnázok nagyon sötétet és darabosat, amikor kitörlöm a wc papíron viszont piros, eleven vér van.

Eddig mindíg 26 napos ciklusaim voltak,el?tte 4-5 nap barnázással,de kitörléskor a papíron nem volt vér.

Legjobb válasz: Szia!Ahogy írod,barnázol(bár nem értem miért darabos),tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni,az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!

Szia!Ahogy írod, barnázol(bár nem értem miért darabos), tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni, az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!