Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 22 (76 db)

Ma vagyok 22-hetes. Ilyenkor hol kell elhelyezkedni a babának tehát köldöknél? Vagy feljebb? és mit kéne éreznem? Mert én még semmit nem érzek!

Legjobb válasz: A semmit nem érze alatt azt kell érteni, hogy nem érzed a babád mozgását? Ilyenkor már kellene, de lehet, hogy nem tudod jól értelmezni a jeleit. Nekem fõként ebben az idõben hanyatt fekve mozgolódott. Igen, kb a köldök magasságában kell lennie a méhed csúcsának.

A semmit nem érze alatt azt kell érteni, hogy nem érzed a babád mozgását? Ilyenkor már kellene, de lehet, hogy nem tudod jól értelmezni a jeleit. Nekem fõként ebben az idõben hanyatt fekve mozgolódott. Igen, kb a köldök magasságában kell lennie a méhed csúcsának.
A méh kb. a 24 héten éri el a köldök magasságát. De mozgást attól még kellene érezned, szerintem.
Bocsi! Úgy akartam írni, hogy neked is jelezni fog hamarosan!!! :)
A kérdező hozzászólása: érezni érzem, hogy valami finoman megsimogat.de aktiv erõs mozgást még nem érzek

27 napos ciklusnál ma, a 22. napon van a legnyákosabb napom. Akkor most lehetek még terhes, ha tegnap meg ma is szexelünk? Várhatóan meg fog jönni ha sikerült teherbe esnem, vagy akkor nem lesz mensi már?

CSak mert szerintem elég közel vagyom már a mensihez. Az is lehet, hogy beteg vagyok?a ciklus 9. napjától kezdtem el szedni a méhpempőt. Ilyen "nyúlós" sok nyákom még sosem volt, pedig van már egy kislányom :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.

Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van olyan nyúlós nyákom, amit a két ujjam között olyan 10cm-re ki tudok húzni? Bocsi a részletekért :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk érdekes valóban, mert a 14. napon volt erõs görcsöm a bal petefészekben, de akkor nem volt ennyire erõs a nyák, most meg 2 napja igen erõs, de ma a legdurvább.Kissé tanácstalan vagyok....ezért is kérdezek, mert fogalmam sincs mi van. 2 napja mondjuk érzem a mellbimbóm is érzékenyebb és kicsit duzzadtabbnak tûnik a mellem is. Most akkor mikor volt a pé? Vagy 2x volt? Vagy csak most van, és a 14.nap csak próbálkozott, de nem sikerült neki kiszakadnia?....passz
Azon még nem gondolkoztál el, hogy a méhpempõ kitolja a ciklust és most van peteérésed? Nem törvényszerû hogy most is 27 napos lesz, szerintem most van peteérés nekem is ilyen volt ahogy leírtad mind 3 nyákos napon együtt voltunk, most itt ugrál a pocakomba a fiam, nekem a 21. napon volt és 35 napos ciklusom lett:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, de jó lenne! :) Akkor ma hajrá és aztán meglátjuk mi lesz! Utolsónak: Neked se 35 napos ciklusok szokott lenni egyébként?
A kérdező hozzászólása: Egyébként gratulálok a picihez ;) !
Nekem 21-46-ig minden volt már:)
Kedves kérdezõ! Sikerült a baba? Csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban kezdtem el a méhpempõt. A ciklusom 26. napján u.azt tapasztaltam, mint te. A ciklusom 32-35 napos. Köszönöm, ha válaszolsz.

Most vagyok túl az első levél fogamzásgátló tabin, a 22. napon. Mikor fog megjönni a menstruációm? Ma vagy 7 nap múlva?

Legjobb válasz: Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!

Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!
Így van, de amúgy minden rajta van a betegtájékoztatón.

A ciklusom 22. napja óta folyásszerűen barnázok (ma vagyok a 28. napon). Mitől lehet? Az elmúlt két hetem eléggé stresszes volt, elképzelhető, hogy ezért van? Ez most menstruáció?

Legjobb válasz: Nagyon is elképzelhetõ, hogy a stressztõl van! Nekem is volt nemrég egy eléggé stresszes idõszakom, és az amúgy óramû pontosságú ciklusom teljesen felborult, nem jött meg idõben, hol késett, hol elõbb jött meg, volt olyan hónap, amikor csak ilyen pecsételõ vérzésem volt, aztán a következõben pedig nagyon véreztem. A stressz a nõk legnagyobb ellensége, a nõi szervezetet sokkal jobban megviseli és ráadásul a teherbeesés esélye is kisebb egy ilyen idõszakban. Mindenesetre ha ez továbbra is fennáll, akkor mindenképpen menj el mielõbb nõgyógyászhoz, mer azért a stresszen kívül ki tudja még mi lehet, nem érdemes megvárni, amíg magától derül ki, vagy esetleg valami komolyabb prolémává fejlõdik...

Nagyon is elképzelhetõ, hogy a stressztõl van! Nekem is volt nemrég egy eléggé stresszes idõszakom, és az amúgy óramû pontosságú ciklusom teljesen felborult, nem jött meg idõben, hol késett, hol elõbb jött meg, volt olyan hónap, amikor csak ilyen pecsételõ vérzésem volt, aztán a következõben pedig nagyon véreztem. A stressz a nõk legnagyobb ellensége, a nõi szervezetet sokkal jobban megviseli és ráadásul a teherbeesés esélye is kisebb egy ilyen idõszakban. Mindenesetre ha ez továbbra is fennáll, akkor mindenképpen menj el mielõbb nõgyógyászhoz, mer azért a stresszen kívül ki tudja még mi lehet, nem érdemes megvárni, amíg magától derül ki, vagy esetleg valami komolyabb prolémává fejlõdik...
Szerintem tesztelj, ez lehet terhesség jele és mensié is.
Szerintem nem vagy terhes.
A két menzesz vége és a következõ eleje közti idõszakot számolod, vagy a két menzesz elsõ napja közötti eltelt idõt? Elvileg így kell számolni és ha Te is ezt mondod, akkor el kellene menned kivizsgálásra, mert ez nagyon sûrû. Valami gond lehet a hormonokkal, nem?
A kérdező hozzászólása: az ikreim 15 hónaposak és még nem szabályozódott eléggé a ciklus

Ma vagyok a 22. ik napon, már elkezdtem barnázni. Van még esélyem a babára vagy most már tuti, hogy mensi lesz?

Legjobb válasz: görbéd van?? nem lehet a beágyazódás miatt barnázol??

görbéd van?? nem lehet a beágyazódás miatt barnázol??
Szia! Én már a 18. nap óta barnázom :( , az orvosom egyszerûen lerázott annyival, hogy biztos most van peteérésem. De a barnázás azóta sem múlt el. :( Esélyed még lehet, sok nõnél van barnázás. Ha esetleg nem múlik el, keress fel egy nõdokit. Nagyon drukkolok, hogy minél elõbb összejöjjön a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve próbálkozunk, már abbahagytam a görbe vezetését, nem iszom már a cickafarkfû-palástfû tea kombinációt, nem szedek már vitamint, UH-szerint van peteérésem és jó a méhnyálkahártyám.Most egyedül a "mastodynon" cseppet szedem.
Pont ugyanez volt a problémám 1 éven keresztül. Volt peteérésem, de a 18-22.naptól elkezdtem barnázni, mindig azt hittem hogy ez a beágyazódást, de nem az volt. Progeszteron hiány, sárgatestelégtelenség. Mindenki akinek ilyen van, kezdjen el szedni barátcserjét, nekem az segitett. 1 hónapig szedtem, és abban a hónapban nem volt pecsételésem, sõt nem is jött meg a mensim....:)
A teákat és a vitamint nem kellet volna abbahagyni.Nekem komoly betegségem volt de a teakúra elkezdése után végre lett peteérésem és tudom hogy nekik köszönhetem a babát.

Ma vagyok a 22. napomon! Mikor érdemes legkorábban tesztelnem?

Vasárnap volt egy nagyon pici vér pisilés után a papíron - lehet, hogy elment :(

Legjobb válasz: Szerintem ne jósolj lh tesztel. Tapasztalatból mondom. Várd meg a mensi napját és aznap vagy rá 2-3 napra tesztelj csak. Drukkolok!!!

Szerintem ne jósolj lh tesztel. Tapasztalatból mondom. Várd meg a mensi napját és aznap vagy rá 2-3 napra tesztelj csak. Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az LH teszt szerint a 22. napon volt pé. Soha nem késett ennyit, max.30. napra megjött. Ma vagyok a 32. napon. (28. napos a ciklusom) Lehetek babás?

Esetleg a 28.napos ciklus kitolódik 36 naposra?

Legjobb válasz: sajnos igen, valószínûleg kitolódiok, vagy megsem jön. :)

sajnos igen, valószínûleg kitolódiok, vagy megsem jön. :)
A kérdező hozzászólása: a szokásos menses jelek eddig még nem jelentkeztek, pesdig ilyenkor már szoktak(pl.nincs mellfeszülésem).Pénteken kellene megjönnie.
az utóbbi 8 hónaban sikerült 28 napból 39-et csinálnom. Úgy fest, h talán most rövidebb lesz a ciklusom. 2 hétig ittam a cickafark teát. már több, mint 1 hete fáj a cicim, ami jó. :)
Ha a 22-ik napon volt a péd, akkor ha normális a hormonális mûködésed (sárgatest-elégtelenségre gondolok), akkor 22+14 = 36-ik napon fog megjönni! Nekem az elmúlt hó 40 napos lett, még sosem volt, és a hõgörbe is a 26-ik napra tette a pém. Remélem azért inkább babó :)

39 hetes vagyok 22. ere vagyok kiirva ma eros mensstruacios gorcseim vannak es faj a derekam lehet jele ez a szulesnek?

Legjobb válasz: szerintem lehet,én császárral szültem,de a tünetek arra utalnak

szerintem lehet, én császárral szültem, de a tünetek arra utalnak
Szia valoszinüleg szülni fogsz ha erösebben érzed és ha meghatározott idönként jönnek.kicsit piheny le ha el mulik akkor josló fájás volt .
2.válaszoló vagyok szurkolok én is 22.vagyok ki írva, de én még semmit nem érzek.Állitolag a front hatására jobban megindunak a bébik sok sikert.
Szia!Én 21.-re vagyok kiírva.Én kb 2 hete már jósolgatok, de ma valahogy máshogy. Ha idõközönként jön, akkor irány a kórház.Sok sikert.
Szia! Én 27-re vagyok kiírva, nekem éjjel jelentkezett 15 perces fájással, görccsel, de felkeltem, sétáltam, és elmúlt, úgyhogy csak jósló, viszont napközben is éreztem, össze-vissza idõben, sztem hamarosan itt a mi idõnk.Könnyû szülést kívánok!
szia! Én is 22-re vagyok kiirva nekem már 2 és fél hete van joslo fájásom de görcseim nincsenek csak néha bekeményedik a hasam.

Ma vagyok 5+0 napos, voltam ultrahangon, 22 mm volt a petezsák és volt benne 1, 2 mm kis folt. Szívhang még nincst, 1 hét múlva megnézi, akkor már talán azt is hallunk. Nem túl nagy a petezsák? Ezek jó adatok?

Vagy nem nagy?! Rendben van minden? Màr volt egy missed ab decemberben

Legjobb válasz: Hat nem tudom.. nekem a petezsak szikholyag nelkul volt 11mm 5 es fel hetesen :)

Hat nem tudom.. nekem a petezsak szikholyag nelkul volt 11mm 5 es fel hetesen :)
A kérdező hozzászólása: Ezért nem értem, hogy nekem miért ekkora. Doki azt mondta minden rendben, de mégis félek
Nekem 5+3 naposan 3mm volt a petezsák, benne látszódott a szikhólyag. Azt mondta az orvosom, hogy a terhességi hétnek megfelelõek az adatok. Most kicsit ledöbbentem ezen a 22, meg 11 mm-en...:O
A kérdező hozzászólása: 3, 11, 22 ? Akkor ezek szerint ennyire vàltozó? Mondjuk jobban megnyugodnék, ha olyan ìrna akinek ekkora volt :) De akkor mind kettõtöknél minden rendben volt?!
21 mm-es petezsákja volt ismerõsömnek 5+3-nál szívhang és szikhólyag nélkül, 2 hét múlva volt szívhang, õ is nagyon megijedt :) Nekem 4+3-nál volt 4 mm-es petezsák, 6+3-nál már szívhang :)
Nekem 5+3 naposan 5 mm-es petezsák volt. Nem tudom mi az oka ezeknek a nagy eltéréseknek, de szerintem nem ezen múlik, hogy egészséges lesz-e a magzat. Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!