Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 21. napomon. Reggel (4 db)

Ma vagyok a 21. napomon. Reggel egy kevés rózsaszín, testápolószerű folyást vettem észre. A hőm folyamatosan 37.1. Lehet beágyazódás?

Még 1 hetem van a köv. nemvártig. Az el?z? mensim csak 1 napos volt, de nem volt poz. tesztem.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy beágyazódás, de még ne éld bele magad! Szorítok!

Lehetséges, hogy beágyazódás, de még ne éld bele magad! Szorítok!
lehet a beágyzódástól is. Várdd meg amensidet és ha akkor sem jön meg, akkor tesztelhetsz.

Ma reggel hasmenesem volt. A szunet 5ik napjaban vagyok. Ebben az esetben ugye nem kell kiegeszito vedekezes, csak, ha abban a 21 napban van hasmenesem meg szedem?

a valaszokat koszonom elore is:)

Legjobb válasz: Nem kell kiegészítõ védekezés, de az én tabimra az van írva egyébként is, ha 24 óráig nem szûnik meg a hasmenés (azaz egy nap többször is volt reggel és este is) akkor kell kiegészítõ védekezés, nem tudom a tied hogyan írja.

Nem kell kiegészítõ védekezés, de az én tabimra az van írva egyébként is, ha 24 óráig nem szûnik meg a hasmenés (azaz egy nap többször is volt reggel és este is) akkor kell kiegészítõ védekezés, nem tudom a tied hogyan írja.
Súlyos hasmenés? Egyébként nem mindegy mikor. Pl. ha a szünet 6. napján, akkor már valószínû nincs benned a gyógyszer, ezért nem lehet baj. De ha az 1. napján, akkor lehet.
A szünet elsõ napján sincs benned gyógyszer, tehát semmi gond, ha hasmenésed van! Nem kell kieg. védekezést! Mivel a szünetben nem szedsz gyógyszert, így nincs, ami kiürüljön!
POntosan, hasmenés akkor lehet veszélyes ha éppen gyógyszert szedsz.... ha minden igaz gyógyszermentes idõszakban éppen nem vezsel be... így nincs is mi ne szívodjon fel... Nem kell kiegészítõ védekezés

Clostyt szedtem ebbe a hónapba, a 16. napon leesett a hőm 36, 2-re, másnap reggel felugrott 36, 8-ra és azóta is 36, 8-36, 9 a hőm. Ma vagyok a 21 napon. Volt peteérésem?

Legjobb válasz: Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!

Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!
Jaj nem bocs, rosszul számoltam, a 30. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Reggel van még! :)

21 éves vagyok.1 hete 3 napon át napi 2x használtam a penis xl nevû krémet, és ilyen 4-5 napja fájnak a heréim. Mindkettõ, illetve nem tudom felállítani a pélót. Habár ma reggel volt egy kis merevedésem, de nem volt sok. Ez lehet visszér tágulat?

1 alkalommal véletlen a herék körül is bekentem, jegelem õket, de nem nagyon reagálnak a hideg-meleg-re.

Legjobb válasz: +Régebben volt egy balesetem, inkontinenciám volt, de azt intim tornával kordában tudtam tartani... tehát ott lent a az izmok gyengék

A kérdező hozzászólása: +Régebben volt egy balesetem, inkontinenciám volt, de azt intim tornával kordában tudtam tartani... tehát ott lent a az izmok gyengék
Te egy gyilkos vagy. :)
Hogyan vársz értelmes választ hülye kérdésre? Semmi összefüggés nincs azok között, amit leírtál. 1, mi az a penis XL krém? 2, mi az összefüggés a heréid fájdalma meg a krém között? 3, mi az összefüggés arra vonatkozólag, hogy nem tudod felállítani? 4, mi köze a visszér tágulatnak mindehhez? 5, mi köze a jegelésnek a krémhez? 6, hogy kellett volna reagálni a heréidnek a jegelésre?
A kérdező hozzászólása: Na akkor, hogy tiszta legyen a helyzet: -a krém : [link] -Feltehetõen a gyengék voltak az ereim, és kitágította a herék visszereit-> rossz vérellátás -Ugyanezt feltételezem a péniszem esetére is.. -ezt a kérdésed az imént megválaszoltam -a jegelésnek nem a krémhez, hanem a herék reagálásához van köze, tehát normális esetben hideg hatására összehúzódnának, de nekem nem mindig teszi azt... remélem így átláthatóbb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!