Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 21. napomon. Reggel (3 db)

Ma vagyok a 21. napomon. Reggel egy kevés rózsaszín, testápolószerű folyást vettem észre. A hőm folyamatosan 37.1. Lehet beágyazódás?

Még 1 hetem van a köv. nemvártig. Az el?z? mensim csak 1 napos volt, de nem volt poz. tesztem.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy beágyazódás, de még ne éld bele magad! Szorítok!

Lehetséges, hogy beágyazódás, de még ne éld bele magad! Szorítok!
lehet a beágyzódástól is. Várdd meg amensidet és ha akkor sem jön meg, akkor tesztelhetsz.

Ma reggel hasmenesem volt. A szunet 5ik napjaban vagyok. Ebben az esetben ugye nem kell kiegeszito vedekezes, csak, ha abban a 21 napban van hasmenesem meg szedem?

a valaszokat koszonom elore is:)

Legjobb válasz: Nem kell kiegészítõ védekezés, de az én tabimra az van írva egyébként is, ha 24 óráig nem szûnik meg a hasmenés (azaz egy nap többször is volt reggel és este is) akkor kell kiegészítõ védekezés, nem tudom a tied hogyan írja.

Nem kell kiegészítõ védekezés, de az én tabimra az van írva egyébként is, ha 24 óráig nem szûnik meg a hasmenés (azaz egy nap többször is volt reggel és este is) akkor kell kiegészítõ védekezés, nem tudom a tied hogyan írja.
Súlyos hasmenés? Egyébként nem mindegy mikor. Pl. ha a szünet 6. napján, akkor már valószínû nincs benned a gyógyszer, ezért nem lehet baj. De ha az 1. napján, akkor lehet.
A szünet elsõ napján sincs benned gyógyszer, tehát semmi gond, ha hasmenésed van! Nem kell kieg. védekezést! Mivel a szünetben nem szedsz gyógyszert, így nincs, ami kiürüljön!
POntosan, hasmenés akkor lehet veszélyes ha éppen gyógyszert szedsz.... ha minden igaz gyógyszermentes idõszakban éppen nem vezsel be... így nincs is mi ne szívodjon fel... Nem kell kiegészítõ védekezés

Clostyt szedtem ebbe a hónapba, a 16. napon leesett a hőm 36, 2-re, másnap reggel felugrott 36, 8-ra és azóta is 36, 8-36, 9 a hőm. Ma vagyok a 21 napon. Volt peteérésem?

Legjobb válasz: Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!

Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!
Jaj nem bocs, rosszul számoltam, a 30. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Reggel van még! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!