Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 21 (98 db)

Ma vagyok 21 hetes terhes, és még idáig nem rúgott a babám. Nektek mikor rúgott először?

Legjobb válasz: Hm,ez érdekes.Átlag 16hetesen kezdenek mozogni,én akkor éreztem is.Hogy mikor rugott elöször azt már nemtom,de ahogy nött,annál többet mozgott és rugott.

Hm, ez érdekes.Átlag 16hetesen kezdenek mozogni, én akkor éreztem is.Hogy mikor rugott elöször azt már nemtom, de ahogy nött, annál többet mozgott és rugott.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyen buborékolást én is érzek már a 15. héttõl, habár most az utolsó pár napban valahogy ritkábban. Az orvosnál a nõvérke viszont azt mondta, hogy nem, 15. hétben még nem, úgyhogy nem is tudom, hogy milyen dátumot fogok bediktálni, mert ezzel teljesen összezavart... Köszi a válaszokat!!! Én arra vagyok igazán kiváncsi, hogy mikor érzek már ilyen erõsebb rúgásokat, még nem kéne?
Én is 22 hetesen éreztem elõször. Pedig vékony testalkatú vagyok. Azt mondta a dokim, hogy a méhen belüli fekvésen is múlik. De semmi pánik, majd mocorog õ, ha akar. Ja, és én nem éreztem semmi buborékolást, kutyorgást - amikor eljött az ideje rúgott :) csodás volt!
Szia! Én is így kb. a 21-22. héten éreztem az elsõ egyértelmû rúgásokat (elsõ baba). Elõtte csak bélmozgás-félét. Meg is lepõdtem, mert egész fent éreztem a rúgást, nem is gondoltam, hogy odáig elér a lába. :) Biztos, hogy függ a méhlepény elhelyezkedésétõl, a baba fekvésétõl is.
Az ügyesek érzik meg 16 hetesen, 18 hetes a nagy átlag, de a 20 hét körül szokták mondani, hogy már érezni lehet. EGyszer azt olvastam, hogy 22 hégit illene érezni, utána talán érdemes megnézetni. De hát nem vagyunk egyfromák.... Én 17 hetesen mertem mondani, hogy érzem, de akkor utólag már tudtam, hogy már 15 hetesen is ezt éreztem, csak nem mertem még azt gondolni, hogy a baba.
21-22 hetes voltam kb.
Szia! Nekem 16 hetesen kezdett mozgolódni a kisfiam.Azt mondta az orvos, hogy a vékonyabb testalkatú nõk elõbb megérzik.
Én 1.baba mozgását 15 hetesen, 2.babát 14 hetesen, 3.babát pedig 15 hetesen éreztem de ez tényleg korainak számíthat!Mondjuk a többedik terhességnél már tudod mit kell érezni:) A köreimben szinte mindenki 18-22 hetesen érezte elsõ ízben a picijét, ne aggódj:)
Én is a 21.hét után éreztem konkrétan õt.
szia én is ekkor éreztem mozgolódni, de elõtte éreztem olyat, mintha buborékok mozognának a pocakomban nem bél mozgás volt, hanem már a kicsike, csak akkor még nem tudtam, hogy az szóval, ha érzel már ilyen "buborékolást", akkor az a picikéd mozgása

Ma vagyok a 21. napon, lehet beágyazódás?

Babát tervezünk, nem védekezünk. A 14. napon volt egy csepp barnázásom, együtt is voltunk. Ma, a 22. napon jött egy kis barna folyásom. Lehet baba?

Legjobb válasz: Én is ma vagyok a 21. napon, de nem volt barnázásom, viszont megjön érzésem van már 2 napja, a hasam olyan lent, mint egy lufi. Sokan írják, hogy lehet beágyazódáskor barnázás, tehát a kérdésedre a válasz: IGEN. Remélem mindketten pozit tesztelünk pár nap múlva. :)

Én is ma vagyok a 21. napon, de nem volt barnázásom, viszont megjön érzésem van már 2 napja, a hasam olyan lent, mint egy lufi. Sokan írják, hogy lehet beágyazódáskor barnázás, tehát a kérdésedre a válasz: IGEN. Remélem mindketten pozit tesztelünk pár nap múlva. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )) Nekem is volt megjön érzésem, de korai lenne, 28-29 naposak a ciklusaim. Nekem is fel van puffadva kicsit a hasam, meg a mellem is. Remélem pozit tesztelünk, szorítok nagyon!!!!

Ma vagyok a 21. napon. Ma kezdett szurkálni a jobb petefészkemnél. Most van még csak peteérésem?

Ezek szerint ma van peteérésem? Vagy beágyazódás? Ha ma van peteérésem, és utoljára szombat reggel voltunk együtt, akkor ma este már kés? lesz az együttlét? Mert úgy tudom, hogy csak pár órát van érett pete.

Legjobb válasz: A peteérés 24-36 órán át tart..az ilyen eldönthetetlen esetekre jobb lenne, ha tartanál otthon vizeletes ovutesztet, hogy ellenõrizhetsd. A szurkálás pedig inkább beágyazódásra utal, az viszont nem a petefészekben történik, hanem lejjeb kéne érezni a méhedben. Sajnos nem tudok így válaszolni erre a kérdésre, de lehet peteérés is, de ha az ma van, akkor a szombati dolognak semmi köze hozzá mikor voltatok együtt, ma kell együtt lenni, ha ez valóban egy peteérés..lehet hogy orgazmus idézte elõ a tüszõrepedést és ezmiatt van még egy peteérésed..de itt túl sok a lehetõség, ezért mondom tarts otthon tesztet, hogy ellenõrizhetsd .

A peteérés 24-36 órán át tart..az ilyen eldönthetetlen esetekre jobb lenne, ha tartanál otthon vizeletes ovutesztet, hogy ellenõrizhetsd. A szurkálás pedig inkább beágyazódásra utal, az viszont nem a petefészekben történik, hanem lejjeb kéne érezni a méhedben. Sajnos nem tudok így válaszolni erre a kérdésre, de lehet peteérés is, de ha az ma van, akkor a szombati dolognak semmi köze hozzá mikor voltatok együtt, ma kell együtt lenni, ha ez valóban egy peteérés..lehet hogy orgazmus idézte elõ a tüszõrepedést és ezmiatt van még egy peteérésed..de itt túl sok a lehetõség, ezért mondom tarts otthon tesztet, hogy ellenõrizhetsd .
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem a jobb oldalam szurkál lent. Nem tudom én sem, hogy mi lehet.

Ma vagyok a 21. napnál ma már 3x hánytam, folyamatosan hányingerem (főleg a szagokat nem bírom) van, a petefészkeim és a derekam fájdogál és a melleim is mintha egy kicsit nagyobbak lennének. Bizakodhatok? Mit jelenthet?

Legjobb válasz: szerintem kicsit korai lennnének még a hányások, de hát vannak ritka emberek. Mennyi idõsek a ciklusaid? drukkolok, hogy baba legyen. én ma vagyok a 26. napomon, és remélem nem jön meg:)))

szerintem kicsit korai lennnének még a hányások, de hát vannak ritka emberek. Mennyi idõsek a ciklusaid? drukkolok, hogy baba legyen. én ma vagyok a 26. napomon, és remélem nem jön meg:) ))
A hányás/hányiger, a szagokra való érzékenység már a terhesség korai szakaszában megvannak. Reménykedhetsz szerintem :-) Én szorkulok!
TESZTet nem csinálsz? :) sok sikert

Tegnap óta tartó mindjárt megjön érzésem és enyhe méhfájásom van, ma vagyok a 21. napon, 28 napos a ciklusom. Lehet ez a beágyazódás jele?

Csatolom a h?görbémet is, szerintetek reménykedhetek babókában.

Legjobb válasz: nekem is van menzis szerü érzés . nekem is ez a 21 napom . csak nekem nemmagas a hõm:(

nekem is van menzis szerü érzés . nekem is ez a 21 napom . csak nekem nemmagas a hõm:(

Nem tudom mi van velem! A ciklusom átalában 30napos, ma vagyok a 21-ik napon és pecstelő vérzésem van. Megfog jönni ennyivel elöbb? Peteérésem hétfőn hajnalban volt. Szerdán már pecsételtem, tegnap semmi nem volt, ma megint. Mitől lehet ez?

Valaki tudna segíteni, aki esetleg már volt igy, vagy esetleg tudja mit?l lehet? Ciszta? Vagy?

Legjobb válasz: Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Elõfordulhat idõnként 1-2 rendellenes vérzés, anélkül, hogy bármi betegség lenne a háttérben. Persze kizárni nem lehet.

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

Mi bajom lehet? Ma vagyok a 21. napon, de már a 17. naptól mensis görcseim vannak, néha fáj a cickóm is.

A 14. napon volt peteérésem, az biztos. Együtt is voltunk a férjemmel. El?fordulhat, hogy babás vagyok, és amiatt görcsöl a hasam?

Legjobb válasz: Ha babás vagy ugyis kiderül csak VÁRNI kell még egy kicsit. Szerinted itt ki fogja megmondani a gép elõtt ülve hogy terhes vagye vagy sem. Szorítok!

Ha babás vagy ugyis kiderül csak VÁRNI kell még egy kicsit. Szerinted itt ki fogja megmondani a gép elõtt ülve hogy terhes vagye vagy sem. Szorítok!
Szia! Én hasonlóan voltam, és tegnap reggel (34. napon) halvány pozitívat teszteltem.. :) Szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy várni kell!!! Már 2-szer voltam terhes, de egyiknél sem görcsöltem ilyen korán. Csak kiváncsi lettem volna, hogy másnál elõfordult-e ilyen.

Ma vagyok a 21. napomon, a pé 1 hete volt (ovu teszt és a hő is szépen mutatta). Tegnap elkezdett fájni a hasam, de nem szúrkálva, hanem úgy az egész, mint mensi előtt szokott. Aggódjak vagy örüljek?

Probléma vagy baba lehet a dologban?

Legjobb válasz: Reméljük, hogy baba! Az uokatesóm felesége úgyanígy érzett ahogy Te. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad! Dia - 6 hós kislány anyukája

Reméljük, hogy baba! Az uokatesóm felesége úgyanígy érzett ahogy Te. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad! Dia - 6 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad lesz!
Én is remélem!!!!!!:) Drukkolok! Dia
Terhességnél valaki ugyanazt érzi, mint menszesz elõtt. Mintha meg akarna jönni. Ne igyunk elõre a medve bõrére, de szorítok neked! :) Ha sikerült, írd meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!