Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 18-napon. Szur a hasam (2 db)

12-én a doki látott egy 24mm-es tüszőt.14-én és 16-án tudtunk együtt lenni. Lehet esély vagy lekéstünk? Ma a 18. napon szúr a hasam. A ciklusaim 28 naposak.

Legjobb válasz: A 14-e az jó lehet, mert attól, hogy 12-én már 24mm volt nem biztos,hogy akkor meg is repedt. Nekem a 11. napon volt egy 23mm-es tüszõm és majd csak a 13. napon repedt meg. Úgyhogy fel a fejjel, szerintem jó volt az idõzítés.

A 14-e az jó lehet, mert attól, hogy 12-én már 24mm volt nem biztos, hogy akkor meg is repedt. Nekem a 11. napon volt egy 23mm-es tüszõm és majd csak a 13. napon repedt meg. Úgyhogy fel a fejjel, szerintem jó volt az idõzítés.
szerintem van esélyed, mert ha akkor látta, utána még csak 24-36 órára pered meg és majd 1 napig él.Szerintem tesztelj egyet.Sok sikert, drukkolok!
A 12. napon látta a doki a tüszõt? Mert akkor lehet esély. A teszteléssel várj még, mert még csak 6 nap telt el elméletileg(ha jól értelmeztem). Sok sikert!

Ma vagyok a 18-napon. Szur a hasam folyásom van. Lehet beágyazodás? Mikor lehet tesztelni? Ovu tesztel is lehet?

Legjobb válasz: Ovu tesztet nem használtam, azt nem tudom, a terhességi teszttel várd meg az esedékes mensi napját, ha nem jön meg, akkor tesztelhetsz, de számíts arra, hogy olyankor még nem mindenkinek mutatja ki. Van, akinek igen, de nekem pl. csak 6 hetes terhességnél lett pozitív. De ha nem jön meg, az már okot ad a reményre. :-) Sok sikert!

Ovu tesztet nem használtam, azt nem tudom, a terhességi teszttel várd meg az esedékes mensi napját, ha nem jön meg, akkor tesztelhetsz, de számíts arra, hogy olyankor még nem mindenkinek mutatja ki. Van, akinek igen, de nekem pl. csak 6 hetes terhességnél lett pozitív. De ha nem jön meg, az már okot ad a reményre. :-) Sok sikert!
a beágyazódás kb 6 nappal a megtermékenyítés után történik meg. 4-5 nap míg oda ér, és még 3-4 míg beágyazódik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!