Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 17 (93 db)

Ma kell mennem nőgyógyászhoz. 09-én volt pé-m a ciklusom 12. napján, ma vagyok 17. napon. Ha esetleg sikerült a baba, lehet abból baj, ha megvizsgál, mondjuk manuálisan?

Vagy egyáltalán lehet már ilyenkor vmit látni? Akár ultrahanggal, akár manuális vizsgálattal?

Legjobb válasz: Látni max a megvastagodott nyálkahártyát fogja,vagy max egy felritkul területet, de a 4. hét elõtt még kicsi az esély hogy bármit is észrevegyen...baj nem lesz belõle, amiatt ne aggódj. Legyen otthon egy teszted, arra az esetre, ha nem jön meg..és akkor tesztelj. Fõleg, ha azt mondja a vizsgálat alapján, hogy elõfordulhat.

Látni max a megvastagodott nyálkahártyát fogja, vagy max egy felritkul területet, de a 4. hét elõtt még kicsi az esély hogy bármit is észrevegyen...baj nem lesz belõle, amiatt ne aggódj. Legyen otthon egy teszted, arra az esetre, ha nem jön meg..és akkor tesztelj. Fõleg, ha azt mondja a vizsgálat alapján, hogy elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Menyugodtam.
igen látni fogja hogy megvan e vastagodva a méhnyálkahártya és abbol már tud választ adni

Ha ma vagyok 17+4, akkor mikorra vagyok kiírva?

van fordított terhességi kalkulátor? hogy beírom hány napos vagyok és megmondja a többit?

Legjobb válasz: Úgyis csak a babák 5%-a születik akkor, amikorra ki van írva. :-)

Úgyis csak a babák 5%-a születik akkor, amikorra ki van írva. :-)
Nálam 1 nap eltérés volt a védõnõ/doki által kiszámolt, és az ultrahangon megállapított idõpontok között. A szülés: 8 (vagy 9) nappal késõbb volt:) )) Akkor lesz jelentõsége, ha túlhordod. Több kalkulátorral i megnézted? És a számolás és az UH ugyanazt a dátumot mondja?
Nekem 9 nappal csúszik az utolsó menstruációmhoz képest a méret, ill. a terhesség kora. Ápr 9-én volt az utolsó menzeszem, de már a 10 hetes uh-n kiderült, hogy kisebb a baba. A doki azt mondta, hogy késõn fogant (peteéréshez képest), úgyhogy én ráálltam a méret szerinti korra, a kalkulátorba ápr. 18-at írok, és ez alapján szinte napra pontosan fejlõdik azóta is a baba. mindig mondja a doki, hogy az uh mérés szerint mennyi hetesnek kell lennie, és pont annyi. Tehát nálunk a méret szerinti kormeghatározás jött be. 23 hetes km
Szia! Én ma vagyok 17+5 és február 27-re vagyok kiírva.
Sajnos még nem láttuk, mert annyira mozgékony :-) Alig lehetett követni a legutóbbi uh-n. De jövõ szerdán megyek megint és ott nagyobb felbontás lesz, meg talán ahogy nõ a baba, már nem tud annyira ugrálni és megmutatja :-)
A kérdező hozzászólása: igen :) akkor nem is pontatlan nekem, csak én vagyok a hülye:) én febr.28-ra vagyok kiírva... és hogy vagy? én alig érzek valamit, bár csak mozogna már!!!
Hogy mikorra vagy kiírva, az benne van a kiskönyvedben, meg gondolom a dokid mondta. Elvileg a kiszámítás a 40.hétre teszi a szülés dátumát +-1-3nap.
A kérdező hozzászólása: na tessék :) én is pont szerdán megyek. nagyon egyszerre haladunk :) és neked már látszik a pocak? üdv.
A kérdező hozzászólása: én esténkét érzem mintha valami történne odabent.... bugyborékolás vagy valami ilyesmi. jövõhéten megyek genetikai uh.-ra, bár már mondták hogy lány de még nem biztosra és nagyon várom a megerõsítést:) neked megtudták már mondani a nemét? üdv.
Szia! én vagyok az egyidõs :-) Én néha érzek pici rugásokat, de inkább belülrõl, a férjem még kívülrõl nem érzi õket, olyan picik. Fõleg evés után élénkül meg :-)
Megint az elõzõ :-) Látom tegnap írtad ki a kérdést, úgyhogy pont egyidõsek vagyunk :-)
A kérdező hozzászólása: igen, a dokim mondta és a kiskönyvemben is benne van.... csak hogy az az idõpont és a netes terhességi kalkulátor nem ugyanazt mutatja. Ha beírom az utolsó menses napját, akkor aszerint csak 17 vagyok és késõbb szülök... na mindegy 3-4 nap különbség úgysem számít, csak kiváncsiskodtam. azért köszi, de nyilván ennyire nem vagyok hülye:) , csak tapasztalatlan.
Nekem eddig is olyannak látszott, mert fel voltam fújódva nagyon :-( De most már az igazi poci is látszik :-) Meg evés után mindig mozgolódik :-) A férjem sajnos még nem érzi, de mondtam, hogy inkább nézze, mert úgy is látszik, és úgy már õ is látta, mikor rugott :-)

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.

Tegnap reggel 36.5 volt. Ma vagyok a 17. napon. Ma reggel 36.9 már. Mitől ugrott így meg a hőm?

Múlt hónapban egy tizedet ugrott minden nap.Míg elérte a 37.2-t.Mensikor meg visszazuhant.

Legjobb válasz: Tanácstalan vagyok mert a múlt hónapban is több napon keresztül szurkált.

A kérdező hozzászólása: Tanácstalan vagyok mert a múlt hónapban is több napon keresztül szurkált.
A beágyazódás az még nem lehetne, mert az a megtermékenyítés utáni 8. nap körül van, ugyanis ennyi kell a kis apróságnak, hogy a petefészektõl eluszkáljon a méhedig.. Lehet hogy a peteérésed az orgazmus segítette, érdemes még próbálkozni, ha már itt a lehetõség miért hagynád ki?? Csak mindent bele, drukkolok. Felesleges hõméregetni, meg folyást nézegetni, ha az ovuteszt pozitív volt akkor hajrázni kell több napig..és ha sikerül azt legkorábban akkor tudod meg, ha nem fog megjönni..javaslom, hogy ne görcsölj ennyire rá, mert a végén bebeszél magadnak egy csomó tünetet és ha a melegtõl szédülsz arra is azt fogod hinni, aztán jön a csalódás..a te feladatodon túl vagy az ovufigyelés, most a párodon a sor, hogy tevékenykedjen, de utána ne stresszelj, mert a beágyazódásnak sem tesz jót, ha annyira akaratosan szeretnéd..szép nyugodtan, ha egy évig nem sikerül, akkor is ott a doki aki segít én két évig kinlódtam , de akkor sikerült amikor teljesen nyugodt lettem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!Akkor szerinted ez peteérés?
szia! A peteérés a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Az ovuláció után a hõ megemelkedik és ott is marad a köv. mensiig. Ha terhes leszel a hõ magas marad. A hasszurka valószinüleg a peteérés jele. A megtermékenyülés után a beágyazodásig kb 7-10 nap telik el. Akkor legyetek együtt ha mindketten kivánjátok, ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. sok sikert!!!

Lehet terhesség? Ma vagyok a 17. napon, és eddig 4 napig csak szurkált a hasam, ma pedig mensis görcsök (enyhék) vannak. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: nem lehet tudni hogy mikor kellett volna megjönnie. ha késik vegyél tesztet vagy csináltass vérvizsgálatot. minden esetre vigyázz magadra, mert sosem lehet tudni mikor jön a gólya.

nem lehet tudni hogy mikor kellett volna megjönnie. ha késik vegyél tesztet vagy csináltass vérvizsgálatot. minden esetre vigyázz magadra, mert sosem lehet tudni mikor jön a gólya.

Mi bajom lehet? Ma vagyok a 21. napon, de már a 17. naptól mensis görcseim vannak, néha fáj a cickóm is.

A 14. napon volt peteérésem, az biztos. Együtt is voltunk a férjemmel. El?fordulhat, hogy babás vagyok, és amiatt görcsöl a hasam?

Legjobb válasz: Ha babás vagy ugyis kiderül csak VÁRNI kell még egy kicsit. Szerinted itt ki fogja megmondani a gép elõtt ülve hogy terhes vagye vagy sem. Szorítok!

Ha babás vagy ugyis kiderül csak VÁRNI kell még egy kicsit. Szerinted itt ki fogja megmondani a gép elõtt ülve hogy terhes vagye vagy sem. Szorítok!
Szia! Én hasonlóan voltam, és tegnap reggel (34. napon) halvány pozitívat teszteltem.. :) Szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy várni kell!!! Már 2-szer voltam terhes, de egyiknél sem görcsöltem ilyen korán. Csak kiváncsi lettem volna, hogy másnál elõfordult-e ilyen.

Ha már 3-4 hete elmúltak a rosszulléteim, mitől hányhattam ma váratlanul? 17 hetes vagyok.

Másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: Én 18 hetes vagyok, a rosszulléteim, émelygõs idõszakon túl vagyok, kb 6hete. Tegnap sétáltunk a párommal hazafelé. Megcsapott valami szag, ott rögtön a helyszínen rámtört a hányinger. Hánytam egyet az út szélén. Máskor meg itthon volt, hogy ittam egy pohár vizet, és rögtön be a wc-be, kijött minden. Tehát igen, velem elõfordul ilyen hirtelen semmibõl jövõ hányás.

Én 18 hetes vagyok, a rosszulléteim, émelygõs idõszakon túl vagyok, kb 6hete. Tegnap sétáltunk a párommal hazafelé. Megcsapott valami szag, ott rögtön a helyszínen rámtört a hányinger. Hánytam egyet az út szélén. Máskor meg itthon volt, hogy ittam egy pohár vizet, és rögtön be a wc-be, kijött minden. Tehát igen, velem elõfordul ilyen hirtelen semmibõl jövõ hányás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál!
A kérdező hozzászólása: hogy tudom belinkelni?bocs, de béna vagyok.
A ciklus-hu elég gyakran rossz helyre húzza be. Ha a hõd már régóta fenn van, akkor ez most nem tüszõrepedés., mert az már megvolt korábban. Görbédet linkeld be!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!