Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 15. napon. Szurkál a (3 db)

Most mi van? Valaki magyarázza ezt el nekem. A ciklusom 13. napján volt tojásfehére folyásom.Ma vagyoka 15. napomon és semmi folyásom viszont szúrkál apetefészkem és fel vagyok puffadva.

Legjobb válasz: nekem is igy szokott lenni! tojásfehérjés nyák, másnap semmi, és utána meg peteérés! Szerintem most ovulálsz! Ha babát szeretnétek akkor tessék ma este összebújni....

nekem is igy szokott lenni! tojásfehérjés nyák, másnap semmi, és utána meg peteérés! Szerintem most ovulálsz! Ha babát szeretnétek akkor tessék ma este összebújni....
Szerintem mindenképpen menjél el orvoshoz, mert a folyásnak, és a szúrásnak külön-külön is nagyon sok oka lehet!!!ne várj sokáig, nehogy nagyobb bajod legyen!!!Én túl vagyok egy komoly mûtéten, mert voltam olyan "okos", hogy évekig nem mentem ellenõrzésre sem (ami minden évben egyszer ajánlott)és amikor elmentem mégis, közölték, hogy max.egy hét múlva mûtét!!De nem megilyeszteni akarlak, nekem nem volt semmien tünetem!!
A tojásfehérje váladék mindig a peteérés környékén van, elõtte esetleg már pár nappal, amikor ez megszûnik hirtelen, akkor következik be az ovuláció, ami ugye szúró érzéssel járhat. Minden rendben!
én pontosan tudom hogy ma hajnalban ovuláltam (uh) és tegnap már nem volt tojcsi csak elötte 3 napig.
Kedves második! Ne is ijesztgesd a kérdezõt, mert a peteérésnél természetes, hogy van tojásfehérje folyás. Ez nem rendellenes. Ez jelzi, hogy pé van.
A kérdező hozzászólása: Akkor van esélyem? a 13. napomon voltunk együtt a párommal.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b1ec8f6c9ece5290fb7651..

Ma vagyok a 15. napon. Szurkál a petefészkem. Lehet ma a peteérésem?

Legutóbbi mensim a 37. napra jött meg. Lehet a 15. napon peteérés?? Vagy mi van? Pár napja nem voltunk együtt, ha ma van p.érésem, és este együtt leszünk, akkor még nem késtük le? Vagy ilyenkor már igen?

Legjobb válasz: Méred a hõdet? Ovu teszt esetleg???

Méred a hõdet? Ovu teszt esetleg???
Szia! Igen, lehet, hogy ez a peteérés jele, mindenképp legyetek ma együtt, meg most még egy pár napig, biztos ami biztos alapon. Mindenkinél változó, hogy mikor van a peteérés, nekem 28 naposak voltak a ciklusaim és a 21-ik napon volt a peteérésem, erre nincs törvény. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a hõmet, ovu tesztet sem használok. Már 6. hónapja próbálkozunk, már csak a cickafarkfû teát iszom. Próbálok nem foglalkozni a dologgal. De most meglepõdtem a szurka miatt. Akkor még tuti nem késtük le?
Bõven lehet most a pé-sed. így lehet, h beáll majd rövidebb ciklusra. Mert ha most van pé-sed akklor 14 nap múlva megjön, azaz akkor kellene megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Olyan lehet, hogy ma van pé-sem és a ma esti együttlét már késõ?
Szeritnem a ma esti együttlét még nem késõ. :) Szóval mindent bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Mitől lehet? Ma vagyok a 15. napon, már két-három napja volt tojásfehérjés a folyásom, és a hasam is szurkált. Viszont ma reggel egy csepp véres foltot találtam a bugyimon! Nagyon megijedtem, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!
Szia! A tojásfehérjés folyás elõjele a peteérésnek. Vannak akiknél peteéréskor elõfordul vérzés. Lehet, hogy Nálad is ez történt. Szerintem nyugodj meg és ha kisbabát szeretnétek akkor most kell probálkozni.
Ne ilyedj meg, ma van a peteérésed!Örülj neki, hogy jelentkezett, nekem a dokim azt mondta, hogy ez jó, mivel így szinte biztos, hogy nincs elzáródva a petevezetõ! :-)
a 2. válaszolótól kérdezném - bocsi- hogy mire mondta pontosan a dokid hogy azt jelenti, nincs elzáródva? Ha érzed a peteérést mint fájdalom vmelyik oldalon vagy a folyás állagából ítélve? Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!