Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 11. napon, tegnap (5 db)

A kérdező hozzászólása: És a cicijeim is ma kezdtel el fájni(érzékenyek)!
2 naponta nem árt a baba miatt is, meg hát egyébként is:)

Ma vagyok 11 dpo-n. És tegnap este észrevettem a vizes folyást. Ez a folyás már mensit jelez a 23. napon?

Ma vagyok 11 dpo-n. És tegnap este észrevettem a vizes folyást. Ami mára inkább krémes és olyan sok olajos lett. Totál kiakadtam. Jöttek a mensis tünetek is. Hasmenés reggel, fejfájás.:( A h?m még magas volt reggel és csak péntekre nem várom.

Legjobb válasz: nalam sajnos mensi volt, en is kivoltam teljesen töle...de legalabb mostmär tudom, nalam mire utal.

nalam sajnos mensi volt, en is kivoltam teljesen töle...de legalabb mostmär tudom, nalam mire utal.
99 % hogy igen. Nem tudom, hogy hány évesgy vagy, de keress fel egy nögyógya´szt.
A kérdező hozzászólása: Denekem mindig mindig késett egy hetet vagy többet is és volt olyan amikor meg 2 hétre jött meg szóval össze vissza. Lehetséges h az elõváladéktól lennék az?
Igen.Köztudott, hogy az elönedv is tartalmaz spermiumokat. Miért nem lehet végig védekezni?? Mink tervezzük a kistesót, de eddíg mi is ve´dekeztünk. Csinálj egy tesztet, keress fel egy orvost ha más nem írjon fek tabit, és akkor nem kel az óvszer. Szorítok érted, mert gondolom, hogy nem szeretne´l babát.. Megkérdezhetem, hogy hány e´ves vagy??

Szeretném a tanácsotokat kérni, nekem menses után van pém, ez bizonyitott, 11 nappal vagyok utána, tegnap este iszonyatosan görcsöltem, ma meg reggel elég rosszul éreztem magam, szédülés, fejfájás, mell viszketés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nézd nagyon hosszú még mensiig az idõ,ezekbõl a tünetekbõl semmire nem lehet következtetni. Lehet nem ezt akarod olvasni,de amiket leírtál tünetek,nálam mindíg mensi elött jöttek. Most,hogy kisbabát várok,semmi tünetem nem volt. Ha meg is fogantál,az még be sem ágyazódott,nincs terhes hormon termelés,így tüneteid sem lehetnek. Ne agyalj ezen,majd február 8-án:) Azért megy a drukk!

Nézd nagyon hosszú még mensiig az idõ, ezekbõl a tünetekbõl semmire nem lehet következtetni. Lehet nem ezt akarod olvasni, de amiket leírtál tünetek, nálam mindíg mensi elött jöttek. Most, hogy kisbabát várok, semmi tünetem nem volt. Ha meg is fogantál, az még be sem ágyazódott, nincs terhes hormon termelés, így tüneteid sem lehetnek. Ne agyalj ezen, majd február 8-án:) Azért megy a drukk!
Mikorra nem várod? Hány naposak a ciklusaid?
Ez nem kóros. A ciklus 11. napja teljesen normális, fõleg, ha rövid ciklusaid vannak. Tényleg, hány naposak?
Ja, írtad is. Bocs. :-)
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim, tehát február nyolcadikára nem várom.Tudom ebbõl még bármi lehet, de valahogy furán érzem magam.

Tegnap elfelejtettem bevenni a gyógyszert. Ma reggel pótoltam, nagyjából 11 órát késtem. A levél 2. szeme volt. Most akkor egész hónapban kell védekezni másképpen is, vagy elég 7 napig?

Már kb a 10. levélnél járok(Belara). tudom, h 12 órán belül nincs baj, de a 11 óra azért elég közel van hozzá. jobban szeretek vigyázni. elég 7 napig, vagy végig ebben a levélben? tudom, h a tájékoztató 7 napot ír, de ez a 2. szem volt

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj,de ha nyugodtabb vagy tõle,használj addig óvszert.Én nem használnék.

Szerintem nincs baj, de ha nyugodtabb vagy tõle, használj addig óvszert.Én nem használnék.
Benne vagy a 12 órában, szóval nem lesz gáz, de ha parázol, akkor inkább használjatok gumit is, azt elég 7 napig.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!