Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 10. napon. Ugye a (4 db)

Ma vagyok a 10. napon. Ugye a mensim már elmúlt. Hajnali 3-kor elöntött a vér. Ez miért van?

Próbálkozunk a babával.Késett mert a 34.napon jött meg.Este esküv?n voltunk.Táncoltam,és mivel megjött, gondoltam nincs baba ezért ittam egy pezsg?t, és egy lik?rt.Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ja és egész nap hányingerem volt.

A kérdező hozzászólása: Ja és egész nap hányingerem volt.
Szia. Szerintem el kellene menned egy orvoshoz. Ha terhes vagy/voltál(bocsi, de lehet, hogy elvetéltél) azért, ha meg nem voltál, akkor azért, mert elöntött a vér.Ne haragudj, remélem ír valaki nálam hozzáértõbb személy is, de én a helyedbe sürgösen elmennék a dokihoz, mert ez nem normális, amit leírtál...Itt valami baj van.
akkor menzi után 1 héttel öntött el a vér?
Szerintem is menj el egy dokihoz. Nem akarlak ijesztgetni, de az elsõ terhességemnél a nem várt mensi után 1 hétre jött meg. Én tudtam, hogy terhes vagyok mert már a nem várt mensi napján kimutatta a teszt. Aztán 1 hétre mensi szerü vérzésem volt. A vérzés után kiderült, hogy a petezsák megmaradt de a magzat nem fejlõdött. Reméljük Nálad nem ez a helyzet, de mindenképpen egy uh-ot ajánlanék.

Ma vagyok a 11. dpo napon. Az előbb teszteltem, 10-es erősségű tesztel, és igaz halványan, de jól kivehető a 2. csik. Időn belül, ugy 2 percre megjelent. Ez lehetséges? -merjek örülni?

Legjobb válasz: Úgy halkan és magadban örülhetsz,de még tartsd magadban pár napig! :) Várd meg a nemvárt napját és akkor is tesztelj,akkor már sokkal erõsebbnek kell lennie ha minden klappol!

Úgy halkan és magadban örülhetsz, de még tartsd magadban pár napig! :) Várd meg a nemvárt napját és akkor is tesztelj, akkor már sokkal erõsebbnek kell lennie ha minden klappol!
A kérdező hozzászólása: A Babaproject.hu oldalon rendeltem, 10-es erõsségû HCG teszt.
Halk gratula!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm....:)
Igen örülheszt, de azért még 100%-ig ne éld bele magad. A nem vártnapján vagy inkább 1-2 nappal csinálj egy másik tesztet is. Ha azon is ott a két csík, s erõsebb is mint a mai, akkor már örülhetsz igazán. A nem várt naphoz képest pedig kb.2 hét múlva menj dokihoz, az az igazi, amikor õ is kimondja, hogy terhe vagy. Gratulálok és drukkolok:-)
Megkérdezhetlek, milyen teszt és hol vetted?
Köszönöm.

Lehet, hogy marhaság, de tényleg a front miatt mozog kevesebbet a babám? Még csak 16 hetes vagyok, kb.10 napja érzem, és tegnap szinte egyáltalán nem éreztem, meg még ma sem. Ugye nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.

Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.
Ilyenkor már én is éreztem (második terhesség). 31 hetes vagyok, és napok óta csak esténként érzem mozogni, vagy napközben csak ha lepihenek egy kicsit. Tuti front, nyugodj meg. Bár az tényleg igaz, hogy nem kötelezõ még minden nap érezned! Majd eljön az idõ, amikor azt kívánod, hogy egy kicsit álljon le. De hát úgyis tudod már, hogy milyen! :D
Dehogy kell. Egyrészt ennyi idõsen nem baj, ha nem mindennapos a mozgásérzet, mert még nem olyan nagy a baba, hogy minden mozzanatát érezd. Egyébként a frontok is befolyásolják. Nyugi, minden rendben.
Én is éreztem már 16 hetesen:) most 26 hetes vagyok és pár napja csak este érzem.Lehet tényleg a front.
Õszintén, szerintem 10 napja nem nagyon érezheted a 16 hetes babádat. Egyébként igen, az enyém tegnap meg ma teljesen be van gerjedve, szereti a hidegfrontot, tiszta buli van, azelõtt viszont alig-alig mozdult egész nap.
Végülis velem van a baj, hogy már a beágyazódáskor nem éreztem. Bocsánat!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Miért nem érezhetem?
A kérdező hozzászólása: ??? Látom, a front Rád is hatással van. Elnézést, hogy ennyi idõsen érzem a második gyerekem. Kellemes napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ babám 20 hetesen kezdtem érezni és õ szinte aludni is alig hagyott, máig egy sajtkukac. Ezért furi, hogy nem érzem mindig :)

10 hetes babám ma már 2x kelt fel ugy hogy keservesen sirt lehet ez a fogzás jele? Vagy ti mire gondoltok? 2 napja alig akar ulidni es szinte egesznap nyügös.

Legjobb válasz: Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.

nekem a gyerekorvos mondta, hogy ne lepõdjek meg 2hét mulva, ha ilyet csinál a babám. Napra pontosan bejött és kb. A 3hónapos oltásig tartott.
Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hõmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erõs zajokat, fényeket és hirtelen változó hõhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belsõ ingereitõl, a szervezete jelzéseitõl, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külsõ tényezõ zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.
kb. 2 héttel a 2hónapos oltás után ez nem szokatlan jelenség, hogy hírtelen felijednek a babák. Ez amolyan késõi mellékhatás.
Elõzõ vagyok. Egyébként én is észre vettem, hogy az oltás óta más lett a babám.
Nálunk is van ilyen, 2 hete kaptuk az oltást, attól lehet? Mostanában szokott sikítozni is, úgy meg szoktam ijedni, hogy mi baja lehet. Hol olvastál ilyet kedves válaszoló?
nem hinném, elég korai lenne még. meg ha jön is a foga, még elég puha az ínye, nem lenne még annyira fájdalmas. inkább a frontok tehetik. meg 10 hetes baba már nem alszik egész nap, lehet most áll át napi 3 szundira
10 hetes baba még aligha fogzik! De ezt negnézheted: az ínyén fennt vagy lennt látnod kellene egy vagy kettõ fehéres pöttyöt-nem többet, mert az már szájpenész lenne. Anyatejes vagy tápszeres?
Többen is írtátok, hogy a 2 hós oltás mellékhatása. Mi ugyanígy jártunk most, ugyanezekkel a "tünetekkel". Kedves kérdezõ. Nektek rendezõdött? Mi eddig átaludtuk az éjszakát, de most semmi. Katasztrófa.
mi kedden, két napja voltunk a 2 hós oltáson, a keddi és a szerdai napot szinte át aludta és az éjszakát is, de a mai nap maga a brutalitás.nem akar elmaradni maga, még 5 percre se, ha nagy nehezen elalszik a kezembe, akkor 10 perc múlva fel is ébred és csak sír!Látom rajta hogy már fáradt, mert ásítozik össze-vissza.délután voltunk sétálni, akkor úgy kb másfél órát aludt.már én is kétségbe estem mi a baj, de nem lázas már 2x mértem.akkor ez most az oltástól lehet?
Ha alvásból sír fel, akkor rosszat is álmodhat. Az én babám is szokott ilyet csinálni, hogy keserves sírással ébred, én erre gondoltam. Meg ha megijed.
Azt gondoltam Pesten...
A kérdező hozzászólása: Cegléden szültem a Toldy Ferenc korházban. Miért?
Szia!Valószínû az idõváltozást érzi, mert az én babám is nyûgös, nehezen tud elaludni, és ha sikerül is neki, 5-10 perc és már ébren is van!!Melyik kórházban szültél?
A kérdező hozzászólása: Szia nálunk már minden rendben :) Igaz azóta már eltelt 6 hónap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!