Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok 10. napon (67 db)

Mensi elott vagyok 10 nappal. Tegnap volt egy csepp vér a fehérnemumon, ma reggel meg olyan mintha megjott volna, de mégsem mert nem olyan a szine, inkább barnás. Mitol lehet ez? Mensi vagy más baj van?

Mèg soha nem jott meg ennyivel elobb,nem tudom hogy mi van... Fogamzàsgàtlot nem szedek,az nem zavart be. Volt màr valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Kiválthatja stressz,felfázás is,de a beágyazódás is! :)

Kiválthatja stressz, felfázás is, de a beágyazódás is! :)
A kérdező hozzászólása: Remèlem a harmadik verzio, de nem hiszem... Azt sem tudom mikor volt peteèrèsem.
En meg ma vagyok a 28.napon es mar 24oraja van valami rozsaszin folyasom. Ilyen nekem nem szokott lenni. Juliusi mensinel egybol ver jott es eleg erosen, tehat nem volt elotte napokig vagy akarcsak orakig semmilyen barnas vagy rozsaszines folyas! Mult honapban a 27.napon volt sotet barna folyas, egyre tobb es ejjel, tehat a 28.nap reggelre meg is jott, bar az a mensi is furcsa volt, mert mar a 2.napon is keves jott, aztan elallt, megint jott egy kicsi , elallt, aztan mar csak rozsaszines vmi jott neha-neha 2-3napig. Tehat ha azt nezem, mult honapihoz kepest kesik par oraja, pedig ebben a honapban alig voltunk egyutt. Foleg nem kozepidoben, tuti nincs baba.

6 hetes terhességnél kevés a 9 mm-es endometrium? Ma néztek uh-n terhes gyanus vagyok, 10 napja késik

Legjobb válasz: Ige elég kevés. És 6 hetesen már petezsáknak is kéne lenni.

Ige elég kevés. És 6 hetesen már petezsáknak is kéne lenni.
Nekem is február elsején jött meg utoljára. 5 hetes 2 napos terhes vagyok. Akkor te hogy vagy 6 hetes? Ma beszéltem a dokimmal és csak jövõhét csütörtökre adott idõpontot, mondván, hogy addig úgyse látszik semmi. Ne aggódj nem kicsi az szerintem! :)
Hàt akkor tesztelj :-)
A kérdező hozzászólása: nincs még pozi tesztem, de késõi peteérésem volt, február 22-én volt ovum ez tuti
Ò annak reneteg oka , lehet, ha elindult a folymat pl a hormonok is màskèpp àllnak lassan örülnek, lehet simàn hormon problèma stressz...de mèg semmi sem biztos. Lehet nagyon kèsõi peteèrès... Van pozitív teszted? Nekem ekkorra màr 5 volt amiken làtszott hogy erõsödik csík , elõzõleg lett pozi tesztem nem erosodott 16 nap kèsèsel meg is jött, az orvos mondta nem sikerült a beàgyzódàs...
A kérdező hozzászólása: de ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?? 2-3 napnál többet nem szokott késni
A kérdező hozzászólása: 31-én kell visszamennem
Èn is 6 hetesen mentem ès azt mondtàk 5 hetes vagyok mert csak a petezsàk ès a szikhó Yag làtszik, 34 naposak a ciklusaim amit èn bele sem szàmoltam. Aug 26àn jött meg utoljàra oktòber 8 mentem orvoshoz. Egy hèttel Kèsõbb màr szívhang is volt. Szerintem 32 napos ciklusnàl is kevès a 9mm, lehet elindut valamo de nem sikerült a beàgyzódàs.... Mikor mèsz vissza?
1. Te még nem vagy 6 hetes, szombaton voltál 5 hetes. 2. Ha nem 28 napos a ciklusod, hanem mondjuk 32 akkor simán lehet hogy még csak megvastagodott nyálkahártya látszik. Bizakodhatsz!
Kevésnek tûnik. Nekem is csak gyanù volt a terhességre elsõnek, de 18 mmvolt a nyálkahártya. Végül nálam az uh-ra három nappal lett látható a petezsák. Azért elég erõs volt a gyanú a terhességre mert az otthoni tesztej is pozitìvak voltak és a laborom is kimutatta.
6 hetes 3 naposan vert a babánk szíve. kevés igen sajnos.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet mégse vagyok az? Február 1-én jött meg utoljára.
Szerintem kevés.Én tegnap voltam uh-on és 12-13 mmes petezsákot látott, 02.03.án volt az utolso mens.elsö napja.

Mi téo legyek, bizhatok még a babában? Ma a 10. nap hogy késik a menzim. Egyfolytában éhes vagyok meg fáradt.

a hasam nem fáj és nem is gorcsol, mintha nyomás lenne a hasamaljábna vagy inkabb mintha huzodna. A melleim már pár napja fájnak.Nem is a melleim hanem a mellbimboim nagyon érzékenyek,foleg ha hozzáérek. Tesztet nem merek venni,mert félek tole,hogy negativ lesz. Mi tévo legyek?

Legjobb válasz: Mindenféleképpen vegyél tesztet.Jobb ha tudod mindha csak idegesíted meged vele.

Mindenféleképpen vegyél tesztet.Jobb ha tudod mindha csak idegesíted meged vele.
szia! szerintem is vegyél tesztet, egyrészt legalább tudod, másrészt a fáradtság, a mellek érzékenysége a terhesség tipikus jele. Nem kell, hogy mindenféle terhességi tüneted legyen, van aki mindenféle tünet nélkül túl lesz az elsõ három hónapon.
A kérdező hozzászólása: tehát ha a menzim késik, és a mellbimboim csak néhány napja kezdtek el fájni akkor az már babára utal?? Vagy még megjohet a menzim is?
Vegyél tesztet, és reggeli vizeletbõl csináld meg. Bár szerintem ennyi késésnél már akár mindegy is!! Nekem most a 8. hétig semmi tünetem nem volt, csak a mellbimbóm volt érzékeny, fáradtabb voltabb és pont olyan hashúzódás, mint neked is. Én is féltem tesztelni, de hidd el ennyi késésnél már kimutatja, ha baba van! Nekem képzeld még mensi elõtt napokkal kimutatta, pedig csak azért csináltam meg, mert pozitív teszttel álmodtam, és kíváncsi lettem. Egy fabatkát nem adtam volna a második csíkért, már felkészítettem magam a szokásos egyre, amikor észrevettem, hogy ott van nagyon halványan egy második is, és ez este volt. Másnap reggel már azért egyértelmûbb volt a második csík!! szóval 10 napos késéssel nyugodtan tesztelhetsz!!! Sokkal rosszabb kétségek közt hánykolódni!
Tesztelj amilyen gyorsan csak lehet és ne félj a teszteléstõl.

Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)
lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

10-én + LH teszt, aztán hőmérséklet felkúszott 36, 6-ra, 36, 8-ra alhasi szúrkákkal, ma 36, 9-et mértem. A pocim feszül és olyan, mintha lenyeltem volna egy lufit. Ma vagyok a 9. napon, mikor tesztelhetek? Lehetek babás?

Nagyon kíváncsi vagyok már, olyan rég szeretnénk babócát.

Legjobb válasz: Milyen 9. napon vagy?Menstruáció elsõ napjától számított 9. napon?

Milyen 9. napon vagy?Menstruáció elsõ napjától számított 9. napon?
A kérdező hozzászólása: Nem a PÉ-tõl számított 9. napon, bocs félreérthetõ voltam.
A nem várt menzi elõtt 2 nappal már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Június 10-én volt PÉ-m, és ma 19-én vagyok a 9. napomon. Tudom, hogy mensitõl kell számolni, de nekem a múlt hónapban mondjuk úgy hogy nem volt mensim, mivel végig barnáztam a hónapot, így nincs mihez viszonyítanom, csak a PÉ-hez.
Oké már értelek!A peteérésed ovulációs teszt mutatta ki?
A kérdező hozzászólása: Igen + volt a teszt két napig, mivel a fel- és leszálló ágat is sikerült elkapnom, és együtt is tudtunk lenni a párommal, minden pozitív és elsõ negatív napon is. A nyálkám is tökéletes volt, úgyhogy nagyon-nagyon reménykedek.
ha sikerült a megtermékenyítés, akkor onnantól kb 8-10 nap a beágyazódás..te most a 9. napon vagy , tehát most esedékes a beágyazódás vége..innentõl kezd a szervezet hcg-t terhelni és kb 2 nap múlva lesz annyi, hogy a tesz is kimutassa, tehát két nap múlva érdemes tesztelni.De ugye nem csak aznap voltatok együtt, mert ilyenkor biztosra kell menni és többször együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen már onnantól, hogy a nyálkám jelezte, úgyhogy remélek. Drukkolj!

Baj van vagy "csak" baba? Ma van a 10. napja hogy késik, párommal nem védekezünk! Mi lehet?

Tüneteim:a mellbimbóm érzékenyebb(olyan érzés mintha ki lenne dörzsölve!)kicsit fájdogál a hasam,valamelyik éjjel arra ébredtem hogy nagyon éhes vagyok!Na a hangulatomrol meg ne is beszéljünk(egyszer kiabálok aztán sirok,utánna meg bujok és nevetek)!Tesztet majd holnap csinálok!reggelente fájdogál a fejem de hamar el is mulik!

Legjobb válasz: A tüneteid mensit vagy babád jeleznek. Ezek alapján nem lehet megjósolni, hogy terhes vagy-e. Ha 10 napja késik, akkor már bõven tesztelhetsz más napszakban is (most is), csak arra figyelj, hogy ne idd tele magad elõtte.

A tüneteid mensit vagy babád jeleznek. Ezek alapján nem lehet megjósolni, hogy terhes vagy-e. Ha 10 napja késik, akkor már bõven tesztelhetsz más napszakban is (most is), csak arra figyelj, hogy ne idd tele magad elõtte.

Ma vagyok a 27. napon, 29 napos ciklus.3 napja elkezdtem LH teszteket csinálni jóstesztként, kicsit erõsödik a tesztcsík. A hcg teszt viszont ma reggel negatív lett.9-10. dpo-ne vagyok kb. Ez még lehet sikeres hónap?

Már nagyon szeretnénk babát a férjemmel,10 éve nem jön össze. :- ( A létezõ összes kivizsgáláson túl vagyok, minden negatív, illetve rendben van, mégsem jön össze. A ciklusom teljesen pontos, mindig érzem a pé-t is. Ha valaki hasonló cipõben jár, esetleg van tippje, tanácsa, szívesen venném, ha leírná.

Legjobb válasz: sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D

sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Próbálok sétálni. :-)
A kérdező hozzászólása: Ma is sétáltam. ;-)
Szia igaz eltelt pár év végül is mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Csak két hét telt el! :-D De sajnos nem sikerült a múlt hónapban sem. :-(
bettájban benne kell, hogy legyen, hogy mennyi idõ után véd, meg gondolom az orvosod is elmondta.
Ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni, egy szemet sem hagytál ki, nem volt hasmenés/hányás, mindig bevetted idõben (...stb.), akkor szinte kizárt a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Mensi elsõ napján kezdtem, és minden szemet beszedtem. Csak ma kellene bevennem a második levél elsõ darabját, de még nem jött meg. Igy nem vehetem be.

8. napig 36.6 volt a hőm, 9. napon már 36.4, ma vagyok a 10. napon és 36.3 volt reggel. Mindig fél 7kor mérem. Azt hittem először, h talán tegnapelőtt vagyis 8. napon volt. Mikor volt a peteérésem?

Teljesen elbizonytalanodtam.

Legjobb válasz: Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon. Ha kétnaponta "akcióztok" az jó. Ha biztosra szeretnél menni vegyél ovu tesztet, nekem bevált. sok sikert!!!! Egyébként hány naposak a ciklusaid?

Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon. Ha kétnaponta "akcióztok" az jó. Ha biztosra szeretnél menni vegyél ovu tesztet, nekem bevált. sok sikert!!!! Egyébként hány naposak a ciklusaid?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!