Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok és mára rendeltek (8 db)

Mi van akkor ha az avonbol rendeltek tőled és nem fizették ki neked és te meg ugy vagy vele h a tiedböl nem fogod? és már küldtek felszólítást és mára credit controltok hívtak fel betudják rajtad hajtani vagy ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Tudod, az üzletemberek (asszonyok) élete ilyen. A kockázat a tiéd. Te rendelted, tehát tõled kérik nyilván az árat. Az Avonnak ahhoz semmi köze, hogy te nem tudtad eladni. Add el másnak. Mindenképp ki kell fizetned. Ha pedig kifizeted nekik, és a nyakadon marad, akkor tekintsd "házi készletnek" amit bármikor pénzzé tehetsz (eladhatsz).

Tudod, az üzletemberek (asszonyok) élete ilyen. A kockázat a tiéd. Te rendelted, tehát tõled kérik nyilván az árat. Az Avonnak ahhoz semmi köze, hogy te nem tudtad eladni. Add el másnak. Mindenképp ki kell fizetned. Ha pedig kifizeted nekik, és a nyakadon marad, akkor tekintsd "házi készletnek" amit bármikor pénzzé tehetsz (eladhatsz).
A fentiek mellett érdemes megválogatni az ügyfélkört. Nem fûnek-fának árulni, hanem annak, aki megbízható. Nyilván azzal aki nem fizet, késõbb nem állsz szóba (üzletileg).
Ahogy mondja az elsõ, ez bizony a te kockázatod, ezért neked ki kell fizetned.
Miért, az avonnál nem adhatod vissza a terméket, ha nem vagy megelégedve vele?!?
Ne haragudj, de te voltál a butus, ha valakinek odaadtál valamit, mielõtt kifizette volna. Én a helyedben minél elõbb kifizetném nekik, mert képesek még 100 Forintért is pert akasztani a nyakadba. Legközelebb elõbb gondolkozz...Ha meg a nyakadon maradt valami, azt is ki kell fizetned, talán késõbb még el tudod adni.
Be tudják hajtani. Közjegyzõnél lehet fizetési meghagyást kérni, bíróságra sem kell vinni az ügyet. Visszáruzd, ha nem akarod megtartani.

Ma vagyok 11-hetes és mára rendeltek be uh-ra. A doki 10hetesnek látja, sok a magzatvíz és gyanús a koponyaforma. Vissza 1 hét múlva kell menni. Mennyi esélyem van, hogy a következő Uh-n nem lát rendellenességet a doki?

Legjobb válasz: Hát erre szerintem nem lehet válaszolni. Hogy mit látott a doki, azt õ tudja és amennyit nõ 1 hét alatt a baba már jobban fogja látni, hogy mi a helyzet. Remélem nem lesz semmi baja a babócádnak.

Hát erre szerintem nem lehet válaszolni. Hogy mit látott a doki, azt õ tudja és amennyit nõ 1 hét alatt a baba már jobban fogja látni, hogy mi a helyzet. Remélem nem lesz semmi baja a babócádnak.
Szia! Írtam privit!
Pontosan :)
esetleg vigyél személyit, hátha igazolni kell magad
A kérdező hozzászólása: köszi, megvettem sikeresen és ki is olvastam xD
gyors voltál :D Breaking Dawn?
A kérdező hozzászólása: honnan tudtad? :D
A kérdező hozzászólása: te is tegnap mentél érte???? :D
nem, én majd csak kedden fogok :S azért nem vettem meg egybõl, mert pénteken nyelvvizsgázni voltam, holnap meg egy nagyon nagyon fontos dolgozatot irok. és ha megvenném a breaking dawn-t, akkor nem tanulnék, csak azt olvasnám egész nap ..:D
tegnap nem tudtam még elmenni érte, mert csak ma reggel kaptam meg az emailt..úgyhogy ma délután fogok értemenni :)
A kérdező hozzászólása: Jó olvasást, de elõtte egyél/igyál :D


Aggódnom kell? ebay-ról rendeltem hong kong-ból egy cuccot jan 4. -én ma jan 18. -a van és még nem érkezett meg. Vagy még várjak mielőtt lépek ez ügyben?

Legjobb válasz: Hát mi Amerikából rendeltünk pár éve és kb. 3-4 hét kellett míg ideért. Nem írtál elõtte az eladónak, hogy mivel küldi az árut?

Hát mi Amerikából rendeltünk pár éve és kb. 3-4 hét kellett míg ideért. Nem írtál elõtte az eladónak, hogy mivel küldi az árut?
Hong-kong... Egyértelmû hajóval jön. Az olcsóbb. Hajónál elõfordul akár egy hetes csúszás is. Kb. 2 hét mire ideér. + 1 hét csúszás. Várj még egy hetet mielõtt cselekedsz, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Rendben sokat segítettetek! Köszönöm!
3-4 hét alatt szokott ideérni a cucc. Van néha hogy gyorsabb, ünnepekkor lassabb. Szóval várj még. Amúgy biztos írja hogy hány hétre számíts, nem? Szóval azt az idõt mindenképp várd meg.
A kérdező hozzászólása: Február 1. ideért a cucc, épségben.
A kérdező hozzászólása: amit elfelejtettem a tv 1366x768 felbontást tud!
A tv full hd és gondolom nem hd-s adást nézel , csak sima analógot ami normális hogy szarul mutat rajta.
Az a baj, hogy lcd tévét vettél, mint a vásárlók 99%-a... A Philips sajna nem nagyon tartozik a megbízható cuccok közé manapság, de a legnagyobb gond, hogy egy lcd-n az analó adások mindig is szarok lesznek! Nem sokkal többért ha plazma Panasonic-ot vettél volna, semmi ilyen gondod nem lenne. Erre gondolok: http://panashop.hu/items/details/40263/category/9/tx-p42x60e..
Esetleg a távirányító "Format" gombjával tudsz váltani a képarányok között.
A kérdező hozzászólása: Format-al csak képarányt tudok állítani attól nem lesz szebb, meg az is lehet a baj hogy nem hdmi kábellel csatlakozik a sat egységbe, + szerintem plazmán se tudnám hd-ba nézni bár nem értek hozzá ( köszi a válaszokat :) )
Ha valamit nem tudsz HD-ben nézni plazmán, attól az még tök jó. A Nóta TV is normálisan néz ki... Az lcd-k erre nem jók. A boltban feltuningolt fényerõvel HD lemezekkel elhitetik veled, hogy milyen jó a tv. Ami egyébként talán igaz is. Csakhogy a tv adások teljesen mások!!! Ez az átverés. Az én plazmámon nincs ilyen meglepi, mert nem tudtak átverni. Sajnos a legtöbb vevõ bemegy a médiamárktba, oszt a legélénkebb képû tévét megveszi. EZ az átverés... Egy ilyen boltban ha találsz esetleg egy plazmát valahol, a [email protected] fogod látni, mert minden neon világít a boltban (ami otthon nem fog!), az lcd-re meg ráadják a háttérfény erõsítõ bizbaszokat. Így tényleg úgy látszik, hogy az lcd a király, de otthon NEM!

Hogyha ma rendeltem neten vmit és azt írják, hogy 1 munkanapon kézbesítik, akkor az holnap vagy holnapután gyün?

Bocsesz, ha holt koki vagyok, de nem vágom. :D

Legjobb válasz: ha 1 munkanapon belül kézbesítik akkor hónap meggyün. ha 1 munkanapon kézbesítik akkor bármikor meggyühet az elkövetkezendõ 213 évben,várjad türelemmel.

ha 1 munkanapon belül kézbesítik akkor hónap meggyün. ha 1 munkanapon kézbesítik akkor bármikor meggyühet az elkövetkezendõ 213 évben, várjad türelemmel.
A kérdező hozzászólása: értékelem a válaszod :D egyébként most konstatáltam, hogy csütörtök van, szóval szombaton akkor nem várom :D
de azért várjad, ezeknél a futároknál sosem lehet tudni, folyton gyünnek-mennek.
A kérdező hozzászólása: szóval azt mondod, hogy ha 2216 december 31-ig nem gyün a futár, ne várjam tovább?

Rendeltem MA (vasárnap) egy cruciani karkötőt, és azt mondták hogy 1 munkanapon belül megérkezik, akkor holnapra vagy holnaputánra fogják hozni?

mert ugye a vasárnap nem munka nap de szeretném ha már hétfőre megérkezne :(

Legjobb válasz: igen. megkérdezhetem,hogy mi értelme van annak, hogy veszel egy maximum 20 Forintot érõ kis csipke valamit több ezer forintért?

igen. megkérdezhetem, hogy mi értelme van annak, hogy veszel egy maximum 20 Forintot érõ kis csipke valamit több ezer forintért?
Szerintem csak kedden kapod meg, eddig így mûködtek az olyanok akik vasárnap rendeltek
Kedden fogják hozni valószínûleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!