Találatok a következő kifejezésre: Ma vagyok és mára (2678 db)

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Fog ez az érzés változni bennem? Terhes vagyok és ma tudtam meg hogy kisfiam lessz én már az elejétöl kezdve lányt szeredtem volna és ma amikor mondta az orvosom hogy fiam lesz nagy csalodást éreztem tudom nem lett volna szabad

Legjobb válasz: Én is igy vagyok. 31 hetesen. Imadom mar most a fiamat, de mikor meglatok egy édes kiscsajt, nincs hogy nem jut eszembe, hogy én csak lànyt tudtam magam melllé elkepzelni. Kivàncsian vàrom, hogy milyen lesz fiúval játszani, fiút nevelni. Kìvànom, hogy mindkettõnk bõre alá bújjon be a pici fiúnk és egyszer elgondolkozzunk, hogy milyen butasàgon is gondolkodtunk pàr hónapja

Én is igy vagyok. 31 hetesen. Imadom mar most a fiamat, de mikor meglatok egy édes kiscsajt, nincs hogy nem jut eszembe, hogy én csak lànyt tudtam magam melllé elkepzelni. Kivàncsian vàrom, hogy milyen lesz fiúval játszani, fiút nevelni. Kìvànom, hogy mindkettõnk bõre alá bújjon be a pici fiúnk és egyszer elgondolkozzunk, hogy milyen butasàgon is gondolkodtunk pàr hónapja
Nyugi, biztos, h fog. Én ugyanìgy éreztem, bár nekem az elsõ lány, másodjára is lányt szerettem volna, biztosra éreztem is, az lesz. 18 hetesen kiderült, h õ kisfiú, akkor csalòdott voltam, de pár nap alatt ez elmúlt ez az érzés. Azòta már 2 éves a csepp fiam, imádom, h fiú lett. Tényleg teljesen mindegy, h mi, csak egészséges legyen. Tudom, h közhely, de ìgy van. :)
Amúgy ajánlom olvasásra, az "Örülj, hogy fiú" könyvet :) Annyira jó az. Hidd el, a kisfiúk pont annyira édesek, kedvesek, bújósak, mint a kislányok. Nekem öcséim vannak, a nagyobbik most 13 éves, és még mindig idejön hozzám bújni, és mondja, hogy mennyire szeret :) A 11 éves is csinálja, csak õ picit visszahúzódóbb, csak halkan mondja :) (én is szerettem volna húgot, mert bátyám már volt, de az öcséim tökéletes kistesók)
Ugyanígy voltam anno, mikor kiderült, hogy kisfiunk lesz. Most 10, 5 hónapos a fiam és nem adnám 100 lányért sem. Hidd el, a kisfiúk ugyanolyan bújósak és édesek, de közben igazi vagány kispasik is.
Én is nagyon kislányt szerettem volna, de valahogy éreztem hogy mégis Kisfiú lesz, és a 19.héten be is igazolódott a gyanúnk!Egy nagyon pici ideig volt rajtam az hogy én lányt szerettem volna, aztán el is mûlt. :-D Én azzal voltam, hogy majd a lányomat tudom öltöztetni szép rucikba, megcsináljuk a haját...., el sem hittem akkor még, hogy ezeket Fiúval is meg lehet csinálni!De meg lehet, olyan vagányul fel lehet õt is öltöztetni, hogy a Mamák esze majd megàll. :-D És persze majd, ha picit nagyobb lesz a haját is bezselézem. :-D Ami még jobb, hogy egy Fiúnak szerintem sokkal könnyebb az Élet! Most 8hónapos az én Marcikám, de már el sem tudom képzelni hogy milyen lenne a Kisfiam nélkül, tiszta szerelmes vagyok belé. :-D Mindenki azt mondja, hogy másabb sokkal Fiús Anyukának lenni.Remélem majd megtudom mire értik, és lesz egy Kislányom is. :-D
Nekem van mar egy Fiam, en a masodikra is mindenkepp fiut szeretnek. En rosszul vagyok a lany gondolatatol de csak azert mert ismerosoknel ahol egy fiu egy lany van ott megy a gyilkolaszas. Noverem is azt mondta addig szul mig lanya nem lesz. En oszinten, eloszor biztos nem orulnek. Fiamra 28 hetig lanyt mondtAk a gondolattol is rosszul voltam es csalodottsagot ereztem (erre a vilagra en nem szivesen szulnek lanyt) mikor megtudtam hogy fiu napokig vigyorogtam. Most 12 hetes vagyok Fiut akarok de a lenyeg hogy egeszseges legyen. Most nem is akarok rakerdezni a nemere. Legyen meglepi. Elsosorban legyen egeszseges, a neme masodlagos, de tenyleg inkabb fiut akarok.
7. Vagyok. Bujos a fiu is es rafinalt. Ha szolok a Fiamnak hogy gyere pakolni mert mi ez a kupi mar szol hogy anya puszit! 3 eves de tudja hogy kell levenni a labamrol. Ugy alszik el csak ha minden este adunk neki puszit es elmondjuk mennyire szeretjuk. Ahogy mondom neki hogy nagyon szeret anya mar karolja a nyakam es olyan erovel szorit hogy levego is alig jon... Olyan puszit ad hogy megmarad a nyoma neha olyat cuppan. Es onmagatol szalad erte, nem hivom vagy kerem.
El fog mulni , fiut is lehet szeretni, nekem is van belöle 2 , mind bujos, szeretni valo.
én is inkább lányt szerettem volna, de a 14.héten kiderült a 4D uh-on, hogy kisfiú. a párom szerint látszódott a csalódottság az arcomon... de gyorsan átáltam fiús anyuka üzemmódra :) )) amióta megszületett, õ az én "kisszerelmem". 10, 5 hónapos, de egyszerre vagány kis pasi és bújós is. és lehet, hogy közhely, de a lényeg, hogy egészséges legyen!!!


április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.

27 hetes vagyok és ma többször bekeményedett a pocakom. Miért?

Nagyon meg vagyok ijedve. Fáj nem fáj.Magnéziumot szedek.2 hete még zárt voltam.

Legjobb válasz: Nekem is keményedik ma vagyok 28 hetes, én szedem a magnéziumot és mégis. Sztem te is szedj, mert még sok idõ van hátra.

Nekem is keményedik ma vagyok 28 hetes, én szedem a magnéziumot és mégis. Sztem te is szedj, mert még sok idõ van hátra.
A kérdező hozzászólása: igen, szedem én is te hány mg-ot szedsz? nagyon megijedtem, csak jövöhéten megyek dokihoz, ugye nem lehet baj?
Azt szokták mondani, hogy a keményedés azért van, mert a tested készül a szülésre. A mg azért van, hogy még ne készüljön. Elég mg-t szedsz? Amikor én kismama voltam akkor napi 3x2 szemet kellett szednem. 11 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: 550 mg-ot szedek egy nap

38 hetes terhes vagyok és ma reggel eléggé barna folyásom volt, ez mit jelent? Mellette még a folyásom is sok van mit csináljak?

mi lesz ha holnap 29-én szülök? félek ettől a 29-edikétöl.

Legjobb válasz: Miért félsz?Nem kell félni.Már idõbe vagy bármikor beindulhaz a szülés.Nekem 4 szülésem volt.A második 2 héttel elõbb jött.Lehet,hogy az idõjárás is közrejátszik.Egyik nap meleg van másik nap,mint ma zuhog a hó. Ha aggaszt a folyás csörögj rá az orvosodra,de szerintem semmi probléma. Minden jót és könnyû szülést! 4 gyerkõc anyukája

Miért félsz?Nem kell félni.Már idõbe vagy bármikor beindulhaz a szülés.Nekem 4 szülésem volt.A második 2 héttel elõbb jött.Lehet, hogy az idõjárás is közrejátszik.Egyik nap meleg van másik nap, mint ma zuhog a hó. Ha aggaszt a folyás csörögj rá az orvosodra, de szerintem semmi probléma. Minden jót és könnyû szülést! 4 gyerkõc anyukája
Nem kell megijedni, most már bármikor szülhetsz. Nekem is volt barna folyásom az utolsó hetekben, nem jelent semmi rosszat, meg a sok folyás se, mindkettõ volt nekem is és pont a 40.hétre szültem.Lehet lassacskán távozik a nyákdugód.
Érdemben már válaszoltak a többiek. Miért félsz a 29.-tõl? Nem kell, hidd el, van az évben rosszabb nap is. Én április 1-jén születtem. ;)
A kérdező hozzászólása: inkább szülnék április 1-én mint február 29-én mert április 1-je minden évben van de február 29 csak 4 évente ez hogyan lenne ha akkor szülnék 4 évente ünnepelné a babám a szülinapját? köszönöm a jó kívánságokat.
Szia én elhiszem, hogy félsz a 29-tõl de ha úgy esik akkor is lenne szülinapja a babának csak 28-án vagy március 1-én...amúgy ha azt nézzük 100 évesen lenne 25 :) !!! Viccet félre téve ha nekem lenne barna folyásom én felhívnám a dokimat, hogy megkérdezzem mi van ilyenkor. Szerintem egy telefont megér... 36 hetes km
Majd írd meg mikor született!

Ez mi lehet? 36 hetes terhes vagyok, és ma reggel mikor felkeltem, apró barnás darabok voltak a pisimben, és után még ilyen barnás folyás jött belölem.

Legjobb válasz: Hát, közeleg az idõ, ez a nyákdugó, kezd elmenni.Lehet, hogy még ma, vagy holnap, de lehet csak pár nap múlva babázol:) Figyeld a méhösszehúzódásokat, görcsölgetéseket, és ha rendszeresek lesznek, akkor irány a kórház!

Hát, közeleg az idõ, ez a nyákdugó, kezd elmenni.Lehet, hogy még ma, vagy holnap, de lehet csak pár nap múlva babázol:) Figyeld a méhösszehúzódásokat, görcsölgetéseket, és ha rendszeresek lesznek, akkor irány a kórház!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a gyors választ!
AH nekem is kb ekkor ment el. 42-ik héten szültem. Többször volt barnázásom a vége felé. Doki azt mondta ha mensi szerü vér azonnal korház, ha kis barnázás vagy halvány rózsaszín az csak a méhszáj nyilása, eltünése miatt van.
Nekem is ekkor kezdõdött, még azért ne rohanj a kórházba, én pl. 40+4-en szültem. Extrém esetben a nyákdugó akár 3 héttel szülés elõtt is elkezdhet távozni, az, hogy nyílni kezd a méhszáj, még nem jelenti azt, hogy mindjárt babázol:) AZért könnyû szülést, majd ha eljön az ideje:)

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

Ma utalták a januári gyedet? Otp-s vagyok és ma érkezett a számlámta. Leheteséges?

Legjobb válasz: én budapest bankos vagyok, de nem jött:(

jaj de hülye vagyok!!!!!! Én még csak családi pótlékot kapok, az nem jött meg, nem a GYED! Bocsi!:)
És a gyesrõl nem tudtok valamit?
Csak azt tudom hogy a családi pótlékot nem utalják, majd csak január 4-én.
én is OTP-s vagyok, ma megkaptam!
Akkor is korábban utalnak, ha egyébként 10-e körül kapom, mert a munkahely TB kifizetõ? Én még most tértem át gyed-re, januárban már azt kapom - remélem, de még nincs a számlámon semmi, most néztem meg.
Én is otp-s vagyok.de még nem néztem meg.én is úgy tudtam hogy január 4-én utalnak.
Én K&H-s vagyok és nem jött:(
én budapest bankos vagyok, de nem jött:(
Nekünk 10-e helyett 20-a körül lesz utalás - a válságra és a normatíva csökkentésekre hivatkozva a TB kifizetõ munkahelyem ekkor utal Mindenkinek fizetést is, és remélem nekem a GYED-et is, amit amúgy a Kincstártól idõben megkap. Felháborító, na de Karácsony van, nem foglalkozom Velük, majd jövõre.... Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
13.37esnek:én vagyok aki szintén megkaptam a napokban.nálunk minden évben ilyenkor megérkezik a januári fizu. ez munkahelyfüggõ.
OEPtõl kapom, erste bankba-de nem jött semmi. a "fõ" bank az OTP, és ezért õk mindig hamarabb kapják.
Én is TB kifizetõ helyen dolgoztam, de nem jött semmi. OTP-s vagyok. De bizti nem valami más pénzt kaptatok? Akkor más is megkapta volna, nem?
Aki a munkahelyérõl kapja annak elvileg utalhattak, mert én mikor dolgoztam akkor is karácsony lõtt küldte a cég a fizut. Ez nálunk igy volt, ezért nem lepõdtem meg rajta. Aki központilag kapja(Államkincstártól??) az sztem normál idõben fogja megkapni.Amugy erstés vagyok.
A kérdező hozzászólása: na újra írom, mert tele van hibával. Otp-s vagyok és ma érkezett a számlámra. Lehetséges? Volt egy másik kérdés, és ott sokan azt válaszolták, hogy csaj jan. 4-5-én utalják.
A kérdező hozzászólása: Na meglátni, h alig aludtam, a két gyerköc miatt. Bocs, a hibákért.
nálunk idén nem utalták a fizut 2 ünnep közt

Keményedik a hasatok ma? 25 hetes vagyok és ma párszor bekeményedett. De csak legalul. Nem tudom hogy csak a baba feszül-e neki, vagy keményedés. Béres MagneB6-ot szedek 1-et. Pár másodpercig tart csak.

Ma amúgy is egyfolytában izeg mozog a babám, lehet hogy Õ feszül csak neki a hasfalamnak? Holnap megyek dokihoz, mindenképp mondom neki, de izgulok hogy baj van-e.

Legjobb válasz: Szia! Biztos nem baj,nekem amióta megmozdult,állandóan keményedik legalul.31hetes km

Szia! Biztos nem baj, nekem amióta megmozdult, állandóan keményedik legalul.31hetes km
magnerot 3X2 ha keményedsz, és sok pihi, meg idõnként egy kis alkohol, mert az is ellazít, ez egyre gyakrabban lehet ilyen. nem baj, ha a méhszáj nem érintett, de ez holnap kiderül... drukkolok, nem lesz baj, akkor jó, ha napi 10nél kevesebb ilyen van és egy órában nincs négynél több. nekem az elõzõnél volt nagyon sok már a 27. héttõl, most még félidõnél sem vagyok és máris van, nem kell megijedni, de pihenni kell, inkább ülj, mint áljj és inkább feküdj, mint ülj, ha dolgozol azt hagyd most már abba
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Lehet az idõtõl van mert most este érzem, de a babám megállás nélkül mozog. Remélem nem lesz baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!