Találatok a következő kifejezésre: Ma vagy kellene megjönnie. Délelőtt (3 db)

Ma vagy holnap kellene megjönnie. Délelőtt úgy éreztem egyszer-kétszer mintha megjött volna, de nem. Aztán fél 6 körül élénk piros (de nagyon kevés, szinte csak egy pecsét) majd barnás volt. Lehetett bent valami?

Most meg semmi. Én mindig nagyon görcsölök amikor megjön és még 2 napig. most semmit nem érzek, nem fáj nem görcsöl. Most megilyedtem, nem tudom mi ez. Tudtok segiteni?

Legjobb válasz: szia.ez lehet a beágyazódás jele is,de lehet bármi más(pl cysta).AZ IS LEHET HOGY A SZERVEZETED JÁTSZIK VELED ÉS KÉSÕBB MEGJÖN.NEKEM IS ÍGY VOLT.KÉRDÉS AZ HOGY VAN E VALAMI TERHESSÉGI TÜNETED.HA PÁR NAPÍG MÉG NEM JÖN MEG,CSINÁLJ EGY TESZTET.ABBÓL MAJD TÖBBET MEGDUDSZ.

szia.ez lehet a beágyazódás jele is, de lehet bármi más(pl cysta).AZ IS LEHET HOGY A SZERVEZETED JÁTSZIK VELED ÉS KÉSÕBB MEGJÖN.NEKEM IS ÍGY VOLT.KÉRDÉS AZ HOGY VAN E VALAMI TERHESSÉGI TÜNETED.HA PÁR NAPÍG MÉG NEM JÖN MEG, CSINÁLJ EGY TESZTET.ABBÓL MAJD TÖBBET MEGDUDSZ.
Szia!Én is igy voltam, egy kis barna folyásom volt, már azt hittem na meg fog jönni(sajnos), de nem.Csináltam tesztet, amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, de már 2 csikos lett.Azota már 3mat csináltam, mindegyik + lett.Szoval nem biztos h nálad baj van.Lehet babás vagy.Ja és nekem annyi tünetem volt csak, h görcsögettem, cicim feszült.Semmi más.
Szia!Lehet mindkettõ, nekem 5 napot késett, folyamatosan az az érzésem volt, hogy megjön, a teszt nega lett, 2 is, de aztán megjött sajna.Ilyen még sosem volt velem, de azt mondják, hogy benne van a pakliban, ha valaki erõsen akar babát.De persze az is lehet, hogy babás vagy.Várj egy hetet, tudom hogy nagyon nehéz, de megéri, mert lehet hogy elsõre a teszt negatívat mutatna, de egy hét múlva már poz. lenne.Ha szeretnéd, akkor szorítok, ha nem akkor is.Egy öreg róka

Ma kellene megjönnie! A hőm.37, 1 volt reggel, cicik megnőttek! Kíváncsiságból csinálhatok délelőtt egy tesztet, vagy várjak inkább holnap reggelig?

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!
Én is csinálnék már egy tesztet. Eredményt kérjük:)
Csinálhatsz délelött is! :-P majd ird meg az eredményt de nagyon esélyes .. drukkolok Neked!
Inkább holnap reggel!
a kedves kérdezõ itt hagyott minket :(
A kérdező hozzászólása: Nem hagytalak itt Titeket, csak DOLGOZTAM!!! Még nem csináltam, idõm nem volt ma, úgyhogy marad holnapra! A hõm délutánra 37, 6-ra ment fel...
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egyet (késõ délután), az sajnos negatív lett!!! :( Menstruáció sehol...
Várjuk a reggelit. Megy a drukk Neked! ++++
A kérdező hozzászólása: Este írok eredményt, rohanok dolgozni...
Mi lett az eredmény???
szia!mi lett az eredmény??????
Na +??????
Nagyon drukkolok!!! na??
Szerintem már kimutatná, ha halványan is!
Na mi lett????:)
simán csinálhatsz
Megy a drukk!!!:-)
Szia! Na, mi lett az eredmény??
Tesztelj!Már bizti kimutatja.Drukkolok!
na mi lett az eredmény?ugye gratulálhatunk?:)
én várnék
A kérdező hozzászólása: Negatív, de menstu sehol!!! Ezt mostmár tényleg nem értem...

Furán nehéznek érzem a méhem, álmos, fáradékony vagyok. Most délelőtt óta mindjárt megjön érzésem van és szúrkál a bal oldali petefészkem és a méhem. Ma kellene megjönnie. Mi lehet a baj? Mégsem lehetek babás?

Legjobb válasz: Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt,de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam,hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!

Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt, de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam, hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!