Találatok a következő kifejezésre: Ma vagy kellene megjönnie (62 db)

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.

Tegnap délutáni és ma reggeliből is halvány pozi teszt! Szerintetek? Tegnap vagy ma kellett/kellene megjönnie.

Ha extra halvány az már tuti nem jelent babát?

Legjobb válasz: ha halvány akkor is csik,Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.

ha halvány akkor is csik, Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Így van :) Bár utána számoltam a dolgoknak és még csak ma vagyok peteérés után 14. napon, csak 25 naposak a ciklusaim , Gratulálok neked :)
Szia! Én kedden délután kezdtem az ultra halvány tesztelést. Ma már szép, erõs két csíkom lett. Úgyhogy türelem, amíg nem jön meg, addig van remény! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, miújság veletek? Nekem még halványak a tesztjeim, de már erõsebbek az elsõnél :)
A kérdező hozzászólása: Persze megírom :) Drukkolok nektek is :)
Nekem is halvány pozi lett ma, a 29 napon reggeli vizeletbõl. Bár mostanában 32-33 napos ciklusaim voltak...A halvány is csík, majd erõsödik. Én is várok még kettõ napot (ha kibírom) aztán megint teszt. Már kivagyok éhezve a tesztelésre:) )))
Szia! A csik az csik! Nekem is igy indult. Az x-epil csak 5 nap alatt lett igazan eros. A corax mar akkor eros csikot adott, amikor az x-epil meg iszonyat halvany volt. Majd irj! :-)
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM :) Én is azt szerettem volna venni de nem volt a DM-ben :( igy vettem egy x-epilt (2db-os) . Remélem holnap reggel már erõsebb csikocskám lesz :)
Köszönöm! Úgy tûnik, egyre többen vagyunk, akinek a tavasz sikert hozott! :) Én is drukkolok neked! Amilyen hülye vagyok, megvettem a méregdrága Clearblue digitális tesztet, szombatra tartogatom. Remélem, szép születésnapi pozitívat fog az is mutatni. :)
A kérdező hozzászólása: Huu köszönöm most egy kicsit megnyugtattál, azért a ma reggeli erõsebb egy picit mint a tegnap délutáni, de ha vasárnapig sem jön meg akkor csinálok egy másikat! :) De nagyon türelmetlen vagyok már :) ) Gratulálok neked! :)
Szia! Ha halovány, de rózsaszín, akkor az azt jelenti, hogy van hcg a szervezetedben, tehát valószínûleg jó úton halad a dolog, hogy kismama legyél. :) (Hacsak nem szedsz olyan gyógyszert, ami tartalmaz hcg-t, bár ez ritka.) Kedden, a nemvártam napján délután nekem is nagyon-nagyon halvány lett, másnap reggel is. Ez csak annyit jelent, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Két-három nap múlva újra teszt. Rohadt nehéz kibírni, tudom. :D Amíg nem jön meg, addig jó!
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a dolgokkal ha hiszed ha nem, és nem lehurrogást kértem!! De azért köszi a kedves választ!
Jó lenne, ha elsõsorban a tájékoztatón leírtakat értelmeznék az emberek, és nem tennének fel felesleges kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Ha nem lenne HCG a szervezetemben akkor még halvány sem lenne igaz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , miujság veletek? Voltatok már dokinál? Én ma voltam 10mm -es petezsákot látott csak majd 3 hét mulva kell csak újra mennem .

Miért kell feltenni minden nap 20x azt a kérdést, hogy:Ma /nem/kellene megjönnie, megjön-e? Vagy azt hogy: 37.2 a hőm bizakodhatom?

Szeretnék értelmes kérdésekre,valós válaszokat adni,de nehezen találok ilyeneket.Miért nem tiltja le a gép,hogy mondjuk csak 10x lehessen ugyanazt a kérdést feltenni?Még az is sok lenne!A 11.-nek már azt írhatná,hogy:NEM NYERTÉL!!

Legjobb válasz: engem is idegesít, hogy huszonhatodszorra is felteszik ugyanazt a kérdést, és lusták rákeresni, hogy volt-e már ilyen kérdés - persze, hogy volt sõt, a gép fel is dobja, mikor a kérdést el akarod küldeni, hogy már milyen hasonlók voltak szerintem ezek az emberek csak biztatást, megnyugtatást akarnak, hallani akarják, hogy persze, hogy sikerült, bár úgyse tud senki semmi konkrétat mondani

engem is idegesít, hogy huszonhatodszorra is felteszik ugyanazt a kérdést, és lusták rákeresni, hogy volt-e már ilyen kérdés - persze, hogy volt sõt, a gép fel is dobja, mikor a kérdést el akarod küldeni, hogy már milyen hasonlók voltak szerintem ezek az emberek csak biztatást, megnyugtatást akarnak, hallani akarják, hogy persze, hogy sikerült, bár úgyse tud senki semmi konkrétat mondani
Attól, hogy valaki a kérdésre válaszol, még nem biztos, hogy hasznos is a válasza, hm?
Ha a kérdésedre válaszoltam, miért pontoztál le? Vagy nem az volt a kérdés, hogy miért vannak ezek a kérdések, és miért nem jó egy korábbi kérdést megnézni? Ja, és ez az oldal pont azért van, hogy az ember idegenekkel beszélje meg az ilyen dolgait, és ne a férje agyára menjn. De úgy látom, te nem a kérdésedre vártál választ, csak herdelni akartad az embereket. Ne tegyél fel kérdést, ha a válaszra nm vagy kíváncsi! Akkor inkább ne is látogasd ezt az oldalt!
én vagyok, akit "leugattál".pont azon a véleményen vagyok, amit elõbb irt a kérdezõ!köszi. én itt ülök, attól, h hányingered van, és talán icipicit feszül a melled, nem mondhatja senki, h igen, tuti terhes vagy, azt ha mégse mi vagyunk a szemetek.
Pont azért mert személyre szabott, azért kéne dokihoz menni vagy tesztelni, mert nem lehet általánosítani. Itt senki nem orvosit végzett nõgyógyász. Orvos vagy teszt, olyan egyszerûen választ tudna adni a kérdésre
Majd én leugatlak! Látszik, hogy sose voltál olyan helyzetben, hogy nagyon vágyjál egy babára, és még a nõi test mûködését se ismered. Az ébredési hõbõl és a ciklus egyéb adataiból ki lehet számolni, terhes-e valaki. És ez személyre szabott, nem lehet általánosítani. Próbáld ki egyszer, milyen hónapokig hiába bróbálkozni teherbe esni! Egy anyuka vagyok, aki így esett teherbe 13 hónap kudarc után.
5-ik válaszolónak üzenem, hogy válaszoltam a kérdésedre..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy nem ugatott le senki, féltem feltenni ezt a kérdést, de nagyon kikívánkozott belõlem!
Utolsó válaszoló, a kérdésedre nem tudok válaszolni én sem.A fent leírt kérdésekre viszont öten is válaszolnak, valószinû azért, mert már csak a "dumcsizni" kívánó emberek járnak fel ide.Én is feltettem egy valós kérdést, amire fontos lett volna a válasz.Erre kapok egy olyan válasz, hogy nem tudnak segíteni, de nyugodjak meg, és ne gondoljak semmi rosszra!Egyébbként köszönöm szépen, csak jót akartak, de a lelkemet rendben tartom magam, viszont válaszom azóta sincs.Köszi a válaszokat, most jót dumcsiztam Én is!!
Tovább szoktatok olvasni a fõoldali kategóriánkénti elsõ 3 kérdésnél? Én tettem fel egy kérdést, ami értelmes, és fontos is lenne, hogy válaszoljanak rá, eddig mégis csak 1 ember válaszolt, és azzal sajnos nem nagyon jutok elõre... :-( (Súgok: Kategória: Számítástechnika - Programok; fájlcserélõ programokról kérdeztem)
én erre írtam egy kérdést, hát..nem tartoztam a kedvenceik közé.bár annyira nem is ugattak le, csodálkoztam is.:-)
Engem is eléggé idegesít, pláne, hogy egyértelmû, hogy innen a gép elõl senki nem fogja tudni a választ!! Itt senki nem távnõgyógyász!!! Mért nem mennek nõgyógyászhoz, vagy tesztelnek? Két embernek sem egyforma a tünete!!! A másik meg, hogy tényleg van erre millió egy fórum.
Akkor hangszalag-gyulladást fogsz kapni, mert egész nap sikítozhatsz...
A kérdező hozzászólása: Akkor írjanak a mentális egészségbe, hogy biztassatok csajok, vagy keressenek maguknak egy ezzel foglalkozó fórumot!Ha még egyszer meglátom SIKÍTOK!!
A kérdező hozzászólása: Elõsször is nem pontoztam le senkit, sõt mindenki kapott tõlem pontot.Másodszor elnézést ha provokatív volt a kérdésem, de ha már egy valaki megnézte és letudott szûrni valami hasznosat abból, hogy megbolygattam az állóvizet, akkor örülök.Így csak egyszer kellett leírnom a véleményem, többször nem boldogítok vele senkit.Nem vagyok Én a gyerekre vágyók ellensége, és nem állt szándékomban senkivel sem undokoskodni.Azt hiszem ezt végülis nem is tettem. Csak úgy éreztem, hogy nap- nap utánn ugyan azok a kérdések szerepelnek stenderd válaszokkal.Eleinte én is válaszoltam hogy :a jeleid biztatóak, tesztelj, szorítok.Igazatok van, bizonyára itt élik ki magukat akik nem a férjüket akarják zargatni.Jól is van ez így.Mindenkinek joga van bármilyen és bármennyi kérdést feltenni ezen az oldalon.Hát az Én kérdésem ez lett volna!köszönöm a válaszaitokat! MINDENKIÉT!

Nyelv alatt most mértem a hőmet, sajnos nem tudtam egyből ébredés után mérni ezért csak most. Nyelv alatt most 37 fok. Jelenthet ez babát? Vagy ez a hő most nem ér semmit, mert nem ébredéskor mértem? Ma nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Mennyiket mértél eddig? Mert vonj ki belõle kb 2 tizedet. Az ébredési hõ számít de hallottunk már olyat hogy valakinek az esti jött be. Nekem is este mindíg kb uannyi mig a reggeli hol felmegy hol leesik. Szerintem hagyd a hõmérõzést mert sok esetben megbízhatatlan, vegyél egy tesztet és csináld meg! Ha nega és nem jön meg, tesztej pár nap múlva. Szorítok! Aztán majd írd meg!

Mennyiket mértél eddig? Mert vonj ki belõle kb 2 tizedet. Az ébredési hõ számít de hallottunk már olyat hogy valakinek az esti jött be. Nekem is este mindíg kb uannyi mig a reggeli hol felmegy hol leesik. Szerintem hagyd a hõmérõzést mert sok esetben megbízhatatlan, vegyél egy tesztet és csináld meg! Ha nega és nem jön meg, tesztej pár nap múlva. Szorítok! Aztán majd írd meg!
A reggeli a mérvadó. De ez a hõmérõsdi nekem sem jött be, viszont a nem várt mensi napján pozitív eredményt kaptam.
csinálj egy tesztet, az már kell, hogy mutasson valamit! Ha egy kicsit le is vonsz belõle, még mindig jó a hõd, bár az is igaz, hogy van úgy, hogy csak miután megjött, azután megy le, vagy aznap reggel, hogy megjön! A legjobb talán az lenne, ha vennél tesztet, és ha esetleg negatív, de még pár nap múlva sincs meg, megismétled!

Ma nem kellene megjönnie. A hőm 36.8 volt reggel és egy pár napja eléggé émelygős vagyok. Lehet baba?

Pár napja fájdogál a mellem és a derekam,de a mindjárt megjön érzés csak rövid ideig volt és nem annyira intenzíven,mint lenni szokott,ma meg már nem érzem,inkább néha szurkálást.Kb. egy hete émelygek,a nap bármely szakaszában el?jön,de mindenhol azt olvasom,h az émelygés általában kés?bb szokott jelentkezni.Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Tesztelj, akár holnap reggel! Ha félsz a negatívtól, akkor inkább várj egy hetet! Szorítok!

Tesztelj, akár holnap reggel! Ha félsz a negatívtól, akkor inkább várj egy hetet! Szorítok!
Szia! Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Azt nem irtad, hogy tegnap mennyi volt a hõmérsékleted, mérted egész hónapban? Az émelygés szerintem is késõbb szokott jelentkezni. Én 5 hetes terhes vagyok és két tünetem van a mell fájás és a nagyfoku fáradtság. De ugyebár nem vagyunk egyformák! Tesztelhetsz már holnap is de várhatsz vele 1-2 napot. Sok sikert!
Nekem csütörtökön van az utolsó szem és hétfõ-kedd-szerdán szokott megjönni pár nap kell neki
Nem kell ma megjönnie. Változó h mikor jön. Van akinek 2 v 3-4 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: És attól fûggetlenül a a hetedik nap útán megint el kell kezdeni a szedését, vagy várni kell amíg elmúlik a havim?!
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.:)
Igen el kell kezdeni független attól h megvan-e még. Mindíg azonos napra kell essen (tehát ha az elsõ levelet hétfõn kezded akkor a mésodikat is) ha ezt megjegyzed akkor számolgatni sem kell. Jah és állítsd be a telefonod h csörögjön mikor be kell venni a bogyót. Így nemigen fogod elfelejteni

Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?

Az el?bb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)

Legjobb válasz: Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.

Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.
az 1. tõl a harmadik hozzászoló vagyok! Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám. Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:) A beágyzódáskor szokott ilyen lenni. Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam. A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok az nem gond, ha még a mellem nem feszül? Olvastam olyat, h vkinek csak 6. hét körül jelentkezik a többi, hányinger, émelygés, stb. tünettel együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, reménykedem hát tovább. Nekem is van mindjárt megjön érzésem 3 napja, de ma már csak néha tör rám.
az utolsó válaszoló-szerintem neked szombaton már ki kellene mutatnia a pozitiv eredményt, de ha mégsem ismételd meg pár nap múlva.Szoritok neked!
Az utolsó válaszoló-Mi már nagyon türelmetlenek voltunk és a férjem már nagyon szerette volna tudni az eredményt igy tegnap csináltam egy tesztet(nem reggelielsö vizeletböl), negativ lett.De mivel még korai, ha a hétvégén nem jön meg a jövö hét folyamán megismétlem.Nagyon szeretném már tudni, hogy mi van, csak félek az újabb csalódástól!
Elozo hozzaszolonak: Majd ird mar meg legyszi, hogy mi lett veled! Te melyik nap akarsz tesztelni? En szombaton reggel mar szivesen tesztelnek (28.nap), de felek meg nem mutatna majd ki.
Szia velem is pont ugyanez történik, ma van a 25, napom, és úgy érzem mindjárt megjön.Feszül a hasam, görcsöl, ingerlékeny vagyok, stb.Mi fél éve próbálkozunk és már nagyon szeretnénk ha végre össze jönne.Szóval nem vagy egyedül és szoritok neked!!!!Csak ne idegeskedj
Utolso hozzaszolonak az 1. hsz.-tol: Gondolod hogy az en tuneteim is biztatoak???
Szia! Velem is pont ugyanez volt. Most vagyok az 5. hetén a terhességnek és a 24. napomon kezdõdött ez a folyás-féle, ami barna ill. pirosas volt, egészen tegnapig, az az 6 napon keresztûl. Ma már nincs.Remélem megszûnt. Dokihoz azért még nem megyek mert korai még... A hõm a pe óta 36, 8 és 37 között van. Remélem kicsit megnyugodtál! Kitartás és szorítok neked!
tenni = tehat* Bocs az elirasert. Neked nincs ilyen enyhe mindjart megjon erzesed?? Nekem mar a 19., 20.naptol kezdve van minden nap, de nem folyamatosan. Valamint a melleim is picit feszulnek szinten kb 4-5napja.
Az elsõ hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél) Az biztató ha a hõd így fent van, mert az átlaghõ általában 36, 2 és 36, 5 között szokott lenni. Amikor elkezd leesni a hõ, akkor szokott megjönni. A krémes folyásról viszont nem tudok semmit. Remélem nem jön meg és babás leszel!

Ha ma vagy holnap kellene megjönnie és a hőm eddig 36, 7, 36, 8 volt most pedig 37, 1 akkor megfög jönni vagy már kevés az esély?

Legjobb válasz: Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?

Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?
A kérdező hozzászólása: néha szurkál, nem tudommi az a nyák, sûrû fehér váladékom van.
arra gondoltam. Mert ha vizes és tojásfehérje szerû akkor meg fog jönni nagy valószínûséggel.
A kérdező hozzászólása: Nem vizes, hanem sûrû testépoló szerû. Akkor ez jó jel?
Szerintem igen. Nekem 2 nap van hárta, de mindimális folyásom van csak. A mellem fáj nagyon, egyéb tünetem nincs. Szorítok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Megírom, hogy mi lett, én is szurkolok neked, remélem sikerült!! :) )
szia sajna nekem is felugrott és pár napra rá leesett és megis jött pedig teljesen beleéltem már magam.

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!