Találatok a következő kifejezésre: Ma vagy kellene (128 db)

Ha nem vagyok terhes és tegnap-ma-holnap meg kellene jönnie, akkor ma mennyinek kellene lenni az átlag hőnek körülbelül?

Legjobb válasz: Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?

Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy rendszeres mérõ, de valahányszor mérem a hõmet mindig 36, 1 vagy 36, 2. Csak most nehezen akar megjönni, gondoltam megmérem. És 37, 1
WOW :O Terhességi tesztet csináltál már? Én megnézném! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de semmi. Egy csík. De most wc-zésnél már mutatkozik valami, hogy megjön valószínû. :( Akkor én nem úgy mûködök, mint az átlag? Fent maradt hõvel jön meg a menstruáció?
Ha nem méred rendszeresen akkor nem lehet rendes választ adni! A lényeg az hogy peteérés elõtt nagyon ingadozhat a hõ, lehet egyik nap 36, 2 aztán másnap meg 36, 8 is!Viszont peteérés után stagnál és fent van!De akinek nagyon alacsony az alaphõje pl 36, 2 annak valószínû a 36, 8 már magasnak számít!De általában mensi elõtt 37 körül mozog a hõ!Ez a normális!Sajnos ez is megtévesztõ!Ha 16 napnál tovább marad fent a hõd akkor baba, ha 14 napig és leesik (akár egy tizedet is) akkor megjön!
Kedves kérdezõ, nekem mensi elõtt egy nappal esik mindig 2 tizedet a hõm, van hogy 37-rõl 36, 8-ra, van hogy 36, 9-rõl 36, 7-re a 2 tized az tuti mensit jelez. De alaphõ alá nekem már csak a 3 cn. körül esik le. Egyébként mikor mértél és hol?
nekem múlthónapban 13. dpo-n leesett 36.8-ról 36.5-re majd megint 0.1-et majd ugyanennyit fel 16.dpo-n meg fel 36.9-re másnap reggel 36.2-re délutánra meg is jött :(

Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?

Az el?bb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)

Legjobb válasz: Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.

Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.
az 1. tõl a harmadik hozzászoló vagyok! Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám. Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:) A beágyzódáskor szokott ilyen lenni. Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam. A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok az nem gond, ha még a mellem nem feszül? Olvastam olyat, h vkinek csak 6. hét körül jelentkezik a többi, hányinger, émelygés, stb. tünettel együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, reménykedem hát tovább. Nekem is van mindjárt megjön érzésem 3 napja, de ma már csak néha tör rám.
az utolsó válaszoló-szerintem neked szombaton már ki kellene mutatnia a pozitiv eredményt, de ha mégsem ismételd meg pár nap múlva.Szoritok neked!
Az utolsó válaszoló-Mi már nagyon türelmetlenek voltunk és a férjem már nagyon szerette volna tudni az eredményt igy tegnap csináltam egy tesztet(nem reggelielsö vizeletböl), negativ lett.De mivel még korai, ha a hétvégén nem jön meg a jövö hét folyamán megismétlem.Nagyon szeretném már tudni, hogy mi van, csak félek az újabb csalódástól!
Elozo hozzaszolonak: Majd ird mar meg legyszi, hogy mi lett veled! Te melyik nap akarsz tesztelni? En szombaton reggel mar szivesen tesztelnek (28.nap), de felek meg nem mutatna majd ki.
Szia velem is pont ugyanez történik, ma van a 25, napom, és úgy érzem mindjárt megjön.Feszül a hasam, görcsöl, ingerlékeny vagyok, stb.Mi fél éve próbálkozunk és már nagyon szeretnénk ha végre össze jönne.Szóval nem vagy egyedül és szoritok neked!!!!Csak ne idegeskedj
Utolso hozzaszolonak az 1. hsz.-tol: Gondolod hogy az en tuneteim is biztatoak???
Szia! Velem is pont ugyanez volt. Most vagyok az 5. hetén a terhességnek és a 24. napomon kezdõdött ez a folyás-féle, ami barna ill. pirosas volt, egészen tegnapig, az az 6 napon keresztûl. Ma már nincs.Remélem megszûnt. Dokihoz azért még nem megyek mert korai még... A hõm a pe óta 36, 8 és 37 között van. Remélem kicsit megnyugodtál! Kitartás és szorítok neked!
tenni = tehat* Bocs az elirasert. Neked nincs ilyen enyhe mindjart megjon erzesed?? Nekem mar a 19., 20.naptol kezdve van minden nap, de nem folyamatosan. Valamint a melleim is picit feszulnek szinten kb 4-5napja.
Az elsõ hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél) Az biztató ha a hõd így fent van, mert az átlaghõ általában 36, 2 és 36, 5 között szokott lenni. Amikor elkezd leesni a hõ, akkor szokott megjönni. A krémes folyásról viszont nem tudok semmit. Remélem nem jön meg és babás leszel!

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...
Nekem csütörtökön van az utolsó szem és hétfõ-kedd-szerdán szokott megjönni pár nap kell neki
Nem kell ma megjönnie. Változó h mikor jön. Van akinek 2 v 3-4 napra jön meg
A kérdező hozzászólása: És attól fûggetlenül a a hetedik nap útán megint el kell kezdeni a szedését, vagy várni kell amíg elmúlik a havim?!
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.:)
Igen el kell kezdeni független attól h megvan-e még. Mindíg azonos napra kell essen (tehát ha az elsõ levelet hétfõn kezded akkor a mésodikat is) ha ezt megjegyzed akkor számolgatni sem kell. Jah és állítsd be a telefonod h csörögjön mikor be kell venni a bogyót. Így nemigen fogod elfelejteni

Tegnap délutáni és ma reggeliből is halvány pozi teszt! Szerintetek? Tegnap vagy ma kellett/kellene megjönnie.

Ha extra halvány az már tuti nem jelent babát?

Legjobb válasz: ha halvány akkor is csik,Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.

ha halvány akkor is csik, Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Így van :) Bár utána számoltam a dolgoknak és még csak ma vagyok peteérés után 14. napon, csak 25 naposak a ciklusaim , Gratulálok neked :)
Szia! Én kedden délután kezdtem az ultra halvány tesztelést. Ma már szép, erõs két csíkom lett. Úgyhogy türelem, amíg nem jön meg, addig van remény! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, miújság veletek? Nekem még halványak a tesztjeim, de már erõsebbek az elsõnél :)
A kérdező hozzászólása: Persze megírom :) Drukkolok nektek is :)
Nekem is halvány pozi lett ma, a 29 napon reggeli vizeletbõl. Bár mostanában 32-33 napos ciklusaim voltak...A halvány is csík, majd erõsödik. Én is várok még kettõ napot (ha kibírom) aztán megint teszt. Már kivagyok éhezve a tesztelésre:) )))
Szia! A csik az csik! Nekem is igy indult. Az x-epil csak 5 nap alatt lett igazan eros. A corax mar akkor eros csikot adott, amikor az x-epil meg iszonyat halvany volt. Majd irj! :-)
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM :) Én is azt szerettem volna venni de nem volt a DM-ben :( igy vettem egy x-epilt (2db-os) . Remélem holnap reggel már erõsebb csikocskám lesz :)
Köszönöm! Úgy tûnik, egyre többen vagyunk, akinek a tavasz sikert hozott! :) Én is drukkolok neked! Amilyen hülye vagyok, megvettem a méregdrága Clearblue digitális tesztet, szombatra tartogatom. Remélem, szép születésnapi pozitívat fog az is mutatni. :)
A kérdező hozzászólása: Huu köszönöm most egy kicsit megnyugtattál, azért a ma reggeli erõsebb egy picit mint a tegnap délutáni, de ha vasárnapig sem jön meg akkor csinálok egy másikat! :) De nagyon türelmetlen vagyok már :) ) Gratulálok neked! :)
Szia! Ha halovány, de rózsaszín, akkor az azt jelenti, hogy van hcg a szervezetedben, tehát valószínûleg jó úton halad a dolog, hogy kismama legyél. :) (Hacsak nem szedsz olyan gyógyszert, ami tartalmaz hcg-t, bár ez ritka.) Kedden, a nemvártam napján délután nekem is nagyon-nagyon halvány lett, másnap reggel is. Ez csak annyit jelent, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Két-három nap múlva újra teszt. Rohadt nehéz kibírni, tudom. :D Amíg nem jön meg, addig jó!
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a dolgokkal ha hiszed ha nem, és nem lehurrogást kértem!! De azért köszi a kedves választ!
Jó lenne, ha elsõsorban a tájékoztatón leírtakat értelmeznék az emberek, és nem tennének fel felesleges kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Ha nem lenne HCG a szervezetemben akkor még halvány sem lenne igaz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , miujság veletek? Voltatok már dokinál? Én ma voltam 10mm -es petezsákot látott csak majd 3 hét mulva kell csak újra mennem .

Iszonyatosan megy a hasam és ma délutánra kellene mennem dolgozni. Be szeretnék menni az ügyeletre mert a háziorvoshoz már nem tudok eljutni, de még próbaidőn vagyok 3 hónapig a munkahelyemen. Betegszabadságot hogy tudok intézni 1 napra?

Legjobb válasz: Az orvos minden további nélkül kiír egy napra, az nem gond. A munkahelyen meg meg kellene értsék, hogy a WC-n ülve nem lehet hasznos munkát végezni.

Az orvos minden további nélkül kiír egy napra, az nem gond. A munkahelyen meg meg kellene értsék, hogy a WC-n ülve nem lehet hasznos munkát végezni.
Vegyél be valami hasfogót, hogy valamelyest biztonsággal tudj elindulni az orvosig, esetleg hívd házhoz.Remélhetõleg nem csak egy napra ír ki.A munkahelyre ha még nem szóltál, gyorsan értesítsd õket, mert irtó nagy nyivákolást tudnak csapni, ha nem tudják, hol maradt el a dolgozó :/
A kérdező hozzászólása: Hú köszönöm szépen a válaszokat!!! :) :) :) Kicsit féltem orvoshoz menni mert még most dolgozok elõször meg a fõnek se túl kedves de így nem tudok elmenni.
széntabletta ill reszelt alma keksszel....betegszabi lehet 1 nap viszont nem biztos h örülnek neki ezt te tudod..

Szerintetek ha 7-én kellene megjönnie ma vagy holnap már tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.

Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: És ma reggel a tesztemen már látszik a második csík :) Igaz, halvány, de ott van, határozottan látszik :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem jött meg tegnap és ma reggelre sem. A melleim feszülnek, és érzékeny a mellbimbóm, kicsit hamarabb elfáradok mint szoktam, de ezen kívül nincsen semmi változás.
A kérdező hozzászólása: Megvárom a holnapot, biztosra szeretnék menni, és majd holnap tesztelek. Már nagyon izgulok :)
Szia!engem is érdekelne :) majd írd meg, ha erre jársz :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm mindenkinek a vállaszokat. Nem teszteltem még. Megvárom, hogy ne jöjjön meg :)
Nekem is 7én kellene megjönnie és délelõtt pozitívat teszteltem! :D Szorítok h neked is így legyen!
Szia! Én nemvárt elõtt 4 nappal pozitívat teszteltem délutáni vizeletbõl. (facelle teszttel)
én a helyedben kivárnám, amíg késik. az elsõ babánknál nem vártam én sem és negatív lett. néztem is nagyokat késõbb a nõdokinál, amikor közölte, hogy terhes vagyok. most a másodiknál megvártam, amíg késett 3 napot és akkor teszteltem erõs pozit. persze nem kell 3 napot várnod, de legalább az egy napos késést várd meg, szerintem. jó tanács. 18 hós kislány és 26 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
mai napra, bocs :)
gratulálok!!! :) ))

Ma reggel tapasztaltam a tojásfehérjés nyákot. Mikor kellene együtt lenni a siker érdekében? Ma? Vagy ez még nem a peteérést jelzi, és az csak később lesz?

Legjobb válasz: de, az a pé-t jelzi, de lehet hogy csak pár nap mulva lesz. Ovu teszt? Hõ? Mert csak a nyákra nem lehet alapozni. Legyetek minden másnap együtt, akkor biztos jó lesz az idõzítés.

de, az a pé-t jelzi, de lehet hogy csak pár nap mulva lesz. Ovu teszt? Hõ? Mert csak a nyákra nem lehet alapozni. Legyetek minden másnap együtt, akkor biztos jó lesz az idõzítés.
Van akinek 1 nap tojásfehérje nyák után már megtörténik az ovuláció , de van akinek ez eltart 5 napon át és csak azután vagy közben.Mennyi a hõd?
A tojásfehérjés állag inkább csak azt jelzi, hogy a közelében vagy a peteérésnek. Ez a spec. állag ugyanis jól vezeti az ondósejteket.

Ma vagyok a 27. napon, holnap nem kellene megjönnie. Szedtem norcolutot is, onnan tudom, hogy múlt héten végig éreztem szurkálást, meg tegnap este is. A hasam is néha fájdogál. Nem kellene már más tünetnek is lennie?

Más tünetem nincs. Ma Lilly tesztem negatív.

Legjobb válasz: Ja, a hõm 36,9, tegnapelõtt 37,0, azelõtt szintén 36,9. Tehát még nem esett le.

A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm 36, 9, tegnapelõtt 37, 0, azelõtt szintén 36, 9. Tehát még nem esett le.
Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Menstruáció elõtt korai a teszt...

Ma vagyok a 19. napon, vagy 26, vagy 28 napra kellene nem megjönnie. Lehet baba?

Most du. csináltam egy LH tesztet jóstesztnek és jól látszik a 2. vonal. Szerintem nem a 14. napon volt PÉ-m, hanem el?tte 2-3 nappal, mert akkor voltak tüneteim. SZerintetek reménykedhetek?

Legjobb válasz: Igen, ezt én is gondoltam, hogy így kell, meg ismerem az oldalt is, de akkor mégegyszer megnézegetem a képeket. Köszi a válaszokat, drukkoljatok! :)

A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is gondoltam, hogy így kell, meg ismerem az oldalt is, de akkor mégegyszer megnézegetem a képeket. Köszi a válaszokat, drukkoljatok! :)
Szia! Kétszer használtam LH tesztet jóstesztként, bár én reggeli vizeletbõl, mind a kétszer pozitivat mutatott de csak az egyik esetben voltam terhes.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem lehet jósolni. Jós tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség esetén termelõdõ HCG hormon genetikailag rokonok, ezért mutatja ki az LH teszt. A fentiek miatt jós tesztelni elõször a peteérés után 8-9 nappal érdemes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!