Találatok a következő kifejezésre: Ma tudtam hogy (212 db)

Fog ez az érzés változni bennem? Terhes vagyok és ma tudtam meg hogy kisfiam lessz én már az elejétöl kezdve lányt szeredtem volna és ma amikor mondta az orvosom hogy fiam lesz nagy csalodást éreztem tudom nem lett volna szabad

Legjobb válasz: Én is igy vagyok. 31 hetesen. Imadom mar most a fiamat, de mikor meglatok egy édes kiscsajt, nincs hogy nem jut eszembe, hogy én csak lànyt tudtam magam melllé elkepzelni. Kivàncsian vàrom, hogy milyen lesz fiúval játszani, fiút nevelni. Kìvànom, hogy mindkettõnk bõre alá bújjon be a pici fiúnk és egyszer elgondolkozzunk, hogy milyen butasàgon is gondolkodtunk pàr hónapja

Én is igy vagyok. 31 hetesen. Imadom mar most a fiamat, de mikor meglatok egy édes kiscsajt, nincs hogy nem jut eszembe, hogy én csak lànyt tudtam magam melllé elkepzelni. Kivàncsian vàrom, hogy milyen lesz fiúval játszani, fiút nevelni. Kìvànom, hogy mindkettõnk bõre alá bújjon be a pici fiúnk és egyszer elgondolkozzunk, hogy milyen butasàgon is gondolkodtunk pàr hónapja
Nyugi, biztos, h fog. Én ugyanìgy éreztem, bár nekem az elsõ lány, másodjára is lányt szerettem volna, biztosra éreztem is, az lesz. 18 hetesen kiderült, h õ kisfiú, akkor csalòdott voltam, de pár nap alatt ez elmúlt ez az érzés. Azòta már 2 éves a csepp fiam, imádom, h fiú lett. Tényleg teljesen mindegy, h mi, csak egészséges legyen. Tudom, h közhely, de ìgy van. :)
Amúgy ajánlom olvasásra, az "Örülj, hogy fiú" könyvet :) Annyira jó az. Hidd el, a kisfiúk pont annyira édesek, kedvesek, bújósak, mint a kislányok. Nekem öcséim vannak, a nagyobbik most 13 éves, és még mindig idejön hozzám bújni, és mondja, hogy mennyire szeret :) A 11 éves is csinálja, csak õ picit visszahúzódóbb, csak halkan mondja :) (én is szerettem volna húgot, mert bátyám már volt, de az öcséim tökéletes kistesók)
Ugyanígy voltam anno, mikor kiderült, hogy kisfiunk lesz. Most 10, 5 hónapos a fiam és nem adnám 100 lányért sem. Hidd el, a kisfiúk ugyanolyan bújósak és édesek, de közben igazi vagány kispasik is.
Én is nagyon kislányt szerettem volna, de valahogy éreztem hogy mégis Kisfiú lesz, és a 19.héten be is igazolódott a gyanúnk!Egy nagyon pici ideig volt rajtam az hogy én lányt szerettem volna, aztán el is mûlt. :-D Én azzal voltam, hogy majd a lányomat tudom öltöztetni szép rucikba, megcsináljuk a haját...., el sem hittem akkor még, hogy ezeket Fiúval is meg lehet csinálni!De meg lehet, olyan vagányul fel lehet õt is öltöztetni, hogy a Mamák esze majd megàll. :-D És persze majd, ha picit nagyobb lesz a haját is bezselézem. :-D Ami még jobb, hogy egy Fiúnak szerintem sokkal könnyebb az Élet! Most 8hónapos az én Marcikám, de már el sem tudom képzelni hogy milyen lenne a Kisfiam nélkül, tiszta szerelmes vagyok belé. :-D Mindenki azt mondja, hogy másabb sokkal Fiús Anyukának lenni.Remélem majd megtudom mire értik, és lesz egy Kislányom is. :-D
Nekem van mar egy Fiam, en a masodikra is mindenkepp fiut szeretnek. En rosszul vagyok a lany gondolatatol de csak azert mert ismerosoknel ahol egy fiu egy lany van ott megy a gyilkolaszas. Noverem is azt mondta addig szul mig lanya nem lesz. En oszinten, eloszor biztos nem orulnek. Fiamra 28 hetig lanyt mondtAk a gondolattol is rosszul voltam es csalodottsagot ereztem (erre a vilagra en nem szivesen szulnek lanyt) mikor megtudtam hogy fiu napokig vigyorogtam. Most 12 hetes vagyok Fiut akarok de a lenyeg hogy egeszseges legyen. Most nem is akarok rakerdezni a nemere. Legyen meglepi. Elsosorban legyen egeszseges, a neme masodlagos, de tenyleg inkabb fiut akarok.
7. Vagyok. Bujos a fiu is es rafinalt. Ha szolok a Fiamnak hogy gyere pakolni mert mi ez a kupi mar szol hogy anya puszit! 3 eves de tudja hogy kell levenni a labamrol. Ugy alszik el csak ha minden este adunk neki puszit es elmondjuk mennyire szeretjuk. Ahogy mondom neki hogy nagyon szeret anya mar karolja a nyakam es olyan erovel szorit hogy levego is alig jon... Olyan puszit ad hogy megmarad a nyoma neha olyat cuppan. Es onmagatol szalad erte, nem hivom vagy kerem.
El fog mulni , fiut is lehet szeretni, nekem is van belöle 2 , mind bujos, szeretni valo.
én is inkább lányt szerettem volna, de a 14.héten kiderült a 4D uh-on, hogy kisfiú. a párom szerint látszódott a csalódottság az arcomon... de gyorsan átáltam fiús anyuka üzemmódra :) )) amióta megszületett, õ az én "kisszerelmem". 10, 5 hónapos, de egyszerre vagány kis pasi és bújós is. és lehet, hogy közhely, de a lényeg, hogy egészséges legyen!!!

Ma van Valentin nap és ma nem tudtam talizni a barátommal és ugy van megbeszélve hogy holnap! És megbeszéltük hogy fogunk Szexelni de ma megjött...! Hogy mondjam meg neki?

Pont a legroszabbkor..!És ti ezt h mondanátok meg a barátotoknak h nem tudunk!Pedig annyira készültünk már rá!(Nem ez lesz az els? szex!!!)

Legjobb válasz: Bocsi, ma megjött, halasszuk el légyszi.

Bocsi, ma megjött, halasszuk el légyszi.
ahogy ez elõzö válaszolo is mondta. ha szeret megérti és egyáltalán nem fog rád haragudni. ha meg nem akk egy faragatlan tuskó. F/17
hát ha ezt gond megmondani, akkor a szexet is halasszátok még jó sok ideig...
Biztosan meg fogja érteni. Ha elé állsz és szépen elmondod neki köntörfalazás nélkül, akkor nem lesz semmi baj. Végül is nem tehetsz róla, hogy megjött a havid pont most.
sajna szolidaritok veled. ha nem érti meg tényleg nem oké

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Legjobb válasz: Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.

Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.
Nekem volt egy abortuszom 18 évesen. Nem mondtam el semmit a szüleimnek. A párom tudta, õ meg is tartotta volna, de én annyira határozottan tudtam, hogy nem akarom megtartani, hogy hajthatatlan voltam. Végigcsináltam, a párom mellettem állt, és semmi gond nem volt. Ez 10 éve volt, nem bántam meg utólag az akkori döntésemet.
Megszûntél kislánynak lenni. Anya vagy már most. Te döntesz végül, hogy megtartod, megszülöd és örökbe adod, vagy elveteted. De már nem vagy gyerek ettõl a naptól! Gyermek van a testedben! Vedd komolyan és felelõsségteljesen, mert bárhogy is döntesz, ezen a tényen már nem tudsz változtani és elfelejteni sem fogod soha többé! Beszéld meg az érintettekkel, mi a helyzet, mert egyedül, lazán dönteni EGY EMBER ÉLETÉRÕL
Rájuk is tartozik. Az apjára mindenképp! Az õ gyereke is, az csak részletkérdés, hogy benned növekszik. Joga van tudni róla. A szüleidnek nem kötelezõ szólnod, nagykorú vagy jogilag. De ha úgy döntötök, hogy nem tartod meg, és még otthon élsz, akkor lesz mit megmagyaráznod... én õszinte lennék mindenkivel, és meghallgatva mindenkit döntenék a jövõrõl.
ÉLETÉRÕL nem lehet.
Semmikeppen ne vetesd el!!! A szuleidnek mondd el, hogy bar nem terveztetek, de igy alakult. Jo lenne, ha a baratod tamogatna es felelossegteljesen kezelne a helyzetet. Enelkul eleg nehez lesz.
Egyikõtök sem szeretné ezt a gyereket. Akkor vetesd el, vagy add örökbe. Ha van 30ezer forintod még a szüleidnek sem kell elmondanod.
+1 az abortuszra. Kár ilyen korán elszúrni az életed.
Elõtte kellett volna gondolkozni......Nem csak felcsinálnak és csááá....
mindenképpen el kell mondanod, nem tudod csak úgy elvetetni. elõször beszélj a szüleiddel, bármilyen nehéz is lesz, ezt meg kell tenned. hallgasd meg õket, de ne az elsõ, hirtelen véleményükbõl ítélj, hanem beszéljetek errõl többször (elõször lehet, mérgesek lesznek). tudatosítsd magadban, hogy szeretnek, és bármit is mondanak, neked akarnak jót. aztán gondolkozz el, te mit szeretnél. vitasd meg velük. ott van az abortusz, az ökörbeadás ill. az, hogy megtartod. van olyan, aki a harmadikat választotta, bár nehéz volt, de így is nagy karriert futott be és a fia már egyetemista:) háttérrel meg lehet csinálni. a barátosnak is el kell mondanod, õ valószínûleg abortusz párti lesz, fõleg elõször, de vele is beszélj meg mindent.
Engem ezek az érvek nem gyõznek meg, õszintén. Számomra az a lényeg, hogy 6-7 hetesen már ver a szíve, és mégsem 'bûn' kiszívni az anya méhébõl. Nem érdekelnek az orvosok meg a süket duma.
Hát akkor te nem veteted el, ennyi. De milyen jogon akarsz bûntudatot kelteni egy amúgy is nehéz helyzetben lévõ kislányban? Igen ver a szíve. Ahogy egy tehénnek is, mégis vígan megvacsorázod. Nem összehasonlításképpen, de a lényeg ugyanaz. Egy élõ, érzõ élõlény. Azokat nem sajnálod?
Hát én már igazán nem értem meg az abortuszelleneseket. Tény, hogy nem védekeztek, és ebben az esetben sajnos becsúszott egy terhesség, de azért mérlegelni is kell! Igen, szerintem túl fiatal egy lány a gyermekneveléshez 18 évesen, és ha más megoldás nincs, akkor vetesse el. Sajnos nem látunk bele a család körülményeibe, ezt az abortuszellenesek soha nem veszik figyelembe! És ha tényleg szegénységben kell élnie a megszületett babának? Vagy nélkülöznie kell minden földi jót? Én hiszek Istenben, vallásom tiltja az abortuszt, de ha egyszer "szükség van rá"? Mi lenne itt, ha minden megfogant embrió megszületne? Kedves Kérdezõ! Gondolom, hogy te már úgyis eldöntötted, tedd, amit a szíved diktál. Igen, egy életrõl van szó, de az élet a születés után folytatódik tovább, csak ezt mintha minden abortuszellenes elfelejtené!!!
Bocs, véletlenül kétszer másoltam be...jobb kétszer, mint egyszer se...
Gratulálok! Ilyen videót ide kitenni! Elintézed, hogy ez a kislány örökre lelki sérült maradjon, ha elveteti, mert szegény nem tudja felnevelni? Ezt akarjátok? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? Az abortusz ellenzésének is van egy határa, amit nagyon nagy de nagyon túlléptél te barom, aki kitetted a videót. Arra nem is gondolsz, aki önhibáján kívül esett teherbe? Vagy beteg a gyermek és muszáj elvetetni? Van neked szíved? Mert szerintem nincs. Csak a helyén egy NE VETESD EL tábla áll, ennyi az, amit fel tudsz mutatni. Szánalmas vagy, engem inkább vetessenek el, mint hogy ilyen anyám legyen!
Akkor sem bánom. Ez a videó a valóság, nem egy animáció. És ha megtartod a babát, kedves Kérdezõ, hidd el, nem fogod megbánni! Ne félj! Aki igent mond az Életre, az részesül egy csodában. Gondolok Rád, és kívánom, hogy boldog napok következzenek! Bátorságot, sok erõt és szeretetet kívánok Neked!
Szia, hogy döntöttél? Hogy vagy?
33-as, tévedsz...csupán az érdekel, hogy vannak. Veletek ellentétben, akik szorgalmazták az abortuszt, és azóta magasról tesztek arra, mi lehet a Kérdezõvel. Lehet, hogy sosem tudjuk meg - én mindenesetre békességet kívánok neki.
Ugyan már, az összes ember sorsát végig akarod követni, aki terhes lett? Nem. Csak olyan marha jó elítélni másokat. Õszintén. Nem is ismered, azt sem tudod ki ez, nem is egy extrém eset, hogy jó legyen rajta csámcsogni. Mi a francot érdekel téged? Egyértelmû, hogy mocskolódni jöttél, ha esetleg nem amellett döntött, amire te rá akartad beszélni a legszánalmasabb módszerekkel.
Ezt majd eldönti a Kérdezõ, ha válaszol. Semmi közöd ehhez innentõl fogva. Nem is méltatom bõvebb válaszra a rágalmaidat.
NEM, NEM BÛN!!! Ha bûn lenne, akkor börtön járna érte, és nem engedné az ország!
2Oas, hagyd, inkább legyen nulla százalékban hasznos a válaszod és tiszta a lelkiismereted! :) Sok sötét ember, komolyan... Nem picsogunk (milyen kifejezés ez már), de tiszta fejjel gondold végig, ha mindenki azt nézné, hogy tökéletes, szuper feltételek közé szüljön gyereket, lehet te sem lennél! Értelmes vagy, mindenesetre.
Te jó nagy h.lye vagy, utolsó!!!
Szia! :) Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé õket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével, de beletörõdnének. Ne félj! Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnõtt nõ vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) Szurkolok! Kitartás! :)
Miért nem lehetett védekezni?
Azért én azt sem ajánlanám egy 18 évesnek, hogy ne mondja el otthon... Milyen lelkiismerettel élne tovább, mégis??
Miért kellene egy felnõtt embernek mindenrõl beszámolnia otthon?
Hát ha te sem akarod, és a barátod se, akkor vetesd el! Teljesen mindegy, hogy a szüleid akarják e, vagy támogatnak e benne, ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra! Nincs abban semmi gonosz dolog, mint ahogy itt írják sokan!
hát ebben tényleg semmi gonosz dolog nincs :) )... pff
Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog? Eszméletlen milyen emberek vannak...
6-os vagyok. melyik hülye, abortusz imádó [email protected] szerint 17!!! %-ban hasznos a válaszom???? tiszta hülyék vagytok, persze, ne mondja el, ügessen el kikapartatni, majd tegyen úgy, mintha mi sem történt volna...komolyan, ad az ember egy értelmes, normális tanácsot, nem ítélkezik, és mindenki lepontozza...(akinek nem inge...)
Itt is és sajnos a világban is túltengenek azok, akik szerint ez nem bûn. Kérdezõ, menj fel a youtube-ra, nézz meg egy-két abortion-videót, aztán mérlegelj. És nem érdekel, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, akkor is, ezerszer is, mindig el fogom mondani, hogy az abortusz bûn!!!!!!
Mindenki tudja, hogy mi az abortusz. Nem kell itt picsogni minden elvakult abortuszellenes hülyének. Majd ti örökbe fogadjátok ugye? Vagy fizetitek az ellátását? Ja nem? Akkor kuss.
Na berágott a hittérítõ. :) Semmi közöm? Mihez? Olyanhoz, amihez neked van? Megsúgom, olyan itt nincs.


28 hetes kismama vagyok és ma voltam fogorvosnál szűrésen. Egy rágófogam betömtek, de amalgánnal. (Kint a mosdóban vettem észre hogy nem fehér tömés. ) Én úgy tudtam hogy már nem használják? ! Nem ártalmas a babának?

Legjobb válasz: Elmondom neked, hogy a terhesség alatt nem szabad amalgámmal tömetni. Sõt terhesség alatt eltávolítattni sem szabad, mert olyan a szervezetre káros nehézfémeket tartalmaz(pl higany),amik károsíthatják a magzatot. Én a terhességem elõtt kezdtem kicseréltetni az amalgámtöméseimet, hogy ne szennyezzem tovább a szervezetemet. Az utolsó kettõt már nem tudtam kicseréltetni emiatt. A doki azt mondta, hogy majd azokat a szülés után. Ha bent van már mindegy. Nem tudsz mit csinálni. Õ viszont nem értem miért tett neked amalgámot?! Egyébként még használják. Az alsó és felsõ állkapocs elsõ 4 fogára támogatja a TB a fehér tömést. A hátrább lévõ fogakba csak külön térítés ellenében tesznek fehéret. 33km

Elmondom neked, hogy a terhesség alatt nem szabad amalgámmal tömetni. Sõt terhesség alatt eltávolítattni sem szabad, mert olyan a szervezetre káros nehézfémeket tartalmaz(pl higany), amik károsíthatják a magzatot. Én a terhességem elõtt kezdtem kicseréltetni az amalgámtöméseimet, hogy ne szennyezzem tovább a szervezetemet. Az utolsó kettõt már nem tudtam kicseréltetni emiatt. A doki azt mondta, hogy majd azokat a szülés után. Ha bent van már mindegy. Nem tudsz mit csinálni. Õ viszont nem értem miért tett neked amalgámot?! Egyébként még használják. Az alsó és felsõ állkapocs elsõ 4 fogára támogatja a TB a fehér tömést. A hátrább lévõ fogakba csak külön térítés ellenében tesznek fehéret. 33km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!És még a dokinak állt feljebb amikor visszamentem és rákérdeztem hogy miért nem fehér tömést tett bele?!Nem értem némelyik hülye orvost hogy lehet ilyen felelõtlen?!Most idegeskedhetek hogy a babócának lesz-e ez miatt valami baja!:(((
Szia!Ne idegeskedj, nem lesz baja!Nem maga az amalgám veszélyes, hanem a benne lévõ higany, de ha jól össze van keverve tömés elõtt a 2 komponens, nem tud kioldódni olyan mértékben hogy az veszélyes lenne.Több higany jut a szervezetedbe, ha végigsétálsz egy forgalmas utcán, mint a tömésbõl egész terhesség alatt!A fogászatban még nem sikerült találni olyan anyagot, ami helyettesítené az amalgámot, dolgoznak rajta, de van olyan lyuk, amibe nem jó a fehér tömés, mert az nem olyan strapabíró, mint az amalgám. Szóval nyugi, nem lesz baj!Üdv.:34 hetes fogászasszisztens kismami. U.I.:mi is használunk még amalgámot, pedig magánrendelõben dolgozom, van nekem is ilyen tömésem, csak sok ne legyen belõle(az én dokim szerint 3db-ig nem veszélyes) Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam:)

Ma tudtam meg hogy hörghurutom van, de már 3 napja rosszul vagyok. Babám 8 hónapos, eddig nem vettem észre, hogy ő beteg lenne, de ma folyni kezdett az orra. Ez azt jelenti, hogy elkapta tőlem?

Annyira aggódom érte tudok most tenni valamit? Már csak ügyeletre tudnám vinni, de nem tudom hogy ebben a fázisban van e értelme még.

Legjobb válasz: Én felhívnám az ügyeletet hogy mi a véleményük!? Kell-e vinni vagy sem!? Nem tudom milyen a gyermekorvosotok, magántelefonon tudod-e hívni, mert akkor õt kellene elõször megkérdezni.

Én felhívnám az ügyeletet hogy mi a véleményük!? Kell-e vinni vagy sem!? Nem tudom milyen a gyermekorvosotok, magántelefonon tudod-e hívni, mert akkor õt kellene elõször megkérdezni.
most többen náthásak én bébimnek is kicsit folyik az orra. Ha jó kedéjü semmi gond. Orrát szivatni kell, tengervízes orr spré.A köhögés ha lesz elmulik magátol.

Ma tudtam meg, hogy PCO-m van. Másfél éve sikertelen a próbálkozásunk. Mire számíthatok? Mik az esélyeim, hogy teherbe tudok esni?

Legjobb válasz: szia! én is pcos vagyok, nekem 1 hónapja derült ki. az esély nem nagy, de sok vizsgálat meg egyebek elõtt állunk. nõgyógyász diagnosztizálja, utána a kapcsolatot fel kell venni egy endokrinológussal, vagy diabetológussal, aki elküld vérvételekre. én ma voltam pont. 4szer vettek vért teljes vérkéép, pajzsmirigy, terheléses vércukor, és inzulinterhelés. mivel nekem a menszim se jön meg magától, így kaptam proverát a nõgyógyásztól, ami megindítja, és a menszi 2. napjától szednem kell clostilbegitet, ami petesejt érleõ. ezt 3 hónapig szedhetem, és ha nem jön össze a babó, mûtét!elkedtem diétázni, sportolni, bár nem vagyok kövér, 173cm és 64 kg, de leadtam már 4,5kg-t.www.pcos.hu-n sok mindent olvashatsz, csak nehogy úgy járj mint én. csak rosszakat olvastam, és emiatt kiborultam, mert vágyom nagyon a babára. szóval, fel a fejjel és sok sikert neked is!

szia! én is pcos vagyok, nekem 1 hónapja derült ki. az esély nem nagy, de sok vizsgálat meg egyebek elõtt állunk. nõgyógyász diagnosztizálja, utána a kapcsolatot fel kell venni egy endokrinológussal, vagy diabetológussal, aki elküld vérvételekre. én ma voltam pont. 4szer vettek vért teljes vérkéép, pajzsmirigy, terheléses vércukor, és inzulinterhelés. mivel nekem a menszim se jön meg magától, így kaptam proverát a nõgyógyásztól, ami megindítja, és a menszi 2. napjától szednem kell clostilbegitet, ami petesejt érleõ. ezt 3 hónapig szedhetem, és ha nem jön össze a babó, mûtét!elkedtem diétázni, sportolni, bár nem vagyok kövér, 173cm és 64 kg, de leadtam már 4, 5kg-t.www.pcos.hu-n sok mindent olvashatsz, csak nehogy úgy járj mint én. csak rosszakat olvastam, és emiatt kiborultam, mert vágyom nagyon a babára. szóval, fel a fejjel és sok sikert neked is!
Szia! Én is PCOS-s vagyok. Nekem 2 hete derült ki. Sajnos. Nekem egyik ismerõsöm, aki szintén pcos, elkezdte szedni az aloés termékeket, és 3 hét múlva mikor visszament a dokihoz, nem látott nála már cisztát és rá szinte azonnal teherbe is esett. Ezen felbuzdulva vettem én is, és elkezdtem szedni, hátha... Igaz nem olcsó, de ha van némi remény, akkor nekem minden pénzt megér. Pláne hogy nem gyógyszer! Nekem azt mondta a dokim, ha megjön akkor menjek el a vérvételre amire már írt papírt. De mi van ha nem jön meg... szóval azt tervezem hogy kb okt. végén visszamegyek hozzá, és hátha jó hírekkel szolgál. Próbálok optimistán gondolkodni, és próbálok hinni, hogy igen is nekem is összejön a baba végre!!! Én nagyon szorítok Neked is! És ha van kedved beszélgetni akkor az [email protected] -ra írhatsz e-mailt! Remélem hogy babásak leszünk! Pusy Ani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató válaszokat!A 3.válaszolónak írom, hogy álmomban sem gondoltam, hogí PCO-s vagyok.A havim megjön magától, igaz, hogy rendszertelenül.De csak 51 kg vagyok, ebbõl nem szeretnék leadni.G.

Ma tudtam meg, hogy 7 hetes terhes vagyok. Nagy dohányos vagyok, naponta kb.15 szálat elszívtam. Természetesen, ma már nem gyújtottam rá, de aggódom, hogy a 7 hét alatti dohányzással mennyit ártottam a babának?

Nem tudtam, hogy terhes vagyok, tüneteim voltak, de 4 napig normálisan megvolt, és a hányingert a tabletta abbahagyására fogtam. Ráadásul megszakítással védekeztünk... Szóval mi sem nagyon értsük, hogy sikerülhetett a baba...(4 évig így védekeztünk,és hatásos volt, most pedig egyb?l ott van a picur:D )

Legjobb válasz: Hát szerencsétek van, mert mások hónapokig, évekig próbálkoznak. Mostmár tényleg vigyázz a picurra, elvileg a 12. hétig fejlõdik ki mindene, talán nincs késõ a káros szenvedélyek abbahagyására.

Hát szerencsétek van, mert mások hónapokig, évekig próbálkoznak. Mostmár tényleg vigyázz a picurra, elvileg a 12. hétig fejlõdik ki mindene, talán nincs késõ a káros szenvedélyek abbahagyására.
Nekem anno hat hetesen derült ki a terhességem, elõtte én is sokat cigiztem, egy doboz simán elment egy nap. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, egybõl leraktam a cigit (na jó, 6 hónaposan egyszer egy fél szálat elszívtam, de ennyi volt), nem lett semmi baj. Sokan csak 6-7 hetesen tudják meg, hogy terhesek és akkor hagyják el káros szenvedélyeiket, ilyenkor még nem késõ. Csak mostmár ne legyen több cigi. Én sajnos nem mondhatom, hogy kimondottan büszke lennék magamra, mert amióta nem szoptatok, sajnos rögtön vissza is szoktam, pedig nem akartam, csak mindig ott motoszkált a fejemben, hogy mostmár lehetne. Kár volt.
Én is dohányos voltam, sajnos kb. az elsõ 4hétben dohányoztam a bébivel mert még nem tudtam hogy babás vagyok, ahogy megtudtam rögtön abbahagytam, még a férjemet is kizavartam a lakásból a cigivel, és hála az égnek eddig nincs baj! MIndenképpen kezdj el szedni terhesvitamint, meg esetleg magne B6-ot, mert ez segít a babának abban hogy mindene szépen, rendben kifejlõdjön, ne igyál semennyi (!!!!) alkoholt, még egy picit se! és próbálj meg nem stresszelni, pihenj sokat, egyél minnél több gyümölcsöt! Olvasgass utána az elsõ pár hét történéseienk! Én is meg voltam rémülve, de ne izgulj! A 12.hétig fokozottan figyelj ezekre a dolgokra és nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Mostmár megnyugodtam :) Vettem zöldalmás cukrot, és mikor rágyújthatnékom van, akkor bekapok 1 szemet, ezzel nem ártok, és jobb mint a cigi:)
Még annyi, hogy van aki nem undorodik meg a cigitõl amikor terhes lesz (a hormonok elvileg így védhetik a babát) így sokkal nehezebb letenni, és állandó bûntudat gyötörheti a mamát, amiatt hogy kívánja a cigit, vagy hogy el-el szív egy-egy szálat. Ajánlok Neked is egy jó könyvet, nem azért mert reklám, hanem mert nekem tényleg bevált és segített a leszokásban: Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról. Mindenkinek csak ajánlani tudom mert csodát tesz! Boldog babavárást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azt hallottam, hogy aki nem undorodik meg a cigitõl, annak nem is szabadna egybõl letenni, hanem szépen fokozatosan csökkenti 1 hétig és végül abbahagyni, mert ha egybõl leteszed akkor az még jobban káros. Ezt az 1ik ismerõsöm nõdokija mondta. Persze, az lenne a legjobb ha undorodnék tõle..., és annak a legkönnyebb...
Én 4 hetes voltam, mikor megtudtam a babát, és egybõl le is raktam a cigit. Ne gyújts rá, hülyeség, vigyázz a babára!!! Szerintem az baromság, hogy ha nem gyújt rá az ember, akkor az idegesség is árt a babának. Az idegességtõl nem jut be legalább nikotin a szervezetébe!! Vigyázz rá és ügyesen a leszokással!! Nekem megy :D 17 hetes kismami
Szia! Én is cigiztem és amikor megtudtam, hogy jön a gyerkõc, eldobtam. Ugyanígy paráztam, ahogy Te is, de nem kell aggódni, ha ezután nem gyújtasz rá, nem lesz semmi baj. Az elsõ ultrahang, ami már komolyabb eredményeket is mutat, 12. hetesen lesz, ott biztos meg fogsz nyugodni. Amire viszont készülhetsz, az az, hogy a cigi nagyon fog hiányozni, de le van ejtve, mert a fejlõdõ baba biztos Neked is fontosabb, mint egy hülye bûzrúd (sajnos, vannak, akiknek nem...:(....). Nálam pár hét volt, amíg a szervezetem már nem kívánta annyira. Valószínû, hogy a kilók is jobban meg fognak tapadni, de nem kell aggódni, majd leadod. 34. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A meghízástól nem félek, sõt inkább örülök neki. 168 cm vagyok és 54kg, pedig 60 kg lenne a normális. Hízó kúrát is csináltam már, nem használt, ilyen génállományt örököltem. Talán a terhesség segít...
Mármint miben?
Gondolom az apudat az háboritotta fel, hogy 10 évvel idõsebb pasival jött össze.Ha látja, hogy boldogok és valóban nem használja ki a tesódat, egy nap meg fog békülni a helyzettel.Most persze, hogy mérges, hiszen meglepte a hir!
Váratlan, derült égbõl villámcsapás, Eh, annak van igaza, hogy csak egy hímnemû nem APA!
Lehet azért akad ki mert titkolta a lány. Mondjuk szerintem is sok még 18 évesen egy 28 évessel járni. Nõvéred még jobb esetben bõven tanul, a férfi meg már simán vágyhat családra is.
Képzelem, milyen mérges lesz az apuka, ha megkérik a növéred kezét!!! (Szerintem a növéred fiujànak az életkora nem tartozik az édesapàdra. Abszolut nem. Csak a növéredre és a fiujàra.) Az apukàtok szemmel làthatolag nem vette észre, hogy felnött nö lett a gyermek kislànybol.
Te véletlenül nem az apa vagy? Már csak a pontozásod miatt!
Na hát azért ne tegyünk úgy, mintha normális lenne. Egyáltalán nincsenek egy szinten, egy 28 éves férfi pár éven belül már jó esetben családot akar alapítani, dolgozik. Míg egy 18 éves még csak most kezd el igazán élni, tovább tanul és még folytathatnám. Akkor eltudnám fogadni ezt az egész helyzetet, ha látom, hogy valóban szereti a lányomat, és nem csak kihasználja, ami azért sok esetben jellemzõ a 30-as pasikra.
Na megyek, a kamu nem érdekel!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az apa vagyok és nem pontoztam le senkit. Még a primitív kötekedõket sem. A többieknek köszönöm a választ!
Még hogy egy szinten egy 28 éves felnõtt férfi és egy 18 éves tini! Maximum ha az a 28 éves még mindig az iskolapadot koptatja és otthon él az anyukája szoknyája mellett, a munkát pedig még hírbõl sem ismeri. Egy normális 28 évesnek viszont már rég szakmája (vagy diplomája van), évek óta dolgozik, önálló és önellátó, lassan családra vágyik vagy már van is neki. Hogy lenne már azonos érzelmi és értelmi szinten egy 18 éves csitrivel, akinek még ott a tojáshéj a fenekén és még igazán semmit se tapasztalt az életbõl?
Csak azért nem törõdik már a lányával, mert 18 éves létére egy 28 éves fiúval van? Hát ez abszurd. Egy az, hogy egy 18 éves lány és 28 éves fiú egy érzelmi, értelmi szinten van. Másik, hogy a lánya lényegében már felnõtt, el kéne fogadja a döntéseit. Kiborulni 10 év korkülönbségen? 18-20 év felett ez már nem számít soknak.
Értelmezési problémátok van, vagy direkt kötözködtök??? Kérdezõ: nem, nincsen igaza.Mitõl borult ki, hogy 28 éves? Szerintem teljesen ideális, semmi baj vele.Amúgy ha a pasi rendben van, elég buta dolog emiatt haragudni.
A kérdező hozzászólása: Hogyhogy miben? Egyáltalán nem érdekli a lánya.
Nem nincs igaza! Tényleg, miben is?
A kérdező hozzászólása: Miben nem érdekli? Hát semmiben!
Akkor nem apa, csak csinált egy gyereket. Nagy különbség!
Azt kérdezed, hogy igaza van-e abban, hogy nem érdekli a lánya? Már megbocsáss de erre a kérdésre nem lehet válaszolni.
Fogalmazd meg másképp, ha kérhetem.
nem érdekli tehát elfogadta nem?
A kérdező hozzászólása: Nem érdekli = lesz*rja. Csak mellette él, de már nem érdekli, hogy mi van vele és talán már nem is szereti. Megbocsáss, de azt hittem, kedves válaszoló, hogy erre magadtól is rájössz.
Mondom, nem apa csak egy hím nemû ember.
Ismerek olyat, ahol egy 18 éves egy 47 évessel van együtt. Na, az az igazi agybaj!

én ma tudtam meg, hogy terhesvagyok. Eddig cigisztem de amint megtudtam lehagytam. Most kb 1 honapos vagyok es nem tudom h a cigi befojasolta e a magzat egeszseget?

Legjobb válasz: Gratulálok!Ha ma letetted a cigit,és nem is fogsz rágyujtani,akkor semmit nem ártottál a babádnak.Ne aggódj nem lesz semmi baj:-)

Gratulálok!Ha ma letetted a cigit, és nem is fogsz rágyujtani, akkor semmit nem ártottál a babádnak.Ne aggódj nem lesz semmi baj:-)
ez nem befolyásolja. minden dohányzó nõnél eltelik egy bizonyos idõ, mire megtudja, hogy terhes.
De soha tobbe ne gyujts ra! En is a babaprjekten vagyok most, es en agusztus ota nem dohanyzo lettem! Mert varom nagyon a babyt es egeszseges babot szeretnek :D Gratulalok ha terhes vagy es egyet ne felejts el hogy mostmar 2tokert vagy felelos, egy pici elet van benned :) )) vigyazz ra nagyon :) )))

Tudtad, hogy a maja naptár vége péntek 13ra esik?

Legjobb válasz: amikor elsõnek olvastam más helyen, utánanéztem :) De így nem és az úgy van, hogy Tudtad, hogy szilveszter pénte 13-ra esik?

amikor elsõnek olvastam más helyen, utánanéztem :) De így nem és az úgy van, hogy Tudtad, hogy szilveszter pénte 13-ra esik?
A Maják úgy tudom fekete mágusok voltak. Emberáldozatokkal is végezték a szertartásaikat. Engem nem érdekel az õ világvégi jóslatuk, max. az õ leszármazottaikat érheti valamilyen katasztrofális természeti csapás. Esetleg cunami, vagy földrengés..
Elsö vagyok, bocs félreolvastam, nem is kicsit :$
Karácsony is péntek 13 volt.
azxd
ja az volt de lehet a névnapom arra esik márc. 13 na h hívnak?
Krisztián :D
Csak a tévhit elkerülése végett: Amúgy 22-re jósolják a világvégét..
nem 2254-re


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!