Találatok a következő kifejezésre: Ma teszteltem nega lett (9 db)

Már 6 napja késik. Krémes szerű folyásom van. Ma kezdtem el émelyegni és szédülni, kb 1 hete nagyon érzékeny volt a mellem és fájt a hasam is egy kicsit. Teszteltem ma reggel, neg. Lett. Lehet hogy tévedett?

Legjobb válasz: Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)

Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)
Szia na mi lett?baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi!Majd egy-két nap múlva, ha még mindig semmi, tesztelek újra, aztán ha neg akkor doki, bár remélem hogy poz lesz, bár nem merem elbízni magam...
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött :-(

Ma 8. napja késik a menstruációm. Délelött teszteltem, neg. Lett ismét. Viszont a Pg53 mikroszkóp szerint páfrányos lett a nyálam. Mi lehet a baj?

Szerintetek mit jelent? Vasárnap kéne ovulálnom, de mivel nem volt menstruációm, gyanítom, hogy igy nem lehet. Viszont akkor miért páfrányos és miért nem jön meg ha a teszt szerint nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: szia nekem is a 12 napos késésnél mutatott halvány+ aztán 1 hétre rá erõsebb lett.Most olyan 7 hetes lehetek még nem voltam orvosnál talán a jövö héten ha kapok idõpontot.

szia nekem is a 12 napos késésnél mutatott halvány+ aztán 1 hétre rá erõsebb lett.Most olyan 7 hetes lehetek még nem voltam orvosnál talán a jövö héten ha kapok idõpontot.
Szia mi újság veled? Én majd pénteken megyek dokihoz akkor majd kiderül minden igaz félek mit mond.Majd írd meg mi lett az eredmény.Drukkolok neked.(elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Szia! Holnap csinálok tesztet... Félek... Ma vagyok a 44. napon és 14. napja nem jön meg. Nagyon szeretném, hogy baba miatt legyen így, de nem látok rá nagy esélyt. Holnap írok, hogy mi lett az eredmény. Veled miujs?
szia elsõ vok. tegnap voltam dokinál és babát várok el sem hiszem nagyon örülünk.6/3 hetes az ülõmagassága a 7, 5mm.remélem neked is sikerül nagyon szurkolok
A kérdező hozzászólása: Szia! Gratulálok!!! Sajnos nekem negatív lett a teszt. Nem tudom akkor miért nem jön meg :(
Szia amig nem jön meg addig van remény.Volt már itt olyan is akinek 19 nap késés után lett + tesztje. De miért nem mész el dokihoz õ meg tudná mondani hogy mi a helyzet odabent.csak ne idegeskedj az árthat lehet hogy van bent valaki csak nem akarja megmutatni magát (tesztre gondolok).Majd irj mizu veled(1 vagyok)
szia mi van veled?(1 vagyok)
Szia hogy vagy mi van veled. Voltál orvosnál?(1 vagyok)
A kérdező hozzászólása: Szia! Azóta se semmi! Nem menzizek 4 hónapja. El vagyok keseredve, nemhogy jobb lenne, rosszabb. most Norcolutot szedek, majd Clostyt, de félek, hogy mi lesz... Mert UH-ra nem tudok elmenni... Veled, miujs?
A kérdező hozzászólása: Állítólag a barnázás nem jelent rosszat. Hát igen, bár ha az orvos azt mondja baba van a pociban, sokszor az sem jelent semmit.
megint én. én is így vagyok pedig már van + tesztem.én is többet járok pisilni, meg ez barnás valami aggaszt nagyon.igaz van már egy 8 éves kisfiam és nála nem volt semmi vérzés vagy barnázás.igaz azt mondják egyik terhesség sem egyforma. én sem hiszem igazábol el addig hogy baba van amig a doki em igazolja a teszt eredményt.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor van esély a babára? Nagyon örülnék neki :) Te mit éreztél?
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy gratulálok :)
amikor meg kellett volna jönnie 2 napig úgy görcsölt a hasam mikor már megvan a menszi, de aztán csak nem jött igaz volt már hogy 42 napra jött meg.aztán elöször a 12 napos késésnél teszteltem meg tegnap.igaz a mellemre nem igazán tudokk feküdni mert még most is fáj, a hasam is fájdogál néha émelygek, szédülök is. 3 nappal ezelõtt meg ma is volt egy kis pecsételõ vérzésem 1-2 órára igaz nekem is mostanság kéne peteérésnek lennie , de majd talán a héten sikerül dokihoz menni és kiderül.
ja amúgy az elsõ voltam és köszönöm.remélem neked is hamarosan kiderül , hogy baba van.Szurkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem ez a 8. nap, hogy késik. Remélem, hogy azért nem jön meg, babát várok, és nem azért mert baj van. Nekem kb. egy hete voltak tüneteim. Azóta csak a cicim fájdogál néha, ami soha nem szokott, folyamat azt érzem, hogy megjön. Fáj a méhem. Jó lenne, de már letettem arról, hogy baba miatt nem jön meg... Viszont akkor miért nem??? Én teszteltem a 2., 5. és 8. napon, persze neg. Remélem a 12. nap már + lesz
elsõ vagyok itt olvastam olyat is, hogy a 19 napon lett + tesztje valakinek. Amig nem jön meg addig van remény.
most is én nekem is fájdogál most is nem mindig inkább jobban mûszak vége felé pedig csak 6 orában dolgozom, mikor pihenek akkor inkább csak feszül.
A kérdező hozzászólása: Nekem is amikor dolgozok szokott feszülni a méhem. Csütörtökön 12x mentem pisilni 7-12 óráig. Annyira kétségek között vagyok :( Jó lenne már tudni, hogy mi a helyzet.
Szia jól vagyunk most vagyok 25 hetes igaz sokat keményedik a hasam szedek rá nospátigy azért jobb. igaz dolgozok még bár holnap megyek utoljára utána táppénz.És neked mit mondott a doki hogy se baba se menszid sincs.nagyon sajnálom ami veled történt és hogyhogy nem tudsz menni uh-ra? szia

Ma teszteltem qupidoval neg. Lett! Ugye akkor már semmi esélyem a babára? Ma vagyok a 25. napomon. De ha nincs baba akkor mitől ez a sok terhességi tünet?

Legjobb válasz: szia, még korai a 25.napon, nekem volt olyan mikor minden terhességi tünetem megvolt mégis megjött, most mikor poz. lett a teszt a nem várt utáni nap reggel addig semmit nem éreztem, várj még és késõbb tesztelj bármi lehet még

szia, még korai a 25.napon, nekem volt olyan mikor minden terhességi tünetem megvolt mégis megjött, most mikor poz. lett a teszt a nem várt utáni nap reggel addig semmit nem éreztem, várj még és késõbb tesztelj bármi lehet még
A kérdező hozzászólása: 1.jére
A kérdező hozzászólása: Ja és azt hallottam hogy a qupido egy nagyon érzékeny teszt!??Lehet hogy tényleg korán teszteltem??11. napon volt pé-m, ezt onnan tudom hogy barnáztam!Amúgy 28-32 napos ciklusaim vannak.
Elkeseredni még NE keseredj el, mert semmi nincs veszve. Hidd el, hogy korai volt még. Mikor volt péd? Addig mig nem jön meg a mensi, addig remény is van.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban semmi bajom nem volt!Se hányinger se hasszurka se szédülés se semmi!Most meg kész vagyok, és ráadásul frankón elkeseredtem!
Különben meg az elsõ válaszolónak igaza van. Amikor én is terhes voltam (pedig párszor voltam) nem voltak tüneteim ilyen korai szakaszban, éppenhogy , akkor még szurkálás sem.Éppen az volt furcsa, akkor, hogy semmit nem éreztem.
A mensi tünetei is hasonlóak lehetnek, mint a terhességi tünetek. Sok probálkozás után már rájöttem, tapasztalat. Egyébként meg túl korán teszteltél szerintem. Bár nem írtad, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. De a 25-ik nap korainak tûnik. Szóval még nincs veszve semmi. Én is ma vagyok a 25-ik napon. :) Még nem akarok tesztelni, mert szerintem felesleges. Pedig a bizonytalanság nagyon rossz. :(
Utolsó válaszoló teljesen korrekt választ írt! Túlzottan rágörcsölsz a témára. Légy türelmes! Tudom, hogy nem könnyû!! És, ha tényleg csak a barnázás miatt gondolod a peteérést, akkor egyáltalán nem biztos, hogy azért volt. TÜRELEM!!!! Ha mégsem jön össze ebben a hónapban, akkor pedig irány a doki, mert a barnázás utalhat peteérési rendellenességre is. Akkor pedig hiába várod a babát.
Majd írd ám meg, hogy mi lett az eredmény, mert nagyon kiváncsi vagyok már. :)
Ne keseredj el, korai volt még. Igen, a qupido nagyon érzékeny, 10-es érzékenységû, de az sem tévedhetetlen. Úgyhogy jövõ héten ismételd meg, ha addig nem jön meg...és drukkolok Neked, hogy ne jöjjön
Oké már kiszámoltam. Olyan máj 1 lehetett , igaz? Azt olvastam valahol, hogy a megtermékenyüléstõl számolva a 12-ik nap már kimutathatja a teszt, de ez nem biztos, hogy ki is mutatja. próbálj meg pár nap múlva tezstelni.
A 11-ik nap az hányadikára esik?
szia, elsõ vagyok, nekem mensi elõtt is hol volt tünetem hol nem, úgyhogy bármi lehet még, ez a 2. terhességem, az elsõnél is így volt mint most
A kérdező hozzászólása: Van rajt egy nagyon-nagyon halvány csík!Nem szintelen de alig látszik viszont bármerre forgatom látszik!Tuti hogy nincs peteérési próblémám mert már kivizsgáltak mindenhogy!Most akkor mit kezdjek ezzel az alig látszó vonalal!Igen mióta minden bajom van azóta másra sem tudok gondolni csak erre!Mert én meg se szoktam érezni hogy megjön meg ilyenek!
Szia! Ha leesik a hõ akkor nagy valószinüséggel meg fog jönni.
Ahhoz, hogy megjöjjön le kell esnie a hõnek!Csinálj ma is egy tesztet, vagy esetleg holnap reggel! Miért nem szertnél babát?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék babát csak nem most!Anyagilag sem állok úgy meg még fiatal vagyok és még szerintem ráérek vele!21 éves lány

Tegnapra nem vártam! Ma délután teszteltem pregimax-al neg lett! Pedig két qupidóm is poz. Igaz időn túl de viszont erösödő csíkkal! Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Az idõntúli tesztelés az nem ad valós képet. Tezstelj még reggel is, mert én inkább a mait tartanám reálisnak. :(

Az idõntúli tesztelés az nem ad valós képet. Tezstelj még reggel is, mert én inkább a mait tartanám reálisnak. :(
helol na milett?

Ma van a hatodik nap hogy késik! 4nap reggelén teszteltem de az nega. Lett! Van még esélyrá hogy pozitívat teszteljek? Egyáltalán teszteljek még?

Legjobb válasz: Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!

Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!
Szia! Nekem is 6. napja késik. Én a 2. napon csináltam tesztet ami szintén negatív lett. Vannak apró jeleim (a melleim duzzadtabbak és érzékenyebbek, ma már fájnak is kicsit, aluszékony vagyok) de ami a legfõbb szerintem, hogy a hõm emelkedik, ma már 37.1 volt. A negatív teszt ellenére én még reménykedek, de holnap nagy bátorság kell majd, hogy megint teszteljek. Te érzel még valamit? Hõd hogy áll? Szerintem ne adjuk fel!
A kérdező hozzászólása: szia!nekem is érzékenyebek lettek a melleim!aluszékony vagyok!a hõmet nem mérem!én már majd csak hónap végén tesztelek ha addig nem jön meg!

Ma vagyok a 32. napon és még nem jött meg a nem várt! Viszont tegnap teszteltem és nega. Lett. Mikor csináljam a köv. Tesztet?

Legjobb válasz: Most látom az elöttem lévõ kérdezõ is hasonló cipõben jár!Drukkolok!

A kérdező hozzászólása: Most látom az elöttem lévõ kérdezõ is hasonló cipõben jár!Drukkolok!
Szia! Várj -3 napot, és tesztelj újra. drukkolok, hogy a köv +++ legyen!!! de ha még aztán sem jön meg, azért menj el dokihoz! Biztos, ami biztos!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Holnap már csinálhatod, remélem + lesz!!!

Ma teszteltem délután nega lett. lehet még baba?

tesztelés el?t is pisiltem fél orával.

Legjobb válasz: Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!

Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!
jaaaaaajjjjjj...két csik az két csik stella:) :) :) :) gratulálok.....babás vagy:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: már nembirtam és csináltam mégegy tesztet de ennél van 2.csik csak halvány. lehet baba?
Lanyok ne csinaljatok mar ezt, alig ezrelekben merheto azoknak az eseteknek a szama, ahol meglevo terhesseget nem mutat a teszt. Elofordulhat, de megis mennyi az esely ra? Sajnos ez nem hiszem, h baba, de orvoshoz ennyi kesessel illik elmenni.
A kérdező hozzászólása: ANNYIRA ARANYOS VAGY HOGY EZT IROD DE HA NEM MUTATTA KI ÉS A HÕM SINCS FENT AKKOR TÉNYLEG NEMCAGYOK AZ ÉS AZZAL NEMMEGYEK SEMMIRE HA BEKÉPZELEM MEGAMNAK. dE VAN MÉG EGY TESZTEM SZOVAL AZT REGGEL MEGCSINÁLOM.
A kérdező hozzászólása: DE AZ ÉN ORVOSOMNÁL CSAK BEJELENTKEZÉSSEL LEHET MENNI.
nem biztos hogy nincs baba MENJ EL DOKIHOZ HOLNAP
A kérdező hozzászólása: de fél ora alatt hogyan kerülhet hcg a vizeletbe?Bár már lehet hogy csak beakarom magamnak beszélni a babát. DE OLYAN ROSZ HOGY MOST SEM SIKERÜLT, ÉS SE MENZI SE BABA.
Három hét után elvileg már ki kellene mutatnia a tesztnek a nap bármely szakában, de ha gondolod próbáld meg reggel.
már halottam olyanról akinek nem mutatta ki a gyorsteszt a babát, én azt ajánlom menj el orvoshoz majd õ mond biztosat
A kérdező hozzászólása: annyira halvány hogy nemmerem magam beleélni.

Ma teszteltem reggel, mert tegnap óta késik, de nega lett. A hőm is 37. Most már biztos, hogy nem lehetek babás?

Fura érzés van az egész testemen. De nem szeretném magamat semmibe bele élni. Már tuti nem lehetek babás? Vagy még korai volt? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.

Pont egy elõzõ válaszomba írtam valakinek, hogy a hcg termelõdés nem mindannyiunknál egyforma, valakinek már a mensi elõtt is volt pzitív tesztje meg rosszullétek stb. Ne keseredj el tesztelj pár nap múlva. Ha addig se jön meg akkor fõleg. De késhet is ha nagyon görcsösen akarjuk. Nekem régen is mindig akkor késett amikor még nem akartam nagyon babát és necces volt a dolog. Ez fordítva is igaz lehet. De még semmi nincs veszve.
Korai volt még tesztelni, lehet, h nincs elég hcg a szervezetedben.Sajna most mást nem tehetsz, várni kell pár napot.A hõmérsékleted a mensi elõtt közvetlenül esik le.Drukkolok!
A hõd biztató, ha továbbra se jön meg 3-5 nap múlva tesztelj újból.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon rendesek vagytok. Imádom ezt az oldalt. Nem akarom görcsösen, tudom, ha most nem, akkor majd a következõ hónapban összejön. Csak ez a várakozás?
Szerintem is korán teszteltél! Próbáld meg néhány nap múlva! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom néhány nap múlva. Meg még az is lehet, hogy csak a hormonjaim játszanak velem. Köszi a bíztatást, és majd mgírom, hogy mi lett az eredmény!
Persze ne éld bele magad de szerintem is korai volt még a teszt.Nekem a 3.napon mutatta ki (Direct nevû teszt: DM)de teszttõl is függ.
szia , 18 hetes terhes vagyok, én mikor elõszõr teszteltem negatív volt, majd 1hét után ott volt a két csík :D sok sikert
A kérdező hozzászólása: én is azt gondolom, hogy várok egy hetet, azaz ha nem jön meg, akkor vasárnap tesztelek megint, addig meg csak reménykedem, de ez egy jó érzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!