Találatok a következő kifejezésre: Ma teszteltem mert (36 db)

Február 4én kell (nem) megjönnie. Ma teszteltem mert megbetegedünk és azért nem vennék be bármit. Negatív lett. Szóval akkor már nem is jöhet baba e hóba?

Legjobb válasz: az még messze van, én nem várt után teszteltem 1 nappal de a dokim azt mondta az is korai még! szerintem nincs még veszve a hónap!

az még messze van, én nem várt után teszteltem 1 nappal de a dokim azt mondta az is korai még! szerintem nincs még veszve a hónap!
Korai volt. Én hétfõre nem várom, de még nem teszteltem. Pár napja nekem is nagyon fájt a torkom, ezért mebucaint szopogattam, meg vitamint szedtem, és antibiotikum nélkül sikerült megúsznom.
én is 4.-e körülre nem várom, szerintem is korai még, simán lehet pozitív is addig.
Ne hülyéskedj, az még egy hét! Esélyetelen volt szinte, hogy pozitív legyen. Nyugodtan vegyél be gyógyszert, ha terhes is vagy, még csak most kezd beágyazódni.
szia!nagyon korai!nekem anno nemvárt utáni3. nap még negatív volt, másnap lett pozitív csak.azóta 10 és fél hónapos...szval még bármi lehet...

Majd csak szombaton (nem) kellene megjönnie, de én már ma teszteltem, mert nem bírtam tovább! Persze negatív lett. Reménykedhetek még?

Tudom, hogy korai volt a teszt, de most jól el is szomorítottam magam!Volt már valaki így, hogy tesztelt, és ezek után mégis terhes lett? Igazából tünetem nincs, csak tudom, hogy peteérés körül voltunk együtt a párommal...

Legjobb válasz: Szia, igen én is elkovettem ezt a hibát, mert nagyon akartam,de mint tegnap kiderult babás vagyok..

Szia, igen én is elkovettem ezt a hibát, mert nagyon akartam, de mint tegnap kiderult babás vagyok..
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok neked!!!Mikor teszteltél megint?Volt valami tüneted? Nekem csak a jobb oldalamon szúr a petefészeknél...
Igaz, hogy csak ma van a harmadik nap , hgy nem jott meg de ott a két csík...Olyan igazi nagy tunetem nem volt max szúrt a petefészkem, gorcsoltem olya"mindjárt megjon", rettenetesen fájt a mellem, nem tudtam ráfekudni sem, farkaséhség..Most már intenzívebben szúr, gorcsol..ahogy kimaradt tudtam , ez most más....szorítok, hogy sikeruljon...
SZia! Szerintem még korai volt az a teszt, szombatig még 3 nap. Nekem is pénteken v. szombaton kéne megjönnie( ill. nem kéne), de még nem teszteltem és nem is fogok csak ha már késik kb. 1 hetet.Vannak tüneteim: mellfeszülés, alhasi görcsök, gyakoribb pisilés, puffadás.Bizom benne, hogy mindketten babásak vagyunk. Az elõttem írónak gratulálok!
Én is mindig tesztelek elõbb, mert nem bírom ki. Sajna tegnap megjött a nem várt mensi, pedig annyira terhesnek hittem már magam! :) )) :((
Nem érdemes hamarabb tezstelni. Ahogy az ábra muattja, csak elszomorítod magad. És közben pedig lehet, ott a kis pocaklakó, csak még nem termelõdött elég HCG. Ugye azt már ne írjam, hogy reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj :)
Sziasztok! Én is ebben a cipõben járok: szombati menzesz, tünetek: puffadás, alhasi fájdalmak, érzékeny mellek, kezdõdõ székrekedés. Holnapra terveztem a tesztet. Az elõbb olvastam egy oldalt, ami közölte, hogy nem sok esélyem van a terhességre, mert túl korai, hogy tüneteim legyenek. Szerintetek?
Szia! szerintem várj meg 2-3napos késést, és lehet, hogy pozitív teszttel ékeskedhetsz:) ) De, ha akkor sem az, és nem jön meg, akkor egy újabb teszt pár nap múlva.De szerintem ne görcsölj rajt feleslegesen, mert akadályozhatja a teherbeesést. Minden jót neked, és kívánom, hogy sikerüljön mihamarabb:-)) Üdv:Egy 3-ik babás kismama

A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia! Nemvárt elõtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal elõtte kezd el termelõdni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelõs, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-( Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldõlt, és idõben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
A kérdező hozzászólása: Nahhh...Így estére történt még valami!Egészen kevés barna folyásom volt, ahogy olvasom a tapasztalatokat, utalhat mensesre, és babára is.Megint nem lettem okosabb... :(
A kérdező hozzászólása: Mekkora igazságot mondtál Kedves Manka68!A helyzet már eldõlt!Szerintem megfog jönni, egyre jobban kezd pirosasba fordulni a folyásom!
A kérdező hozzászólása: Eldõlt a helyzet!Ma megjött!Valószínû, hogy a tüneteket pszihésen produkáltam...
igazán sajnálom!

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

Segítsenek! Ma teszteltem eggyet a MARIA ROMEDA kazettás terhességi tesztel és negatív lett! De lehet hogy még túl korai volt, mert ma kell megjönnie?

Vagy tényleg olyan rossz lenne ez a gyorsteszt ?mert elég rosszakat olvastam róla!

Legjobb válasz: Vasarolj egyet a rossmanban, nezd at, melyik a legerzekenyebb. Nekem ez jelezte 4 hetre a terhesseget. Fel se huztam a bugyim, mar bejelolte..:)

Vasarolj egyet a rossmanban, nezd at, melyik a legerzekenyebb. Nekem ez jelezte 4 hetre a terhesseget. Fel se huztam a bugyim, mar bejelolte..:)
A kérdező hozzászólása: :) Hátt az várok még és csak utána csinálok ujjat egy másikfajtából
nem vagy terhes!!
A kérdező hozzászólása: Kössz!!
A kérdező hozzászólása: *vettem észre
A kérdező hozzászólása: Komolyan örülök, legalább neked sikerült, nekem sajna negatív, bár úgy érzem hogy meg akar jönni, :( remélem nemfog :)
Szia, teszteltél?? Én vasárnap egy negát, hétfõn kb négy pozitívat, meg ma is azért még csináltam szerencsére az is pozi, de még nem vagyok nyugodt, még nem jött el a nemvárt napja.
A kérdező hozzászólása: Oké, de te is ird meg:D
:) én is így gondolom, vasárnap ellövöm az elsõt, sajnos beteges tesztelõ vagyok, tudom-tudom nem kellene, de nekem ez lett a hobbim:) ))majd írd meg, hogy milyen lett a teszted, drukkolok nagyon, amúgy nekem is fáj a mellem, bár mindig szokott ovu után.
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel, vagyis nem adjuk fel:) szerintem még két három napot várok és tesztelek
Nekem is sok idõm van még sajna, de 23-án voltam dokinál, akkor látott egy összeesett tüszõt és egy másik dominánsat ami 23mm volt , tehát két tüszõ repedt a hónapba , nagyon reménykedem, a hõm is olyan furán változott a többes tüszõrepi miatt, kíváncsi leszek, én is sajna sokat csalódtam már, de nem adom fel és te se add fel!!
A kérdező hozzászólása: Nekem most mind a két oldalt, én is drukkolok neked, de nekem még sok idõm van a következõ mensiig. nemtudom mikor teszteljek, nem akarok már sokadjára csalódni
Elsõ vagyok ismét, igaz amikor nem volt baba de mégis szúrkálást éreztem azt nem középtájban, hanem mindig kifejezetten az egyik oldali petefészkem környékén, ezért is reménykedek most jobban mint máskor.
Remélem igen:) )nekem is pont ez a második napja, hogy néha bele bele szúr, középre, és pont a hetedik napnál járok, remélem baba miatt..csak remény..olyan sokszor volt már így, de mindig mensi lett a vége, igaz akkor a mensi elõtti két nap éreztem, na de hátha majd most:) neked is megy a drukk.
Drukkolok akkor neked továbbra is!!!!
Mit tehetnél, hogy megjöjjön? Most komoly? Semmit. Nem biztos, hogy negatív, nekem 3. nap mutatta csak ki a pozitívat.
Ha 1 napot késik, az még nem azt jelenti hogy terhes vagy.NYUGI.Ha 2 teszt pozitív volt, biztos nem vagy terhes.Ha meg már fáj a hasad, akkor valószínû hamarosan meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi :-)Remélem igaza lessz a másodiknak!!!:-))

Ma teszteltem pozitívat, és aggódom egy kicsit mert a hónap közepén pontosabban 17. napon tüdőszűrésen voltam. Ugye nem lesz semmi baj? Nem árthat még ilyenkor?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&or.. http://www.hazipatika.com/services/faq/?id=433#faq_786 Gratulálok! Az orvosnak megemlítheted, de szerintem nincs miért aggódnod.

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&or.. http://www.hazipatika.com/services/faq/?id=433#faq_786 Gratulálok! Az orvosnak megemlítheted, de szerintem nincs miért aggódnod.
Nem árthat, de ezt majd a doki is el fogja neked mondani! Nagyon sok a téves info, de igazából még a magzatra irányított egyszeri felvétel sem ártalmas neki. Persze jobb nem alkalmazni, de ha valamilyen okból muszály vagy véletlenül megtörténik még mielõtt tudnál a babáról, nem lesz semmi probléma. Ezt a kérdést már ezerszer körüljártam, mert nekem is volt panorama röntgen.
Szia! Én is így jártam. Elmentem tüdõszûrõre és rá egy hétre kiderült, hogy terhes vagyok. Nagyon megilyedtem, de az orvos megnyugtatott.Azt mondta, hogy az elején olyan könnyen elvetélhet az ember, hogy ha ez a dolog olyan hatást tett volna rá, akkor biztos hogy nem maradt volna meg. Elküldtek genetikai tanácsadásra is, de ott sem mondtak semmi különöset, csak azt, hogy emiatt nem kell megszakítania terhességet, nagy bajt nem okozhat. 14 hetes kismama

Nagyon aggódom! Ma teszteltem pozitívat. Bajt csináltam? Sajna pár napja influenzás voltam nagyon magas lázzal, most gyógyultam ki. De a legelső nap 4 rubophent kellett bevennem mert nem ment le a lázam. Azóta semmit.

Akörül kellett volna megjönnie. Nem tudtam hogy terhes vagyok, nem is figyeltem rá,mert már nem reménykedtem hogy sikerülhet. Ha tudtam volna nem vettem volna be gyógyszert. Lesz így fejl?dési rendellenessége a babának? Félek hogy sokat ártottam. Nem szoktam gyógyszert szedni de le kellett vinnem a lázam.

Legjobb válasz: Nyugodj meg! Nem a legjobb gyógyszert szedni, ha babát vársz, de nálam is hasonló volt a dolog.Nagyon csúnyán megfáztam, mellette összeszedtem vmi vírust is és én is kénytelen voltam gyógyszert szedni.Közben pedig szedtem a fogamzásgátlót is. Mégis jelentkezett a baba! Amikor a védõnõnek és az orvosomnak elmondtam, azt mondták, nem lesz semmi baja. Az 5 hónapos kislányom makk egészséges és gyönyörû:) Persze feltétlen említsd meg az orvosnak, a védõnõ meg úgyis rá fog kérdezni, amikor a kiskönyvbe felveszi az anamnézist.

Nyugodj meg! Nem a legjobb gyógyszert szedni, ha babát vársz, de nálam is hasonló volt a dolog.Nagyon csúnyán megfáztam, mellette összeszedtem vmi vírust is és én is kénytelen voltam gyógyszert szedni.Közben pedig szedtem a fogamzásgátlót is. Mégis jelentkezett a baba! Amikor a védõnõnek és az orvosomnak elmondtam, azt mondták, nem lesz semmi baja. Az 5 hónapos kislányom makk egészséges és gyönyörû:) Persze feltétlen említsd meg az orvosnak, a védõnõ meg úgyis rá fog kérdezni, amikor a kiskönyvbe felveszi az anamnézist.
Egy genetikus nekünk azt mondta, hogy az elsõ két hétben nincs kémiai kapcsolat a baba és a mama között. A láz különben is nagyobb bajt okoz, mintha gyógyszert vennél be.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Neked is a megnyugtató válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, kicsit megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat. Nagyon remélem hogy nem lesz tényleg semmi baja. Hisz ha tudtam volna akkor nem veszem be. Bár 39 fokos volt a lázam...
Szia! Nemrèg volt egy müsor a TV-ben amiben a Czeizel Endre beszèlt a gyògyszerek hatàsairòl a terhessèg alatt. Tehàt a kb.8000 fèle gyògyszer közül ami forgalomban van, 40-42 okozhat fejlôdèsi rendellenessèget. A làzcsillapítò nem. S ahogy az elôzö vàlaszolò is írta a magas ès tartòs làz sokkal nagyobb bajt csinàlhat 1-2 szem làzcsillapítònàl.

8 napja késik a menszeszem! Ma teszteltem negatívat! Semmi jele h meg akrna jönni! Melleim kicsit fájnak! Sürübb, fehéres folyásom van pé óta! Nem szokott ilyen sokáig tartani! Lehetek terhes? Ha igen mért nem mutatta a teszt?

Legjobb válasz: Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!

Mikor csináltad a tesztet? Reggeli vizeletbõl? Szerintem 8 nap után már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba van a dologban....De ha mégsem jön meg pár nap múlva tesztelj újra!
Szia! Mivel teszteltél? Mert nekem a Gabriel teszt még mensi után 1 héttel sem mutatott semmit, pedig a baba már ott volt :-) A többi teszt is elég halvány volt, kb 10percig sasoltam, hogy lássak is valamit. Vagy menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Én teljesen együtt érzek veled!Ugyan így vagyok csak nekem 12 napja késik!
A kérdező hozzászólása: hu, hát nemtudom a neevét a tesztenek!valaami számomra ismeretlen teszt!a dm-ben vettem!van még egy itthon pár nap mulva megcsinálom!aztán lesz ami lesz!
A kérdező hozzászólása: délután csináltam a tesztet!hétfõn csinálok még egyet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!