Találatok a következő kifejezésre: Ma teszteltem medi-lab (4 db)

Ma kellene megjönnie, de nem jött meg, teszteltem medi lab teszttel, de negatív lett. Napok óta hányingerem van. Jó ez a teszt? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: persze hogy lehetsz.a hétvégéig várj,akkor tesztelj.nem tudom,nekem lett két medi-lab pozitívom,még sem volt baba:-((személy szerint,én nem szeretem ezt a tesztet!

persze hogy lehetsz.a hétvégéig várj, akkor tesztelj.nem tudom, nekem lett két medi-lab pozitívom, még sem volt baba:-((személy szerint, én nem szeretem ezt a tesztet!
Szia! A medi lab teszt nekem minden hónapban pozitívat mutat mégsen vok terhes! :-((( Pedig megfogadtam, hogy többet nem veszek ilyen tesztet. Természetesen lehetsz babás, de még korai volt tesztelned! Várj még pár napot vele sztem! A hõd mennyi? A hányinger meg sztem még korai ebben a szakaszban, az késõbb kb a hatodik-hetedik héttõl szokott jelentkezni! Reméljük, hogy neked sikerûlt. Sokan azt mondják, hogy a gabriel teszt az megbízható, hát nekem az is halványan két csíkot mutatott egy párszor, és akkor sem voltam babás, pedig már négy éve próbálkozunk!!!! Sok sikert:-)))

Csütörtökön kellett volna megjönnie, ma éjszaka negatívat teszteltem Medi lab teszttel. Lehetek terhes?

Miután együtt voltunk 4-5 napig színtelen folyásom volt, és most b? egy hete feszít a hasam, mintha "izomlázam" lenne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem azt ennyi idõ után jelekbõl nem lehet megállapítani,hogy terhes vagy-e.Teszt a tuti.

Szerintem azt ennyi idõ után jelekbõl nem lehet megállapítani, hogy terhes vagy-e.Teszt a tuti.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert az elõbb olvastam a Medi Lab tesztekrõl, hogy nem túl megbízhatóak. Majd meglátjuk. Tudnátok jó tesztet ajánlani?
Nekem is csütörtökön kellett volna megjönnie és én ma teszteltem szintén negatívat egy 10-es megbízható teszttel. Most ott tartok, hogy nem tudom mi van, mert sose szokott késni. A tüneteim nekem is hasonlóak a tieidhez.
Holnap tesztelj újat. De ha csütörtökön kellett volna megjönnie és negatív a teszt, akkor majdnem biztos, hogy nem vagy terhes. A tesztek nagyon érzékenyek.
Most olvastam , hogy van akinek csak a nem várt után 5 nappal mutatott a teszt vmit. Akkor még van esélye, esélyünk? Ez a peteéréstõl is függhet nem? Lehet késõbb volt?
qupido vagy gravi hcg már elég érzékeny hogy kimutassa. de ha késõbb ágyazódott be, akkor még az sem lesz biztos. a barátnõmnek 10 nappal késõbb mutatta ki, mint ahogy meg kellett volna jönnie.
Vmi hír?
A kérdező hozzászólása: Eddig még semmi! Azóta nem teszteltem és nem is jött meg. Várok még egy pár napot az újabb teszttel. Többiek, mi újság?

Mi a véleményetek a Medi-Lab tesztről? Ma reggel negatívat teszteltem vele. Korán teszteltem? Lehet még +?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szia! A görbéd tényleg szép. Én a medilab-ban nem hiszek. Már kétszer vert át halvány pozival és sosem volt babám.:( És én mindig látom rajta a szellemsíkot is. Úgyhogy szerintem majd 1-én tesztelj, de valami mással.

Szia! A görbéd tényleg szép. Én a medilab-ban nem hiszek. Már kétszer vert át halvány pozival és sosem volt babám.:( És én mindig látom rajta a szellemsíkot is. Úgyhogy szerintem majd 1-én tesztelj, de valami mással.
Nekem a nem várt elõtti reggel egyértelmû pozitív lett. De a görbéd szép, van esély a babára mert sokat voltatok együtt. Az érzékeny cici lehet menzi elõtti is de ha nem szokott elõtte fájni akkor lehet terhesség miatt, a folyás is olyan dolog, hogy mindenkinek más a terhesség esetén így erre sem lehet rámondani biztosra hogy baba miatt, nekem pl menzi elõtt szokott ilyen lenni de mikor terhes lettem nem volt folyásom. De nem vagyunk egyformák. Szerintem várj 2 napot és tesztelj újra!!! Szívbõl kívánom hogy baba legyen, reméljük nem esik le a hõd!!! egyértelmû ++++ tesztet kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Kérnk még véleményeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságot. Igen, szokott fájni a cici, de nem ennyivel elõtte. Mensi napján kezd el fájni, most meg már szombaton is nagyon érzékenyek voltak. Nem tudom, mit tegyek, nagyon izgulok már, de reménykedni nem merek.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap kellene megjönnie
Halvány csík is csík, de a (nem) várt menstruáció után tesztelj még egyszer! Ha az is pozitív, akkor tuti baba! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem siki. Akkor holnap fölös tesztelnem?
Szerintem tuti babás vagy, de én azért a helyedben még csinálnék egy reggeli elsõ vizeletbõl is.
A kérdező hozzászólása: akkor holnap csinálok:) köszke:)
szia!nekem is vasárnap nem kellene megjönnie... de én nem merek még tesztelni.Te neked mikor lehetett pé-ed?Nekem ma van a 10.dpom---pé után 10 nappal vagyok, de még nem merek tesztelni.
nem elkeserítésként, de a medilab nem a legjobb teszt!szerintem még nem mutatná ki, hogy van baba!írd be a keresõbe hogy medilab, sok érdekes történetet fogsz találni!nekem is behúzta kétszer is a második vonalat, persze baba nem volt!lelkileg kiborultam!
A Medilab tesztben már én sem bízom. 2csík után mégis megjött a mensim. Reméljük, te nem így jársz...
Vagy vegyél egy másik fajtát biztos ami biztos, legolcsóbb a DM-es One Step. A medi-lab nekem nagyon bejött. Két csík, amig a másik fajtán nem volt semmi. Pár nap múlva ismételtem. Ekkor már mind a kettõn két csík volt. :) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!