Találatok a következő kifejezésre: Ma teszteltem, délután, és negatív lett (4 db)

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

Ma teszteltem, igaz délután, és negatív lett sajnos! Viszont 1, 5 hete folyamatosan fáj a cicim, igaz csak nyomásra és szurkál a hasam is. Mi lehet a bajom?

1-2 napja akármennyit alszom egész nap ásítozom és fáradtság tör rám. januárban és ebben a hónapban kevesebb mensim volt, de sajnos amúgy sem rendszeres és mindig máskor jön meg. lehet hogy csak a hormonjaim rakoncátlankodnak?

Legjobb válasz: ha a teszt nega akkor nem valószínû hogy terhes vagy.annyira szeretnéd a babát hogy a tested produkálhat ilyen terhességi tüneteket.én is ebben a cipõben járok.ne akarjuk annyira mi???könnyû azt mondani!!!szorítok magunknak hátha a jövõ hónapban!!! üdv:egy sorstárs

ha a teszt nega akkor nem valószínû hogy terhes vagy.annyira szeretnéd a babát hogy a tested produkálhat ilyen terhességi tüneteket.én is ebben a cipõben járok.ne akarjuk annyira mi???könnyû azt mondani!!!szorítok magunknak hátha a jövõ hónapban!!! üdv:egy sorstárs

Aug.9-én történt az aktus. Ma teszteltem délután Xepil gyorsteszttel, és negatív lett. Akkor ez már biztos?

Egyébként késik a menzeszem. 17 körül kellett volna megjönnie, de azóta sincs sehol.. Másrészt aug 20-27ig véreztem, de az nem menzesz volt. Más volt az állaga, mennyisége, minősége, emiatt nem tudom és tettem fel a kérdésemet.

Legjobb válasz: Szia,ha jól írtad,akkor aug. elején volt az aktus.A terhességi teszt,már a 14. napon általában +,ha valaki terhes! Szóval,abból az együtt létbõl biztos hogy nem vagy terhes. Nekem is volt már olyan,hogy csak 1 napig tartott valami kis pici véres valami volt,akkor azt mondta a doki,hogy ez most ilyen hónap volt,nem kell belõle nagy ügyet csinálni.

Szia, ha jól írtad, akkor aug. elején volt az aktus.A terhességi teszt, már a 14. napon általában +, ha valaki terhes! Szóval, abból az együtt létbõl biztos hogy nem vagy terhes. Nekem is volt már olyan, hogy csak 1 napig tartott valami kis pici véres valami volt, akkor azt mondta a doki, hogy ez most ilyen hónap volt, nem kell belõle nagy ügyet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Életem elsõ (és remélhetõleg utolsó) esemény utáni tablettája volt..
Figyelmesebben legyetek együtt, használjatok fogamzásgátlót vagy óvszert, mert ahogy olvasom hogy vettél be 72 órás tabit, ez nem az elsõ eset volt...Vigyázzatok, mert egyszer becsúszik a baba! /Ja és hozzáteszem, puszta jó indulatból írtam, és nem kioktatni akartalak!!/
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap, és negatív lett.
Az Escapelle nem fogamzásgátló, hanem esemény utáni, egy hormonbomba.Nem csodálom, hogy a tested azt sem tudja, merre van az elõre.Csinálj tesztet, mert ennek ellenére terhes lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Igen, egyszer sajnos muszáj voltam Escapelle -t.. ez történt párnappal az aktus elõtt.. Ezért sem teszteltem, hiszen az a gyógyszer biztos bekavart odabent, de hogy még a szeptemberi is hibádzik, nem tudom.
Használtál korábban fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de úgy voltam vele, hogy megvárom mi lesz a következõ (tárgyhavi) menzesszel, ha az sem lesz másként, felkeresem a dokit, de mivel késik, vagy isten tudja mi lett vele.. még várok pár napot. Köszi amúgy.
az már nagyon biztos. már aktud után 2 héttel kimutatja nemhogy másfél hónappal.....
Legyetek óvatosabbak és minden rendeben lesz, ne izgulj, de szrintem menj el egy nõgyógyászhoz és írass fel fogigátlót, vagy minden aktusnál óvszert!!
A kérdező hozzászólása: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE..
A kérdező hozzászólása: ez 3 hetest ír ha az vagyok....
Mikor kéne megjönni?
Mikor volt p.érésed??
A 3 hetes terhesség 1 hete fogant, azt még semmilyen teszt nem mutatja ki.Türelem, majd ha nem jön meg, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: 21 napos a ciklusom dec.31.én kellett volna megjönni-e
A kérdező hozzászólása: 4 hetes az utolsó napot adtam meg nem elsõt :) Szülés várható idõpontja: 2013-09-11 Fogamzás feltételezett ideje: 2012-12-19 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 250 Trimeszter: elsõ
Hát ha már 5 napja késik a mensid, akkor már ki kellett volna mutatnia legrosszabb esetben is halványan.De nekem elég rövidnek tûnik a ciklusod.Szerintem a 21 napos ciklus az nagyon kevés.Akinek ilyen rövid, annak nem is igazán van peteérése sem, szerintem errõl konzultálni kellene egy nõgyóggyal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!