Találatok a következő kifejezésre: Ma teszteltem, délután, (22 db)

Aug.9-én történt az aktus. Ma teszteltem délután Xepil gyorsteszttel, és negatív lett. Akkor ez már biztos?

Egyébként késik a menzeszem. 17 körül kellett volna megjönnie, de azóta sincs sehol.. Másrészt aug 20-27ig véreztem, de az nem menzesz volt. Más volt az állaga, mennyisége, minősége, emiatt nem tudom és tettem fel a kérdésemet.

Legjobb válasz: Szia,ha jól írtad,akkor aug. elején volt az aktus.A terhességi teszt,már a 14. napon általában +,ha valaki terhes! Szóval,abból az együtt létbõl biztos hogy nem vagy terhes. Nekem is volt már olyan,hogy csak 1 napig tartott valami kis pici véres valami volt,akkor azt mondta a doki,hogy ez most ilyen hónap volt,nem kell belõle nagy ügyet csinálni.

Szia, ha jól írtad, akkor aug. elején volt az aktus.A terhességi teszt, már a 14. napon általában +, ha valaki terhes! Szóval, abból az együtt létbõl biztos hogy nem vagy terhes. Nekem is volt már olyan, hogy csak 1 napig tartott valami kis pici véres valami volt, akkor azt mondta a doki, hogy ez most ilyen hónap volt, nem kell belõle nagy ügyet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Életem elsõ (és remélhetõleg utolsó) esemény utáni tablettája volt..
Figyelmesebben legyetek együtt, használjatok fogamzásgátlót vagy óvszert, mert ahogy olvasom hogy vettél be 72 órás tabit, ez nem az elsõ eset volt...Vigyázzatok, mert egyszer becsúszik a baba! /Ja és hozzáteszem, puszta jó indulatból írtam, és nem kioktatni akartalak!!/
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap, és negatív lett.
Az Escapelle nem fogamzásgátló, hanem esemény utáni, egy hormonbomba.Nem csodálom, hogy a tested azt sem tudja, merre van az elõre.Csinálj tesztet, mert ennek ellenére terhes lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Igen, egyszer sajnos muszáj voltam Escapelle -t.. ez történt párnappal az aktus elõtt.. Ezért sem teszteltem, hiszen az a gyógyszer biztos bekavart odabent, de hogy még a szeptemberi is hibádzik, nem tudom.
Használtál korábban fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Tudom, de úgy voltam vele, hogy megvárom mi lesz a következõ (tárgyhavi) menzesszel, ha az sem lesz másként, felkeresem a dokit, de mivel késik, vagy isten tudja mi lett vele.. még várok pár napot. Köszi amúgy.
az már nagyon biztos. már aktud után 2 héttel kimutatja nemhogy másfél hónappal.....
Legyetek óvatosabbak és minden rendeben lesz, ne izgulj, de szrintem menj el egy nõgyógyászhoz és írass fel fogigátlót, vagy minden aktusnál óvszert!!

Ma teszteltem délután nega lett. lehet még baba?

tesztelés el?t is pisiltem fél orával.

Legjobb válasz: Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!

Hát, szerintem ki kellett volna mutatnia, ha 3 hete késik... ez szerintem nem baba. De vannak tüneteid? Végülis mindegy, mert irány az orovs, ez a legjobb, amit tehetsz!
jaaaaaajjjjjj...két csik az két csik stella:) :) :) :) gratulálok.....babás vagy:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: már nembirtam és csináltam mégegy tesztet de ennél van 2.csik csak halvány. lehet baba?
Lanyok ne csinaljatok mar ezt, alig ezrelekben merheto azoknak az eseteknek a szama, ahol meglevo terhesseget nem mutat a teszt. Elofordulhat, de megis mennyi az esely ra? Sajnos ez nem hiszem, h baba, de orvoshoz ennyi kesessel illik elmenni.
A kérdező hozzászólása: ANNYIRA ARANYOS VAGY HOGY EZT IROD DE HA NEM MUTATTA KI ÉS A HÕM SINCS FENT AKKOR TÉNYLEG NEMCAGYOK AZ ÉS AZZAL NEMMEGYEK SEMMIRE HA BEKÉPZELEM MEGAMNAK. dE VAN MÉG EGY TESZTEM SZOVAL AZT REGGEL MEGCSINÁLOM.
A kérdező hozzászólása: DE AZ ÉN ORVOSOMNÁL CSAK BEJELENTKEZÉSSEL LEHET MENNI.
nem biztos hogy nincs baba MENJ EL DOKIHOZ HOLNAP
A kérdező hozzászólása: de fél ora alatt hogyan kerülhet hcg a vizeletbe?Bár már lehet hogy csak beakarom magamnak beszélni a babát. DE OLYAN ROSZ HOGY MOST SEM SIKERÜLT, ÉS SE MENZI SE BABA.
Három hét után elvileg már ki kellene mutatnia a tesztnek a nap bármely szakában, de ha gondolod próbáld meg reggel.
már halottam olyanról akinek nem mutatta ki a gyorsteszt a babát, én azt ajánlom menj el orvoshoz majd õ mond biztosat
A kérdező hozzászólása: annyira halvány hogy nemmerem magam beleélni.

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

Ma teszteltem negatívat, de ha másik tesztet is ki szeretnék próbálni, mert tünetek vannak és késik 3 napja, kell várnom még pár napot vele, vagy akár már holnap reggel is tesztelhetek? A Clearblue délután is használható?

Legjobb válasz: Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!

Én várnék még pár napot a helyedben (tudom könnyû írni) de a hcg másfél naponta duplázódik. Használhatod a clearblue-t délután is de jobban jársz ha reggeli elsõ vizeletbõl csinálod a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor várok 2 napot (nehéz lesz). :-) Köszönöm a választ.

9-én kellett volna megjönnie, ma teszteltem egy -at, de délután, akkor már tuti, hogy nincs baba?

Legjobb válasz: Még lehet baba. Tesztelj elsõ reggeli vizelettel újra. Ajánlom a Clearblue használatát.

Még lehet baba. Tesztelj elsõ reggeli vizelettel újra. Ajánlom a Clearblue használatát.
Clearblue drága és nem is igazán hatásos. Én a Lily-t ajánolm. Nekem 7.-én kelleztt volna megjönnie és 15.-én mutatta ki a tezt az esti vizelettel hogy pozitiv. Ajánlom hogy 1-2 napot várj még és esti vizelettel próbálkozz mert az már higitott vizelet és ha pozitiv akkor tuti a terhesség, mig a reggeli csalhat. Üdv. egy laboros kismama
Reggel tesztelj! Laboros kismama! Nekem is Lily mutatta ki elõször, de viszont elõtte volt vele téves eredményem, mert könnyû elnézni szerintem, ha valaki nem olyan rutinos tesztelõ! Viszont tényleg olcsó, ami a Clearblue-ról nem mondható el. ha ott a baba, mindegy melyik teszt kerül a kezedbe! Nekem korai tesztelésnél is ez jött le... csak mindenki arra esküszik, ami elõször kimutatta neki! Bocsánat az offolásért!
Nem kell clearblue, nekem és sok másnak az olcsóbb is kimutatta, de úgy látom ezen az oldalon csupa clearblue szponzor van! Sose tesztelj délután ez egy fõszabály...a használatin is rajta van, csak sosem olvassátok el, így mindig kidobtok a kukába egy csomó pénzt..nem baj, mert a tesztgyáraknak úgyis jobban kell a pénz!! Ettõl függetlenül lehetsz terhes, mert ugye elrontottad a tesztelést és ott vagy mintha nem is csináltál volna.
Reggeli viztelet mutatta kis nekem is (one step), vizeletsugaras ... érdemes reggel próbálkozni és ha nem jön meg, pár naponta ismételni, mert 2 naponta duplázódik a hcg ... minden jót, remélem babád lesz! :-)

Ma teszteltem, igaz délután, és negatív lett sajnos! Viszont 1, 5 hete folyamatosan fáj a cicim, igaz csak nyomásra és szurkál a hasam is. Mi lehet a bajom?

1-2 napja akármennyit alszom egész nap ásítozom és fáradtság tör rám. januárban és ebben a hónapban kevesebb mensim volt, de sajnos amúgy sem rendszeres és mindig máskor jön meg. lehet hogy csak a hormonjaim rakoncátlankodnak?

Legjobb válasz: ha a teszt nega akkor nem valószínû hogy terhes vagy.annyira szeretnéd a babát hogy a tested produkálhat ilyen terhességi tüneteket.én is ebben a cipõben járok.ne akarjuk annyira mi???könnyû azt mondani!!!szorítok magunknak hátha a jövõ hónapban!!! üdv:egy sorstárs

ha a teszt nega akkor nem valószínû hogy terhes vagy.annyira szeretnéd a babát hogy a tested produkálhat ilyen terhességi tüneteket.én is ebben a cipõben járok.ne akarjuk annyira mi???könnyû azt mondani!!!szorítok magunknak hátha a jövõ hónapban!!! üdv:egy sorstárs

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

Szedtem norcolutot, kedd délután meg is jött, de ma már elmúlik, kicsit volt csak meg ebben a ~ 3 napban. Szerdán negatívot teszteltem. Már biztos nincs baba?

És akkor miért szurkál a petefészkem kb. 1,5 hete.

Legjobb válasz: az a petefészked szúrkálat, amelyikbõl megérett a petesejt. Próbálj még egy tesztet ma-holnap, ha az is neg , akkor sajni nincs baba. Nem tudok innen többet, csak drukkolni.

az a petefészked szúrkálat, amelyikbõl megérett a petesejt. Próbálj még egy tesztet ma-holnap, ha az is neg , akkor sajni nincs baba. Nem tudok innen többet, csak drukkolni.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm. Lehet, hogy próbálok egyet.
szia, szerintem nincs baba a dologban:-(((a norculuttól nekem is csak kicsit jön meg!reméljük mielõbb sikerül!!!kitartás! puszi egy sorstárs

9 napja késik a mensim, eddig mindig pontos volt. Ma délután teszteltem, negatív. Terhességi tünetem nincs, de a hőm ma reggel is hüvelyben 37, 1 volt. Mi van ilyenkor?

Eddig úgy éreztem mindjárt megjön, de semmi.Néha belenyilal a bal oldalamon.Egyszerüen nem tudom mi van...Volt már így valaki?

Legjobb válasz: akkor sajna nincs baba

akkor sajna nincs baba
Én még nem vagyok anyuka csak szeretnék az lenni, de eddig amit itt olvastam azt vettem ki hogyha a menzesz elmarad és magas marad a hõd akkor lehet bízni. Szerintem menj el dokihoz õ biztos meg tudja mondani hogy mi ez. Ha baba akkor azt, ha meg netán valami gond van akkor meg idõben elkapjátok. Azt is olvastam hogy a terhes tünetek sem mérvadók. Ha babát szeretnél kívánom az legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Nagyon szeretnénk már babát, de ettõl a bizonytalanságtól az is jobb, ha megjön.:(
Próbálj meg holnap reggel tesztelni reggeli elsõ vizeletbõl, másik fajta teszttel. Szurkolok! :-)
Végül lett baba? Csak azért mert most hasonló cipõben járok :)

Holnap kéne megjönnie a mensturációmnak. Ma délután teszteltem Gabriel teszttel. Negatív lett. Így már biztos nem lehetek állapotos?

Legjobb válasz: Még nincs veszve a dolog! Nekem mensi elõtt két nappal negatív lett ugyan ez a teszt egy héttel késõbb erõs pozitív!! :) Két éves a kisfiam! :)

Még nincs veszve a dolog! Nekem mensi elõtt két nappal negatív lett ugyan ez a teszt egy héttel késõbb erõs pozitív!! :) Két éves a kisfiam! :)
Miert nem varod meg a mensi napját? Tulsagosan ra lehetsz pörögve a témára, ez nem jo! De ettol fuggetlenul meg lehet pozitiv a teszt, bar ez eleg ritka...beagyazodas utan kezd el a szervezet HCG-t termelni, ilyenkor mar esedekes lenne egy halvany pozi...
Ezt úgy bírom, de tényleg. Még meg sem kellett volna jönnie, tehát egyértelmûen korán teszteltél, még ezzel sincs gond, de ha legalább ne tenné az ilyen hozzá, hogy így már biztos, hogy nem lehetek állapotos? Vagy a másik, hogy már ne is reménykedjek?... Könyörgöm, a terhesség korai szakaszában minden számít! A teszt érzékenysége, a vizelet koncentráltsága, amibõl a teszt készítve van. Nem, nem biztos, hogy tényleg nem vagy terhes. Várd meg, hogy megjön-e egyáltalán, ha megjön, akkor elég valószínû, hogy nem vagy terhes negatív teszt mellett. De ha nem jön meg, akkor még van remény. A remény hal meg utoljára. Ilyenkor az a célszerû a kíváncsiság, meg a türelmetlenség helyett, ha az ember megvárja, hogy kimaradjon, ha késik már, akkor meg reggeli vizeletbõl csinál tesztet. És ennyi.
Nekem nem várt elõtti napon teljesen nega volt, pedig már több mint 2 hét telt el az aktus óta, így reménykedtem, hogy hátha. Másnap vártam, hogy megjöjjön, de nem. 2 nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl lett nagyon-nagyon halvány pozi. Szóval te is korán teszteltél. Amúgy ha nem jön meg, 2 naponta csinálhatsz új tesztet, minden nap felesleges (ezt azért írom, mert van aki naponta többször is tesztel, de szerintem az már nem normális :) ). Szóval remény addig van, míg nem jön meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!